2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam Arkadaşlar nasılsınız.
Hepkaravana (esin) Arkadaşım okuyunca yazdıklarını üzüldüm kendini üzme deymeyecek seylerden dolayı. Allah Hakkınızda hayırlısı neyse onu versin. Unutmma Herşeyin İlacı ZAMAN.....
Hasretin Bebeğinin Resimlerini gördüm çok güzel bir duygu olsa gerek tekrardan anne olmak. o mis kokuyu hissetmek.

arkadaşlarım öncelikle bi konuya açıklık getireyim ben eserden boşanırsam yüksek nafaka alabilirim fakat ailemin manevi desteğine ihtiyacım var onlar zaten eserden nafaka almama izin vermez çokşükür iyi durumları ama iskenderunda şu anki işimde düzenimdede kalmama izin vermezler kariyer falan bunca emeğim boşa gideceği gibi babam hergün ben sana demiştim der ki kaldıramam şu an boşanmayı o yüzden askıya alıyorum eğer kendimi idare edecek kadar gelirim olursa o zaman bişey diyemez buraya dön diyemezler yani olay sadece geçinmek değil boşanmak için acele etmeme elbetteki gerek yok ama içimdeki kırgınlık ve öfkeyle karı koca kalamam onunla ne kadar mantıksız göründüğünü ve daha çok beni yıpratacak bir karar olduğunun farkındayım zaten 10 gün sonra kv ye taşınıyoruz ev arkadaşı gibi olucaz ona bu şekilde bir düzen vermeliyim sabretmeliyim işimi düzene oturtalıyım

esin inşallah her şey gönlünüze göre olur ama ben üzülüyorum boşanma falan diyence kv ye taşınma işi belkide evliliğiniz için daha hayırlı olur ne biliyosun, hemen karamsarlığa kapılma, boşanma lafını bidaha açma açacaksada eşin açsın artık o konuyu ene azından kendini hazır hissedene kadar yani:26:

bu arada fatmadan haber alan varmı hayatı ile ilgili bi gelişme varım acaba çok merak ediyorum çünkü:26:

Esin dediklerine katılıyorum kendini sağlama almalısın. Ama ev arkadaşı olma meselesi aklına hayaline gelmeyen bir noktaya getirebilir seni. Düşün ki evlisiniz ama evli değilsiniz. Düşün ki bu esnada bir ilişkisi var ve millet biliyor. Düşün ki gelip sana söylüyorlar. O zaman daha ağır değil mi. Çünkü tüm çevre sizi hala evli bilirken o seni aldatarak küçük düşürüyor. Ne yani herkese dönüp biz aslına ev arkadaşıyız mı diyeceksin. Bunu hesap etmek nereye varacağını görmek çok zor. Sen talep edebilir konumda olmalısın.

Babam nafakaya izin vermez diyorsun. Bu senin için değil. Bu çocuğunun parası. Ben nafakayı istiyorum deyip bitireceksin. Ne yani hakkın olan parayı almayıp babanın eline mi bakacaksın. Kendi işin çok iyi bir gelirin de olsa o nafakayı alman lazım. Boş gurur yapmanın manası yok. Eğer boşanacaksan ve iyi bir nafaka alma şansın varsa o zaman boşan nafakanı al ve o nafakayla geleceğini kur.

bu konuyu en başta konuşacam birbirimizin gururunu incitecek bişy yapmicaz dicem ki yapmıyacaktır benim için deil ailesi için annesi babası üzülmesin kulaklarına giderse kırılmasınlar diye o yüzden aldatılmak ibi bi korkum yok o dönemde ha bide benim için bitmiş bi adam olacak sanırım aldatmasını da umursamam ha bu arada bu süreçte birkaç defa melenip dönmeye çalışacak ama bu sefer daha istikarlı duracam bu işin dönüşü olamyacak olmamlı

