- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.741
benimde hoşuma gidiyor hele kv nin yanında koala gibi boynuma sarılmıyormu:))
gecer gecer..siz havuza gidin..bak neler olacak:))
Tatile gidecek olan Annelere soru....
Yaniniza kuzular icin yiyecek icecek birseyler alacakmisiniz yoksa oteldekilerimi yedirip icireceksiniz?
Ben Almanyadan TRye Kavanoz Mamasi disinda ne götürebilirmki?
Birde genel soru...
Ya bu Cocuk yemek yiyor daha 5dk. gecemeden hemen Kakasini yapiyor herseferinde. Sizdede varmi böyle bir durum?
Aceba o yüzdenmi kilo almiyorZaten yedigi azicik bisey onuda hemen cikariyormu napiyor...
Tatile gidecek olan Annelere soru....
Yaniniza kuzular icin yiyecek icecek birseyler alacakmisiniz yoksa oteldekilerimi yedirip icireceksiniz?
Ben Almanyadan TRye Kavanoz Mamasi disinda ne götürebilirmki?
Birde genel soru...
Ya bu Cocuk yemek yiyor daha 5dk. gecemeden hemen Kakasini yapiyor herseferinde. Sizdede varmi böyle bir durum?
Aceba o yüzdenmi kilo almiyorZaten yedigi azicik bisey onuda hemen cikariyormu napiyor...
Ben de senin tersine yurtdışına çıkıcam:)) walla cnm ben özellikle küçük mutfaklı stüdyo tipi otel seçtim ki çorbasını pişirebileyim, yanımda mercimek,şehriye ve tarhana götürmeyi planlıyorum, ayrıca kahvaltı için bebe bisküvisi götürürüm, peynir ve yumnurtayı ordan alırız zaten..bikaç tane de kavanoz maması götürücem..
ikinci soru için de eymen de azıcık yemeye başladı bikaç gündür o da aynen dediğin gibi hemen sonra çıkarıyor, ben de oğlum kırk yılın başı yiyosun o da midende kalsaydı bari diyorum:))
pisboğaz meral, hemen aldım şu yanda görülen mc..d.nalds fırsatından:)) her haftasonu için bi fırsat alıyorum zaten böylece h.sonu evde yemek yapmıyoum
1-kavanoz mamalrından günlük rutinde de veriyormusunuz??
2-yemek ölçeği ne kadar sıpaların? 1 çorba kasesini bitirebiliyorlar mı +-??
3-balığı nasıl veriyorsunuz??
1- Hayır vermiyorum.
2- Genellikle 1 çorba kasesini bitiyor ya da bir kaç kaşık bırakıyor.
3- Balık çorbası olarak çok seviyor. Ayrıca fırında pişirip elimle lokma lokma da veriyorum ama o zaman çok yemiyor, sıkılıyor cüce :)
Hee güzel fikir... Eymen zaten çok yemiyor, haklısın. Ben de yanımda blender mı götürsem seçici cücüğüm için :)
Bana fırsat demeyin !
Eko'nun güneş gözlüğü çok eskimişti, ben de 15 lira ödeyerek güzel bir fırsar aldım kendisine. 1,5 boyunca 3 günde bir söylememe rağmen gidip bakmadı. 2 gündür bakıyor ama 10-15 tane şubesi olan gözlükçüde erkek güneş gözlüğü kalmamış. Çok sinirlendim.
Bu fırsat sitelerinde İstanbul yakınındaki yerler için güzel kahvaltı seçenekleri oluyor, bol bol alıyorum, bakalım onlara gidebilecek miyiz :)
Afiyet olsun Meral
İmza: Bir söyle bin ahh işit Burcu
evet bende de gidilmeyi bekleyen kahvaltılar var:))
walla blendır fena fikir değil gibi, sebze yemeklerini de çekersin işte:)) sizin gidiş kesinleşti mi cnm?
1-genelde dışarda veriyorum k.mamaları, bazen evde de verdiğim oluyor
2- eymen bugünlerde bi küçük kase bitiriyor çok şükür, inşallah devam eder, şimdilere dek kaşık hesabıyla yiyodu, zaten 10 kilo bile olmadı halen..
3- hiçbi şekildehiç sevmiyo balık kokusunu, ton balığı da yemedi
Merolayn, bizim bakıcı balık kokusu sevmeyen bebeler için balık çorbasına kekik ya da nane, az sirke, taze fesleğen falan katıyor, o zaman yiyorlarmış, aklında olsun.
10 dk müsaade bana, gelecem hemen.
Zeliha siz sanırım herşey dahil bi otelde olacaksınız di mi? bence hiçbişi getirmene gerek yok..biz tüm gün sokaklarda olucaz, hiç değilse termosta çorbası olur yanımda diye götürüyorum, sen oranın çorbalarından içir, sütlü tatlılarından yedir, yemeklerden de yer zaten, meyve de oluyo..ee hiçbişi taşıma yok yere
şimdiden teşekkürler:)
senin minik adam da zormuş be meral..kolay gelsin:)evet bende de gidilmeyi bekleyen kahvaltılar var:))
walla blendır fena fikir değil gibi, sebze yemeklerini de çekersin işte:)) sizin gidiş kesinleşti mi cnm?
1-genelde dışarda veriyorum k.mamaları, bazen evde de verdiğim oluyor
2- eymen bugünlerde bi küçük kase bitiriyor çok şükür, inşallah devam eder, şimdilere dek kaşık hesabıyla yiyodu, zaten 10 kilo bile olmadı halen..
3- hiçbi şekildehiç sevmiyo balık kokusunu, ton balığı da yemedi
gördüm anca cevap yazdım:))Tanyacım, ben de sana Çıralı'daki otellerle ilgili bişi soracaktım, mail attım, vaktin olunca bi bakarsan sevinirim.
hadi gelin bakalım:))biz daha hiç denize girmedik bilgine..hava o kadar ısınmadı çünkü..siz gelesiye ısınır ama ..Genellikle çatalla ezmeyi tercih ediyorum ama bazen cinsliği tutuyor, beğenmiyor, o zaman geçiriyorum valla.
12 Haziran'da, oy kullanıp çıkalım diyoruz ama daha rezervasyon yaptırmadık Meralcim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?