2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın..
Bugün süslenip püslenip gelen ve kendini iyi hissedenlerden biri de benim :))
Bütün günümüz iyi geçer inşallah, havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun diyorum :))
Bende işlerimi toparladım gibi, bugün daha aktif olabilirim..

Mert kuzusuna geçmiş olsun, hemen iyileşsin..

Geçmiş olsun kuzuya...
Şimci şöyle oluyor, uyanıkken Ekrem oyalasa bile, banyonun kapısına gelip yumrukluyor sıpa, ama idare ediyoruz. Uyurken, evde kimse yoksa asla giremiyorum, uyandığı anda ortalığı yıkıyor bağırmaktan.
Kolay gelsin sana...

bende süslendim püslendim geldim bugün, uykusuzluktan gözlerim balon gibi onu kapatmaya uğraştım bide uyurgezer gibiyim inşallah bi hata yapıp bugün kendimi zor durumda bırakmam:18:

İmkan varsa çok ciddi işler yapma bugün, mecburi olanları yap sadece, ben uykusuz olunca öyle yapıyorum.

günaydın:)
güzel bir gün olacak gibi:))sistem çalışmıyor gelene kadar burdayım

Öyle gibi evet, hadi inşallah :)

Sağol Tanyacım...
Doruk babasıyla giriyor duşa, ben dışardan destek veriyorum. Ama bazen baba geç gelecekse, ben yıkamak zorunda kalıyorum, o zaman da kıyafetle giriyorum. Olur di mi?

Yazık, kıyamam minik kızıma... Ama unutmuştur bile Ayfercim, keyifle oynuyordur şimdi...

1 yaşından sonra çocukları yanında çıplak durmamamız gerekiyor burcu..ben açık açık soramadım da :)
ben de kıyafetle duruyorum onu yıkayacaksam..

İnşallah...

Her günümüz güzel olsun, mart anaları şenlensin anacııımmm

1 yaşından sonra çocukları yanında çıplak durmamamız gerekiyor burcu..ben açık açık soramadım da :)
ben de kıyafetle duruyorum onu yıkayacaksam..

Ben de dikkat ediyorum buna ama benim anacı velet bazen baskın yapıyor ben üzerimi değiştirirken, kapıyı kapatmam lazım demek ki. Evde yalnızken nasıl olacak bilmiyorum, odadan çıktığım an basıyor yaygarayı.

bende kıyafetli oluyorum onu yıkarken ama üstümü değiştiriken onu odadan çıkarmıyorum bilakis yanımda tutuyorum, uzmanlar erkek çocukların yanında üstünü değiştirmenin sakıncası olmadığı bilakis meraklarını gidermeleri için bir seviyeye kadar tabi yanında üstümüzü değiştirmemiz gerektiğini söylüyolar,yoksa ilerde kapı deliğinden sizi gözetleyerek bu merakını giderir diyolar

Mert'e geçmiş olsun. Benim bıdıkta aynı şekilde hasta. İlk gün sadece burnu aktı ama dün gece ateşlendi. Burun tıkanıklığından doğru düzgün ne o ne ben uyuyabiliyoruz. Ayrıca Esin'den de bana geçti.

bugün e-bülten yetiştirmem gerekiyor. Benim öğrenim kredisi borcum varmış. Vergi borçlarına gelen af kapsamında gelirler dairesi eve mektup göndermiş borcunuz var aftan yaralanın diye. Ablamın kardeşimin ve beni öğrenim kredilerini hep ben ödedim. Bu kış ablam ABD'den izne gelince büyük temizlik yaptık ben tüm eski şeyleri attım. Ama ablamla kardeşimin ödeme evraklarını ne olur ne olmaz diye tuttum. Benimkileri ise salaklık işte 10 yıl geçti bir şey olmaz deyip attım. Komedi gibi. Bana borç çıkarmışlar. Tamamını ödediğime eminim. Neyse dün başvuru için son günmüş galiba işten izinde alamıyorum. İnternetten başvuru varmış. Onu buldum. 108 Tl'lik borcumu afla 44 TL yaptılar ödedim. O 44 TL bile koydu ödediğim şeyi tekrar ödetiyorlar diye. Bu bana ders oldu bir daha bir evrak atmak mı ölene kadar hepsini saklayacağım.