Arkadaşlar benim oğlum biz Doğduktan sonra sünnet yaptırmıştk acıyı fazla hissetmez hem daha kolay iyileşir diye geçen gün doktora gittiğimizde doktor pipisiyle oynayın yapmışmasın dedi sonra tekarar sünnet olmak zorunda kalır dedi. bizde hiç dikkat etmemiştik doktor bizimki biraz yapışmış doktor açtı ve gerçekte afedersiniz ama çiğer gibi olmuş kıp kırmızı yavaş yavaş yapın sizde ucunu indirip kaldırın tam anlatamadın ama kenarlarını açtırın yani. oğlum çok ağladı acıyor diye doktor son pişmanlık fayda etmez dedi sizlerle paylaşmak istedim..

:)) alem kadınmış annen.:)
meonpozun etkisiyle ruh halleri nasıl değişiyor..uzaylı zkiye gibi oluyorlar değil mi:)).hoş gör onu..belki daha ketum birine dekgelirsin..bakıcıda da..dedikodudan korkarım ben hele de kadınlar yapıyorsa:))

boşanmış bir aile çocuğu olarak sana naçizaane önerim var..
eğer ailen desteklemiyorsa dur iki kere düşün..bir kadın için çok ağır oluyor..en modernim diyen ailelerde bile..annemin bize bakacak gücü de vardı işi de babamın nafakasını da almadı..o da ödemedi..ama annemin ailesi en başlarda çok yıprattılar .annem çok haklı olmasına rağmen..bazen keşke çekseydim diyecek kadar...
cem açısından bişey demiyorum sana..onun için en iyisini sen bilirsin..
bunu sana belki başka bir yönden bakarsın, ya da olumsuz bir durumda ihtimal dahilinde olduğundan söylüyorum..
kaldı ki ben ce de eşinle otur konuş.boşanma lafını da etme ev arkadaşı lafını da ..zaman en iyi ilaçtır..sevmesen bu denli üzülmezsin..eşinin seni sevmediğini düşünüyor olsan bile sen sevgin için mücadele et derim..bu küçlmek falan değildir..

anlamadım yapışan yer neresi? ppinin ucu mu kendisi mi?

Burcu canım senin sabrını deniyor bunlar hele bakıcı bune yaaa
Doruk paşama ve sana geçmiş olsun sinirlenmekte haklısın canım ama kendini bu kadar yıpratma sağlığını düşün....

Esin arkadaşların yazdıklarına katılıyorum geri dönüşü olmayan bir yola gireceksen binkere ölç- biç derim olmuyorsa da en iyisi yolları ayırmak .Cemmy içinde tabii

Fatma uzun zaman oldu aramadım ama aklımda benimde müsait olduğumda arayacağım ...

Öznur doğuhan paşamın anne yaaa demesine bayıldım yawrum benim

canım senin dediğin yapışma sünnet olan bebeklerde daha çok oluyor,bizdede olmuştu, tekrar operasyon geçirdik biz, şimdi çok dikkat ediyorum, ama sadece banyoda sabunlu ılık su ile yıkayıp derisini geriye doğru sıyırıp öyle yıkıyorum bide ,başka hiç dokunmuyorum

Ben bilmiyordum bu pipinin yapışması meselesini, söylemediler hastaneden, hiç ellemiyorum ben, bak buna da canım sıkıldı. Napıyım şimdi ben, eve gidince bişi yapayım mı, yoksa doktora gidince sorayım mı?

