- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.541
günaydın:) iyi haftalar..
sabah sabah eşime kzdım..bu gün konuşmayı düşünmüyorum..
uykusuzum - manıtım..oğlumu hemencecik özledim..
uzun bir aradan sonra geldim :) tabii kimsecikler yokk ama gelince okursunuz artık çok doluyum artık yazıp rahatlamam lazım sonra gelir yorumlarınızı okurum sizsiz olmuyor :))
evet konumuz ata bey....
1 dk bile yerinde durmuyo hep dışarlarda geziyo ben yokken evde çok zor yemek yiyodün sağlık ocağına aşıya gitti su çiçeği aşısına boyu hala 80 cm ve kilosu 10 kiloya düşmüş ((
boyu aylardır uamamış ve 1.5 kilo vermiş canım çok sıkıldı sadece ben eve geldiğimde benime yemek yiyo dr demişki annesi yok diye tepki veriyo ama demiş içinden veriyo tepkiyi dışa vrmuyo belli etmiyo olabilir(
birde yine vücudunun heryeri kabardı ve saç dipleride kabardı kafa derisini yoluyo kaşımaktan oda polenlerden yapıyormuş tamamen alerjik
tek iyi gelişme ata artık ismini söylüyo :)) ama hala anne demiyoooo
şimdilik aklıma gelenler bunlar sonra yine yazarım kendinize ve prenseslere ve prenslere iyi bakın
sevgili arkadaşlarım herkesi kocaman kucaklayıp öpüyorum...keyifler iyidir umarım...yaz tatiline az kaldı..inşallah o zaman ben de tekrardan aranıza katılcam....özledim ya..........biraz okudum.bebişler de büyümüş maşallah....asya çok tatlı oldu.bazen yiyesim geliyo elimde kalıcak birgün sıpa....asya epey bişeyler söylemeye başladı:anne,baba,arda,saat,lamba,koktum(abisi sık korkuttuğu için),attım,baybay,dedi(dede),bayı(balıklarımıza seslenirken)....vs....maşallah asyanın boğazı iyi.arda da çok çekmiştim.kızım yiyor maşallah.elimde ne görse istiyo ama kahvaltı hariç.kahvaltıyı pek isteyerek yapmıyo ama bakıcısı iyi yediriyo.ben yediremiyorum kahvaltısını hafta sonları ....
ardayla didişir duruma geldiler sonunda...o ardaya arda ona...onları izlemek hoş oluyo aslında....
bu arada ben yarın polonyaya gidiyorum.proje için bahsetmiştim önceleri.o gün geldi.ve sabahtan beri ağlıyorum .kızçemi 1 hafta bırakıp gidiyorum...içim çok acıyo..anneannesi ve dedesi bize taşınacak bakıcısıda gelmeye devam edecek.babası abisi var ama yine de çok endişeliyim...dua edin bize....hepinizi ve beşilerinizi kocaman öpüyorum....
Herkese Günaydın..
Güzel bir hafta diliyorum..
Bugün burada aktif olamayabilirim, hem işler yoğun hemde içim kararmış durumda...
Hasret doğum yapmışş..ulaş bebek hayırlı ömürlü olsun, analı babalı sağlıkla büyüsün inşallahh
gülşancım sabah sabah uyuyamadığı için fırca attı bana da..oğlanın uyku düzenini yeniden yapacakmışım..gündüz uyumasınmış.gece uyusun hiç uyanmasınmış..v.s.. çok kızdım..düşüncesiz konuştu die.uyku sersemi yapar bööle ama bu sefer kolay tav olmıycam
yasemin neden için karardı?bişey yokttur umarım..
burcu iyisin değil mi...
