2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amanın sizin bebelerin yeme maceralarını okuyunca İklimi öpüp tepeme koyasım geldi bir an, hatta eve gidince yapayım..

Misafirliğe gittiğimiz zaman servis sehpaları ortaya geldiği an anlıyor yenecek bişeyler geldiğini ve ne yapıyorsa bırakıp gelip kucağıma oturuyor, uslu uslu ne verirsem yiyor ve işi bitince de sessizce gidip kaldığı yerden devam ediyor..

Önceki gün mutfakta yemek hazırlıyorum, masanın üzerine tabakları yerleştirdikçe heyecan yaptı, beni çekiştiriyor, ne istiyorsun dedim, sandalyeyi gösterdi ıhh ıhh dedi, bende oturttum sandalyeye, hazırlık bitince beraber yedik yemeğimizi..

Mama sandalyemizi anneannenin evine götürmüştük orda kaldı, şimdi evde bizim gibi herhangi bir sandalyede oturup uslu uslu yiyor maşallah, arkasında hiç gezmedim yemek yesin diye, tam tersi o benim elimde gördüğü her yiyeceğe saldırır..

Hastalık dönemleri hariç, o zaman iştahsız oluyor elbette..

Siz ne ara coştunuz bu kadar, 1 saatte 10 sayfa yazmışsınız eski günlerdeki gibi:)) neyse iyi olmuş, benim oğluş ta anne diyo sadece, babasına da ısrarla ve inatla anne diye sesleniyo Nihan gibi:)) babası her seferinde ba-ba diye heceliyo benimki de heceleyerek an-ne diyo sonra da gülüyo sıpam hee teyzesine teyde diyo, bi de malesef emmek istediğinde meme demeye başladı, keşke o kelimeyi öğrenmeseydi, yerli yersiz her yerde duyucaz artık sanırım bunu

Yasemin ya seninki ya da benimki bebek diil başka bişey

Teşekkürler Meralcim..

Kıymetcim, biz burda İklime uzaylı diyorduk bir ara, seninki bebek sanırım :))

Ben de kaçıyorum artık, güzel bir hafta sonu diliyorum, kuzuları ve sizleri çok öptüm..

kimsecikler yokama ben yazayım
topice geliyorum gidiyorum tek kelime bile yazamıyorum serhan çok çok azdı bu ara illa onunla oynıycam sohbet edicem yada dışarı çıkarıcam başka türlü asla durmuyo bi süre arabalarıyla oynuyo sonra bana sarıyo şimdi yeni faworimiz cep tlfnuyla konuşmak illa da biriyle konuşacak yoksa bağırıyo ağlıyo kendini yerlere atıyo telefonun konuşma anındaki görüntüsünü biliyo tuş kilidi veya herhangi bi resim video yada müzik hiçbişekilde kandıramıyorum tuşlara basıyo tuş kilidini açıyo onuda öğrendi arama görüntüsü yoksa vay halimize telefon çalınca başka odaya yada mutfağa gidip konuşuyorum
bizim böcük anne diyo baba diyo dede cici kedi görünce sisi topa gol yada gugahh dün teysee ve çay demeye başladı normaldehiç vermiyorum ama çay hastası dün verdim iki yudum bi mutlu oldu ne içiyosun çay dedim hemen çay dedi oysaki anne dedirtene kadar göbeğim çatladı sıpaya
koltuk tepelerinde geziniyo iniyo çıkıyo nerden buluyo bu enerjiyi bilmiyorum
saçlarını kestiremiyoruz kuaföre götürdük ortalığı ayağa kaldırdı bende topluyorum önüne çıtçıtlı yoka arkasını da bağlıyorum kıza benziyo yoksa çok terliyo ama en kısa zamanda saçların hakkından gelmemiz lazım
serhan bu kadar müsade ediyo öptüm iyi tatiller bu arada unutmadan o gün gördüm ama teşekkür edemedim meralcim hayırlı olsun dileklerin için çok sağol canımmbaşka görmediğim varsa teşekkürler

uzun bir aradan sonra geldim :) tabii kimsecikler yokk ama gelince okursunuz artık çok doluyum artık yazıp rahatlamam lazım sonra gelir yorumlarınızı okurum sizsiz olmuyor :))

evet konumuz ata bey....

