- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.761
geçmiş olsun canımselam
geçmişe bakamadım..Nihan bsıkılmış kucağımda bilgisayara bakıyordu uyuyakaldı kuzum...sabah ateşi çıktı 5 gibi...uyuyordu ama uyanınca 7de emzirip şurup verdim düştü.tekrar yükselmedi Allahtan ama tedirginim...üst dişleri patladı nihayet ondan mıdır acaba?
benimde boğazım kötü hep beraber hasta olmayız inşallah.haftasonu gezdik bir güzel ama hava bir açtı bir kapadı korktuğum başıma gelmez inşallah.
herkes iyidir inşallah kızımın arkadaşları nasıl?
amiiiin canımAllah isteyen herkese versin çok şükür ben cok ugrasmak zorunda kalmadım ama 2-3 ay da olsa tedavi gördüm o süreç bile zordu.egeye hamile kalmadan asılama oldu tutmadı regl oldugumda cok aglamıstım..Allaha şükür ertesi ay sadece catlatma ignesiyle geldi meleğim.inşallah melek de hemen hamile kalır hayırlısıyla alır bebişini kucagına
salatı tefriciye canım okursan sevinirimmerhaba arkadaşlar, ne zamandır açtım ama sağolsun eymen yazdırmıyor
esintoş ben de senin çok daha iyilerini hakettiğini düşünüyorum, bu kadar dengesiz ve özgüvensiz birini bence de daha fazla çekme,adımını at..ama onun da dediği gibi aynı evde kalarak değil çatır çatır nafakanı alarak yap bunu, bunu ailenden de gizleme, en doğal hakkınız bu, sana da cem'e de bakmak zorunda sakın gurur yapma
Gülşancım tefriciye okuyorsunuz sanırım melek için, Rabbim onu da isteyen hiçkimseyi de bu güzel duygudan mahrum bırakmasın, bi an evel alır inşallah bebişini kucağına..ben her ne kadar böyle 4444 kez okumak gibi sayılı dualara karşı olsam da sizin için 50 tane okurum cnm yarına dek, 50 yazabilirsin benim adıma..meleğe söyle daha ziyade gönlünden geçen şekilde, içten dualar etsin
mertte bu ara çabuk yapıyor kakasını, muz vermeye başladım meyve saatinde, bakalım ne olacak:26: zeliha türkiyedede kavanoz maması varTatile gidecek olan Annelere soru....
Yaniniza kuzular icin yiyecek icecek birseyler alacakmisiniz yoksa oteldekilerimi yedirip icireceksiniz?
Ben Almanyadan TRye Kavanoz Mamasi disinda ne götürebilirmki?
Birde genel soru...
Ya bu Cocuk yemek yiyor daha 5dk. gecemeden hemen Kakasini yapiyor herseferinde. Sizdede varmi böyle bir durum?
Aceba o yüzdenmi kilo almiyorZaten yedigi azicik bisey onuda hemen cikariyormu napiyor...
1-sadece dışarı çıkarken alıyorum yanımıza, ama diş çıkardığı yada hasta olduğu zamanlarda veriyorum.1-kavanoz mamalrından günlük rutinde de veriyormusunuz??
2-yemek ölçeği ne kadar sıpaların? 1 çorba kasesini bitirebiliyorlar mı +-??
3-balığı nasıl veriyorsunuz??
şimdiden teşekkürler:)
herşey gönlence olur inşallah canımdostlarım canlarım yanımda olduğunuz için çok teşekkürler herkes için en çok da oğlum için herşeyinhayırlısını diliyorum allahım sen bana güç ver sabır ver patronlada konuştum bugün çıkmadan göndericem cvlerimi inşallah birkaç yerden dönerler de oğlumla bana yeni bir başlangıç için umut olur
Oyy arkadaşlar çok yorgunum yaf. Azı dişlerimiz geliyo,tahmin edebileceğiniz üzere Pelin çok huzursuz. Çok şükür iştahı iyi ama uyku berbat! Şimdi yeni uyudu. Benden saatlerdir okumakla yetiniyorum sizi.
