2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğrusunu istersniz korkuyorum ve bu korkunun beni vazgeçirmesine engel olmak istiyorum eskiden tek başımayen çok daha güçlüydüm ama şimdi hiç o esin olmamışım gibi geliyor bugün partronla konuşup farklı şirketlerden iş almak üzere başvuruda bulunucam benim için dua edin

Dualarım seninle.
Unutmadan ayrıca dualarım Melek'le, Allah kucağına en kısa zamanda adı gibi bi melek versin

gülşancım dilerim melek de bu duyguyu tadar..

esin durum öyleyse diyecek pek bişey yok..bekleme sürecinde kendini kötü hissetmen doğal..herşey olup bittikten sonra daha da güçlü hissedeceksin kendini bence..yeter artık üzme kendini..

dualarınız için çok teşekkür ederim kızlar esin son yazdıklarından sonra ayline katılıyorum boşa gitsin madem nafakayı kabul ediyor, hiç gerek yok uzatmaya, zaten bikaç aya kalmaz kuyruğuna dolanır tekrar deneyelim pişmanım diye

Selam,

Gülsancim, Tugrayi uyutunca Melek icin bende okuycam. Sonra yazarim ne kadar okudugumu.
Allah insallah onada bu duyguyu yasatmayi nasip etsin

Esin, Kuzeniniz icin cok üzüldüm
Bosanma konusu ve esinle ilgilide yorum yapmak istemiyorum aslinda, o kafasinda ztn herseyi bitirmis belliki.

Yarin esimin Dogum günü. Künye istiyor, direk söylemedi ama ima etti
Üzerine veya altina ne yazdirayim? Sadece Tugra mi yazdirsamki aceba?

sağol canım bence hem kendi ismini hem tuğranın ismini yazdır şimdiden kutlu olsun eşinin doğumgününü

sağolun canlarım, başkasının duası kendi duasından daha iyidir, çünkü başkası art niyetsiz dua ediyo, çıkarı olmadan benim düşüncem bu tabi, okudukça yazarsanız bende meleğe iletirim, şimdiden çok teşekkür ederim hepinize iyiki varsınız
ben oğluma kaçıyorum şimdi

Merhaba arkdaşlar dün pipi hakkında bir konu atmıştım bu sünnet olan bebeklerde geçerli oynamak demiyelim banyoya girdiğimizde veya bezini açtınızda abarmadan sadece bir veya 2 sefer pipinin başını sıyırın yeter dedi doktor okdar.

bu arada bu gün annem ameliyatı girdi burnunda ameliyat olacak içim çok acayip aslında küçük bir operasyon ama annemde tansiyon falan olunca korkuyorum işte yanında olamıyorum oda ayrı bir sorun zaten. kafam dağılsın diye bir bakayım dedim. sizlere

Geçmiş olsun yağmur sağlıkla atlatır inşallah.

Geldim, hızlıca geçmişi okudum, gidiyorum.
Melek için şimlidik bir dua okuyabildim, Allah hayırlısıyla meleğine kavuştursun.
Esin, bu Eser'den ben bile nefret ettim, Aylin'e sonuna kadar katılıyorum, bas tekmeyi gitsin sürünsün salak. Senin için her şeyin çok daha güzel olacağından eminim.
Ayfer doğru hatırlamış sağolsun, bugün öğlene kadar oğlumlaydım, çok güzel vakit geçirdik, sonra uyutup geldim. Bakıcının eski kocası çocuk için velayet davası açmış, bugün mahkemesi vardı, dağılmş halde geldi, bir de onu teselli ettim.
Fırsat buldukça girer detayları yazarım, öpüyorum hepinizi, atladığım varsa kusura bakmayın.

slm millet
bu gün beş yazılı yaptım perişan oldun, yazılı yapmak ders anlatmaktan daha yorucu şimdi de onlar okunacak deniz sızdı emerken yatırayım onu da işe gömüleyim :85:

işimiz gittikçe zorlaşıyor ağlamak diyemiyorum yaptığına "yırtınmak" derler ya resmen yırtınıyor ben de mümkün olduğu kadar ciddiye almayıp pes etmesini bekliyorum. çok zoroluyor ama yaaaa

söyleyecek cümle bulamadım. bu adamlara güçlü kadın yaramıyor, hep ezik olacasksın gölgesine muhtaç olacaksın her an salya sümük ezilmesi kolay gözükeceksin başının üstünde taşıyacak yoksa sıkılıp kaçıyorlar. yazıklar olsun demekten alamadım kendimi. kaprisli ve kolaycı uyuz ay pardon yaaa abarttım mı ne

Psiko Burcu bu saate kadar hala gelmediğine göre bu seferde zavallı kombiye uçan tekme atıp ayağını kırdı herhalde

çok güldürdün beni allah da seni güldürsün

varlığına alıştığın birşeyden vazgeçmek zor alışma süreci de zor olacaktır. güçlü bir kadınsın başaracağına eminim. allah sabır güç ve kolaylık versin

çok geçmiş olsun sağlığına bir an önce kavuşsun

günaydın bugün dışarı çıkıcam o yüzden fazla kalamıycam ama hepinizi çok özlüyorummmm bilesinizz

gülşancım allah arkadaşına hayırlı bi evlat nasip eder inşallah çok vaktim olmadığından şimdilik 4 kez okudum ama okudukca yazarım allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

esin okudum yazdıklarını çok üzüldüm ama sana değil yaşananlara sen dik durabilecek bir annesin madem eşin bu işi bitirmiş uzatmanın bi anlamı yok üç maymunu oynama gerek yok diye düşünüyorum hakkınızda hayırlısı olur umarım ailene özellikle babanın tavırlarıyla ilgili de sen bu durumdayken sahiplenecektir eminim ilk başta yapma desede durumu anladığında yanında olacaktır ayrıca hayat senin ve anlattığın kadarıyla bu işin bitmesini isteyen bir adam var karşında bunu söylersin ailene sanırım ozaman düşündüğün gibi tavır almayacaklardır çünkü evlatlarının mutluğu söz konusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…