- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.561
Esin bence boşanma lafını şartlar snein için uygun hale gelene kadar etme. Ev arkadaşlığı filan teklif etme. O sana teklifl gelsin. Sen talep ettiğinde avantaj ona geçiyor. Kartlarını sakla. Biliyorum seni teselli edip ama dik dur. Çocuğunu düşün boşanma filan demem lazım. Ama yakın zaman da ablamın boşanmasına tanıklık etmiş biri olarak. Yaşamda herşeyin kadın aleyhine olduğunu düşünüyorum. 3 yıl çok uzun bir süre 3 yıl sonra boşanacağını bilmek bir erkek için zaten herşeyin bittiği anlamına gelir. Çok çirkin şeylere sebebiyet verebilir. Dolayısıyla kendini en avantajlı konuma al.
ben brazda kıza garezimden ama hakikaten böyle düşündüğümden nasıl annesine söylemezsiniz bu anne çocuğunun elini tutabileceği so saatleri ondan ayrı geçiriyor son kez onz seni seviyorum diyecek son kez koklayacak belki arkandan gelicem korkma dicek bana yapılsa affetmem nefret ederdim dedim efendim ben haticeye nasıl böyle davranır böyle söylermişim çok ayıpmış benim adıma çok alınmış arabada dönerken söylüyo bunu dedim ynı kız benle ilgili daha boşamadın mı espirisi yapıyo benim adıma buna alınmıyosun ama ben ona bişey deyince alınıyosun kimse benle ilgili bu şekilde konuşamaz herkes haddini bilecek sen ona bu şekilde konuşma hakkı veriyorsan o da senin seviyeni gösterir dedim ki ben nasıl şirret ve fesatmışım onların arasında bişey olduğunu nasıl düşünebiliyormuşum kişi kendi gibi bilirmiş herkesi demek benim midem böyle bişeyi kaldırırmış dedim ki sen elaleme gösterdiğin ilgi ve müsamahanın onda birini bana göstermiyorsun dün bayağı tartıştık bide haklı gibi üste çıkmaya çalışıyor dedim bitirelim belli ki beni sevmiyorsun yeterince akıllı e zarif bulmuyorun ve hatta şirret ve fesatım sen yoluna ben yoluma o da tmm şartlarını bildir dedi
şimdi gelelim asıl konuya biliyorsunuz ki sorunlarımız vardı ama buna gerçekten katlanamam aldatmadı belki ama başka bir kadın ilgisini çekti ki bana sorarsanız bunun aldatmaktan bi farkı yok nasıl evlendiğimi biliyorsunuz ailemin boşanmama karşı olduğu kendin ettin kenn buldun dediğini daha öncede yazmıştım şu an oğluma bakacak kadar kazanmıyorum boşanmam durumunda düzenimden işimde herşeyden kopmak zorunda kalırım babamlara taşınmak zorunda kalırım ve çekemem esere bugün dicem bana 3 sene ver bu süreçte lisansımı almış iş düzenimi kurmuş olurum sonra boşanalım bu süreçtede ev arkadaşı gibi yaşarz ona göre bir düzen belirleriz sonrada herkes kendi yoluna hene kadar 3 sene aynı evde olmak çok yıpratıcı olacaksada başka çarem yok
canım acıyor çaresz olmak dahada canımı yakıyor ben bu kadar büyük bir hatayı nasıl yaptım demekten kendimi alamıyorum her yere cv bıraktım iş arıyorum ama kariyerimden vazgeçiyorum 3 kuruş fazla alayım eserden ayrılayım diye yaşadığım kırgınlığı çaresizliği size anlatamam beni sevmeyen bir adamla aynı evde olamam ama başka çaremde yok
Çok sordunuz, mecbur anlatacam.
Her ne kadar bu konuda bir şey paylaşmaya artık utansam da, bakıcının dedikodu problemi yine bir krize neden oldu. Yetmedi, mutfaktaki kombiye kafa attım, kafam ceviz kadar şiş, ilk anda kör oldum sandım. Yetmedi, Doruk, saçını keserken delirdiği için ensesine makas battı, yara oldu. Yetmedi, bu yüzden biz annemle tartışıp küstük.
Öyle işte...
Yarın bakıcının mahkemesi varmış, annemle küs olduğumuz için gelmez şimdi, yarım gün izin almam lazım, trip atacak yine burdakiler.
canım acıyor çaresz olmak dahada canımı yakıyor ben bu kadar büyük bir hatayı nasıl yaptım demekten kendimi alamıyorum her yere cv bıraktım iş arıyorum ama kariyerimden vazgeçiyorum 3 kuruş fazla alayım eserden ayrılayım diye yaşadığım kırgınlığı çaresizliği size anlatamam beni sevmeyen bir adamla aynı evde olamam ama başka çaremde yok
Eser seni sevmiyor değil canım.Seviyor fakat kendini çok yetersiz gördüğü ve olmak istediği kişiyi karşısında gördüğü için çaresizce öfkeleniyor.O kişide sensin malesef.
