2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu sefer alıntı yapmayım dedim..
Burcu doruk hepmi yapıyor bunu yoksa yenilerdemi çıktı?
bu dönemin özelliğimi bilmiyorum ama son günlerde özgür de herşeyi benim yapmamı istiyor..su içecek ben içireyim tv açılacak ben açayım üstü değişecek ben değiştireyim..başkası yapmaya kalkarsa bağırıyor kızıyor..
bir de benim elimi tutup iş yapmaya çalışıyor:)kullanıyor resmen beni..

hayırlı olsun çok güzelmiş.renkli desenli çamaşır hayal valla...ben artık özenmiyorum bile hevesim kaçtı iyice...valla bu tarz çamaşırlar çok pahalı ama kom yine bir derece daha uygun.ben de genelde kom alıyorum...bir de triumph diye bir marka var pahalı ama değer...ben bir siteden indirimli almıştım ama 2 çamaşır 100 küsürdü yine de...pazardan 5 liraya çamaşır alalnlara özeniyorum

bu sefer alıntı yapmayım dedim..
Burcu doruk hepmi yapıyor bunu yoksa yenilerdemi çıktı?
bu dönemin özelliğimi bilmiyorum ama son günlerde özgür de herşeyi benim yapmamı istiyor..su içecek ben içireyim tv açılacak ben açayım üstü değişecek ben değiştireyim..başkası yapmaya kalkarsa bağırıyor kızıyor..
bir de benim elimi tutup iş yapmaya çalışıyor:)kullanıyor resmen beni..

zeytine olan meraklarını anlamıyorum..gerçi ben de severim zeytini..
teyzeler biz hala konuşmuyoruz var mı bizim gibi olan..kelime cıkarmaya çalışıyoruz halaa

KIZMA ANNESİ YAAA MİNNAKCIK DAHA O ÜZÜLÜYOR TABİİ SENDE İŞE GİDİNCE AĞLAYAN BEBEK YADA ÇOCUK GÖRDÜĞÜMDE DAYANAMIYORUM HİLAL HEMEN AĞZINI BÜZSE ALIYORUM KUCAĞIMA

ablamın oğlu yani yeğenim 2 yaşında oldu o bile sadece herkese anne diyor ve ıhh ıhh diyor
hilal zaten bıdı bıdı

Güzelmiş, güle güle kullan.
Benim miniklere yakışmıyor bunlar :)

Yok benimki genel olarak üşengeç :)
Ne konuşması yaw :) Yani sürekli konuşuyor ama anlamlı olanlar anne, anneanne, mama, emmee (ekmek), dede falan... Gerisi digol digol

yemiyor pek o tür şeyler ama ne zamandır vermedim...deneyeyim tekrar...

canım kelime derken...cümle kuran olduğunu sanmam...zaten en fazla anne ya da başka bir hitabın yanına belki aç at vs. ekleyebilirler...

tanya bizde konusmuyoruz arkadasım.. aslında anni diyo bazen onun dısında vızık vızık ) babası da geç konusmus bunun dr a söledim merak etme cin gibi konusur dedi..

Fulya hoşgeldin
Ayşegül maşallah Ege'ye.. Bizim için hayal öyle şeyler...
Burcu Pelin'in üstüne cins tanımam
Ayfer uzmanlar da servis koyun diyorlar ama ben pelin in önüne servis koysam bi de mutfağı temizlemem gerekir her öğünden sonra.. Uzmanlar da hep Hilal gibi uslu kuzular için önerilerde bulunuyolar valla.. Benim cadı kızımı düşünen yok..
Biz mama sandalyesinde bile çok zor yemek yiyoruz.. Kendi kendine emniyet kemerini çıkarıp ayağa kalkıyo..
Ayrıca da bebelerinizi kıskanıp ben de kızıma muz yedirme teşebbüsünde bulundum.. Öğğğğğ sesini duynca vazgeçip muzu ben yedim Bi de kuru incir fln diyosunuz pehh!!

KIZMA ANNESİ YAAA MİNNAKCIK DAHA O ÜZÜLÜYOR TABİİ SENDE İŞE GİDİNCE AĞLAYAN BEBEK YADA ÇOCUK GÖRDÜĞÜMDE DAYANAMIYORUM HİLAL HEMEN AĞZINI BÜZSE ALIYORUM KUCAĞIMA

canım işe gelirken aglamasına kızmadım dün geceden beri cok huysuzdu ev toplayacam ben topluyorum o dagıtıyo.. normalde kızmam ama regl olamadım onun da etkisi var .tiroidim ayarsız sanırım dr a gitmem lasım ondan olabilir .. sonucta çokk pişmanım oglumu tersledigime (

mama sandalyesinde yemek yemez benim paşa oturtamam zaten..oda oda gezecek anneside arkasında :)))

hanife daha hiç tam kelime çıkarmadı :) eskaza anne dedi bi daha yok..:)
neyse bu sefer gidiyorum:)

Bizimki de daha ne konuşuyo ne de yürüyo... Varsa yoksa göbek atsa!!! Bi şarkı duyduğu anda ne işi varsa varsa hemen bırakıp göbek atmaya başlıyo ki ailemizde bu kdr fingirdek kimse yok hatta tamamı ağır sakin insanlar...:92:

ben hiç duymamışım o makayı bunları da sitenin göğüs küçültme topicinde buldum. renkli ve dantelli geröçekten hayal olmaya başladı bunu bulduğumda inanamadım aynı sitede hangi modelindi bilmiyorum ama morunu gördüm kociş kalp krizi geçirmezse onu da alacam bit başka sitede de gece (saks) mavisi saten gecelik gördüm bedenleri vardı Güpürlü Fantezi Gecelik, 14 TL. Şok İndirim tabi bu standart beden benim için muallak ama olacağına inanırsam bunun da bir kaç rengini alacam başka modeller var onlara da bakcam çok seviyorum ben böyle şeyleri ama fizik zaten limoniydi şimdi iyice çıktı zıvanadan

Son düzenleme:
Şeyma, güle güle kullan, güzelmiş..

İklim birçok kelimeyi söyleyebiliyor, bazende anne nin yanına gel-al-ver-git v.s. ilave ederek kısa cümleler kuruyor. Bu aralar o da bana baba diyor arada, anne işte baba evde olunca çocukta şaşırdı tabi..

Nihan Sena ya çok güldüm :))

yalnız Nihan da söyleyebildiği halde ısrarla baba demiyor...babasına da anne diyor...babası kapıdan girince annneeeee diye koşmasını görseniz ölürsünüz gülmekten

Çok fena kahkaha attım

akşam olduu:))) ben gidiyorum...
herkese için güzel bir hafta sonu olsun:)

İyi tatiller

tanya bizde konusmuyoruz arkadasım.. aslında anni diyo bazen onun dısında vızık vızık ) babası da geç konusmus bunun dr a söledim merak etme cin gibi konusur dedi..

Daha çok erken yaaa...
Bakmayın siz kızlara

Benim tiroidim de fena hala, bazen ben de çok kızıyorum, ama sonra çok üzülüyorum. Sebepsiz huysuzluğa hiç tahammül edemiyorum yaa.

E aileye neşe getirecek biri lazımmış zaten, napsın çocuk, içi geçmiştir ağır sakin insanların arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…