- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.721
selam
geçmişe bakamadım..Nihan bsıkılmış kucağımda bilgisayara bakıyordu uyuyakaldı kuzum...sabah ateşi çıktı 5 gibi...uyuyordu ama uyanınca 7de emzirip şurup verdim düştü.tekrar yükselmedi Allahtan ama tedirginim...üst dişleri patladı nihayet ondan mıdır acaba?
benimde boğazım kötü hep beraber hasta olmayız inşallah.haftasonu gezdik bir güzel ama hava bir açtı bir kapadı korktuğum başıma gelmez inşallah.
herkes iyidir inşallah kızımın arkadaşları nasıl?
Doruk da aynı... Dün akşam babası uyutsun, ben de biraz kafa dinleyeyim dedim, ikisini odada bırakıp çıktım, 3 dk sonra kıyamet koptu, canından can kopuyor sanki sıpanın. Ben varken, benden başka kimse ile uyumuyor, yemiyor, oynamıyor, nereye gidersem arkamdan geliyor, banyodayken bile sık sık duşakabini açıp cee yapmak zorunda kalıyorum. Bir çok uzman, artık anneden ayrı bir varlık olduğunu anlar ve kaybetme korkusuna kapılır diye açıklıyor bu durumu.
az önce Hilal ne yapıyor diye aradım da sokaktaymiş küçük çocukların peşinden gidip vuruyormuş uzun saçlı bir kız var mış saçını çekmiş yaaa benim kızım asabi mi olucak ne yada oyun mu sanıyor acaba ?
Yerim onu ben :)
Çok geçmiş olsun, ciddi bir durum olmaz inşallah. Bu bir türü dengesini bulamayan havalar hepimizi hasta ediyor.
Biz iyiyiz şükür...
okumuş kadar oldun canımnormal dua da edebilirsin çocuğunun olmasını çok istiyo melek çok üzülüyorum ona inşallah rabbim nasip eder
Nihanın yeni kelimeleri de...akkabı (ayakkabı),geri,yoot (yoğurt),üc-dööt (üç-dört),teese(teyze)...ama yeni şeyler söylemeye başladığında eskileri pek söylemiyor...ve ne dersem anlıyor...zaten konuşmasalar da anlamaları pasif kelime haznelerinin büyüklüğünü gösteriyor
ne zaman gececekmiş onuda diyolar mı( canımın içi ama benim de nefes alasım var artık..brde delikiz 5 saat uyuyyasım..oğlum oyun oynarken derigimi okuyasım..v.b..
oyun
sanıyordur canım:) yapmaz hiloş ööle asabilikklr::)
iyi olmanıza sevindim:))
havalar ya sıcak ya soğuk olsun ama böyle olmasın artık...ne olduğumuzu şaşırdık cidden.
hehe burcu sanki eyoyu anlatmışsın, ben de duş alırken arada kafamı çıkarıp cee yapıyorum ya da kenardan elimi uzatıyorum ona:)) bazende duşakabine yapıştırıyoruz dudaklarımızı, öpüyoruz birbirimizianneci kuzucuklar
Ayy yine kahkaha attım... Öpücük olayını hiç denememiştim, bu akşam ben de yapayım. Sen Eyo ile evde yalnızken duş alabiliyor musun peki?
Çok anneciler valla, çok tatlılar, benim acayip hoşuma gidiyor.
Ayy yine kahkaha attım... Öpücük olayını hiç denememiştim, bu akşam ben de yapayım. Sen Eyo ile evde yalnızken duş alabiliyor musun peki?
Walla eyonun su korkusu aynen devam ediyo, havuza falan gidersek keyif alacağını ve keyif yaşatacağını hiç sanmıyorum malesef
soru mu bu şimdiben denemeye cesaret bile edemiyorum yıkar ortalığı :18:
ben de çok memnunum walla anneci olmasındancnm evde başkası da olsa nasılsa benle giriyo duşa, bişi farketmediğinden artık gündüz alıyorum duşumu:)) hatta özellikle o uyanıkken alıyorum çünkü uyuduğu zaman aklım daha fena onda kalıyo, böyle oynaya oynaya hallediyoruz işte
benimde hoşuma gidiyor hele kv nin yanında koala gibi boynuma sarılmıyormu:))Ayy yine kahkaha attım... Öpücük olayını hiç denememiştim, bu akşam ben de yapayım. Sen Eyo ile evde yalnızken duş alabiliyor musun peki?
Walla eyonun su korkusu aynen devam ediyo, havuza falan gidersek keyif alacağını ve keyif yaşatacağını hiç sanmıyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?