- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.781
günaydınlar
oğlum hasta oldu teyzeleri eve bi gittim burnu şelale gibi akıyo, çorapsız gezmekten hastalandı galibagecede burnu tıkndı hep, hiç uyumadık, allahtan ateşi çıkmadı
ben mert uyanıkkende uyurkende banyoya giriyorum, niye siz giremiyosunuzki:26: kamil oyalıyo onu ben banyodayken, uyuyosa zaten sorun olmuyoönceki gün duşakabine yapıştı benimde işim bitmişti üstünü soyundurup duşa soktum onuda çok mutlu kuzum
bügün aktif olamayabilirim büyük patron gelecek ildendenetleme var bir nevi:18: izinli sayın beni
bende süslendim püslendim geldim bugün, uykusuzluktan gözlerim balon gibi onu kapatmaya uğraştım bideuyurgezer gibiyim inşallah bi hata yapıp bugün kendimi zor durumda bırakmam:18:
günaydın:)
güzel bir gün olacak gibi:))sistem çalışmıyor gelene kadar burdayım
maşallahhburcu :)
sevindim valla..umarım böyle gzel gider bugün ben de iyi hissediyorum kendimi:)
geçmiş olsun mert kuzuya..hemen geçsin..
sana da kolay gelsin gülşancım..denetimler zor oluyor...
kız duşa senle mi girdi?? artık büyüdüler...dikkat etmek lazım..
Günaydın canlarım;
Hilal sabah arkamdan çok ağladı bugün nedense zor kaçtım içim cız etti ama ....
Dünakşam banyomuz çok güzel geçti ama kafasını durularken yine feryat figandı ablamda bişey oldu sanmış ....
İnşallah güzel bir gün olur hepimiz için
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz teyzeleri
melek aradı kahvaltısını yememiş,uyumak istemiş, melekte uyutmuş kuzumuhiç hali yok dedi, inşallah burun akıntısı ile kurtuluruz bu hastalıktan
Günaydın..
Bugün süslenip püslenip gelen ve kendini iyi hissedenlerden biri de benim :))
Bütün günümüz iyi geçer inşallah, havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun diyorum :))
Bende işlerimi toparladım gibi, bugün daha aktif olabilirim..
Mert kuzusuna geçmiş olsun, hemen iyileşsin..
1 yaşından sonra çocukları yanında çıplak durmamamız gerekiyor burcu..ben açık açık soramadım da :)
ben de kıyafetle duruyorum onu yıkayacaksam..
Ben de dikkat ediyorum buna ama benim anacı velet bazen baskın yapıyor ben üzerimi değiştirirken, kapıyı kapatmam lazım demek ki. Evde yalnızken nasıl olacak bilmiyorum, odadan çıktığım an basıyor yaygarayı.
Mert'e geçmiş olsun. Benim bıdıkta aynı şekilde hasta. İlk gün sadece burnu aktı ama dün gece ateşlendi. Burun tıkanıklığından doğru düzgün ne o ne ben uyuyabiliyoruz. Ayrıca Esin'den de bana geçti.
bugün e-bülten yetiştirmem gerekiyor. Benim öğrenim kredisi borcum varmış. Vergi borçlarına gelen af kapsamında gelirler dairesi eve mektup göndermiş borcunuz var aftan yaralanın diye. Ablamın kardeşimin ve beni öğrenim kredilerini hep ben ödedim. Bu kış ablam ABD'den izne gelince büyük temizlik yaptık ben tüm eski şeyleri attım. Ama ablamla kardeşimin ödeme evraklarını ne olur ne olmaz diye tuttum. Benimkileri ise salaklık işte 10 yıl geçti bir şey olmaz deyip attım. Komedi gibi. Bana borç çıkarmışlar. Tamamını ödediğime eminim. Neyse dün başvuru için son günmüş galiba işten izinde alamıyorum. İnternetten başvuru varmış. Onu buldum. 108 Tl'lik borcumu afla 44 TL yaptılar ödedim. O 44 TL bile koydu ödediğim şeyi tekrar ödetiyorlar diye. Bu bana ders oldu bir daha bir evrak atmak mı ölene kadar hepsini saklayacağım.
ay senin yerine ben sinir oldum...neyse en azından küçük bir miktarla yırtmışsın çıkacak para varöış diyelim..Mert'e geçmiş olsun. Benim bıdıkta aynı şekilde hasta. İlk gün sadece burnu aktı ama dün gece ateşlendi. Burun tıkanıklığından doğru düzgün ne o ne ben uyuyabiliyoruz. Ayrıca Esin'den de bana geçti.
bugün e-bülten yetiştirmem gerekiyor. Benim öğrenim kredisi borcum varmış. Vergi borçlarına gelen af kapsamında gelirler dairesi eve mektup göndermiş borcunuz var aftan yaralanın diye. Ablamın kardeşimin ve beni öğrenim kredilerini hep ben ödedim. Bu kış ablam ABD'den izne gelince büyük temizlik yaptık ben tüm eski şeyleri attım. Ama ablamla kardeşimin ödeme evraklarını ne olur ne olmaz diye tuttum. Benimkileri ise salaklık işte 10 yıl geçti bir şey olmaz deyip attım. Komedi gibi. Bana borç çıkarmışlar. Tamamını ödediğime eminim. Neyse dün başvuru için son günmüş galiba işten izinde alamıyorum. İnternetten başvuru varmış. Onu buldum. 108 Tl'lik borcumu afla 44 TL yaptılar ödedim. O 44 TL bile koydu ödediğim şeyi tekrar ödetiyorlar diye. Bu bana ders oldu bir daha bir evrak atmak mı ölene kadar hepsini saklayacağım.