NEbakıcıymış bu yaa ...kızdım valla..sanırım senin değiştirme vaktin geldi artık burcu..doruk seviyor belki ama aile huzuru da önemli.seveceği başka bir bakıcı bulmayı düşün bence..
geçmiş olsun bu arada..doruk kuzunun yarası iileşir üzülme..annen de en çok 2 gün trip yapar..sen bu sinirinle yıprandığınla kalırsın..
deme böyle..
şimdi üzgünsün kızgınsın v.s..ama senin hayatın bu ve kendine zehir etme..eşin hakketten odunluk etmiş canım.kendisi farkında değildir ama:)erkeklerin çoğu farklı şekillrde yapıorlar bunu..darılma ama sen de fevri davranıyor gibisin..söylediklerini farklı bir uslupla desen eşin de daha farklı tepki verir belki..
burcunun dediğine katılıyorum en son söyleneceği en başt söylemişin..evde arkadaş gibi falan da olmaz..ya aile hayatı yaşayacaksınız yada hiç..haa bir de eşin seni aldatacak olsa havada karada yapar bunu ruhun duymaz..sadece karşısındaki farklı gelmiştir ii niyetli olduğunu düşünmüştür..hatce için aynı şeyi diyemem görmeden:) daha da ne diyecektim unuttum..
senin bu unutkanlığında beni öldürecek.anacım b vitamini alsana
NEbakıcıymış bu yaa ...kızdım valla..sanırım senin değiştirme vaktin geldi artık burcu..doruk seviyor belki ama aile huzuru da önemli.seveceği başka bir bakıcı bulmayı düşün bence..
geçmiş olsun bu arada..doruk kuzunun yarası iileşir üzülme..annen de en çok 2 gün trip yapar..sen bu sinirinle yıprandığınla kalırsın..
deme böyle..
şimdi üzgünsün kızgınsın v.s..ama senin hayatın bu ve kendine zehir etme..eşin hakketten odunluk etmiş canım.kendisi farkında değildir ama:)erkeklerin çoğu farklı şekillrde yapıorlar bunu..darılma ama sen de fevri davranıyor gibisin..söylediklerini farklı bir uslupla desen eşin de daha farklı tepki verir belki..
burcunun dediğine katılıyorum en son söyleneceği en başt söylemişin..evde arkadaş gibi falan da olmaz..ya aile hayatı yaşayacaksınız yada hiç..haa bir de eşin seni aldatacak olsa havada karada yapar bunu ruhun duymaz..sadece karşısındaki farklı gelmiştir ii niyetli olduğunu düşünmüştür..hatce için aynı şeyi diyemem görmeden:) daha da ne diyecektim unuttum..
burcuu geçmiş olsun bebeeem
doruk paşamada çok geçmiş olsun
bakıcıyı değiştir artık offf bi eşinin sülalesi bi bakıcı hayatın bu kısır döngünün içinde kaybolup gidiyor farkında değilmisin, eşinin sülalesini değiştiremezsin ama bakıcıya yol ver gitsin bence, son dan sonraki şansınıda bitirdi artıkannenle niye tartıştınız ki, bakıcı yüzünden ise git gönlünü al, ana gibi yar olmaz burcum çok optimist gördüm kendimi
Haklısın...
Ama kendini suçlama öncelikle, bir adama aşık oldun evlendin, şimdi de yolunda gitmiyor, bu her an herkesin başına gelebilecek bir şey. Ayrılma kararını uygulamak için çok acele etmene gerek var mı, bırak biraz sürünsün, beklesin, adam yerine koyma bir süre, oğlunu özlesin ben yine meleye meleye döneceğini düşünüyorum.
Ne güzel söylemişsin, evet, hep ben yıprandığımla kalıyorum, bugün kendimi 100 yaşında hissediyorum yine. İyileşti bile Doruk'un yarası :)
Bakıcı fena, çok fena... Ama Tanyacım, ona bu lüksü sağlayan biziz, annemi kaç kere uyardım, rica ettim, tartıştım, ama dinlemiyor bakıcıya arkadaşı gibi davranıyor, bütün özelini anlatıyor, e böyle olunca kadına da dedikodu yapacak fırsat tanımış oluyoru. Başka birini bulsam, bizdeki kafa değişmedikçe, aynı şeyler yine olacak. Yaa bu kadının dedikodusu yüzünden, aile faciası çıkabilirdi bizim evde, ve kadın o zaman söylediklerini annem ve kv'nin iyi niyetle anlattıklarını harmanlayarak dedikodu malzemesi haline getirmişti. Ama anlamıyor bu kadınlar beni, an-la-mı-yor!
dengeyi iyi kurmak lazım ..ben de bunu beceremeyenlerdenim..kötü davranmayayım diye uzun bir süredir eve temizliğe gelen yardımcıya nasıl bir confor sağladıysam yatıp uyumuştu
yorgundur v.s. kendini kötü hissetmiştir diye geciştirileblir ama dedikodu zor..
bana sorarsan hiç yıpratma kendini..bul başka birini..tembihle sıkıca..bununla fazla yüzgöz oldunuz gibi..
haa bir de annen menopoza girdi mi:)) onun psikolojisi çok pis oluyor vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?