2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tatile gidecek olan Annelere soru....
Yaniniza kuzular icin yiyecek icecek birseyler alacakmisiniz yoksa oteldekilerimi yedirip icireceksiniz?
Ben Almanyadan TRye Kavanoz Mamasi disinda ne götürebilirmki?

Birde genel soru...
Ya bu Cocuk yemek yiyor daha 5dk. gecemeden hemen Kakasini yapiyor herseferinde. Sizdede varmi böyle bir durum?
Aceba o yüzdenmi kilo almiyor Zaten yedigi azicik bisey onuda hemen cikariyormu napiyor...

benimde hoşuma gidiyor hele kv nin yanında koala gibi boynuma sarılmıyormu:))

gecer gecer..siz havuza gidin..bak neler olacak:))

Bir kaç kavanoz mama alıcam, meyve ve sebze. Belki bir kaç tane de Ba.by.mix alırım. Onun dışında sevdiği meyve kurularından, ev yapımı kek falan alırım az az.

Aynı soru ile doktora gitmiştik biz. Az yiyor ama çok yapıyorsa, düzensizlik olabilir, barsak düzenleyici vermişti bize.

Ben de senin tersine yurtdışına çıkıcam:)) walla cnm ben özellikle küçük mutfaklı stüdyo tipi otel seçtim ki çorbasını pişirebileyim, yanımda mercimek,şehriye ve tarhana götürmeyi planlıyorum, ayrıca kahvaltı için bebe bisküvisi götürürüm, peynir ve yumnurtayı ordan alırız zaten..bikaç tane de kavanoz maması götürücem..

ikinci soru için de eymen de azıcık yemeye başladı bikaç gündür o da aynen dediğin gibi hemen sonra çıkarıyor, ben de oğlum kırk yılın başı yiyosun o da midende kalsaydı bari diyorum:))

pisboğaz meral, hemen aldım şu yanda görülen mc..d.nalds fırsatından:)) her haftasonu için bi fırsat alıyorum zaten böylece h.sonu evde yemek yapmıyoum

Zeliha siz sanırım herşey dahil bi otelde olacaksınız di mi? bence hiçbişi getirmene gerek yok..biz tüm gün sokaklarda olucaz, hiç değilse termosta çorbası olur yanımda diye götürüyorum, sen oranın çorbalarından içir, sütlü tatlılarından yedir, yemeklerden de yer zaten, meyve de oluyo..ee hiçbişi taşıma yok yere

Son düzenleme:

Hee güzel fikir... Eymen zaten çok yemiyor, haklısın. Ben de yanımda blender mı götürsem seçici cücüğüm için :)

pisboğaz meral, hemen aldım şu yanda görülen mc..d.nalds fırsatından:)) her haftasonu için bi fırsat alıyorum zaten böylece h.sonu evde yemek yapmıyoum

Bana fırsat demeyin !
Eko'nun güneş gözlüğü çok eskimişti, ben de 15 lira ödeyerek güzel bir fırsar aldım kendisine. 1,5 boyunca 3 günde bir söylememe rağmen gidip bakmadı. 2 gündür bakıyor ama 10-15 tane şubesi olan gözlükçüde erkek güneş gözlüğü kalmamış. Çok sinirlendim.
Bu fırsat sitelerinde İstanbul yakınındaki yerler için güzel kahvaltı seçenekleri oluyor, bol bol alıyorum, bakalım onlara gidebilecek miyiz :)
Afiyet olsun Meral
İmza: Bir söyle bin ahh işit Burcu

1-kavanoz mamalrından günlük rutinde de veriyormusunuz??
2-yemek ölçeği ne kadar sıpaların? 1 çorba kasesini bitirebiliyorlar mı +-??
3-balığı nasıl veriyorsunuz??
şimdiden teşekkürler:)

Son düzenleme:

1- Hayır vermiyorum.
2- Genellikle 1 çorba kasesini bitiyor ya da bir kaç kaşık bırakıyor.
3- Balık çorbası olarak çok seviyor. Ayrıca fırında pişirip elimle lokma lokma da veriyorum ama o zaman çok yemiyor, sıkılıyor cüce :)

evet bende de gidilmeyi bekleyen kahvaltılar var:))
walla blendır fena fikir değil gibi, sebze yemeklerini de çekersin işte:)) sizin gidiş kesinleşti mi cnm?