günaydın anneler
MERT kuzuma geçmişler olsun
1 yaşından sonra çıplak dumamamız mı gerekiyomuş gerçi durmuyorum ama bazen sabahları önünde giyinip soyunuyorum gerçi çırılçıplakkalmıyorum onu yıkarkende üstümde çıtçıtlı bady oluyo yeter o kadar da mütaasıp büyütmiyim oğlumu dimi
sabah evden çıkarken elim kolum çok doluydu kuzu da yanımda yürüyordu araba da kapının önündeydi yani o sırada bi deli geldi dilendi bekle dedim vericem eşyaları arabaya koyarken kuzum korktu sürekli arkama saklandı yazık kadıncağızın da bişi yaptığı yok yani ama benimki korktu bana ilahi bir güç geldi resmen oğlumu bir kavradım korkmasın diye kadına verdim parayı gitti ama içimdeki cesareti anlatamam hissetmeniz lazım ben oğlum için dağ delermişim
eser dün boşnmadan ilk geri adımını attı hafta sonu annemlere sööliycem dedim bana biraz zaman ver dedi sööleme ii dedim ama ben kararlıyım çok gururum kırıldı bni sevmeyen benimle sadece çocuk için evli kalan bi adamla aynı yastığa baş koyamam evet korkuyorum çok korkuyorum çok zorlanacak ve yıpranacam ama bir ömrü mutsuz geçirmicem
Çocuklarlar cinsellik eğitimi için şu sitede yapılmış bir röportaj var. Bu röportaja göre 3 yaşına kadar yanında giyinip soyunmanız da sorun yok diyor.
Blogcu Anne – Çocuklarda cinsel eğitim
günaydın anneler
1 yaşından sonra çıplak dumamamız mı gerekiyomuş gerçi durmuyorum ama bazen sabahları önünde giyinip soyunuyorum gerçi çırılçıplakkalmıyorum onu yıkarkende üstümde çıtçıtlı bady oluyo yeter o kadar da mütaasıp büyütmiyim oğlumu dimi
sabah evden çıkarken elim kolum çok doluydu kuzu da yanımda yürüyordu araba da kapının önündeydi yani o sırada bi deli geldi dilendi bekle dedim vericem eşyaları arabaya koyarken kuzum korktu sürekli arkama saklandı yazık kadıncağızın da bişi yaptığı yok yani ama benimki korktu bana ilahi bir güç geldi resmen oğlumu bir kavradım korkmasın diye kadına verdim parayı gitti ama içimdeki cesareti anlatamam hissetmeniz lazım ben oğlum için dağ delermişim
eser dün boşnmadan ilk geri adımını attı hafta sonu annemlere sööliycem dedim bana biraz zaman ver dedi sööleme ii dedim ama ben kararlıyım çok gururum kırıldı bni sevmeyen benimle sadece çocuk için evli kalan bi adamla aynı yastığa baş koyamam evet korkuyorum çok korkuyorum çok zorlanacak ve yıpranacam ama bir ömrü mutsuz geçirmicem
geçmiş olsun canım sizedeMert'e geçmiş olsun. Benim bıdıkta aynı şekilde hasta. İlk gün sadece burnu aktı ama dün gece ateşlendi. Burun tıkanıklığından doğru düzgün ne o ne ben uyuyabiliyoruz. Ayrıca Esin'den de bana geçti.
günaydın anneler
Günaydın canlarım;
Hilal sabah arkamdan çok ağladı bugün nedense zor kaçtım içim cız etti ama ....
Dünakşam banyomuz çok güzel geçti ama kafasını durularken yine feryat figandı ablamda bişey oldu sanmış ....
İnşallah güzel bir gün olur hepimiz için
günaydın canlaruzun bir aradan sonra merhaba
bildiğiniz üzere istanbul da idim,ama geçen hafta salı akşamı döndüm.12-13 günlük bir tatil oldu.döndüğümden beride evle uğraş,Alpiş le ilgilen giremez oldum,sanırım bundan sonra böyle olacak.yapılacak iş çok boya-badana,temizlik ve tabisi gezmekbiz iyiyiz.buraya döndükten sonra ben birsüre domuz modunda,herkese herşeye düşman,içindekileride bu şehride yakacağım psikolocisinde gezdim:95:dönmek istemedim.şimdilerde düzeldim.Alpiş iyi,deli gibi bana düşkün,bir iş yaptırmıyor,gelip bacaklarıma sarılıyor albeni diye.şikayetçi değilim,bilhakis memnunum.çok sevimli oldu,fakat herkesin onun için genel kanısı Alp şimdiden kendi karar veren,sert ve istikrarlı bir birey.istemediğine isterse takla atsın gülmez,birşeyi aklına koysun hayatta caymaz,1 saat geçsin unuttu deyip serbest bırak yine gider yapar aynını.yürürken kendi yönünü belirler,el tutturmaz.herşeyiyle tatlı yaa
sizlerde iyisinizdir umuyorum.
Günaydın herkese..
Offf çok sıkıntı var bugün içimde
Siz nasılsınız?
geçmiş olsun canım sizedebende herşeyi dosyalarım, daha doğrusu kamil, fişleri bile aylar sonra atıyoruz değişim falan olur diye neyseki az ödemişsin. aklınızda bulunsun ödeme yaptığınız bankayı biliyorsanız dekontları veriyolar hemen, ama 10 yıl öncekini verirlermi bilmem
....
günaydın anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?