günaydın anneler
MERT kuzuma geçmişler olsun
1 yaşından sonra çıplak dumamamız mı gerekiyomuş gerçi durmuyorum ama bazen sabahları önünde giyinip soyunuyorum gerçi çırılçıplakkalmıyorum onu yıkarkende üstümde çıtçıtlı bady oluyo yeter o kadar da mütaasıp büyütmiyim oğlumu dimi

sabah evden çıkarken elim kolum çok doluydu kuzu da yanımda yürüyordu araba da kapının önündeydi yani o sırada bi deli geldi dilendi bekle dedim vericem eşyaları arabaya koyarken kuzum korktu sürekli arkama saklandı yazık kadıncağızın da bişi yaptığı yok yani ama benimki korktu bana ilahi bir güç geldi resmen oğlumu bir kavradım korkmasın diye kadına verdim parayı gitti ama içimdeki cesareti anlatamam hissetmeniz lazım ben oğlum için dağ delermişim

eser dün boşnmadan ilk geri adımını attı hafta sonu annemlere sööliycem dedim bana biraz zaman ver dedi sööleme ii dedim ama ben kararlıyım çok gururum kırıldı bni sevmeyen benimle sadece çocuk için evli kalan bi adamla aynı yastığa baş koyamam evet korkuyorum çok korkuyorum çok zorlanacak ve yıpranacam ama bir ömrü mutsuz geçirmicem

Çocuklarlar cinsellik eğitimi için şu sitede yapılmış bir röportaj var. Bu röportaja göre 3 yaşına kadar yanında giyinip soyunmanız da sorun yok diyor.

Blogcu Anne – Çocuklarda cinsel eğitim

Son düzenleme:

bendede benzer bi durum oldu kimliğimi kaybetmiştim yeniden çıkarttım bi cezası vardı ödedim sonra evlendiğimde taşınırken kaybolmuş onun olduğu klasör bana da vergi borcu çıkı e tabi seçime o kadar para döküyolar pirinciydi kömürüydü derken birinin bunları ödemesi lazım

Yazık, kıyamam minik kızıma... Ama unutmuştur bile Ayfercim, keyifle oynuyordur şimdi...[/QUOTE]

MAMA İÇMİŞ UYUMUŞ 5 DK DOLANDI DİYOR MIZMIZLANDI SONRA UYUMUŞ KUZUM BENİM KARKEN BENDEN AYRILMAK İSTEMEDİ ZİLLİM HATİCE ABLAMA DA VERİNCE AĞLADI SANIRIM UYKUSU HALA VARDI VE BENİ İSTEDİ NEYSE Kİ SORUN HAL OLMUŞ

günaydın canlaruzun bir aradan sonra merhaba

bildiğiniz üzere istanbul da idim,ama geçen hafta salı akşamı döndüm.12-13 günlük bir tatil oldu.döndüğümden beride evle uğraş,Alpiş le ilgilen giremez oldum,sanırım bundan sonra böyle olacak.yapılacak iş çok boya-badana,temizlik ve tabisi gezmekbiz iyiyiz.buraya döndükten sonra ben birsüre domuz modunda,herkese herşeye düşman,içindekileride bu şehride yakacağım psikolocisinde gezdim:95:dönmek istemedim.şimdilerde düzeldim.Alpiş iyi,deli gibi bana düşkün,bir iş yaptırmıyor,gelip bacaklarıma sarılıyor albeni diye.şikayetçi değilim,bilhakis memnunum.çok sevimli oldu,fakat herkesin onun için genel kanısı Alp şimdiden kendi karar veren,sert ve istikrarlı bir birey.istemediğine isterse takla atsın gülmez,birşeyi aklına koysun hayatta caymaz,1 saat geçsin unuttu deyip serbest bırak yine gider yapar aynını.yürürken kendi yönünü belirler,el tutturmaz.herşeyiyle tatlı yaa

sizlerde iyisinizdir umuyorum.

ay senin yerine ben sinir oldum...neyse en azından küçük bir miktarla yırtmışsın çıkacak para varöış diyelim..

esin çok hoşsun ha:))mutaasıp lafına çok güldüm:))
kocan için daha fazla bişey demiycem..hayırlısı olsun canım..

Çocuklarlar cinsellik eğitimi için şu sitede yapılmış bir röportaj var. Bu röportaja göre 3 yaşına kadar yanında giyinip soyunmanız da sorun yok diyor.

Blogcu Anne – Çocuklarda cinsel eğitim

şuna açıklık getireyim..cbıl durmayacağız..giyinirsin soyunursun ama mahrem yerleri örtmek lazımmış..biciklerle şeyi işte:)

Esin eşinin aklından neler geçiyor bilmiyorum ama boşanma lafı sizin aranızda o kadar çok geçmiş ki artık bu su içmek kadar doğal bir şey gibi. ... Dolayısıyla tahmin yürütüyorum öncelikle ciddiye almadı. Sen aileme söyleyeceğim deyince birden ciddiyetini kavradı çark etti. ... Eşlerini sevmedikleri o evlilikten memnun olmadıkları halde boşanmamakta direniyor erkekler. Tüm işleri yokuşa sürüyor. Çünkü kurulu düzen onların işine geliyor. ...

...

