2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın:) iyi haftalar..
sabah sabah eşime kzdım..bu gün konuşmayı düşünmüyorum..
uykusuzum - manıtım..oğlumu hemencecik özledim..

hasret doğum yapmış Sağlıcakla büyütsün ulaş kuzumuzu inşallah
cumartesi günü mert su çiçeği aşısı oldu,öbür ay hepatit a aşısını yaptıracaz:18:
boyu kısalmış 85 ten 84 cm e düşmüş halbuki dr a gitmeden evde 87 cm ölçmüştüm
kilo vermiş 13.600 den 13.400 e düşmüş:44: kilo vermiş olabilir ama boyu konusunda biraz düşünceliyim çünkü pantolonları düdük gibi kalıyo bacaklarında, en az 87 cm bence sünneti ile ilgili sıkıntımız kalmamış çok şükür
bende göz muayenesi oldum nuramam büyümüş,1.00 ve 0.75 idi 1.25 ve 1.00 olmuş ayrıca astigmat çıktı, lens masrafım ikiye katlandı tabi bu durumda
sizler nasılsınız

Şebnemcim, Ata için üzüldüm ama bunun geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum, Ata da bizim bıdıklar gibi senin çalışıyor olmana alışacaktır, biraz zaman ver ona annesi, kilo vermesi çok doğal, çok hareketliler artık, 1 dk. durmuyorlar ve dişti-hastalıktı derken kilo verebiliyorlar malesef, sıkma canını..

Olcaycım, sağlıkla git gel inşallah, Asya konusunda haklısın ama yanında güvendiğin birileri olacak en azından, üzme kendini, ayrıca maşallah Asya ya, benim yerime öp akıllı bıdığı..

Ulaş kuzumuzda doğmuş, boyu kilosu çok iyi maşallah, Allah analı-babalı büyütsün, hep sağlıklı olsun minik erkek..

Hepinize Günaydın İyi haftalar;
Biz çok iyi bir haftasonu geçirdik kuzumla evde ana kız oyunlar yemekler ve çamaşır katlama olayımız var ki görmenizi isterdim...Kendi çamaşırları toplamadan alıp çekmeceye koyuyor sonra alkış yapıyor Getir kızım diyorum bana veriyor ben katlıyorum yerine götürüyor...
Gummy bear'a zillim yeni oyun stili buldu kafa sallamak babamız videosunu çekti en kısa zamanda yükleriz fa..ce ye

Gülşan'cım Mert paşama maşallah kg da boyu da çok iyi
Burcu müsait olduğunda anlatırsın canım bizler burdayız

boy ve kg olayı evet bu dönemde Yaseminin dediği gibi ya duruyor ya da düşüşe geçiyor çok hareketliler.Hilalde aynı o kadar yiyiyor ama nereye gidiyor belli değil boy konusunda da 74 cm olmuşuzdur ....
Özlettin kendini canım...Olcay canım hayırlısı ile git gel ....Arda'nın gösterisine bayıldım ne güzel dans ediyor öyle..Asya kuzumda bir dönem zor olucak ama alışır yokluğuna

Herkese Günaydın..
Güzel bir hafta diliyorum..
Bugün burada aktif olamayabilirim, hem işler yoğun hemde içim kararmış durumda...

Hasret doğum yapmışş..ulaş bebek hayırlı ömürlü olsun, analı babalı sağlıkla büyüsün inşallahh

gülşancım sabah sabah uyuyamadığı için fırca attı bana da..oğlanın uyku düzenini yeniden yapacakmışım..gündüz uyumasınmış.gece uyusun hiç uyanmasınmış..v.s.. çok kızdım..düşüncesiz konuştu die.uyku sersemi yapar bööle ama bu sefer kolay tav olmıycam

yasemin neden için karardı?bişey yokttur umarım..
burcu iyisin değil mi...

ben işe başladığımda mert 5 buçuk aylıktı, tıpkı ata gibi zayıflamıştı, bana ceza olsun diye yapıyordu sanırım yemek yemiyordu, emmiyordu, ama bir ay sonra normale dönmüştü kuzum, şebnemcim üzülme kocaman oldular artık daha çabuk anlıyorlar herşeyi, zaten artık hareketli olduklarından dolayı kilo almamaları veya biraz kilo vermeleri normal sayılıyo

