2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

babam isteyince insanı intihra sürükler o da eserden aşağı kalmaz o yüzden hala sağlıklı düşünebiliyorken herkesten ayrı tek başıma ayakta kalabilmeliyim

İyi hftalar bayanlar, bugün gündem yoğun ve pek iç açıcı değil malesef(

Esin'cim kuzenin için ne denebilir bilmiyorum, Allah ailesine sabır versin( Eser beye gelince ona denebilecek hiçbi söz yok zaten Sizin içinde herşeyin hayırlısını diliyorum cnm, ben de diğer arkadaşlara katılıyorum ama fevri davranma, bırak biraz zaman geçsin bu süreçte hiç konuşma onunla dur bakalım o ne konuşacak, onu bele bence cnm

Burcu sana ve doruk kuzuya geçmişler olsun cnm, diğer husus için de Allah sana kolaylık ve sabır versin, senin de dediğin gibi bakıcı değişse bile aynı hadiseler tekrar edecektir bu durumda:44:

şu pipi meselesi şimdi benim de kafama takıldı, uyanınca bi bakıcam, anladığım kadarıyla..

Yasemin senin neyin var kuzum??

Pipiyi uyarmak ne derece doğru emin değilim,bugün kontrol amacıyla ellerim ama onun harici zırt pırt sıyırmam ben,görümcenin pipisini heryere sürten oğlu sünnetsiz ve onlar her alt açtığında pipiyi sıyırıp siliyolardı,çocuk şimdi 4 yaşında ve zevk alıyo resmen

ay evet uyandırmamak lazım veletleri:18:

aylin kopardın beni resmen bende karşıyım kurcalanmasına ama sünneti tamamen iyileşene kadar bir ay daha devam banyoda yapıyoruz ama biz sadece, farketmiyo bile yapışması daha kötü olacak bizim için çünkü ikinci kez sünnet oldu resmen çok kanadı acıdı yavrumun pipisi

Meral, sen telefonunu mu değiştirdin?

İşte bakıcıyı değiştirmek kökten çözüm olmayacak, ancak duyduğunu unutacak birini bulmam lazım, o da bu işi yapan insanlar arasında çok kolay değil. Mutlaka çok düzgünleri vardır ama bana denk gelir mi bilmiyorum.

Pipi konusunda ben de uyarmaktan çekiiyorum, hiç ellemiyorum :)

Mert'ime tekrar geçmiş olsun çok.

oğluş hafta sonu beni yine üzdü( evde olduğum zaman yemek yemiyor..herşeyi benim yapmamı istiyor ama elimden yemek yemiyor aklı fikri memede..ben yanlarından çıkıyorum annem yediriyor yemeğini hep..1 aya kadar kıyamasam da memeden kesmeyi düşünüyorum artık.bu konuda biraz araştırma yapıcam..çok düşkün ..öyle ki dün kendisi bıraktı emmeyi toparlandım meğer diğerinde gecmek istiyormuş..açmaadım diye heryerimi ısırdı..koluma kan oturdu..
nasıl olacak hiçç bilmiyorum...

tanyacım bende merak ediyorum nasıl sütten kesildiğini benide bilgilendirirmisin öğrenince merti yaz sonuna kadar emzirmeyi düşünüyorum ben ama:26: şuan gece iki kez emiyo saat 02:30 da ve 05:00 te kalkıyo rutin olarak bunun dışında bi sıkıntımız yok aslında ama yinede uykusuzluğa daha fazla katlanamıycam

sen benim sağ göğsümü görsen mahvoldu benim zilli zevktem ısırdı ve meme ucum resmen kan oturdu..gözlerimden öyle bir yaş geldi ki anladı acıdığını sarıldı bana bende sol göğsümü veriyorum ısrarla sağ göğsümü istiyor uff oldu diyorum sarılıyor hemn bana...
Birde birisi Hilal'i almak istediğinde kucağıma geliyor sol omzum ısırık içinde yine oyun için ısıryor ama mahvoldum yani insan da kızamıyor o durumda bende avaz avaz bağırıyorum sadece

Vay haşin küçük adam yaaa... Doruk da beni ısırıyor ama severken gaza gelip ısırıyor serseri, seninki resmen sinirden ısırmış. Biraz zor olacak galiba Tanyacım, Allah kolaylık versin.

tanya ayrıca tok evin aç kedisi özgür beye çok güldüm

sorma:))
dün yemeğin hemen üstüne sırf zevkine 40 dk emdi gece 2 olur 5 olur defalarca uyanııyor emmek için ..sabah da 38 dk emdi..artık açlık emmesi emme güdüsü falan kalmadı gülşan..en büyük zevki ikisini de açtırıp bi birine bi birine emmek..izin vermeyince kıyamet kopuyor..18 ayı tamamlarım diyordum ama olacak gibi değil..süt de oluyor o emdikçe..
en çok tam beslenemiyor diye üzülüyorum.anne sütü ne kadar yetebilir ki ona
ben de zayıflamaya devam..46 kg a düşmüşüm..görenler ne odu sana diyor(

Tanya çok güldüm senin küçük erkğe, eymenden beterleri de varmış, 40dk ne demek yaaa bıraktırmak zor olacağa benziyo cnm kolay gelsin

Burcu cnm evet numaram değişti, başı 505 yerine 542 oldu, sonu aynı:)) numarama sahip arkadaşlar şimdi değiştirsinler please, beni de msj atma derdinden kurtarın:))

Bi de boy hususunda halen 80'li rakamlara geçemeyen tek erkek biz kaldık sanırım, eyo da babası gibi yerden bitme olucak anlaşılan:)) ay yok uzun olsun beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…