- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.621
Bi de boy hususunda halen 80'li rakamlara geçemeyen tek erkek biz kaldık sanırım, eyo da babası gibi yerden bitme olucak anlaşılan:)) ay yok uzun olsun beee
sen benim sağ göğsümü görsen mahvoldu benim zilli zevktem ısırdı ve meme ucum resmen kan oturdu..gözlerimden öyle bir yaş geldi ki anladı acıdığını sarıldı bana bende sol göğsümü veriyorum ısrarla sağ göğsümü istiyor uff oldu diyorum sarılıyor hemn bana...
Birde birisi Hilal'i almak istediğinde kucağıma geliyor sol omzum ısırık içinde yine oyun için ısıryor ama mahvoldum yani insan da kızamıyor o durumda bende avaz avaz bağırıyorum sadece
teşkür ederim:))Vay haşin küçük adam yaaa... Doruk da beni ısırıyor ama severken gaza gelip ısırıyor serseri, seninki resmen sinirden ısırmış. Biraz zor olacak galiba Tanyacım, Allah kolaylık versin.
Tanya çok güldüm senin küçük erkğe, eymenden beterleri de varmış, 40dk ne demek yaaabıraktırmak zor olacağa benziyo cnm kolay gelsin
Burcu cnm evet numaram değişti, başı 505 yerine 542 oldu, sonu aynı:)) numarama sahip arkadaşlar şimdi değiştirsinler please, beni de msj atma derdinden kurtarın:))
onu da zevk edinmişti..unuttu neyse ki..onun acısı da bir başka oluyor..insanın boğazına tıkılıyor acısı...
hilal fıstığı da az değilmiş :))
teşkür ederim:))
sağol canım ..evet zor olacak gibi..özgürün dr u süt yapımını durduran ialç vericem dedi..süt bitince belki..
5 dakika emzirmek 200 calori yakıyor ondan olabilirmi acabasorma:))
dün yemeğin hemen üstüne sırf zevkine 40 dk emdigece 2 olur 5 olur defalarca uyanııyor emmek için ..sabah da 38 dk emdi..artık açlık emmesi emme güdüsü falan kalmadı gülşan..en büyük zevki ikisini de açtırıp bi birine bi birine emmek..izin vermeyince kıyamet kopuyor..18 ayı tamamlarım diyordum ama olacak gibi değil..süt de oluyor o emdikçe..
en çok tam beslenemiyor diye üzülüyorum.anne sütü ne kadar yetebilir ki ona
ben de zayıflamaya devam..46 kg a düşmüşüm..görenler ne odu sana diyor(
bende numaran yok zatenTanya çok güldüm senin küçük erkğe, eymenden beterleri de varmış, 40dk ne demek yaaabıraktırmak zor olacağa benziyo cnm kolay gelsin
Burcu cnm evet numaram değişti, başı 505 yerine 542 oldu, sonu aynı:)) numarama sahip arkadaşlar şimdi değiştirsinler please, beni de msj atma derdinden kurtarın:))
bende cücük gibi kısacıktım, lisede birden boy attım belli olmaz o işlerBi de boy hususunda halen 80'li rakamlara geçemeyen tek erkek biz kaldık sanırım, eyo da babası gibi yerden bitme olucak anlaşılan:)) ay yok uzun olsun beee
benimkiyle maaşallah süt fabrikası açılırDoruk süt bitince kendiliğinden bıraktı. Daha doğrusu azalınca... Tiroid yüzünden eskisi gibi gürül gürül gelmiyordu artık, ilk anda güzel gelip sonra damla damla geliyordu, şekilden şekile giriyordu emerken. Ben de bunu fark edip uzaklaştırdım, o da eski keyfi almaz olmuştu sütsüzlük yüzünden, bırakıverdi.
onu da zevk edinmişti..unuttu neyse ki..onun acısı da bir başka oluyor..insanın boğazına tıkılıyor acısı...
hilal fıstığı da az değilmiş :))
görünüş olarak şeker kız derler ama gelinde bana sorun hele ki başbaşa kaldığımızda ısırmadık yer bırakmıyor zillim hemde nasıl yaaa gözlerim den yaşlar geliyor ama bağırarakta ağlayamıyorum korkmasın diye
çok geçmiş olsun canım, sen işte değilmisin, izinmi aldın:26:SLM bir cee deyip çıkıcam işlerim çok ...
ata çok hasta oldu 2 gündür ateşi 40 derecelerde
bugün dr a gittik orta kulap iltahabı olmuş birde kansızlık varmış
SLM bir cee deyip çıkıcam işlerim çok ...
çok kilolusun ya amanŞebnemcim çok geçmiş olsun boncuğuma, iştahsızlığı da kansızlıktanmış demek..
Burcu,Gülşan inş. dediğiniz gibi sonradan uzar bücürüğüm:))
200 kalori mi dedin Gülşan, tamam ben 5 yaşına kadar emzirmeye kara verdim
umut verdin bana:)Doruk süt bitince kendiliğinden bıraktı. Daha doğrusu azalınca... Tiroid yüzünden eskisi gibi gürül gürül gelmiyordu artık, ilk anda güzel gelip sonra damla damla geliyordu, şekilden şekile giriyordu emerken. Ben de bunu fark edip uzaklaştırdım, o da eski keyfi almaz olmuştu sütsüzlük yüzünden, bırakıverdi.
geçmiş olsun paşaya..SLM bir cee deyip çıkıcam işlerim çok ...
çok kilolusun ya amanbuharlaşacan yakında
Burcu kocaman öpüyorum seni anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?