2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben burda değilken konuşmak için sözleştiniz mi siz be
Olsun, ben de yazacam gündemden düşen konulara...
Ayşegül'ün kv ve görümceye tabisi sinir oldum, bariz terbiyesizlik ve hasetlik yaptıkları.
Doruk'a şampuan olarak Ni.ve.a, krem olarak Joh.n.so.n Ba.by kullanıyorum, memnunum, kızartma yedirmiyorum. Bu aralar kabak çekirdeği, kuru üzüm, kuru kayısı kemirmeye bayılıyor.
Yasemin, fotolar çok güzel, maaşallah ikinize...
Konuşun çabuk, gelmiyim oraya :84:

sağol canım...çok şükür sağlığımız yerinde...babam biz de..Nihan pek keyifli dolayısıyla:)) tabi ben de ama son sınavları yapıyorum bu hafta çok yoğunum.
sizleri özledim....

Bizde seni özledik, Allah kolaylık versin, neyseki okulların kapanmasına az kaldı, biraz rahatlarsın, Nihan ı benim yerime öp..

Yasemincim maşallah ikinize de.. İklim'i ısır benim için eve gidince
Hanife iilik güzellik..Öğrenciler okulu terketti SBS ye çalışıyolar. Ben de tam zamanlı buraya terfi oldum Nihan kuzum nasıl?

Sağolasın Kıymetcim, ısırırım İklimi senin yerine tamam, biz Pelin i ne zaman görecez peki, sende koy bir resim hadi bakalım :))

Yasemincim maşallah ikinize de.. İklim'i ısır benim için eve gidince
Hanife iilik güzellik..Öğrenciler okulu terketti SBS ye çalışıyolar. Ben de tam zamanlı buraya terfi oldum Nihan kuzum nasıl?

aaa süpermiş:)))
bizde de 12ler yok ama benim onlara dersim yoktu bana yaramadı....burda o tür bir yoğunluk yok ama ilköğretimlerde...demekki aileler fazla önemsiyorlar orda sbsyi.
Nihan boomba gibi keyif o biçim
Pelin nasıl???

hoşgeldin:)

e süpermiş..ben yarım gün 50, tüm gün 100-110 veriyorum..
benim iştahsız sıpa 1 patates kızartmasının hepsini bi kere de ağzına sokup iki çiğneyip yutuyr..sonra gene dibimde bitiyor
sağol canım:))

Son düzenleme:
Gülşan maşallah...Aile saadetiniz hiç bozulmasın
Ama Kamil hemşoma fotolarını buraya koyduğunu hemen ispiyonlayacağım

gülşan..nasıl kocaman görünmüş mert:))adam oldular artıkın:))
maşallah size..çok yakışmışsınız..
sen de hafifden sırıklık mı var... resimde bile çok kısa hissettim kendimi:))

Tanya, Burcu sağolun kızlar..

Burcu, bende işim var deyip duruyorum ama buradan ayrılamıyorum, sende geldin şimdi, kadro tamamlandı, hadi çene çalalım, işleri kim yapacaksa :)))

Gülşancım, çekirdek ailenize maşallah , süpersiniz, hele sen frapanlığınla göz kamaştırıyorsun haa :))

Abowwww Burcu'ya bişey oldu!Kaçııınnn!!
Ben bi ara koymuştum, Ebru çok merak ediyo die.. Kafasına hani hepimizi canlandırmıştı fln.. Beni de yanılş canlandırmasın demiştim
Maşallah Nihan'a
Pelin de bildiğin gibi.. Yuvarlanıp gidiyoruz

Son düzenleme:
güzel dilekleriniz ve iltifatlarınız için teşekkür ediyorum
kıymetcim hemen yetiştirebilirsin hemşona zaten sabah kıyafet yüzünden sinirimi bozdu üstüne iyi gelir
yasemincim frapan olmayım diye giydim o gömleği, uzzun ve boll ona rağmen frapansam hala orasına karışamam:82:

Bizde de bi dünya zaytinyağlı sabun var. Kel eşim kendi için almıştı, duruyo öyle.. Sen Kerem'in saçına mı kullanıyosun onu?

Yok vücuduna kullanıyorum.
Kero da tek tarafı emdiğinden benim de öyleydi,merak etmeyin sonra düzeliyor, yalnız şu var eskisinden daha küçük oluyorlar
Ben fotoları niye göremiyorummmmmmmmmmm,herşey açık bende ama göremedim

ya noldu biliyomusunuz egoşu emzirirken genelde sag tarafı tercih etmem nedeniyle sol taraftaki biraz küçük kaldı bariz bi fark var ((

az önce aklımdan geçti..size soracaktım..
hep öyle mi kalacak acaba??

aynı durum ben de var.emzirme bitince düzelir.zaten fark olması normal ama bu şekilde çok bariz oluyor(

bu dediğin olursa göbek atarım valla...benimkiler fazla büyük nooolur küçülsünler......

Ayşegül emzirirken benimde öyleydi, sonra düzeliyor meraklanma, ama genelde zaten sol sağdan küçük olur kalp o tarafta ya..

Kıymet hatırlıyorum o fotoğrafı ama pelin in son hallerini de arada görmek isterim..

Aylincim, ben sildim fotoları, ondan göremiyorsundur ama zaten face de olan fotolar, sen orda görmüşsündür..

çenesi düşük bayanlar .....
Almış muhabbet gitmiş kimi bebeklerin şampuan meselesi kimi emzirme sonrası küçülen ve büyük olan göğüsler kimi kv.yawwww yetişemiyorum size

hilal kuzumun saçını beğenen teyzelere teşekkür ediyorum ilk acemiliğimiz işte ne yaparsınız....
Hilal'e patates kızarması ,köfte veriyorum
şampuan alerji yaptı seb.med aldım ama oda az az kabartıyor
nihan kuzumu öp annesi benim için
sbs sınavlarında tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarılar
çalışın konuşmayın yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…