- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.641
Herkese selam
Okuduklarıma hemen neçizane yorumlarımı yapayım:
Burcu geçmiş olsun, kombiye kafa atmana çok güldümharbi psikosun yani, o bakıcıyı kov adam gibi birini al,annenle aran elbet düzelir olur ana kız arasında böyle şeyler takma.
Esin kuzeniniz için ben de çok üzüldüm Allah hepinize sabır versin, o kocayı boşa hem de tek celsede, al nafakanı gerekirse baba evine dön, 3 gün bıdı bıdı yaparlar 4. gün susarlar sen onların evladısın,kocan kadar psikolojik eziyet etmezler.Kompleksli bi herif seninki yaramaz,Bu kocayla 3 gün barış 4 gün küs nereye kadar gider,2.yi alırsın rahat edersin.
Tanya kocan uykusuzluktan saçmalamış salla gitsin,erkeklerin akıllıca konuştukları nerde görülmüş.
Hasret in bebişi ben de gördüm,sizin aksinize ben onun yerinde olmak istemezdim,zor günler onu bekliyor,Allah analı babalı büyütsün.
Ebru öncelikle ailecek size geçmiş olsun Mamurum sonuçlarının iyi çıkmasına da sevindim kahvaltı konusunda da bu dönemler böyle yemiyorlar maalesef zaten yumurtayı ben lapa halinde yarım kaşık yada menemen tarzında veriyorum yoksa yemiyor.....
Mercimek'i ıslatmana gerek yok ama 2 günlük kaynatmada olsa buzdolabında bozulmaz ama yine de çok geçmiş olsun size ucuz atlatmışsınız
Ebuşcum size de mamura da çok geçmiş olsun cnm, ne kadar korusak ta kapıyolar işte bi yerlerden, Allah dermansız hastalık vermesin..bi de yeşil mercimeği neden bi gün önceden ıslatıyosun ki:44: ben sadece pişirmeden önce bikaç taşım kaynatıyorum zaten çabuk pişiyo
Ebuuuşşş, yavyum neler neler olmuş... Başta Mamur olmak üzere, tüm ailenize geçmiş olsun. Biz de bi kere öyle kuru fasulyeden zehirlenmiştik, feci oluyor gerçekten...
Tanya, hadi inşallah, Allah rast getirsin işini.
Merolayn, seni görmeyen arkadaşları yanıltmakta olduğunun farkında mısın? Kızlar bu Meral hatun hiç öyle kilolu falan değil, biraz fazlası var sadece, o da belli bölgelerde, iki çocuk doğurmuş bir kadın için gayet münasip yani.
ebru hepinize gecmiş olsun...
akşamları ışığı kapatıp meme de (hoş fazla süt yok ama emmeyi tercih ediyor ANNE MEMMİ diyor) uyuyor zaten akşamları çok yoruluyor öğlen ise hatice abla ayağında sallıyor uykusu geldiğinde yastığı getiriyormuş eeee diyormuş uykusu geldiğinde zaten huysuz oluyorsaolun canlar..ya ben yeşil mercimek pek yapmam acemiliğime geldi..hemkaynatmadan suda beklettim belki ondandır ayfercm..bidahakine (sanırım bi 5 sene sonra) önce kaynatırım..
bu arada bebetoları nasıl uyutosunuz..
ben artık şöyle bi yöntem uyguluorum..
uykusu geldiğinde yre bi yorgan atıyorum..bende uzanıorum ..sonra zaten uyku sersemi yanıma kıvrılıyo..bi saga bi sola yuvarlanıyo debeleniyo yoruluyo ve uyuyo kendiliğinden.önce geveleri uyguladım bugünse gündüz uyudu ..inşallahböylelikle kendi kendine uyumayıd ögrenir:))
ata kuzuyada gecmiş olsun ya 40 derece ateş nedemek..nekadar sık tekrarlanıyo bu kulak iltihabı:44:
Herkese Günaydın..
Güzel bir hafta diliyorum..
Bugün burada aktif olamayabilirim, hem işler yoğun hemde içim kararmış durumda...
günaydın:) iyi haftalar..
sabah sabah eşime kzdım..bu gün konuşmayı düşünmüyorum..
uykusuzum - manıtım..oğlumu hemencecik özledim..
Günaydın, iyi haftalar, öpüyorum hepinizi.
Pek keyifli değilim bugün, haftanın ilk mesajında dökülüp de içinizi karartmayayım, ilerleyen saatlerde yazarım.
Ulaş kuzusu doğmuş, sağlıklıymış çok şükür... Gözleri aydın olsun, Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin, analı babalı büyütsün...
Hasret doğum yapmışş..ulaş bebek hayırlı ömürlü olsun, analı babalı sağlıkla büyüsün inşallahh
gülşancım sabah sabah uyuyamadığı için fırca attı bana da..oğlanın uyku düzenini yeniden yapacakmışım..gündüz uyumasınmış.gece uyusun hiç uyanmasınmış..v.s.. çok kızdım..düşüncesiz konuştu die.uyku sersemi yapar bööle ama bu sefer kolay tav olmıycam
yasemin neden için karardı?bişey yokttur umarım..
burcu iyisin değil mi...