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım sizede bende herşeyi dosyalarım, daha doğrusu kamil, fişleri bile aylar sonra atıyoruz değişim falan olur diye neyseki az ödemişsin. aklınızda bulunsun ödeme yaptığınız bankayı biliyorsanız dekontları veriyolar hemen, ama 10 yıl öncekini verirlermi bilmem

sağol canım
annelik böyle bişey işte insana inanılmaz bir güç katıyor hatta bi yerde okumuştum bir anne arabanın altında kalan çocuğunu kurtarmak için tek başına arabayı kaldırmış, o anki ruh hali ile vücut fazla adrenalin salgılayınca böyle bi güç kazanabiliyomuş vücut
esincim eser sıkıyı görünce fıs fıs olmuş olabilirmi acaba öyle aşk bitti falan diyen erkekler balık elinden kaçacağı zaman akıllanıveriyolar da birden, sizinkide öyle olmasın

Ayfer biz her sabah böyleyiz. Çıkarken hoşcakal deyin çıkın kaçmayın diyorlar. Bizde çocuğun ağlamasına aldırmadan bay bay diyip çıkıyoruz ama her sabah sanki etinden bir parça koparmışsın gibi ağlıyor ardımdan. Ben etraftaysam babasıda dahil hiçkimseye gitmiyor benim kuzu. Eteklerime yapışıyor hiçbir şey yaptırmıyor. Kimse oyalayamıyor. Bu da beni çok sıkıyor. Sokağı çok seviyor ama ben onunla çıkmazsam kimse ile dışarı çıkmayı kabul etmiyor. Bana düşkünlüğü biraz fazla.

Hoşgeldin yazgı :) Dediğim dedik bir Alp mi olacak seninkisi :) Ben evleneli 4 sene oluyor ev en son o zaman badana olmuştu. Bu sene de yapamayız seneye yapabilir miyiz acaba off of badan boya çok zor yaf.

Günaydın herkese..
Offf çok sıkıntı var bugün içimde
Siz nasılsınız?

Benimde içimde feci bir sıkıntı var. e-bülteni halletmem gerekiyor ama ben burada çal çeneyim. Neyse az sonra kaçayım.

O zaman posta çekleri vardı banka dekontu ile değildi ödeme. Neredeyse 11 yıl olacak... posta çeklerinin ödendi kısmı vardı elimde, dedim ya salaklık... Herkesinkini sakla, bana bir şey olmaz de, kendininkini at. Al işte olur mu olmaz mı gör.

Son düzenleme:
Esrin, hoşgeldin... Esin'e hastalığından, sana da "sosyal" devletimizden yediğin kazıktan ötürü geçmiş olsun arkadaşım.

Esin, şimdi yazacaklarımla haddimi aşıyorsam çok özür dilerim, ama bu dengesiz adamın seni daha fazla üzmesine katlanamıyorum. Artık Eser'in ne dediğini boşver, bu adamdan sana koca olmaz, hatta umarım Cemy'ye baba olmayı becerir. Ne bu böyle, yaz boz tahtası mı, şartlarını bildir, tamam kabul ettim, yok vazgeçtim düşünecem! Kaldı ki, bunlar evliliğinizde ilk kez konuşulmuyor. Adam gibi adam, sen boşanalım dediğinde hooop, ne diyorsun kızım sen deyip seni toparlamalıydı. Hadi o anki sinirle yapamadı, sonrasındaki konuşmalara fırsat vermemeliydi. Bu adamın ayarları fena halde bozulmuş ve düzeleceğine artık inanmıyorum, senin gibi gözlerinin içi gülen bir kadını elinde tutmayı beceremediği, aksine bu kadar hırpaladığı için aptalın teki olduğunu düşünüyorum ve bas tekmeyi gitsin, korkacak bişi yok, eskisinden daha güçlü olarak ayakta kalırsın, Eser derdine yansın diyorum.

Ayyy çok sinirlendim, başka ne yazacağımı unuttum.

ESİN cim uzak kaldım fakat sanırım eser le sorunlar var yine ve bukez boşanma mevzusu gündemde.hakkınızda hayırlısı olsun canım,ama mutsuz ve sevgisiz bir evliliği zorla yada çocuk vs. gibi etkenler uğruna sürdürmeyi denersen bukezde kendine saygını kaybeder ve çok daha fazla acı çekersin.sen ona bağımlı olmak zorunda değilsin,elin ayağın tutuyor,güçlüsün.daha iyilerini,gerçekten sevilip,saygı duyulmayı hakediyorsun.

güç konusuna gelince çocuk oldu mu resmen zeyna oldum ben.sokakta biri Alp e biraz uzun,dikkatli baksa ne ayaksın sen diye bir bakış fırlatıyorum,korkacağı bir durum olduğunda kendimi siper ediyorum ve yanımda bbr.gazı taşıyorumgülşan amirim duymasın.ama benimki tamamen iyi niyetli amirim,çocuğumu korumak adına bir temkin:18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…