1 dk bile yerinde durmuyo hep dışarlarda geziyo ben yokken evde çok zor yemek yiyo dün sağlık ocağına aşıya gitti su çiçeği aşısına boyu hala 80 cm ve kilosu 10 kiloya düşmüş ((
boyu aylardır uamamış ve 1.5 kilo vermiş canım çok sıkıldı sadece ben eve geldiğimde benime yemek yiyo dr demişki annesi yok diye tepki veriyo ama demiş içinden veriyo tepkiyi dışa vrmuyo belli etmiyo olabilir (
birde yine vücudunun heryeri kabardı ve saç dipleride kabardı kafa derisini yoluyo kaşımaktan oda polenlerden yapıyormuş tamamen alerjik

tek iyi gelişme ata artık ismini söylüyo :)) ama hala anne demiyoooo

şimdilik aklıma gelenler bunlar sonra yine yazarım kendinize ve prenseslere ve prenslere iyi bakın

canım hoş geldin
üzüldüm doğrusu mavişimin belli etmeden tepki verip kendince üzülmesine boyunu doğru ölçememişlerdir belki ayrıca kısa da değil bence üzülme bunun için ama kilo vermesine bende üzüldüm gerçi çok hareketliler hiç durmuyorlar yeseler bile bu kadar harekete kilo almamaları normal seni çokmu arıyo gün içinde acaba ahh annesi vahh annesi diye yazıp seni daha çok üzmekte istemiyorum eminim yeterince üzülüyorsundur belki biraz daha zamana ihtiyacı vardır ilerleyen zamanlarda bu duruma alışır ve normale döner yemesi aleji de zor kıyamam bi ilaç falan yokmu bununla ilgili gerçi çok küçük ilaç içinde
ben onun dillerini yerim kendi adını söylüyomuş bıdık inşallah kısa zamanda bu problemler hallolur canım üzme kendini senide bal kuzuyuda çok öpüyorumm

seninki yine iyi sessiz sakin söylüyordur.
Benimki memmeeeee diye o kalın sesıyle bı bagırıyor kı evlere senlık

ne demek cnm çok sevindim sahiden senin için aksi bi durum ciddi anlamda zor olurdu..
Eyo ile Serhan bu hususta birbirine çok benziyo, Eymeni de durdurmak mümkün değil, muayenede de öyle, yıkıyo ortalığı daha odaya girer girmez, adam gibi muayene olamıyoruz hiç( kuaför işini de kucağımdayken hallettik, sağolsun kesen çocuk anlayışlıydı, abla sen kucağında tut ben bi ordan bi burdan keseyim dedi, kucağımda olduğu halde ağladı ama yine de kestik sizde öyle deneyin istersen cnm

Merhaba Şebnemcim özlüyoruz seni cnm
Ata için üzüldüm, güzel gözlüm demek annesini arıyor( Ama merak etme cnm bu bi alışma sürecidir elbette normale döner..boyu zaten gayet güzel, uzamadı diye üzülme, kilosununa gelince dişler, geçirdiği operasyon falan eklenince bu ay böyle olmuş ama inşallah sonraki zamanlarda yine güzel alacaktır annesi hiç üzme kendini

seninki yine iyi sessiz sakin söylüyordur.
Benimki memmeeeee diye o kalın sesıyle bı bagırıyor kı evlere senlık

evet benimki sessiz söylüyo walla Allahtan:))
Bu arada geçmiş sayfalara göz atarken dukan diyeti diye bişeye başladığını okudum, nasıl bi diyettir bu? ne yiyip ne içiyon, faydasını gördün mü?

