- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.421
sorum var..
sıpalara kızartma yediriyormusunuz??
bebek kozmetiği ne kullanıyorsunuz?(şampuan krem v.s..) alerji yapan falan ldu mu hiç?
Tüm ürünlerini S-ebamed kullanıyorum, bir de Akçaydan zeytinyağlı sabun almıştım onu kullanıyorum
bir de dalin şampuan cildinde herhangi bişey yapmadı demi bebelerin? ilk defa dalin aldım ve kullanmaya başladığımdan beri sanki egzamasını azdırdıanlamaya çalışıyorum şimdi..
çok ii takip edemiyorum ama o para yeme lafını hiç sevmedim ben:2:
vay terbiyesizler, ben burda yarım günlüğüne 25 tl veriyorum kadına, evi süpürüyo, siliiyo, toz alıyo, banyo wc ve balkonları yıkıyo, çok ayrıntıya girmiyo ama ben evde temizlik yapmıyorum artık, her hafta gelip temizliyo, ayda bir tam gün alıyom dolap kapı camlarıda temizliyo 50 tlyeSelam kızlar sinirlerim tepemdeBugün için temizliğe kadın çağırmıştım ama gelmedi, üstelik böyle bi duruma maruz kalmamak için fazladan ücret ödemeyi göze alıp şirketten istediğim halde!!! böyle kendimi hazırlayıp ortada kaldım, üstelik bana cvp ta vedrmiyolar, hatalı olduklarından telime cvp vermiyolar, saygısız disiplinsiz şireket
öğün olarak vermiyorum ama yemekte patates kızartması varsa eline bitane veriyorum 15 dakika kadar kemirerek yiyosorum var..
sıpalara kızartma yediriyormusunuz??
bebek kozmetiği ne kullanıyorsunuz?(şampuan krem v.s..) alerji yapan falan ldu mu hiç?
egzamaya bir şey demek zor, denizin pek cilt problemi yok o yüzden sorun yaşamadık, ben hala vücudunu da şampuanla yıkıyorum gözlerini yakmaktan korktuğum için alerjik birşeye rastlamadım. ama sen bence daha hassas ürünler seçmeye gayret et
Hoşgeldin Hanifecim, biz iyiyiz, sizde iyisinizdir inşallah, Nihan kuzusu ne yapıyor, sen nasılsın?
maşallah Yasemin ne güzelsiniz:))
selam...sabahtan beri girip çıkıyorum iki yorum okuyup Nihan rahat vermedi.oyna yedir uyut derken bu saat oldu. herkes iyi mi????
vay terbiyesizler, ben burda yarım günlüğüne 25 tl veriyorum kadına, evi süpürüyo, siliiyo, toz alıyo, banyo wc ve balkonları yıkıyo, çok ayrıntıya girmiyo ama ben evde temizlik yapmıyorum artık, her hafta gelip temizliyo, ayda bir tam gün alıyom dolap kapı camlarıda temizliyo 50 tlye
öğün olarak vermiyorum ama yemekte patates kızartması varsa eline bitane veriyorum 15 dakika kadar kemirerek yiyoama dün akşam mücver yapmıştım 3 tane yedi sarımsaklı yoğurla
merte ıslak mendil,şampuan ve sabun d-a-lin,güneş kremi s-e-bamed kullanıyorum ama a-v-o-n 50 faktör suya dayanıklı çocuk için güneş kremi sipariş ettim dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?