2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım içini ferah tut sağlıcakla çıkar inşallah ameliyattan

gülsan ben melek için 10 tane okudum.
sağol canım
şeyma okuyunca haber ver canım şimdiden çok teşekkür ederim, melekte sizlere dua ediyo

Dualarım seninle olacak Esintoş, bence hiç korkmamalısın, oğlun var, o sana güç verecektir, korkması gereken biri varsa o da Eser dir, esas o yalnız kalacak, sen Cemy ile çok güzel ve sağlıklı-huzurlu bir hayatı paylaşırken, o bir süre özgür olduğunu düşünüp saçmalayacak sonrasında yapayalnız kalacaktır, şahsen ben İklim doğduktan sonra kendimi çok daha güçlü hissettim, gücüme güç kattı kuzum, hiçbir şeyden hiç kimseden korkma, sen güçlü bir kadınsın, senin için ve Cemy için çok daha iyi olacağından eminim..

Şimdiden eşinin doğum günü kutlu olsun, bence de hem senin hem de Tuğra nın adını yazdır künyeye..

Annenin ameliyatı başarılı olur , sorunsu geçer ve kolay toparlanır inşallah.. Geçmiş olsun şimdiden..

slmmmm ben geldim .. gülşan okumak isterdim ama reglm bugün okuyamadım ..umarım Allah en kısa zamanda bi bebek nasip eder arkadasına da ..olmazsa anneme söleyim o okusun okursa kac tane okudugunu sölerim sana şekerim

slmmmm ben geldim .. gülşan okumak isterdim ama reglm bugün okuyamadım ..umarım Allah en kısa zamanda bi bebek nasip eder arkadasına da ..olmazsa anneme söleyim o okusun okursa kac tane okudugunu sölerim sana şekerim
okumuş kadar oldun canım normal dua da edebilirsin çocuğunun olmasını çok istiyo melek çok üzülüyorum ona inşallah rabbim nasip eder

Ayyy bu cocuk konustukca ben ona dahada cok asik oluyorum

Az önce elinde birsey vardi...Hadi getir bana ver Annecim dedim.
"Vemiyooom" dedi, bende hadi lütfen ver dedim "Vemeeeem" diyo

Dili bayagi acildi, öyle seyler söylüyor bazende Cümleler kuruyorki sasip kaliyorum asik oluyorum.

Gecen Babasi seslendi seslendi bizimkinden hic tepki yok.
En sonunda bi döndü "Ne doon (diyon) yaaa, üüüüfff" dedi. Nasil güldüm varya.
Al iste Cocugun yaninda öyle konusursan oda sana ayni sekil karsilik verir dedim .

Gülşancım içimden dua edebiliyorum ancak..:)
2 gecedir özgür kuşum durmadan ağlayarak uyanıyor.halim kalmadı artık..annecilikte de sınır tanımıyor..babasına bile gitmiyor ne yapılacaksa ben yapayım ve de hiiçç kucağımdan inmesin...
dişlerindendir umarım çünkü her yarım saatte uyanıyor sbahları o cin gibi bense cin çarpmış..o kadar yorgun ve uykusuzum ki çift görüyorum herşeyi..

nedemek tanyacım her türlü zor durumu birbirimize dua ederek atlattık, meleğinde yüzü güler inşallah
mert niye konuşmuyo yaw, tuğraya maaşallah bizimki anca yaramazlık yapsın

herkese merhaba
Esin ,yazdıkların beni çok etkiledi,üzüldüm ..ama Yaratan taşıyabileceğimiz yükler verir ,sen sandığından daha güçlüsün ,inan..
belki doğrusu budur ,insana verilecek en büyük ceza unutmaktır..oğlun sana iyi aile zamanlarınızın meyvesi olarak kalması ,sürekli pişmanlıklar ve üzüntü ile karşılaşmandan(sürdürüp) daha iyi ..bence..
Eşin seni kaybedince neler kaybetmiş hemen zaten idrak edemez ,erkeklerin algılama süreleri ve şekli kadınlardan farklıdır..bir yerde okudum *eski eşi ile karşılaştırmak için birliktelik zamanı x2 geçmesi gerekirmiş **süreç kolay olacağını zannetmem ,ama sonucunda güçlü,kendine güvenen Esin olursa,buna değer..karşı taraf yapılandırmaktan kaçıp ,hemen boşanmayı teklif ettiği ise

nedemek tanyacım her türlü zor durumu birbirimize dua ederek atlattık, meleğinde yüzü güler inşallah