valla meralcıgım dukan dıyetı anlatılmaz yasanır :))) 4 asamalı bı dıyet .atak evresınde saf proteın tuketıyorsun.seyır evresınde proteın + sebze tuketıyorsun bunun 4 cesıdı var tercıh ettıgın stılı secıyorsun.guclendırme evresınde dıyete karbonhıdrat da eklenıyor ve son evre koruma oluyor. 9 gunde 3 kılo verdım fekat dun bıraktım 2 gundur tansıyonum fecı dusukdu.keske bırakmasaymısım cunku regl donemınden kaynaklı oldugunu anladım bu tansıyon olayımın.nasıl farkına varmadım hayret belkıde ısıme gelmemıstır Tavsıye ederım ben zorlanmadım yaparken.

sevgili arkadaşlarım herkesi kocaman kucaklayıp öpüyorum...keyifler iyidir umarım...yaz tatiline az kaldı..inşallah o zaman ben de tekrardan aranıza katılcam....özledim ya..........biraz okudum.bebişler de büyümüş maşallah....asya çok tatlı oldu.bazen yiyesim geliyo elimde kalıcak birgün sıpa....asya epey bişeyler söylemeye başladı:anne,baba,arda,saat,lamba,koktum(abisi sık korkuttuğu için),attım,baybay,dedi(dede),bayı(balıklarımıza seslenirken)....vs....maşallah asyanın boğazı iyi.arda da çok çekmiştim.kızım yiyor maşallah.elimde ne görse istiyo ama kahvaltı hariç.kahvaltıyı pek isteyerek yapmıyo ama bakıcısı iyi yediriyo.ben yediremiyorum kahvaltısını hafta sonları....

ardayla didişir duruma geldiler sonunda...o ardaya arda ona...onları izlemek hoş oluyo aslında....

bu arada ben yarın polonyaya gidiyorum.proje için bahsetmiştim önceleri.o gün geldi.ve sabahtan beri ağlıyorum .kızçemi 1 hafta bırakıp gidiyorum...içim çok acıyo..anneannesi ve dedesi bize taşınacak bakıcısıda gelmeye devam edecek.babası abisi var ama yine de çok endişeliyim...dua edin bize....hepinizi ve beşilerinizi kocaman öpüyorum....

slm kızlar hasret dün sabaha karşı 03:06 da oğluşunu kucağına aldı çok şükür çok iyilermiş oğluşu 3.470gr 50cm hepinize çok selam söyledi

yaramaz sıpaların yemek macerasına defne ninkini de ekleyelim.
mama sandalyesinde oturacak önünde dergi vs. gibi birşey ona bakacak ki dikkatini yemeğe vermesin de yesin.bazen annesi ağznı sıkmak suretiyle yedirecek.
meyve deseniz yanına yanaşmaz. ama ver çubuk krakeri gofreti götürsün.
gönüllü hiçbirşey yemiyor. 5 saat bile aç kalsa yemiyor. bu yüzden deprosyondayım vallahi.
Allah a büyük konuşmayayım ama 2. çocuğu yapıp bu eziyetleri yeniden yaşamak istemiyorum.iki kız kardeşim var .ölürüm onlar için ama defne beni bitirdi ona kardeş yok.....

melikeyi anlatmışsın sanki. oda asla bişeyi isteyerek yemez seninki göfret mofret yiyomuş melike onları bile yemez eline bişi weririm oraya buraya sürter ama ona rağmen ben yeidrmeye çalışıyorum baby tvler dergiler oyuncaklar ayy mayy fln derken yediriyorum zor bela bıkma pes etme arkadaşım bu günler geçecek inş:)

Günaydın, iyi haftalar, öpüyorum hepinizi.
Pek keyifli değilim bugün, haftanın ilk mesajında dökülüp de içinizi karartmayayım, ilerleyen saatlerde yazarım.
Ulaş kuzusu doğmuş, sağlıklıymış çok şükür... Gözleri aydın olsun, Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin, analı babalı büyütsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…