- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.501
benimkinin ne yiyeceği hiç belli olmuyor o yüzden yiyor diyemiyorum.
tam size msj yazarken yeni sütyenim geldi kargoyla beraber 53tl cikve arkasındaki ölçü baremine bakınca yanlış numara aldığımı farkettim daha doğrusu kom unkilerde 90-c de bana olacakmış Allahım bu nasıl bir kabus yaaaaa kutusundan çıkarıp baktığımda gözüm korktu ben onun içine giriyorum :84: ay susayım bari artık bu arada aldığım model şunun bordosu
Kom Brunet Sütyen renkli arıyorum deli gibi bulursam daha da alcam kocam beni katletmezse 53 lira yaw
oğlumu özledim 20 güne yakın regl olamadıgımdan sinirliyim biraz .. sabahda beni cok üzmüştü vızık vızık .. ben de ona bagırmıstım ..anneme bıraktım yüzüme bakmıyo küstü hergün arkamdan aglayan cocuk.. 8 e kadar da dersim var bugün ...yarın paso iş falan yapmadan oynayacagım onunla((
bu sefer alıntı yapmayım dedim..
Burcu doruk hepmi yapıyor bunu yoksa yenilerdemi çıktı?
Bu dönemin özelliğimi bilmiyorum ama son günlerde özgür de herşeyi benim yapmamı istiyor..su içecek ben içireyim tv açılacak ben açayım üstü değişecek ben değiştireyim..başkası yapmaya kalkarsa bağırıyor kızıyor..
Bir de benim elimi tutup iş yapmaya çalışıyor:)kullanıyor resmen beni..
Zeytine olan meraklarını anlamıyorum..gerçi ben de severim zeytini..
Teyzeler biz hala konuşmuyoruz var mı bizim gibi olan..kelime cıkarmaya çalışıyoruz halaa
benimkinin ne yiyeceği hiç belli olmuyor o yüzden yiyor diyemiyorum.
tam size msj yazarken yeni sütyenim geldi kargoyla beraber 53tl cikve arkasındaki ölçü baremine bakınca yanlış numara aldığımı farkettim daha doğrusu kom unkilerde 90-c de bana olacakmış Allahım bu nasıl bir kabus yaaaaa kutusundan çıkarıp baktığımda gözüm korktu ben onun içine giriyorum :84: ay susayım bari artık bu arada aldığım model şunun bordosu
Kom Brunet Sütyen renkli arıyorum deli gibi bulursam daha da alcam kocam beni katletmezse 53 lira yaw
bu dönemin özelliğimi bilmiyorum ama son günlerde özgür de herşeyi benim yapmamı istiyor..su içecek ben içireyim tv açılacak ben açayım üstü değişecek ben değiştireyim..başkası yapmaya kalkarsa bağırıyor kızıyor..
bir de benim elimi tutup iş yapmaya çalışıyor:)kullanıyor resmen beni..
zeytine olan meraklarını anlamıyorum..gerçi ben de severim zeytini..
teyzeler biz hala konuşmuyoruz var mı bizim gibi olan..kelime cıkarmaya çalışıyoruz halaa
İyi tatiller
Kıskanç kadın
Sen annene el koymuşken iyiydi di mi :)
Kuru kayısı da iyi geliyor kabıza... Hatta kuru üzüm ve kuru erik de...
Doruk da çok seviyor eriği. Onlarda problem yok, ısırıp yiyor. Kaşıkla verilen yemeklerin ezilmesini istiyor paşam.
bu dönemin özelliğimi bilmiyorum ama son günlerde özgür de herşeyi benim yapmamı istiyor..su içecek ben içireyim tv açılacak ben açayım üstü değişecek ben değiştireyim..başkası yapmaya kalkarsa bağırıyor kızıyor..
bir de benim elimi tutup iş yapmaya çalışıyor:)kullanıyor resmen beni..
zeytine olan meraklarını anlamıyorum..gerçi ben de severim zeytini..
teyzeler biz hala konuşmuyoruz var mı bizim gibi olan..kelime cıkarmaya çalışıyoruz halaa
KIZMA ANNESİ YAAAMİNNAKCIK DAHA O ÜZÜLÜYOR TABİİ SENDE İŞE GİDİNCE AĞLAYAN BEBEK YADA ÇOCUK GÖRDÜĞÜMDE DAYANAMIYORUM HİLAL HEMEN AĞZINI BÜZSE ALIYORUM KUCAĞIMA
Fulya hoşgeldin
Ayşegül maşallah Ege'ye.. Bizim için hayal öyle şeyler...
Burcu Pelin'in üstüne cins tanımam
Ayfer uzmanlar da servis koyun diyorlar ama ben pelin in önüne servis koysam bi de mutfağı temizlemem gerekir her öğünden sonra..Uzmanlar da hep Hilal gibi uslu kuzular için önerilerde bulunuyolar valla.. Benim cadı kızımı düşünen yok..
Biz mama sandalyesinde bile çok zor yemek yiyoruz.. Kendi kendine emniyet kemerini çıkarıp ayağa kalkıyo..
Ayrıca da bebelerinizi kıskanıp ben de kızıma muz yedirme teşebbüsünde bulundum.. Öğğğğğ sesini duynca vazgeçip muzu ben yedimBi de kuru incir fln diyosunuz pehh!!
hanife daha hiç tam kelime çıkarmadı :) eskaza anne dedi bi daha yok..:)
neyse bu sefer gidiyorum:)
hayırlı olsun çok güzelmiş.renkli desenli çamaşır hayal valla...ben artık özenmiyorum bile hevesim kaçtı iyice...valla bu tarz çamaşırlar çok pahalı ama kom yine bir derece daha uygun.ben de genelde kom alıyorum...bir de triumph diye bir marka var pahalı ama değer...ben bir siteden indirimli almıştım ama 2 çamaşır 100 küsürdü yine de...pazardan 5 liraya çamaşır alalnlara özeniyorum
mama sandalyesinde yemek yemez benim paşa oturtamam zaten..oda oda gezecek anneside arkasında :)))
yalnız Nihan da söyleyebildiği halde ısrarla baba demiyor...babasına da anne diyor...babası kapıdan girince annneeeee diye koşmasını görseniz ölürsünüz gülmekten
akşam olduu:))) ben gidiyorum...
herkese için güzel bir hafta sonu olsun:)
tanya bizde konusmuyoruz arkadasım.. aslında anni diyo bazen onun dısında vızık vızık) babası da geç konusmus bunun dr a söledim merak etme cin gibi konusur dedi..
canım işe gelirken aglamasına kızmadım dün geceden beri cok huysuzdu ev toplayacam ben topluyorum o dagıtıyo.. normalde kızmam ama regl olamadım onun da etkisi var .tiroidim ayarsız sanırım dr a gitmem lasım ondan olabilir .. sonucta çokk pişmanım oglumu tersledigime(
Bizimki de daha ne konuşuyo ne de yürüyo... Varsa yoksa göbek atsa!!! Bi şarkı duyduğu anda ne işi varsa varsa hemen bırakıp göbek atmaya başlıyo ki ailemizde bu kdr fingirdek kimse yok hatta tamamı ağır sakin insanlar...:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?