1-genelde dışarda veriyorum k.mamaları, bazen evde de verdiğim oluyor
2- eymen bugünlerde bi küçük kase bitiriyor çok şükür, inşallah devam eder, şimdilere dek kaşık hesabıyla yiyodu, zaten 10 kilo bile olmadı halen..
3- hiçbi şekilde hiç sevmiyo balık kokusunu, ton balığı da yemedi

Genellikle çatalla ezmeyi tercih ediyorum ama bazen cinsliği tutuyor, beğenmiyor, o zaman geçiriyorum valla.

12 Haziran'da, oy kullanıp çıkalım diyoruz ama daha rezervasyon yaptırmadık Meralcim.

Merolayn, bizim bakıcı balık kokusu sevmeyen bebeler için balık çorbasına kekik ya da nane, az sirke, taze fesleğen falan katıyor, o zaman yiyorlarmış, aklında olsun.

10 dk müsaade bana, gelecem hemen.

Merolayn, bizim bakıcı balık kokusu sevmeyen bebeler için balık çorbasına kekik ya da nane, az sirke, taze fesleğen falan katıyor, o zaman yiyorlarmış, aklında olsun.

10 dk müsaade bana, gelecem hemen.

hımm denemek lazım, teşekkürler cnm
Bizim park saati geldi, vakit gelince anlıyo sanki hemen başlıyo kudurganlığa:)) görüşürüz

Evet hersey dahil...aslinda bende öyle düsündüm. Ne olur ne olmaz bi kac kavanoz mamasi alayim iyisimi sadece.

şimdiden teşekkürler:)

1- Evdeki yemegi yemedigi zaman yada yemek yapmaya firsatim olmadigi zaman veriyorum.
2- Her seferinde mutlaka dibinde birakiyor bi kac kasik kaselerimiz kücük olmasina ragmen.
3- Baligi cok seviyor, hergün olsa yer. Corba haric her cesit yiyor.

senin minik adam da zormuş be meral..kolay gelsin:)
Tanyacım, ben de sana Çıralı'daki otellerle ilgili bişi soracaktım, mail attım, vaktin olunca bi bakarsan sevinirim.
gördüm anca cevap yazdım:))
Genellikle çatalla ezmeyi tercih ediyorum ama bazen cinsliği tutuyor, beğenmiyor, o zaman geçiriyorum valla.

12 Haziran'da, oy kullanıp çıkalım diyoruz ama daha rezervasyon yaptırmadık Meralcim.
hadi gelin bakalım:))biz daha hiç denize girmedik bilgine..hava o kadar ısınmadı çünkü..siz gelesiye ısınır ama ..

haziran ortasına kadar hava böle imiş , tatile cıkacaklara duyurulur ... hala daha montla geziyorum bıktım artık.. ant ya bile ısınmadıysa daha marmaris hiç ısınmaz denize girmeden geri gelmeyiz inşallah..

ayşegül ne montu yahu..o kadar soğuk mu sizin oralar?
hala atlet ve çorap kullanıyorum ..ama soğuk değil:))
analyanın cayır cayır sıcağı gelmedi henüz..

Oyy arkadaşlar çok yorgunum yaf. Azı dişlerimiz geliyo,tahmin edebileceğiniz üzere Pelin çok huzursuz. Çok şükür iştahı iyi ama uyku berbat! Şimdi yeni uyudu. Benden saatlerdir okumakla yetiniyorum sizi.
Zaten PCyi de bozduk,şu anda tamirde, ben de cepten bağlandım (sizsiz olmuyor:))
Bi soru da ben sorcam:
Pelin in ateşi yok ama huzursuzluğu için fitil versem mi?

dostlarım canlarım yanımda olduğunuz için çok teşekkürler herkes için en çok da oğlum için herşeyinhayırlısını diliyorum allahım sen bana güç ver sabır ver patronlada konuştum bugün çıkmadan göndericem cvlerimi inşallah birkaç yerden dönerler de oğlumla bana yeni bir başlangıç için umut olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…