2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sorum var..
sıpalara kızartma yediriyormusunuz??
bebek kozmetiği ne kullanıyorsunuz?(şampuan krem v.s..) alerji yapan falan ldu mu hiç?

Kızarmış patates ve köfte yiyor iklim ama hergün değil tabi, ben yapmışsam eğer Tef.al in Act.fry var bende, onda yapıyorum, yağsız kızartıyorum köfteyi falan, daha sağlıklı oluyor ama kv yada annem maşallah bol yağ içinde kızartıyorlar, onu da ayda 1-2 kez ancak yiyordur işte..

Kozmetik olarakta, Chicc.o kullanıyordum, sonradan Sebam.ed e döndüm, memnunum.. Chic.co da iyi aslında ama Seba.med in yağlı mendilleri İkoş un poposuna çok iyi geldi, bende sonra şampuan, bebek yağı, sabun, güneş kremi, yüz kremi v.s. hepsini tam set olsun diye ordan aldım.. Alerji olmadı hiç bu markalarda..

Tanya ben kızartma vermiyorum. Nasıl olsa iki gün sonra büyüyünce hergün onları isteyecek.
Huggies ıslak mendil, Dalin şampuan kullanıyorum. Alerji fln yapmadı..

Hasret doğum yapmış mı bu arada? Haber alan var mı?

egzamaya bir şey demek zor, denizin pek cilt problemi yok o yüzden sorun yaşamadık, ben hala vücudunu da şampuanla yıkıyorum gözlerini yakmaktan korktuğum için alerjik birşeye rastlamadım. ama sen bence daha hassas ürünler seçmeye gayret et

Meralcim, ortadaki foto daha yakından çekilmiş olduğu için iyi bak, saçımın önünde kahkül gibi duran saçlar yeni çıkan saçlarım işte :))

vay terbiyesizler, ben burda yarım günlüğüne 25 tl veriyorum kadına, evi süpürüyo, siliiyo, toz alıyo, banyo wc ve balkonları yıkıyo, çok ayrıntıya girmiyo ama ben evde temizlik yapmıyorum artık, her hafta gelip temizliyo, ayda bir tam gün alıyom dolap kapı camlarıda temizliyo 50 tlye
sorum var..
sıpalara kızartma yediriyormusunuz??
bebek kozmetiği ne kullanıyorsunuz?(şampuan krem v.s..) alerji yapan falan ldu mu hiç?
öğün olarak vermiyorum ama yemekte patates kızartması varsa eline bitane veriyorum 15 dakika kadar kemirerek yiyo ama dün akşam mücver yapmıştım 3 tane yedi sarımsaklı yoğurla
merte ıslak mendil,şampuan ve sabun d-a-lin,güneş kremi s-e-bamed kullanıyorum ama a-v-o-n 50 faktör suya dayanıklı çocuk için güneş kremi sipariş ettim dün

Canım doğduğundan beri hep dikkat ettim.buktım ama.cildi bana çekmiş maalesef..ilk defa dalin şampuan aldım.ondan önce mustela ya da sebamed kullandım hep.mecbur kaldım aldım.egzaması azınca korktum bu sefer de..kremini sürerim gecer ama kortizonlu krem ya sık kullanamam.anlamak istiyorum ne azdırdı size sordum..
hassas cilt başa bela...

tanyacım senin için geliyor resimler, alıntı yapmayın silecem resimleri

Son düzenleme:
Yasemincim maşallah ikinize de.. İklim'i ısır benim için eve gidince
Hanife iilik güzellik..Öğrenciler okulu terketti SBS ye çalışıyolar. Ben de tam zamanlı buraya terfi oldum Nihan kuzum nasıl?

selam...sabahtan beri girip çıkıyorum iki yorum okuyup Nihan rahat vermedi.oyna yedir uyut derken bu saat oldu. herkes iyi mi????

hoşgeldin:)

e süpermiş..ben yarım gün 50, tüm gün 100-110 veriyorum..
benim iştahsız sıpa 1 patates kızartmasının hepsini bi kere de ağzına sokup iki çiğneyip yutuyr..sonra gene dibimde bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…