2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay Aylin bana diyorsun ama asıl sen koy ..... rahvan ola modundasın

ebru hepinize gecmiş olsun...

saolun canlar..ya ben yeşil mercimek pek yapmam acemiliğime geldi..hemkaynatmadan suda beklettim belki ondandır ayfercm..bidahakine (sanırım bi 5 sene sonra) önce kaynatırım..
bu arada bebetoları nasıl uyutosunuz..
ben artık şöyle bi yöntem uyguluorum..
uykusu geldiğinde yre bi yorgan atıyorum..bende uzanıorum ..sonra zaten uyku sersemi yanıma kıvrılıyo..bi saga bi sola yuvarlanıyo debeleniyo yoruluyo ve uyuyo kendiliğinden.önce geveleri uyguladım bugünse gündüz uyudu ..inşallahböylelikle kendi kendine uyumayıd ögrenir:))
ata kuzuyada gecmiş olsun ya 40 derece ateş nedemek..nekadar sık tekrarlanıyo bu kulak iltihabı:44:

Ebuş, biz de bizim yatakta aynı yöntemle uyuyoruz. Önce biraz oynuyor, sonra koynuma sokulup sızıyor. Ama sadece benimle böyle uyuyor, bakıcı annem vb ile uyumuyor. Ayrıca uykuya daldıktan sonra kendi yatağına yatırırsam, gece boyunca 5-6 defa uyanıyor, birlikte uyumaya devam edersek nerdeyse deliksiz uyuyor.

akşamları ışığı kapatıp meme de (hoş fazla süt yok ama emmeyi tercih ediyor ANNE MEMMİ diyor) uyuyor zaten akşamları çok yoruluyor öğlen ise hatice abla ayağında sallıyor uykusu geldiğinde yastığı getiriyormuş eeee diyormuş uykusu geldiğinde zaten huysuz oluyor

slmmmm, geçmişi okuyamadım bas agrım var biraz neden bilmiyorum.sonunda 20 günlül geckmeyle regl oldum cok şükr :))) seçimden sonra marmarise gidiyoruz tatil planımız belli oldu ben ant cevresi istiyodum deniz sıcak olsun kuzu üşümesin die marmaris oldu hayırlısı olsun ..egoşun oralardaki performansını merakla beklemekteyim umarım uysal bi çocuk olur yabancı turist cocukları gibi hiç bagıran şımaran bi turist cocugu görmedim bugüne kadar :))

ebuşş çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış, bi okutun üfletin kendinizi:18:
ben çıkıyorum

slm millet
koca gün açıktı sayfa ama ben fırsat bulup yazamandım, biraz giyecek tamiri yaptım. illa ya kopan bir düğme ya sökülen bir kol mutlaka bulunuyor

Herkese Günaydın..
Güzel bir hafta diliyorum..
Bugün burada aktif olamayabilirim, hem işler yoğun hemde içim kararmış durumda...

günaydın:) iyi haftalar..
sabah sabah eşime kzdım..bu gün konuşmayı düşünmüyorum..
uykusuzum - manıtım..oğlumu hemencecik özledim..

bu gün herkesin var bir sıkıntısı allah kolaylık versin hanımlar hepsi geçer inşallah

çalar saat falan zannetti her halde eşin çocuğu öyle istediğin saatte uyutulacak senin gönlüne göre doyacak bulursa söyle bizlere de yollasın. uyku sersemi ne diyecekleri hiç belli olmuyor bunların yaw

esin allah hayırlara çıkarsın sonunu ama bence eserle boşanma tarihi falan konuşma bırak o zamana kadar gitsin bir şekilde kendini hazır hissedince basar dilekçeyi çıkarsın o evden ama bu şekilde o 3 yıl 300 yıl olur sana.
kuzeninize de gerçekten çok üzüldüm allah ailesine sabır versin. yalnız şu durumda bayan haticenin aileye bir şey söylenmesini uygun bulmaması normal o doktor gözlüğüyle bakıyor sen anne düşünce farkı olması çok normal. ama eşinin ona samimiyetini esefle kınıyorum :83::83::83:

bu arada fatmadan haber alan varmı hayatı ile ilgili bi gelişme varım acaba çok merak ediyorum çünkü:26:

fatmayı ben de çok merak ediyorum ya umarım olumlu adımlar atmışlardır

SLM bir cee deyip çıkıcam işlerim çok ...

ata çok hasta oldu 2 gündür ateşi 40 derecelerde
bugün dr a gittik orta kulap iltahabı olmuş birde kansızlık varmış

çok geçmiş olsun şebnem orta kulak iltihabı çok zor bir durum
şu sünnet deriside sünnetten önce bir dert sonra başka bir dert bu ne yaw :26:

EBRUUUU çok geçmiş olsun yağmurun sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim

Son düzenleme:
bak yaw yastıgımı getirio allahım ya büyüdü bunlar büyüdüüüü:))artık yavaştan ayakta sallama olayını unutturalım ayfercim..kendi kendilerine uykuya gecme alışkanlığı kazandrmaya başlamak gerek..

evet uzun emziren annelerin geneli böylemi acaba..anne kokusu olmadan uyuyamıo zuzular herhalde..yok anam benmki bukadar anneci deil

Ayakta sallamak iyi yine... Benim manyak bakıcı ile yardımcısı annem çocuğu evin içinde pusetle gezdirerek uyutuyorlar, başka türlü uyumuyormuş. Sanki kendiliğinden keşfetti çocuk bu yöntemi. Bak yine sinirlendim ya, Allahım sen aklımı koru!

Annecilikte ilk 10'a kesin girer benim zuzu, sürekli sarmaş dolaş yaşıyoruz

burcuuu tüh ya onlarada yazık yorucu bi yöntem bu:26:gelişmlerden bi haberim..ikinci bakıcıyıda şutladınmı canm..bu yeni bakıcımı?

Allah ayırmasın hep sarmaş dolaş yasayalım... biz de öleyiz cok feci anneci oldu ... ege de pusette uyuyo bazen .. gündüz nerde uyuyo annemler salıncak kurdular odaya hatta cok korukuyorum düşer die basından ayrılmıyorlar uyudugu sürece puset ii yine salıncak tehlikeli .ısrarla uyuyunca yatagına koy diyorum o da ısrarla basndan ayrılmadıgını belirtiyo

ayferr sanırım emen bebeler de yatak ayırmak daha zor..ben emzremediğim için 2 aylıkken ayırmıştım yatagını..şimdiyse bizle yatmak istemior haspam..bazen imreniorum şöyle koklaşa koklaşa yatsak :)
kahkül cok yakuşmış hiloşa ...mamurunda kahkülleri uzuyo sürekli kesiorum önlerden ama bu defa kesmiyecem tokayla arkaa tutturacam..arkalarıda lülük lülük kıvrılıyo..

Son düzenleme:

sağol canım benim ama bizde ne toka ne de lastikli toka duruyor başında o yüzden kestik canım yaa bir de şaşı olacak diye de kestik saçının üstünden bakmaya çalışıyor ....bende tam tersine bir zamana kadar yatsın ama sonra da yatağında uyusun diye can atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…