gününüz aydınlık olsun zira benimki deil kuzenimiz ölüyor ve elimizden bişey gelmiyor bacağını kestiler ama bi işe yaramadı böbrekler iflas etmiş beyindeki solunum merkezi hasar görmüş akciğerler enfeksiyon kapmış doktor yaşama şansı %5 diyr asıl vahim olan aile oraki kafelerde yatıyor 1 haftadır ve yaşıyacağını sanıyorlar doktor iyleşmesi mucize olur ama ölmesi de zaman alacak diyor ve bütün bunlar olurken gelelim bana eser geçen hafta 3 gün orda kaldı aileye yardım ediyordu sözde kuzenimizin tıpta okuyan br kuzeni var hatice eser cuma akşamı geldi suratı 5 karış muhatap bile olmadı benimle sonra yemek yedi içki içti shpet etmeye başladık ben kazımı sodum o bana hatice anlattı önce önemsemedim tam bu sırada kız aradı eser açtı napiyosun dedi eserde esinle oturuyorum dedi kızsa daha boşamadın mı dedi ben dondum kaldım tepki bile veremedim sonra telefon kapandı eser bana bebeğin saçını çok kötü kestirdiğin için seni boşica diye şaka yaptım onu diyo dedi ki beni tanımayan biri benle ilgili kocama böyle bir espiriyi nasıl yapar ne hakkı var ne haddine neyse eser tekrar adanayı anlatmaya başladı kendisi ortama öyle hakim olmuş ki herkesi öyle iyi iare etmiş ki hatice kendisine sen nasıl akıllı bi adamsın insan psikolojisinden nasıl da iyi anlıyorsun demiş hatice ne kadar akıllıymış ne kadar zarifmiş eser benle telefonda konuşurken canım aşkım demez utanıyomuş haticeyle konuşurken aynı cülede 3 kez canım dedi öpmednde kapatmadı
velhasıl kelam cumartesi adanaya gittim geçmişolsun dilemeye hatice hanım geldiler bize kazımın ölüyor olduğunu bunu ailesine söylemiyeceğini yoğun bakıma da girişi yasakladığını bildirdi bende tabi biraz da kıza garezimden devamı birazdan
bu arada fatmadan haber alan varmı hayatı ile ilgili bi gelişme varım acaba çok merak ediyorum çünkü:26:
SLM bir cee deyip çıkıcam işlerim çok ...
ata çok hasta oldu 2 gündür ateşi 40 derecelerde
bugün dr a gittik orta kulap iltahabı olmuş birde kansızlık varmış
bak yaw yastıgımı getirio allahım ya büyüdü bunlar büyüdüüüü:))artık yavaştan ayakta sallama olayını unutturalım ayfercim..kendi kendilerine uykuya gecme alışkanlığı kazandrmaya başlamak gerek..akşamları ışığı kapatıp meme de (hoş fazla süt yok ama emmeyi tercih ediyor ANNE MEMMİ diyor) uyuyor zaten akşamları çok yoruluyor öğlen ise hatice abla ayağında sallıyor uykusu geldiğinde yastığı getiriyormuş eeee diyormuş uykusu geldiğinde zaten huysuz oluyor
Ebuş, biz de bizim yatakta aynı yöntemle uyuyoruz. Önce biraz oynuyor, sonra koynuma sokulup sızıyor. Ama sadece benimle böyle uyuyor, bakıcı annem vb ile uyumuyor. Ayrıca uykuya daldıktan sonra kendi yatağına yatırırsam, gece boyunca 5-6 defa uyanıyor, birlikte uyumaya devam edersek nerdeyse deliksiz uyuyor.
bak yaw yastıgımı getirio allahım ya büyüdü bunlar büyüdüüüü:))artık yavaştan ayakta sallama olayını unutturalım ayfercim..kendi kendilerine uykuya gecme alışkanlığı kazandrmaya başlamak gerek..
evet uzun emziren annelerin geneli böylemi acaba..anne kokusu olmadan uyuyamıo zuzular herhalde..yok anam benmki bukadar anneci deil
bak yaw yastıgımı getirio allahım ya büyüdü bunlar büyüdüüüü:))artık yavaştan ayakta sallama olayını unutturalım ayfercim..kendi kendilerine uykuya gecme alışkanlığı kazandrmaya başlamak gerek..
hatice ablamm da meme yok ki olsa öyle uyuyacak bazen memmi diyor muş hatice abla da yastığını getir diyormuş eee yapalım diyip öyle uyutuyormuş uzun zaman oldu ben ayağımda sallamıyorum hastalandığı zaman hariç hiç hali olmuıyor ozaman....
ben öncelikle yanımdan ayırmak istiyorum park yatağına bile yatmıyor koca yatak bizim eşimle yatmayı özledim bazen yanına gidince Hilal de kıskanıyor resmen başlıyor mızırdanmaya
burcuuu tüh ya onlarada yazık yorucu bi yöntem bu:26:gelişmlerden bi haberim..ikinci bakıcıyıda şutladınmı canm..bu yeni bakıcımı?
Ayakta sallamak iyi yine... Benim manyak bakıcı ile yardımcısı annem çocuğu evin içinde pusetle gezdirerek uyutuyorlar, başka türlü uyumuyormuş. Sanki kendiliğinden keşfetti çocuk bu yöntemi. Bak yine sinirlendim ya, Allahım sen aklımı koru!
Annecilikte ilk 10'a kesin girer benim zuzu, sürekli sarmaş dolaş yaşıyoruz
ayferr sanırım emen bebeler de yatak ayırmak daha zor..ben emzremediğim için 2 aylıkken ayırmıştım yatagını..şimdiyse bizle yatmak istemior haspam..bazen imreniorum şöyle koklaşa koklaşa yatsak :)
kahkül cok yakuşmış hiloşa ...mamurunda kahkülleri uzuyo sürekli kesiorum önlerden ama bu defa kesmiyecem tokayla arkaa tutturacam..arkalarıda lülük lülük kıvrılıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?