2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bi de boy hususunda halen 80'li rakamlara geçemeyen tek erkek biz kaldık sanırım, eyo da babası gibi yerden bitme olucak anlaşılan:)) ay yok uzun olsun beee

Değiştirdim numaranı, tamam :)
Doruk'un babası da kısa boylu ama doktorumuz Doruk için uzun boylu olacak diyor, inşallah öyle olur.
Belli olmaz bu işler, belki birden uzar senin yakışıklı.

onu da zevk edinmişti..unuttu neyse ki..onun acısı da bir başka oluyor..insanın boğazına tıkılıyor acısı...
hilal fıstığı da az değilmiş :))
Vay haşin küçük adam yaaa... Doruk da beni ısırıyor ama severken gaza gelip ısırıyor serseri, seninki resmen sinirden ısırmış. Biraz zor olacak galiba Tanyacım, Allah kolaylık versin.
teşkür ederim:))

sağol canım ..evet zor olacak gibi..özgürün dr u süt yapımını durduran ialç vericem dedi..süt bitince belki..

Doruk süt bitince kendiliğinden bıraktı. Daha doğrusu azalınca... Tiroid yüzünden eskisi gibi gürül gürül gelmiyordu artık, ilk anda güzel gelip sonra damla damla geliyordu, şekilden şekile giriyordu emerken. Ben de bunu fark edip uzaklaştırdım, o da eski keyfi almaz olmuştu sütsüzlük yüzünden, bırakıverdi.

SLM bir cee deyip çıkıcam işlerim çok ...

ata çok hasta oldu 2 gündür ateşi 40 derecelerde
bugün dr a gittik orta kulap iltahabı olmuş birde kansızlık varmış

5 dakika emzirmek 200 calori yakıyor ondan olabilirmi acaba

bende numaran yok zaten

Bi de boy hususunda halen 80'li rakamlara geçemeyen tek erkek biz kaldık sanırım, eyo da babası gibi yerden bitme olucak anlaşılan:)) ay yok uzun olsun beee
bende cücük gibi kısacıktım, lisede birden boy attım belli olmaz o işler

benimkiyle maaşallah süt fabrikası açılır günde 700ml içiyodur mert

Şebnemcim çok geçmiş olsun boncuğuma, iştahsızlığı da kansızlıktanmış demek..

Burcu,Gülşan inş. dediğiniz gibi sonradan uzar bücürüğüm:))

200 kalori mi dedin Gülşan, tamam ben 5 yaşına kadar emzirmeye kara verdim

çok kilolusun ya aman buharlaşacan yakında

selam canişler..
özlüorum sizleri cok ve direk dalıorum..reglime 3 4 gün kala migrenim yine herzamanki teşrifiyetini gercekleştrdi..acayip başım agrıyo şu an ama biraz viks lendim..alnıma şakaklarıma falan tavsiye ediorum baş agrısına biebir (gecici bi müddette olsa..)
bizden haberler bu hafta kötü..şöyleki..
yagmur un kusmasıyl başlayan bi rahatsızlıgı dolayısıyla solugu dr unda aldık..üşütmeden kaynaklı imiş..artıı bi de kulak iltihabı nüksetmiş yeniden ve bu üçüncü vaka..neden kaynaklanıyo bukadar sık dedim soguk algınlıgına bagladı ..antibiotik kullanıorum yine..iki gündürde ishali vardı neyseki bugün bi problem yok..rahim ultraonu için gittiğimiz devlet hastanesinde üşüttü diye tahmin ediorum..hava cok güzeldi..e haliyle ince gydrmiştim..cok sıra bekldik bide soguk klima üfftürüyodu..nekadarda sakınsam oldu işte..neyseki bugün iyi..
ayrıca rahim ultrasonumuzda temiz cıktı..
bizde eşimle mercümük zehrlenmesi atlattık..yeşil mercimegi 1 gün suda beklettim..sonra ertesi gün yaparım diye yarım günde dolapta durdu suda..tabi bu ekşimiş..bende bi güzel çorbasını yaptım..farkedemedim..öğlen ben akşam eşim içti..beni gece eşimi sabaha karşı alt üst etti..afedersiniz öğüre öğüre sabahı ettim tüm gece..velhasıl uzatmamyım bunuda atlattık..yeşil mercimek bi süre görmek istemiorum
nekadar birikmişim girmeyeli..
bu arada mamur 11 800...84 cm ...kahvaltı sorunumuzu söyledim..başka şeylerin içine karıştrıp ver ddi yum ve peyniri...yemior arkadaş peynir yumurta yemior..sabahları bi salatalık olsa kemirip dursa...
bideee guzuma havuz aldım ama toplarını almadım daha varmı uygun fiat top önerisi olan..bu ara fazla açıldımda:26:

umut verdin bana:)
SLM bir cee deyip çıkıcam işlerim çok ...

ata çok hasta oldu 2 gündür ateşi 40 derecelerde
bugün dr a gittik orta kulap iltahabı olmuş birde kansızlık varmış
geçmiş olsun paşaya..

Son düzenleme:
Ebuşcum size de mamura da çok geçmiş olsun cnm, ne kadar korusak ta kapıyolar işte bi yerlerden, Allah dermansız hastalık vermesin..bi de yeşil mercimeği neden bi gün önceden ıslatıyosun ki:44: ben sadece pişirmeden önce bikaç taşım kaynatıyorum zaten çabuk pişiyo

Ebuuuşşş, yavyum neler neler olmuş... Başta Mamur olmak üzere, tüm ailenize geçmiş olsun. Biz de bi kere öyle kuru fasulyeden zehirlenmiştik, feci oluyor gerçekten...

Tanya, hadi inşallah, Allah rast getirsin işini.

Merolayn, seni görmeyen arkadaşları yanıltmakta olduğunun farkında mısın? Kızlar bu Meral hatun hiç öyle kilolu falan değil, biraz fazlası var sadece, o da belli bölgelerde, iki çocuk doğurmuş bir kadın için gayet münasip yani.

Ebru öncelikle ailecek size geçmiş olsun Mamurum sonuçlarının iyi çıkmasına da sevindim kahvaltı konusunda da bu dönemler böyle yemiyorlar maalesef zaten yumurtayı ben lapa halinde yarım kaşık yada menemen tarzında veriyorum yoksa yemiyor.....
Mercimek'i ıslatmana gerek yok ama 2 günlük kaynatmada olsa buzdolabında bozulmaz ama yine de çok geçmiş olsun size ucuz atlatmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…