2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım

amiiiin canım

salatı tefriciye canım okursan sevinirim

mertte bu ara çabuk yapıyor kakasını, muz vermeye başladım meyve saatinde, bakalım ne olacak:26: zeliha türkiyedede kavanoz maması var marka konusunda tercihin yoksa boşuna yük etme bence

1-kavanoz mamalrından günlük rutinde de veriyormusunuz??
2-yemek ölçeği ne kadar sıpaların? 1 çorba kasesini bitirebiliyorlar mı +-??
3-balığı nasıl veriyorsunuz??
şimdiden teşekkürler:)
1-sadece dışarı çıkarken alıyorum yanımıza, ama diş çıkardığı yada hasta olduğu zamanlarda veriyorum.
2-bir çorba kasesi yiyor, ama akşamları doymuyor bizim tabaklarıda tırtıklıyor sıpa dün akşam 2 kase yedi mesela:26: ama ben ikinci kseyi verme taraftarı değilim obez olur diye korkuyorum, arada sırada veriyorum ikinci kaseyi
3-akşam fırında palamut var elimle ayıklayıp yediriyorum, çeyrek balık yiyo, yanında çorba veriyorum genelde azcık, bide salatanın suyuna ekmek bandırıp yediriyorum yanında

Walla Hilal asabi olmazsa iyidir dün benimde saçımı çekti gözümü her yerimi parmakladı bugünde sokakta yapmış küçük kızlara....
Hilal'in ilk cümlesini söylüyorum kelime değil ALLAY BİYYY (ALLAH BİR)
HATİCE ABLAM NAMAZ KILDIĞINDAN AMİN DEMEYİ ÖĞRENMİŞTİ ZATEN TESBİH ÇEKİP AMİN DER...
DÜN AKŞAMDA OYUN OYNARKEN BİLE ANNE ALLAY BİYYY(ALLAH BİR) DİYOR
BEN ŞARKI SÖYLÜYORUM KENDİNE GÖRE O DA BİŞEYLER SÖYLÜYOR BENİM TAKLİDİMİ YAPMAYA ÇALIŞIYOR
BANYO OLAYINI YAVAŞ YAVAŞ ÇÖZÜYORUZ AMA KAFASINA SU DEĞDİĞİ AN BAĞIRIYOR VE AĞLIYOR
HİLAL DE HAZIR MAMA YEDİKTEN 10 DK SONRA KAKASINI YAPAR NORMAL YEMEK YEDİĞİNDE GÜNDE 1 YADA 2 DEFA DOLDURUR BEZİNE İYİCE.. ÜFFF KOKUYOR DERİM O DA BANA ÜFFF DER SİYYY(SİL) DER....

herşey gönlence olur inşallah canım hep hayırlısını dile bence

ben mertin dişinin ağrıdığını anlayınca bir kaşık calpoll veriyorum,ateşi olmasa bile veriyorum yani

dr muz hasta olmadığı sürece ilaç verdirmiyor canım..hem diş için fitil ağır olmaz mı? belki yarım ölçek ağrı kesici şurup verebilirsin..
maşallah hilal sıpasına
bu davranışlarda dönemseldir belki..sıpacım da ısırıyor ve kafa atıyor:)

Kıymet kolay gelsin canım.
Çok huzursuzsa, fitil atabilirsin bence, ben çok nadi olarak kullanıyorum.

Allah gönlüne göre versin, güzel gözlü kuzum için her şeyin hayırlısı olsun, Allahım onu hep güldürsün.

Hey maaşallah, afiyet şeker olsun selvi boyluya

Akıllı bıcırık

merak etme zamanla herşey yoluna girer ki güçlü bi kadınsın sen çözebilirsin herşeyi.. iş konusunda da herşey gönlünce olsun.. aslan gibi yavrularımız var be kime ihtiyacımız var Allah yavrularımızı bizden ayırmasın gerisi boşşşşş

diş jel sür canım benim rahatlatır eline taze soğan da verebilirsin kemirip rahatlasın fıstığım

Saolun arkadaşlar...
Esincim çok takip edemedim ama anladığım kadarıyla eşinle problemlerin var. İnşallah istediğin gibi sonuçlanır herşey.