Zaten PCyi de bozduk,şu anda tamirde, ben de cepten bağlandım (sizsiz olmuyor:))
Bi soru da ben sorcam:
Pelin in ateşi yok ama huzursuzluğu için fitil versem mi?
dr muz hasta olmadığı sürece ilaç verdirmiyor canım..hem diş için fitil ağır olmaz mı? belki yarım ölçek ağrı kesici şurup verebilirsin..Oyy arkadaşlar çok yorgunum yaf. Azı dişlerimiz geliyo,tahmin edebileceğiniz üzere Pelin çok huzursuz. Çok şükür iştahı iyi ama uyku berbat! Şimdi yeni uyudu. Benden saatlerdir okumakla yetiniyorum sizi.
Zaten PCyi de bozduk,şu anda tamirde, ben de cepten bağlandım (sizsiz olmuyor:))
Bi soru da ben sorcam:
maşallah hilal sıpasınaWalla Hilal asabi olmazsa iyidir dün benimde saçımı çekti gözümü her yerimi parmakladı bugünde sokakta yapmış küçük kızlara....
Hilal'in ilk cümlesini söylüyorum kelime değil ALLAY BİYYY (ALLAH BİR)
HATİCE ABLAM NAMAZ KILDIĞINDAN AMİN DEMEYİ ÖĞRENMİŞTİ ZATEN TESBİH ÇEKİP AMİN DER...
DÜN AKŞAMDA OYUN OYNARKEN BİLE ANNE ALLAY BİYYY(ALLAH BİR) DİYOR
BEN ŞARKI SÖYLÜYORUM KENDİNE GÖRE O DA BİŞEYLER SÖYLÜYOR BENİM TAKLİDİMİ YAPMAYA ÇALIŞIYOR
BANYO OLAYINI YAVAŞ YAVAŞ ÇÖZÜYORUZ AMA KAFASINA SU DEĞDİĞİ AN BAĞIRIYOR VE AĞLIYOR
HİLAL DE HAZIR MAMA YEDİKTEN 10 DK SONRA KAKASINI YAPAR NORMAL YEMEK YEDİĞİNDE GÜNDE 1 YADA 2 DEFA DOLDURUR BEZİNE İYİCE.. ÜFFF KOKUYOR DERİM O DA BANA ÜFFF DER SİYYY(SİL) DER....
Oyy arkadaşlar çok yorgunum yaf. Azı dişlerimiz geliyo,tahmin edebileceğiniz üzere Pelin çok huzursuz. Çok şükür iştahı iyi ama uyku berbat! Şimdi yeni uyudu. Benden saatlerdir okumakla yetiniyorum sizi.
Bi soru da ben sorcam:
dostlarım canlarım yanımda olduğunuz için çok teşekkürler herkes için en çok da oğlum için herşeyinhayırlısını diliyorum allahım sen bana güç ver sabır ver patronlada konuştum bugün çıkmadan göndericem cvlerimi inşallah birkaç yerden dönerler de oğlumla bana yeni bir başlangıç için umut olur
geçmiş olsun canım
amiiiin canım
salatı tefriciye canım okursan sevinirim
mertte bu ara çabuk yapıyor kakasını, muz vermeye başladım meyve saatinde, bakalım ne olacak:26: zeliha türkiyedede kavanoz maması varmarka konusunda tercihin yoksa boşuna yük etme bence
1-sadece dışarı çıkarken alıyorum yanımıza, ama diş çıkardığı yada hasta olduğu zamanlarda veriyorum.
2-bir çorba kasesi yiyor, ama akşamları doymuyor bizim tabaklarıda tırtıklıyor sıpadün akşam 2 kase yedi mesela:26: ama ben ikinci kseyi verme taraftarı değilim obez olur diye korkuyorum, arada sırada veriyorum ikinci kaseyi
3-akşam fırında palamut var elimle ayıklayıp yediriyorum, çeyrek balık yiyo, yanında çorba veriyorum genelde azcık, bide salatanın suyuna ekmek bandırıp yediriyorum yanında
Walla Hilal asabi olmazsa iyidir dün benimde saçımı çekti gö
zümü her yerimi parmakladı bugünde sokakta yapmış küçük kızlara....
