2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sizinki memeci benimki emzikçi oldu şu sıra kalkar kalkmaz mmmemmii memmi sayıklıyo..dr emziğin kulak iltihabını tetiklediğini ve yavaş yavaş bıraktrmam gerektiğini söşedi ama gelgelelim yagmur anlamuş gibi inadına daha cok memeci oldu

bu yawrular memmiii diyor yaa bitiyorum bence de emziği bıraktırmaya çalış ....Bitti -yok -gitti filan de mezik için

evet uzun emziren annelerin geneli böylemi acaba..anne kokusu olmadan uyuyamıo zuzular herhalde..yok anam benmki bukadar anneci deil

bunlarınki uzun emzirme değil dizi kıvamında resmen :18: allaha şükür o kadar takıntılı değil gündüz işi bitti mi lap atıyor kendini kucağımdan gece de uyutmak içinde uyandığında da olsa boşaldığı zaman bırakıyor kimi zaman dönüp uyuyor yatarak emziriyorsam bunları duyunca binlerce defa şükrettim ama emerek uyumaktan vazgeçirmeyi nasıl becereceğim hiç bilmiyorum

bu yawrular memmiii diyor yaa bitiyorum bence de emziği bıraktırmaya çalış ....Bitti -yok -gitti filan de mezik için

bitti yok falan kandırmaz bunları deniz bu gün almasına izin vermediğim bir bıçak yüzünden yaklaşık 15 dakika çığluık atarak ağladı zannedersin ki etni koparıyorlar emzik ne demek

benimki bir ara memmmm yapıyordu şimdi onu da yapmıyor kucağıma oturup boynumu emiyor :84: hangimizin hali daha kötü acaba sokak insan falan hiç farketmiyor

ya şu SÜT KESEN HAPı hanginize yazacaktı doktor yazınca adını bize de haber verin buradaki kazmaların haberi yoktur o haptan sorsam şaşarlar bari keseceğim zaman ben de alırım

Son düzenleme:
Slm kızlar uzun zaman oldu yazmayalı

erdem ne emzik aldı ne biberon ama şu an çok memnunum. Iyi ki o zamanlar zorlanmışım çocuğum 2 aylıkken kaşıkla süt içti ama hayatın zorluklarına erken alıştı :)

of kızlar benim yarama basmışsınız bugün sırf o yüzdne uyumadı öğlen uykusunu sinitr etti beni emmeden çekiyorum uuyanıo başlıo geri uyuyo. önceden en aızndna bi bi sat kendi uyuyodu sonra yarım saat beraber uyuyorduk. ama şimdi hepten beraber uyumak istio anlamadım yaa. akşamuykusuna 4 kere geri aldım yerinden nası aglıo atıo kendini yarım saatte zor yerine koydum. kesmeyi düşünüyorum ama demekki 18 aya kadarmış birz daha dayanıyım bari napim çok bunaltıo inanın
sizinkilerde öyle dimi kendini yerden yere atıo bi ağlama bi bagırma kendi dediği olcak illa
ben mi şımarık yaptım diorum ama hepimizin ki aynıysa aynı dönemden geöçiyoruz demekki.
hepinizi çok özledim bu ara iyi bişey olma ihtimali war olursa sizinle paylaşırım olmaıs için dualarınızı istiyorum nolur gönlümden geçen hakkımda hayırlı olsun we inş olsun dua edin arkadaşlarım hepinizi seviyor we öpüyorum...

Slm kızlar nasılsınız burda uzun zaman oldu yazışamıyoruz bebişler nasıl keyifler nasıl bizi sorarsanız süperiz az önce parktan geldik bıcı bıcı yaptık karnımızı doyurduk şimdi oyuncak oynuyor

sizlerden bişey rica edicem facebookta bir yarışmaya katıldık çocuklu ev diye bir sitede ben profilimde paylaştım ilk önce çocuklu evi beğenip sonra yarışma buyonundan bizim remimizi seçip beğenip mutlakada yorum yapmak gerekiyor öncelikte anne olması gerekiyormuş mart anneleri olarak sizlerden de oy ve yorum bekliyoruz oğlumla emirhanımla beraber
facede ismim çoğunuzlada arkadaşım
hanife uysal polat
teşekkür ederiz şimdiden

oral donemlerı 18 aylıkken bıtıyor canım bu sutten kesmen demek degılkı.
2 yasına kadar emerse emzır.yapılan arastırmalara gore buyuduklerınde karakter problemlerı daha az oluyormus.
Uyku konusuna gelınce ben yanına uzanmazsam uyumuyor sıpa :)) memedeyken hemen uykuya gecıyor emzık varsa agzında, bıraz zorlanıyor.
Ben olmadan uyumaması benımde ısıme gelıyor.hemen sarılıyor bacagını belıme atıyor.arkamı donersem sokula sokula gelıp boynuma sarılıyor.
Daha ne ısterımkı allah dan.
Gece cok susuyor sıcaklardan galıba.
Benımde cok ısıme gelıyor ne yalan soyleyeyım