gününüz aydınlık olsun zira benimki deil kuzenimiz ölüyor ve elimizden bişey gelmiyor bacağını kestiler ama bi işe yaramadı böbrekler iflas etmiş beyindeki solunum merkezi hasar görmüş akciğerler enfeksiyon kapmış doktor yaşama şansı %5 diyr asıl vahim olan aile oraki kafelerde yatıyor 1 haftadır ve yaşıyacağını sanıyorlar doktor iyleşmesi mucize olur ama ölmesi de zaman alacak diyor ve bütün bunlar olurken gelelim bana eser geçen hafta 3 gün orda kaldı aileye yardım ediyordu sözde kuzenimizin tıpta okuyan br kuzeni var hatice eser cuma akşamı geldi suratı 5 karış muhatap bile olmadı benimle sonra yemek yedi içki içti shpet etmeye başladık ben kazımı sodum o bana hatice anlattı önce önemsemedim tam bu sırada kız aradı eser açtı napiyosun dedi eserde esinle oturuyorum dedi kızsa daha boşamadın mı dedi ben dondum kaldım tepki bile veremedim sonra telefon kapandı eser bana bebeğin saçını çok kötü kestirdiğin için seni boşica diye şaka yaptım onu diyo dedi ki beni tanımayan biri benle ilgili kocama böyle bir espiriyi nasıl yapar ne hakkı var ne haddine neyse eser tekrar adanayı anlatmaya başladı kendisi ortama öyle hakim olmuş ki herkesi öyle iyi iare etmiş ki hatice kendisine sen nasıl akıllı bi adamsın insan psikolojisinden nasıl da iyi anlıyorsun demiş hatice ne kadar akıllıymış ne kadar zarifmiş eser benle telefonda konuşurken canım aşkım demez utanıyomuş haticeyle konuşurken aynı cülede 3 kez canım dedi öpmednde kapatmadı
velhasıl kelam cumartesi adanaya gittim geçmişolsun dilemeye hatice hanım geldiler bize kazımın ölüyor olduğunu bunu ailesine söylemiyeceğini yoğun bakıma da girişi yasakladığını bildirdi bende tabi biraz da kıza garezimden devamı birazdan

uyuyamıyorsa gitsin başka yerde uyusun ALALALA ne sinri bir durum.Bu oyuncak mı da ona göre ayarlayacaksın ne alaka ..Artık eskisi gibi değiller günde 4 defa uyusunlar diye Gündüz bazen bir yada iki defa yada bir kere uyuyor kuzumda ama kendisi ayarlıyor gözleri kapanacak duruma gelince uyuyor boşver takma kafana desin kendine göre konuşsun sıkma canını sen...

mevlam acı çektirmesin çok zor bir durum ailesine de sabırlıklar versin...Yapılacak birşey yok sanırım zor bir durum beklemek ve acı haberi vermek ailesine ...Senin konunu da devamı gelince konuşuruz...Biraz sinir oldum

Vuuu haftasonu kocalar asabıyetımızı top yaptırmıs anlasılan.
Benımkıde gergındı haftasonu sesımı cıkarmadım. 4 defa sınava gıttım.
Pazar gunu aksam nıhayet 5 saat kadar uyududa kendıne geldı hasın erkekım

kocan oyuncak bebekmi sanıyor acaba özgürü bencede tav olma

canım çok üzüldüm kuzeninin durumuna Allah sabır versin ailesine eşinin de o vahim ortamda keyifli dakikalar geçiriyor olması da çok ilginç:26: yoksa benmi yanlış anladım ayrıca haticeye gıcık oldum devamını sabırsızlıkla bekliyorum

Esin canım senin kocanın ilgiye yüceltilmeye ihtiyacı var.Sanırım aşağılık kompleksine sahip.
Birde gaz verdiğimi düşünme lütfen ama bu topikde benden kocacı yoktur bilirsin fekat şakada olsa birine karımı boşayacağım dese eşim yemin ederim malum yerinden kan alırım.

Esin'in yazdıklarını okuyunca, benimkiler öyle anlamsızlaştı ki birden gözümde... Allah çektirmesin, ne diyeyim, içim acıdı.
O Hatice'ye gelince, çok şaşırdım, çok kızdım, ben olsam çoktan salo kadını çizgimden kaymıştım. Devamını anlat da konuşalım üzerinde.
Tanya, eşine ben de kızdım, bazen ne kadar münasebetsiz oluyorlar!

Esincim ne diyceğimi bilemedim..sevenlerine sabır versin...çektirmesin rabbim..
kocan da biraz dingllik etmiş ama çok da kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum..

benim karşı adam konsunda haklısınız..şu erkekler diye başlayıp en benim diyen feministi yerinden hoplatacak cümleler kurabilirim..tutuyorum kendimi gaza gelmemem lazım:)
ben kızdım ama en gec 2 gün sonra aşkım deyip totosunda dönmeye başlarım :) önce su 2 günün tadını cıkarayım:)

burcu, yasemin sizlerin neyi var??

sabah sabah aklıma düştünüz bir uğrayıp bakayım dedim.
Bizim iş yeri nazi kampı gibi. Bu sene bana yıllık izin vermeyeceklermiş. En çok buna bozuğum. Her uğradığımda yazarım artık. Esin çok şükür iyi. hepinizi öpüyor teyzeleri. Hasret'in bebeğini okudum Ulaş'a çok sevindim. Ata'ya üzüldüm. Esin senin yazıklarını gözlerim yuvasından fırlayarak okudum. Rabbim bu nasıl iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…