Heee iyi bari, tek kirli ben değilmişim
Anacım bugün evde kimse yoktu işte, işe duş alamadan geldim, sinir oluyorum.

evde eşimle bir numaralı kavga sebebimiz. bir yere çıkarken erken gel duş alacağım ya da yarım saat geç çık duş alayım demekten bıktım artık cinnete az kaldı. uyurken girmeye hiç cesaretim yok ben banyodayken uyanırsa korkusu öldürüyor zaten

aman maşallah, zaten balık burcu olarak sevmeleri gerekiyor ama benimki sanırım burcu son gününden yakaladığı için kendini koç hissediyo:))

koç burçları da seviyor canım benim oğlan bir başarsa akşama kadar çıkmaz banyodan, neyseki karanlıktan korkuyor yoksa çok tehlikeli olacak

1-kavanoz mamalrından günlük rutinde de veriyormusunuz??
2-yemek ölçeği ne kadar sıpaların? 1 çorba kasesini bitirebiliyorlar mı +-??
3-balığı nasıl veriyorsunuz??
şimdiden teşekkürler:)

1- kavanoz maması hiç vermedim dışarı çıkarken muhallebi yapıp biberonuna koyuyorum, bir kaç kere puding aldık dışardan ama sinmedi içime evde yapmaya devam
2- bir çorba kasesi biterse sevinöten takla atıyoruz genellikle yarımn kase falan yiyor
3- balık yemiyor ne yapacağımı kara kara düşünmekteyim :26:

geçmiş olsun. ben genellikle yarım ölçek ağrı kesici veriyorum hiç fitil vermedim daha.

ESİN allah hakınızda hayırlısını versin

Günaydın güzeller,
Uzun bir aradan sonra bugün kendimi sebepsiz şekilde iyi hissediyorum, umarım böyle sürer. Sabah erken kalktım, duşumu yaptım, saçımı şekillendirdim, boyandım geldim, iyi oldu :)
Bugün işim çok olmaz gibi geliyor, umutluyum, bütün gün burda takılacam inşallah.
Şeyma, biz de çok didişiyoruz duş yüzünden :)

günaydınlar
oğlum hasta oldu teyzeleri eve bi gittim burnu şelale gibi akıyo, çorapsız gezmekten hastalandı galiba gecede burnu tıkndı hep, hiç uyumadık, allahtan ateşi çıkmadı
ben mert uyanıkkende uyurkende banyoya giriyorum, niye siz giremiyosunuzki:26: kamil oyalıyo onu ben banyodayken, uyuyosa zaten sorun olmuyo önceki gün duşakabine yapıştı benimde işim bitmişti üstünü soyundurup duşa soktum onuda çok mutlu kuzum
bügün aktif olamayabilirim büyük patron gelecek ilden denetleme var bir nevi:18: izinli sayın beni

bende süslendim püslendim geldim bugün, uykusuzluktan gözlerim balon gibi onu kapatmaya uğraştım bide uyurgezer gibiyim inşallah bi hata yapıp bugün kendimi zor durumda bırakmam:18:

maşallahhburcu :)
sevindim valla..umarım böyle gzel gider bugün ben de iyi hissediyorum kendimi:)

geçmiş olsun mert kuzuya..hemen geçsin..
sana da kolay gelsin gülşancım..denetimler zor oluyor...
kız duşa senle mi girdi?? artık büyüdüler...dikkat etmek lazım..

Günaydın canlarım;
Hilal sabah arkamdan çok ağladı bugün nedense zor kaçtım içim cız etti ama ....
Dünakşam banyomuz çok güzel geçti ama kafasını durularken yine feryat figandı ablamda bişey oldu sanmış ....
İnşallah güzel bir gün olur hepimiz için

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz teyzeleri
melek aradı kahvaltısını yememiş,uyumak istemiş, melekte uyutmuş kuzumu hiç hali yok dedi, inşallah burun akıntısı ile kurtuluruz bu hastalıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…