Ayfer, sağol canım, sabrım deneniyor evet, bir çok taraftan hem de, ama sanırım çatladım, bakalım nolacak...

slm fazla vaktim olmadığından hızlı hızlı baktım son 2 sayfa hariçç

gelelim konulara
burcu öncelikle geçmiş olsun hem sana hem doruk kuzuya

esin kuzenine çok çok üzüldüm allah sabır versin sözün bittiği yer sanırım
ve eşine gelince ne söylesem bilemedim bazı şeyler zorlamakla olmuyor zaman akıp gidiyor tabiki hayat insana herzaman istediğini vermiyor ve dörtdörtlük olmuyor biriken sorunlar üstüne perde çekilen yaşananlar unutulmuyor maalesef hep karşısına çıkıyor insanın herşeyin hayırlısı olur umarım senin ve kuzun için öfkeyle değil düşünerek karar ver

gülşancım serhan da bana zayıflamış gibi geliyodu ama ogün doktor da kilo almış bizim sıpa boy ölçtürmüyo ben kıyafetlerinden anlıyorum uzadığını

hilale kocaman alkışşş

yağmur oğluşuna geçmiş olsun ben bu ara sık kontrol etmesemde arada bi serhanın pipisini kontrol ediyorum ama hatırlamış olduk altını değiştirirken yine bakarım tekrar geçmiş olsun

başka ne vardı unuttum kusura bakmayın
temizlik yapıyorum eşim çarşamda erzuruma gidiyor ev tutacak haftaya çarşamba en geç perşembe eşyalar gidecek bende anneme gidicem ordan da izmire bu sürede inşallah serhan perişan olmaz uyku düzeni altüst olacak gitmesek olmuyo maalesef benimkine bunu anlatamam baba kuzusu şurda sen ölsen o yine gider babasına gelemem diyemez sinir oluyorum neyse bunada şükür 20 güne razıyım çok şükürki ya 2 yıl gidecek olsaydım düşünmek bile istemiyorum

bu arada eşim annesiyle konuşuyodu bende yanındaydım annesi seyhan sevindimi dedi oda çok sevindi birlikte neresi olursa olsun diyodu zaten dedi oda bize kalmadığı için sevinmiştir dedi bende duydum ve çok mutluyum çokkkk diye bağırdım eşimin yüzünü görmeniz lazımdı

hiç öfkeli diilim kırgınım içim cıyor hani insanın kalbinin ortsı acır ya öyle ben kimseden sevgi şefkat dilenemem çünkü hakediyorum verilmeli zaten eser enden çok şey aldı hiçbişey de vermedi hergeçen gün benden gidiyor dayanamıyorum demicem dayanırım belki de neden dayanayım oğlum için mi mutsuz bi anneyle ne kadar mutlu olabilir ki çocuğum bakın kuzenimiz 1 günde ölümün kucağına düştü yarınımız belli deil insan mutlu olacağı gibi yaşıyacak keşke daha kolay olsa ama yolu yok bimde ayrılığımız böyle zorlu yollardan geçecek

Herkese selam
Okuduklarıma hemen neçizane yorumlarımı yapayım:
Burcu geçmiş olsun, kombiye kafa atmana çok güldüm harbi psikosun yani, o bakıcıyı kov adam gibi birini al,annenle aran elbet düzelir olur ana kız arasında böyle şeyler takma.
Esin kuzeniniz için ben de çok üzüldüm Allah hepinize sabır versin, o kocayı boşa hem de tek celsede, al nafakanı gerekirse baba evine dön, 3 gün bıdı bıdı yaparlar 4. gün susarlar sen onların evladısın,kocan kadar psikolojik eziyet etmezler.Kompleksli bi herif seninki yaramaz,Bu kocayla 3 gün barış 4 gün küs nereye kadar gider,2.yi alırsın rahat edersin.
Tanya kocan uykusuzluktan saçmalamış salla gitsin,erkeklerin akıllıca konuştukları nerde görülmüş.
Hasret in bebişi ben de gördüm,sizin aksinize ben onun yerinde olmak istemezdim,zor günler onu bekliyor,Allah analı babalı büyütsün.

burcu sünnet olduktan sonra bi süre banyoda geriye doğru sıyırın diyo dr lar, ama onun dışında geriye doğru sıyırmak nekadar iyi bilmiyorum, kadir tuğcu kesinlikle ellemeyin diyo mesela:26: sen en iyisi dr a sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…