2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam
geçmişe bakamadım..Nihan bsıkılmış kucağımda bilgisayara bakıyordu uyuyakaldı kuzum...sabah ateşi çıktı 5 gibi...uyuyordu ama uyanınca 7de emzirip şurup verdim düştü.tekrar yükselmedi Allahtan ama tedirginim...üst dişleri patladı nihayet ondan mıdır acaba?

benimde boğazım kötü hep beraber hasta olmayız inşallah.haftasonu gezdik bir güzel ama hava bir açtı bir kapadı korktuğum başıma gelmez inşallah.

herkes iyidir inşallah kızımın arkadaşları nasıl?

Yerim onu ben :)
Çok geçmiş olsun, ciddi bir durum olmaz inşallah. Bu bir türü dengesini bulamayan havalar hepimizi hasta ediyor.
Biz iyiyiz şükür...

Nihanın yeni kelimeleri de...akkabı (ayakkabı),geri,yoot (yoğurt),üc-dööt (üç-dört),teese(teyze)...ama yeni şeyler söylemeye başladığında eskileri pek söylemiyor...ve ne dersem anlıyor...zaten konuşmasalar da anlamaları pasif kelime haznelerinin büyüklüğünü gösteriyor

ne zaman gececekmiş onuda diyolar mı( canımın içi ama benim de nefes alasım var artık..brde delikiz 5 saat uyuyyasım..oğlum oyun oynarken derigimi okuyasım..v.b..

oyun
sanıyordur canım:) yapmaz hiloş ööle asabilikklr::)

okumuş kadar oldun canım normal dua da edebilirsin çocuğunun olmasını çok istiyo melek çok üzülüyorum ona inşallah rabbim nasip eder

Allah isteyen herkese versin çok şükür ben cok ugrasmak zorunda kalmadım ama 2-3 ay da olsa tedavi gördüm o süreç bile zordu.egeye hamile kalmadan asılama oldu tutmadı regl oldugumda cok aglamıstım..Allaha şükür ertesi ay sadece catlatma ignesiyle geldi meleğim.inşallah melek de hemen hamile kalır hayırlısıyla alır bebişini kucagına

Sayı da mı sayıyor cimcime :)

Haklısın. Uyku konusunda memeyi bıraktığından beri senin kadar kötü durumda değilim. Ama dergi okumak için 2 yıl daha beklememiz lazım kanımca...

iyi olmanıza sevindim:))
havalar ya sıcak ya soğuk olsun ama böyle olmasın artık...ne olduğumuzu şaşırdık cidden.

Sıcak olsun, parka bahçeye yayılalım be Hanifem :)

merhaba arkadaşlar, ne zamandır açtım ama sağolsun eymen yazdırmıyor

esintoş ben de senin çok daha iyilerini hakettiğini düşünüyorum, bu kadar dengesiz ve özgüvensiz birini bence de daha fazla çekme,adımını at..ama onun da dediği gibi aynı evde kalarak değil çatır çatır nafakanı alarak yap bunu, bunu ailenden de gizleme, en doğal hakkınız bu, sana da cem'e de bakmak zorunda sakın gurur yapma

Gülşancım tefriciye okuyorsunuz sanırım melek için, Rabbim onu da isteyen hiçkimseyi de bu güzel duygudan mahrum bırakmasın, bi an evel alır inşallah bebişini kucağına..ben her ne kadar böyle 4444 kez okumak gibi sayılı dualara karşı olsam da sizin için 50 tane okurum cnm yarına dek, 50 yazabilirsin benim adıma..meleğe söyle daha ziyade gönlünden geçen şekilde, içten dualar etsin

hehe burcu sanki eyoyu anlatmışsın, ben de duş alırken arada kafamı çıkarıp cee yapıyorum ya da kenardan elimi uzatıyorum ona:)) bazende duşakabine yapıştırıyoruz dudaklarımızı, öpüyoruz birbirimizi anneci kuzucuklar

Nihan ve Tuğra konuşma olayını aşmışlar tatlı bıdıklara kocaman maşallah, eymen de anca anne anne diye dolanıyo ortalıkta

burcu bekleriz 2 yıl ne yapalım..
banyoya o uyurken giriyorum hep ama wc ye hep onla:)) yahu ben wc de dergi keyfini bile özledim

deniz mevsimi açılsa da denize gitsek:)) oğluş bu ara suyla oynamaya taktı..bıdığımı denizde oynarken görmeyi istiyorum:))

Ayy yine kahkaha attım... Öpücük olayını hiç denememiştim, bu akşam ben de yapayım. Sen Eyo ile evde yalnızken duş alabiliyor musun peki?
Çok anneciler valla, çok tatlılar, benim acayip hoşuma gidiyor.

Walla eyonun su korkusu aynen devam ediyo, havuza falan gidersek keyif alacağını ve keyif yaşatacağını hiç sanmıyorum malesef

Ayy yine kahkaha attım... Öpücük olayını hiç denememiştim, bu akşam ben de yapayım. Sen Eyo ile evde yalnızken duş alabiliyor musun peki?

soru mu bu şimdi ben denemeye cesaret bile edemiyorum yıkar ortalığı :18:

ben de çok memnunum walla anneci olmasından cnm evde başkası da olsa nasılsa benle giriyo duşa, bişi farketmediğinden artık gündüz alıyorum duşumu:)) hatta özellikle o uyanıkken alıyorum çünkü uyuduğu zaman aklım daha fena onda kalıyo, böyle oynaya oynaya hallediyoruz işte

soru mu bu şimdi ben denemeye cesaret bile edemiyorum yıkar ortalığı :18:

Heee iyi bari, tek kirli ben değilmişim
Anacım bugün evde kimse yoktu işte, işe duş alamadan geldim, sinir oluyorum.

Ne güzel beaaa...

benimde hoşuma gidiyor hele kv nin yanında koala gibi boynuma sarılmıyormu:))
Walla eyonun su korkusu aynen devam ediyo, havuza falan gidersek keyif alacağını ve keyif yaşatacağını hiç sanmıyorum malesef

gecer gecer..siz havuza gidin..bak neler olacak:))

aman maşallah, zaten balık burcu olarak sevmeleri gerekiyor ama benimki sanırım burcu son gününden yakaladığı için kendini koç hissediyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…