Hilal'in ilk cümlesini söylüyorum kelime değil ALLAY BİYYY (ALLAH BİR)
HATİCE ABLAM NAMAZ KILDIĞINDAN AMİN DEMEYİ ÖĞRENMİŞTİ ZATEN TESBİH ÇEKİP AMİN DER...
DÜN AKŞAMDA OYUN OYNARKEN BİLE ANNE ALLAY BİYYY(ALLAH BİR) DİYOR
BEN ŞARKI SÖYLÜYORUM KENDİNE GÖRE O DA BİŞEYLER SÖYLÜYOR BENİM TAKLİDİMİ YAPMAYA ÇALIŞIYOR
BANYO OLAYINI YAVAŞ YAVAŞ ÇÖZÜYORUZ AMA KAFASINA SU DEĞDİĞİ AN BAĞIRIYOR VE AĞLIYOR
HİLAL DE HAZIR MAMA YEDİKTEN 10 DK SONRA KAKASINI YAPAR NORMAL YEMEK YEDİĞİNDE GÜNDE 1 YADA 2 DEFA DOLDURUR BEZİNE İYİCE.. ÜFFF KOKUYOR DERİM O DA BANA ÜFFF DER SİYYY(SİL) DER....
dostlarım canlarım yanımda olduğunuz için çok teşekkürler herkes için en çok da oğlum için herşeyinhayırlısını diliyorum allahım sen bana güç ver sabır ver patronlada konuştum bugün çıkmadan göndericem cvlerimi inşallah birkaç yerden dönerler de oğlumla bana yeni bir başlangıç için umut olur
oyy arkadaşlar çok yorgunum yaf. Azı dişlerimiz geliyo,tahmin edebileceğiniz üzere pelin çok huzursuz. çok şükür iştahı iyi ama uyku berbat! şimdi yeni uyudu. Benden saatlerdir okumakla yetiniyorum sizi.
Zaten pcyi de bozduk,şu anda tamirde, ben de cepten bağlandım (sizsiz olmuyor:))
bi soru da ben sorcam:
herkese iyi akşamlar
Heee iyi bari, tek kirli ben değilmişim
Anacım bugün evde kimse yoktu işte, işe duş alamadan geldim, sinir oluyorum.
aman maşallah, zaten balık burcu olarak sevmeleri gerekiyor ama benimki sanırım burcu son gününden yakaladığı için kendini koç hissediyo:))
1-kavanoz mamalrından günlük rutinde de veriyormusunuz??
2-yemek ölçeği ne kadar sıpaların? 1 çorba kasesini bitirebiliyorlar mı +-??
3-balığı nasıl veriyorsunuz??
şimdiden teşekkürler:)
Bi soru da ben sorcam:
Günaydın güzeller,
Uzun bir aradan sonra bugün kendimi sebepsiz şekilde iyi hissediyorum, umarım böyle sürer. Sabah erken kalktım, duşumu yaptım, saçımı şekillendirdim, boyandım geldim, iyi oldu :)
Bugün işim çok olmaz gibi geliyor, umutluyum, bütün gün burda takılacam inşallah.
Şeyma, biz de çok didişiyoruz duş yüzünden :)
maşallahhGünaydın güzeller,
Uzun bir aradan sonra bugün kendimi sebepsiz şekilde iyi hissediyorum, umarım böyle sürer. Sabah erken kalktım, duşumu yaptım, saçımı şekillendirdim, boyandım geldim, iyi oldu :)
Bugün işim çok olmaz gibi geliyor, umutluyum, bütün gün burda takılacam inşallah.
Şeyma, biz de çok didişiyoruz duş yüzünden :)
günaydınlar
oğlum hasta oldu teyzeleri eve bi gittim burnu şelale gibi akıyo, çorapsız gezmekten hastalandı galibagecede burnu tıkndı hep, hiç uyumadık, allahtan ateşi çıkmadı
ben mert uyanıkkende uyurkende banyoya giriyorum, niye siz giremiyosunuzki:26: kamil oyalıyo onu ben banyodayken, uyuyosa zaten sorun olmuyoönceki gün duşakabine yapıştı benimde işim bitmişti üstünü soyundurup duşa soktum onuda çok mutlu kuzum
bügün aktif olamayabilirim büyük patron gelecek ildendenetleme var bir nevi:18: izinli sayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?