gününüz aydınlık olsun zira benimki deil kuzenimiz ölüyor ve elimizden bişey gelmiyor bacağını kestiler ama bi işe yaramadı böbrekler iflas etmiş beyindeki solunum merkezi hasar görmüş akciğerler enfeksiyon kapmış doktor yaşama şansı %5 diyr asıl vahim olan aile oraki kafelerde yatıyor 1 haftadır ve yaşıyacağını sanıyorlar doktor iyleşmesi mucize olur ama ölmesi de zaman alacak diyor ve bütün bunlar olurken gelelim bana eser geçen hafta 3 gün orda kaldı aileye yardım ediyordu sözde kuzenimizin tıpta okuyan br kuzeni var hatice eser cuma akşamı geldi suratı 5 karış muhatap bile olmadı benimle sonra yemek yedi içki içti shpet etmeye başladık ben kazımı sodum o bana hatice anlattı önce önemsemedim tam bu sırada kız aradı eser açtı napiyosun dedi eserde esinle oturuyorum dedi kızsa daha boşamadın mı dedi ben dondum kaldım tepki bile veremedim sonra telefon kapandı eser bana bebeğin saçını çok kötü kestirdiğin için seni boşica diye şaka yaptım onu diyo dedi ki beni tanımayan biri benle ilgili kocama böyle bir espiriyi nasıl yapar ne hakkı var ne haddine neyse eser tekrar adanayı anlatmaya başladı kendisi ortama öyle hakim olmuş ki herkesi öyle iyi iare etmiş ki hatice kendisine sen nasıl akıllı bi adamsın insan psikolojisinden nasıl da iyi anlıyorsun demiş hatice ne kadar akıllıymış ne kadar zarifmiş eser benle telefonda konuşurken canım aşkım demez utanıyomuş haticeyle konuşurken aynı cülede 3 kez canım dedi öpmednde kapatmadı
velhasıl kelam cumartesi adanaya gittim geçmişolsun dilemeye hatice hanım geldiler bize kazımın ölüyor olduğunu bunu ailesine söylemiyeceğini yoğun bakıma da girişi yasakladığını bildirdi bende tabi biraz da kıza garezimden devamı birazdan
Hasret doğum yapmışş..ulaş bebek hayırlı ömürlü olsun, analı babalı sağlıkla büyüsün inşallahh
gülşancım sabah sabah uyuyamadığı için fırca attı bana da..oğlanın uyku düzenini yeniden yapacakmışım..gündüz uyumasınmış.gece uyusun hiç uyanmasınmış..v.s.. çok kızdım..düşüncesiz konuştu die.uyku sersemi yapar bööle ama bu sefer kolay tav olmıycam
yasemin neden için karardı?bişey yokttur umarım..
burcu iyisin değil mi...
canım çok üzüldüm kuzeninin durumuna Allah sabır versin ailesinegününüz aydınlık olsun zira benimki deil kuzenimiz ölüyor ve elimizden bişey gelmiyor bacağını kestiler ama bi işe yaramadı böbrekler iflas etmiş beyindeki solunum merkezi hasar görmüş akciğerler enfeksiyon kapmış doktor yaşama şansı %5 diyr asıl vahim olan aile oraki kafelerde yatıyor 1 haftadır ve yaşıyacağını sanıyorlar doktor iyleşmesi mucize olur ama ölmesi de zaman alacak diyor ve bütün bunlar olurken gelelim bana eser geçen hafta 3 gün orda kaldı aileye yardım ediyordu sözde kuzenimizin tıpta okuyan br kuzeni var hatice eser cuma akşamı geldi suratı 5 karış muhatap bile olmadı benimle sonra yemek yedi içki içti shpet etmeye başladık ben kazımı sodum o bana hatice anlattı önce önemsemedim tam bu sırada kız aradı eser açtı napiyosun dedi eserde esinle oturuyorum dedi kızsa daha boşamadın mı dedi ben dondum kaldım tepki bile veremedim sonra telefon kapandı eser bana bebeğin saçını çok kötü kestirdiğin için seni boşica diye şaka yaptım onu diyo dedi ki beni tanımayan biri benle ilgili kocama böyle bir espiriyi nasıl yapar ne hakkı var ne haddine neyse eser tekrar adanayı anlatmaya başladı kendisi ortama öyle hakim olmuş ki herkesi öyle iyi iare etmiş ki hatice kendisine sen nasıl akıllı bi adamsın insan psikolojisinden nasıl da iyi anlıyorsun demiş hatice ne kadar akıllıymış ne kadar zarifmiş eser benle telefonda konuşurken canım aşkım demez utanıyomuş haticeyle konuşurken aynı cülede 3 kez canım dedi öpmednde kapatmadı
velhasıl kelam cumartesi adanaya gittim geçmişolsun dilemeye hatice hanım geldiler bize kazımın ölüyor olduğunu bunu ailesine söylemiyeceğini yoğun bakıma da girişi yasakladığını bildirdi bende tabi biraz da kıza garezimden devamı birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?