GÜNAYDINLAR
çook sıcak kavurucu bir nusaybinden merhabalar sabahın 8 inde 30 derece ise öğlen 35 derece akşamüstü 37 derece olur herhalde
kızlar melek bu ay tüp bebek için ankaraya gidecek 9 yıllık evli ama çocuğu olmuyor, bizde faydası olur olur diye 4444 duası okuyoruz ama sadece melek eşi ve ben okuduğumuz için çok eksiğimiz var ve son 5 günümüz okumak isteyen arkadaşlar olursa çok sevinirim, ben iş yerimde okuyorum şuan
biraz dua okuyum geliyorum, okumak isterseniz aşağıda linkte verdim duayı:78:
Salât-ı Tefriciye Duası ve Fazileti | DUA REHBERİ ve DUA İSTEK

Şimdi gördüm mesajını ve hemen 5 tane okudum, Allah kabul etsin dualarımızı, Meleğe de bir bebek nasip etsin Yüce Rabbim inşallah..
Daha okuyabilirsem haber veririm sana..

günaydınlarrr okudum sizin için gün içindede okurum inşallah kucağı bi an önce dolar o da bu duyguyu tadar zira gücümü oğlumdan alıyorum

eser 3 sene fikrimi mantıklı ama fazla kolaycı buldu çocuk için kafa karıştırıcı olur dedi onun yerine ben sana nafaka vereyim ailen senin maaşın bilsin bunu onlara söyleme düznin devam etsin neye ihtiyacın olursa yanındayım falan dedi yalnız belirtmeden edemicem seni bir dost olarak seviyorum dedi yani dam beni karısı olarak sevmiyor hala evli kalmam gerektiğini düşünen arsa öne çıksın dövücem

ne ne ne ne ne bu manyak mı yaaa kusuruma bakma nasıl bir şey bu benim yerime şöyle okkalı vursaydın ne demek yaa bunları sakin bir şekilde mi konuştunuz .Allah aşkına ben kaçırmış olabilirim ama neden ayrılıyorsunuz ? anlamış değilim Cemmyy paşam yaaa Rabbim sana anneliği tattı ama böyle olmasını kim isterdi ki ?

Rabbim gönüllerine göre verir inşallah canım 10 defa okudum bilgine canım....

valla bunları gayet sakin konuştuk yani ben sakindim oysa nerden bulaştık buna gitsede kurtulsak gibi konuştu

Esincim, dünkü yazdıklarını da okudum, öncelikle kuzeniniz için Rabbim sabır versin, çok zor bir durum hakkaten, ailesi içinde üzüldüm, genç ölümler daha da zor oluyor malesef, Rabbim yanına alacaksa eğer kuzeninizi inşallah fazla acı çektirmez, sevdiğin birinin acı çekerek ellerinden kayıp gitmesi ve senin hiçbir şey yapamaman ne demek iyi bilirim ((

Eşin konusunda çok fazla yorum yapmak istemiyorum ama biraz önce yukarıda yazdığın cümleleri gerçekten sarfettiyse eğer, sizin aranızda yaşanacak başka bişey kalmamış, çoktan bitmiş herşey aslında diye düşünüyorum, düzeltmek için çaba sarfetmek yerine sana yol göstermiş resmen...

GÜNAYDIN

Karakter problemi az olur lafı ilk 5 ya da 6 ay emenler için geçerli 2 sene değil ayrıca ben hiç emmedim karakterim de gayet sağlamdır psiko falan da değilim,anne sütüne fazla yüklenildiğini düşünüyorum tamam sağlıklı olabilir ama yok psikolojik yok bağışıklık yok bilmemne her derde deva olduğuna inanmıyorum.

Sana en başından beri bu adamın beş para etmediğini söylüyorum,boşanmak verdiğin en doğru karar olacak, 1 kere boşanmış bir kadın olarak diyorum ki hiç öyle dul damgası falan yemiyorsun hayatına gayet rahat devam edersin,Anadolu'nun ücra kasabasında falan yaşamıyorsun ayrıca ailenin de iş ciddiye binince sana çok destek olacağından eminim, canım arkadaşım sen çok daha iyilerini hakediyorsun bunu can-ı gönülden düşünüyor ve söylüyorum,bu dengesiz adamdan bir an önce kurtulmanı ve seni sevdiğini söylerken gözlerinin içi gülen bir adamla en kısa zamanda tanışmanı diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…