- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.581
arkadaşlarım öncelikle bi konuya açıklık getireyim ben eserden boşanırsam yüksek nafaka alabilirim fakat ailemin manevi desteğine ihtiyacım var onlar zaten eserden nafaka almama izin vermez çokşükür iyi durumları ama iskenderunda şu anki işimde düzenimdede kalmama izin vermezler kariyer falan bunca emeğim boşa gideceği gibi babam hergün ben sana demiştim der ki kaldıramam şu an boşanmayı o yüzden askıya alıyorum eğer kendimi idare edecek kadar gelirim olursa o zaman bişey diyemez buraya dön diyemezler yani olay sadece geçinmek değil boşanmak için acele etmeme elbetteki gerek yok ama içimdeki kırgınlık ve öfkeyle karı koca kalamam onunla ne kadar mantıksız göründüğünü ve daha çok beni yıpratacak bir karar olduğunun farkındayım zaten 10 gün sonra kv ye taşınıyoruz ev arkadaşı gibi olucaz ona bu şekilde bir düzen vermeliyim sabretmeliyim işimi düzene oturtalıyım
bu konuyu en başta konuşacam birbirimizin gururunu incitecek bişy yapmicaz dicem ki yapmıyacaktır benim için deil ailesi için annesi babası üzülmesin kulaklarına giderse kırılmasınlar diye o yüzden aldatılmak ibi bi korkum yok o dönemde ha bide benim için bitmiş bi adam olacak sanırım aldatmasını da umursamam ha bu arada bu süreçte birkaç defa melenip dönmeye çalışacak ama bu sefer daha istikarlı duracam bu işin dönüşü olamyacak olmamlıEsin dediklerine katılıyorum kendini sağlama almalısın. Ama ev arkadaşı olma meselesi aklına hayaline gelmeyen bir noktaya getirebilir seni. Düşün ki evlisiniz ama evli değilsiniz. Düşün ki bu esnada bir ilişkisi var ve millet biliyor. Düşün ki gelip sana söylüyorlar. O zaman daha ağır değil mi. Çünkü tüm çevre sizi hala evli bilirken o seni aldatarak küçük düşürüyor. Ne yani herkese dönüp biz aslına ev arkadaşıyız mı diyeceksin. Bunu hesap etmek nereye varacağını görmek çok zor. Sen talep edebilir konumda olmalısın.
Babam nafakaya izin vermez diyorsun. Bu senin için değil. Bu çocuğunun parası. Ben nafakayı istiyorum deyip bitireceksin. Ne yani hakkın olan parayı almayıp babanın eline mi bakacaksın. Kendi işin çok iyi bir gelirin de olsa o nafakayı alman lazım. Boş gurur yapmanın manası yok. Eğer boşanacaksan ve iyi bir nafaka alma şansın varsa o zaman boşan nafakanı al ve o nafakayla geleceğini kur.
:)) alem kadınmış annen.:)Epeydir menopozda... Bir de babam gidince dubleks oldu...
Bizimkinin Doruk'un bakımıyla ilgili bir derdi yok, en azından kamera takıldığından beri...
Ama dedikodu çok tehlikeli, evin içinde bomba varış gibi hissediyorum bazen. Ama diyorum ya, annemi değiştirmediğim sürece, yeni gelenden de çok farklı bir durum beklemiyorum. Annem kötü niyetli değil elbette, saf sadece, herkesi kendi gibi sanıyor, beni güç durumda bırakıyorsun diyorum, niye ki, ben kendi özelimi anlatıyorum diyor :84:
bu konuyu en başta konuşacam birbirimizin gururunu incitecek bişy yapmicaz dicem ki yapmıyacaktır benim için deil ailesi için annesi babası üzülmesin kulaklarına giderse kırılmasınlar diye o yüzden aldatılmak ibi bi korkum yok o dönemde ha bide benim için bitmiş bi adam olacak sanırım aldatmasını da umursamam ha bu arada bu süreçte birkaç defa melenip dönmeye çalışacak ama bu sefer daha istikarlı duracam bu işin dönüşü olamyacak olmamlı
Arkadaşlar benim oğlum biz Doğduktan sonra sünnet yaptırmıştk acıyı fazla hissetmez hem daha kolay iyileşir diye geçen gün doktora gittiğimizde doktor pipisiyle oynayın yapmışmasın dedi sonra tekarar sünnet olmak zorunda kalır dedi. bizde hiç dikkat etmemiştik doktor bizimki biraz yapışmış doktor açtı ve gerçekte afedersiniz ama çiğer gibi olmuş kıp kırmızı yavaş yavaş yapın sizde ucunu indirip kaldırın tam anlatamadın ama kenarlarını açtırın yani. oğlum çok ağladı acıyor diye doktor son pişmanlık fayda etmez dedi sizlerle paylaşmak istedim..
hani pipisinin alt tarfında deri oluyor ya başı diyorlar işte orası ya tam tarif edemiyorum. belki ama
hmm anladım sanki..:))
yaşamadık hiç şükür..sağol paylaştığın için ..dikkat ederim artık..
sıpacığa da gecmiş olsun canım..düzelmiştir umarım..
yemek vakti:)
canım senin dediğin yapışma sünnet olan bebeklerde daha çok oluyor,bizdede olmuştu, tekrar operasyon geçirdik biz, şimdi çok dikkat ediyorum, ama sadece banyoda sabunlu ılık su ile yıkayıp derisini geriye doğru sıyırıp öyle yıkıyorum bide ,başka hiç dokunmuyorumArkadaşlar benim oğlum biz Doğduktan sonra sünnet yaptırmıştk acıyı fazla hissetmez hem daha kolay iyileşir diye geçen gün doktora gittiğimizde doktor pipisiyle oynayın yapmışmasın dedi sonra tekarar sünnet olmak zorunda kalır dedi. bizde hiç dikkat etmemiştik doktor bizimki biraz yapışmış doktor açtı ve gerçekte afedersiniz ama çiğer gibi olmuş kıp kırmızı yavaş yavaş yapın sizde ucunu indirip kaldırın tam anlatamadın ama kenarlarını açtırın yani. oğlum çok ağladı acıyor diye doktor son pişmanlık fayda etmez dedi sizlerle paylaşmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?