- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.601
Herkese selam
Okuduklarıma hemen neçizane yorumlarımı yapayım:
Burcu geçmiş olsun, kombiye kafa atmana çok güldümharbi psikosun yani, o bakıcıyı kov adam gibi birini al,annenle aran elbet düzelir olur ana kız arasında böyle şeyler takma.
Esin kuzeniniz için ben de çok üzüldüm Allah hepinize sabır versin, o kocayı boşa hem de tek celsede, al nafakanı gerekirse baba evine dön, 3 gün bıdı bıdı yaparlar 4. gün susarlar sen onların evladısın,kocan kadar psikolojik eziyet etmezler.Kompleksli bi herif seninki yaramaz,Bu kocayla 3 gün barış 4 gün küs nereye kadar gider,2.yi alırsın rahat edersin.
Tanya kocan uykusuzluktan saçmalamış salla gitsin,erkeklerin akıllıca konuştukları nerde görülmüş.
Hasret in bebişi ben de gördüm,sizin aksinize ben onun yerinde olmak istemezdim,zor günler onu bekliyor,Allah analı babalı büyütsün.
Pipiyi uyarmak ne derece doğru emin değilim,bugün kontrol amacıyla ellerim ama onun harici zırt pırt sıyırmam ben,görümcenin pipisini heryere sürten oğlu sünnetsiz ve onlar her alt açtığında pipiyi sıyırıp siliyolardı,çocuk şimdi 4 yaşında ve zevk alıyo resmen[/QUOTE
]
Pipiyi uyarmak ne derece doğru emin değilim,bugün kontrol amacıyla ellerim ama onun harici zırt pırt sıyırmam ben,görümcenin pipisini heryere sürten oğlu sünnetsiz ve onlar her alt açtığında pipiyi sıyırıp siliyolardı,çocuk şimdi 4 yaşında ve zevk alıyo resmen
şuan iyi allaha şükür ikinci kez sünnet olduğundan dolayı geçmiş olsun demiş burcu teyzesiSelvi boylu Mert'e noldu ?
oğluş hafta sonu beni yine üzdü( evde olduğum zaman yemek yemiyor..herşeyi benim yapmamı istiyor ama elimden yemek yemiyor aklı fikri memede..ben yanlarından çıkıyorum annem yediriyor yemeğini hep..1 aya kadar kıyamasam da memeden kesmeyi düşünüyorum artık.bu konuda biraz araştırma yapıcam..çok düşkün ..öyle ki dün kendisi bıraktı emmeyi toparlandım meğer diğerinde gecmek istiyormuş..açmaadım diye heryerimi ısırdı..koluma kan oturdu..
nasıl olacak hiçç bilmiyorum...
oğluş hafta sonu beni yine üzdü( evde olduğum zaman yemek yemiyor..herşeyi benim yapmamı istiyor ama elimden yemek yemiyor aklı fikri memede..ben yanlarından çıkıyorum annem yediriyor yemeğini hep..1 aya kadar kıyamasam da memeden kesmeyi düşünüyorum artık.bu konuda biraz araştırma yapıcam..çok düşkün ..öyle ki dün kendisi bıraktı emmeyi toparlandım meğer diğerinde gecmek istiyormuş..açmaadım diye heryerimi ısırdı..koluma kan oturdu..
nasıl olacak hiçç bilmiyorum...
tanyacım bende merak ediyorum nasıl sütten kesildiğini benide bilgilendirirmisin öğrenincemerti yaz sonuna kadar emzirmeyi düşünüyorum ben ama:26: şuan gece iki kez emiyo saat 02:30 da ve 05:00 te kalkıyo rutin olarak bunun dışında bi sıkıntımız yok aslında ama yinede uykusuzluğa daha fazla katlanamıycam
tanya ayrıca tok evin aç kedisi özgür beye çok güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?