- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.681
valla bunları gayet sakin konuştuk yani ben sakindim oysa nerden bulaştık buna gitsede kurtulsak gibi konuştu
Psiko Burcu bu saate kadar hala gelmediğine göre bu seferde zavallı kombiye uçan tekme atıp ayağını kırdı herhalde
doğrusunu istersniz korkuyorum ve bu korkunun beni vazgeçirmesine engel olmak istiyorum eskiden tek başımayen çok daha güçlüydüm ama şimdi hiç o esin olmamışım gibi geliyor bugün partronla konuşup farklı şirketlerden iş almak üzere başvuruda bulunucam benim için dua edin
sağol canımSelam,
Gülsancim, Tugrayi uyutunca Melek icin bende okuycam. Sonra yazarim ne kadar okudugumu.
Allah insallah onada bu duyguyu yasatmayi nasip etsin
Esin, Kuzeniniz icin cok üzüldüm
Bosanma konusu ve esinle ilgilide yorum yapmak istemiyorum aslinda, o kafasinda ztn herseyi bitirmis belliki.
Yarin esimin Dogum günü. Künye istiyor, direk söylemedi ama ima etti
Üzerine veya altina ne yazdirayim? Sadece Tugra mi yazdirsamki aceba?
esin melek için bir kez okudun duayı değilmi, ona göre not alıcamda:78:
Merhaba arkdaşlar dün pipi hakkında bir konu atmıştım bu sünnet olan bebeklerde geçerli oynamak demiyelim banyoya girdiğimizde veya bezini açtınızda abarmadan sadece bir veya 2 sefer pipinin başını sıyırın yeter dedi doktor okdar.
bu arada bu gün annem ameliyatı girdi burnunda ameliyat olacak içim çok acayip aslında küçük bir operasyon ama annemde tansiyon falan olunca korkuyorum işte yanında olamıyorum oda ayrı bir sorun zaten. kafam dağılsın diye bir bakayım dedim. sizlere
of kızlar benim yarama basmışsınız bugün sırf o yüzdne uyumadı öğlen uykusunu sinitr etti beni emmeden çekiyorum uuyanıo başlıo geri uyuyo. önceden en aızndna bi bi sat kendi uyuyodu sonra yarım saat beraber uyuyorduk. ama şimdi hepten beraber uyumak istio anlamadım yaa. akşamuykusuna 4 kere geri aldım yerinden nası aglıo atıo kendini yarım saatte zor yerine koydum. kesmeyi düşünüyorum ama demekki 18 aya kadarmış birz daha dayanıyım bari napim çok bunaltıo inanın
sizinkilerde öyle dimi kendini yerden yere atıo bi ağlama bi bagırma kendi dediği olcak illa
ben mi şımarık yaptım diorum ama hepimizin ki aynıysa aynı dönemden geöçiyoruz demekki.
hepinizi çok özledim bu ara iyi bişey olma ihtimali war olursa sizinle paylaşırım olmaıs için dualarınızı istiyorum nolur gönlümden geçen hakkımda hayırlı olsun we inş olsun dua edin arkadaşlarım hepinizi seviyor we öpüyorum...
eser 3 sene fikrimi mantıklı ama fazla kolaycı buldu çocuk için kafa karıştırıcı olur dedi onun yerine ben sana nafaka vereyim ailen senin maaşın bilsin bunu onlara söyleme düznin devam etsin neye ihtiyacın olursa yanındayım falan dedi yalnız belirtmeden edemicem seni bir dost olarak seviyorum dedi yani dam beni karısı olarak sevmiyor hala evli kalmam gerektiğini düşünen arsa öne çıksın dövücem
Psiko Burcu bu saate kadar hala gelmediğine göre bu seferde zavallı kombiye uçan tekme atıp ayağını kırdı herhalde
doğrusunu istersniz korkuyorum ve bu korkunun beni vazgeçirmesine engel olmak istiyorum eskiden tek başımayen çok daha güçlüydüm ama şimdi hiç o esin olmamışım gibi geliyor bugün partronla konuşup farklı şirketlerden iş almak üzere başvuruda bulunucam benim için dua edin
Merhaba arkdaşlar dün pipi hakkında bir konu atmıştım bu sünnet olan bebeklerde geçerli oynamak demiyelim banyoya girdiğimizde veya bezini açtınızda abarmadan sadece bir veya 2 sefer pipinin başını sıyırın yeter dedi doktor okdar.
bu arada bu gün annem ameliyatı girdi burnunda ameliyat olacak içim çok acayip aslında küçük bir operasyon ama annemde tansiyon falan olunca korkuyorum işte yanında olamıyorum oda ayrı bir sorun zaten. kafam dağılsın diye bir bakayım dedim. sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?