Cocukdan cocuga nasil farkediyor hersey....
Tugranin simdiye kadar herseyi cins oldu ztn, normal degil bu Cocuk

Simdide mesela neredeyse 5 aydir yürüyor ama düstügü zaman biryerden tutunmadan tek basina kalkamiyor deli oluyorum buna.

selam güzel mart anneleri sizde bi isteğim olcak çok büyük bi hediye olmasada yarışma için oy verirmisiniz ilk önce çocuklu evi beğenip sonrda buzdolabı magnet süsleri sayfasını arkadaş ekleyip (sponsor olduğu için mecburiymiş ) sonrada fotoğraf altına yorum ve beğen şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum inşallah bu yazımı acaip karşılayan çıkmaz
YARIŞMA | Facebook

az önce Hilal ne yapıyor diye aradım da sokaktaymiş küçük çocukların peşinden gidip vuruyormuş uzun saçlı bir kız var mış saçını çekmiş yaaa benim kızım asabi mi olucak ne yada oyun mu sanıyor acaba ?

Doruk da aynı... Dün akşam babası uyutsun, ben de biraz kafa dinleyeyim dedim, ikisini odada bırakıp çıktım, 3 dk sonra kıyamet koptu, canından can kopuyor sanki sıpanın. Ben varken, benden başka kimse ile uyumuyor, yemiyor, oynamıyor, nereye gidersem arkamdan geliyor, banyodayken bile sık sık duşakabini açıp cee yapmak zorunda kalıyorum. Bir çok uzman, artık anneden ayrı bir varlık olduğunu anlar ve kaybetme korkusuna kapılır diye açıklıyor bu durumu.

ekinoks bebeklerine has bir durum sanırım canım deniz bütün gün anlatıyor ama içindekelime yok anne, baba, babay(baybay), dede, acca (amca), assa (hasan), del dışında mantıklı kelime çıkmıyor, a lar da prk içten geliyor zannedersin doğuştan trakyalı :))

Son düzenleme:

Oyun sanıyordur Ayfercim ya, Doruk da benim gözüme parmağını sokuyor, kirpiklerimi çekiyor ve çok eğleniyor. Hilal hiç öyle asabi olacak bi çocuğa benzemiyor, şeker gibi yaw :)

zeliha mert konuşuyo aslında ama nedediğini hiç anlamıyoruz gel at gibi tek kelime cümleler kullanıyo sadece:26: ama normal sayılır değilmi daha küçükler konuşmak için
ayfer asabi olduğunu sanmam ,bence oyun sanıyodur
öğle arasında melek gözleme yapmıştı, yanında çay vardı elini ısrarla çay bardağına sokmaya çalışıyo bizde cısss dokunma dedik, elini bardağa soktu, yandı tabi çok sıcak ama oyun sandı sıpa, önce cıss diyo sonra elini sokuyo melek, mert tv yi açmaya çalıştığında cıss diyo, öğrenmiş sıpa, melek tv yi açmaya çalışınca oda meleğe cısss diyomuş

Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 5 ziyaretçi)

gulsan38,bosna,CatladaPatla,zemheri__zemheri,SnowWhiteQueen,hepatit,tuana3434,mrl81,peri_iii,pancuben,Mersam
reytingler iyi bugün

Cümle kurmak için çok küçükler daha... Arkadaşımın 25 aylık oğlu bile iki kelimelik cümleleri yeni kuruyor. Daha erken konuşanlar vardır ama bu da yürümek, emeklemek gibi, çocuğa göre değişen bişey. Belli ki söyleneni anlıyor cin bıdık, problem yok. Doruk da cümle kurmuyor, hatta babasına dada demeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…