- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.441
sağol canım...çok şükür sağlığımız yerinde...babam biz de..Nihan pek keyifli dolayısıyla:)) tabi ben de ama son sınavları yapıyorum bu hafta çok yoğunum.
sizleri özledim....
Yasemincim maşallah ikinize de.. İklim'i ısır benim için eve gidince
Hanife iilik güzellik..Öğrenciler okulu terkettiSBS ye çalışıyolar. Ben de tam zamanlı buraya terfi oldum Nihan kuzum nasıl?
Yasemincim maşallah ikinize de.. İklim'i ısır benim için eve gidince
Hanife iilik güzellik..Öğrenciler okulu terkettiSBS ye çalışıyolar. Ben de tam zamanlı buraya terfi oldum Nihan kuzum nasıl?
sağol canım:))hoşgeldin:)
e süpermiş..ben yarım gün 50, tüm gün 100-110 veriyorum..
benim iştahsız sıpa 1 patates kızartmasının hepsini bi kere de ağzına sokup iki çiğneyip yutuyr..sonra gene dibimde bitiyor
Abowwww Burcu'ya bişey oldu!Kaçııınnn!!Ben burda değilken konuşmak için sözleştiniz mi siz be
Olsun, ben de yazacam gündemden düşen konulara...
Ayşegül'ün kv ve görümceye tabisi sinir oldum, bariz terbiyesizlik ve hasetlik yaptıkları.
Doruk'a şampuan olarak Ni.ve.a, krem olarak Joh.n.so.n Ba.by kullanıyorum, memnunum, kızartma yedirmiyorum. Bu aralar kabak çekirdeği, kuru üzüm, kuru kayısı kemirmeye bayılıyor.
Yasemin, fotolar çok güzel, maaşallah ikinize...
Konuşun çabuk, gelmiyim oraya :84:
Ben bi ara koymuştum, Ebru çok merak ediyo die.. Kafasına hani hepimizi canlandırmıştı fln.. Beni de yanılş canlandırmasın demiştimBizde seni özledik, Allah kolaylık versin, neyseki okulların kapanmasına az kaldı, biraz rahatlarsın, Nihan ı benim yerime öp..
Sağolasın Kıymetcim, ısırırım İklimi senin yerine tamam, biz Pelin i ne zaman görecez peki, sende koy bir resim hadi bakalım :))
Maşallah Nihan'aaaa süpermiş:)))
bizde de 12ler yok ama benim onlara dersim yoktu bana yaramadı....burda o tür bir yoğunluk yok ama ilköğretimlerde...demekki aileler fazla önemsiyorlar orda sbsyi.
Nihan boomba gibi keyif o biçim
Pelin nasıl???
sağol canım:))
ya noldu biliyomusunuz egoşu emzirirken genelde sag tarafı tercih etmem nedeniyle sol taraftaki biraz küçük kaldı bariz bi fark var((
Bizde de bi dünya zaytinyağlı sabun var. Kel eşim kendi için almıştı, duruyo öyle.. Sen Kerem'in saçına mı kullanıyosun onu?
ya noldu biliyomusunuz egoşu emzirirken genelde sag tarafı tercih etmem nedeniyle sol taraftaki biraz küçük kaldı bariz bi fark var((
az önce aklımdan geçti..size soracaktım..
hep öyle mi kalacak acaba??
Yok vücuduna kullanıyorum.
Kero da tek tarafı emdiğinden benim de öyleydi,merak etmeyin sonra düzeliyor, yalnız şu var eskisinden daha küçük oluyorlar
Ben fotoları niye göremiyorummmmmmmmmmm,herşey açık bende ama göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?