2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu ülkede adalet yok. Mahkeme mahkeme dolaşıyor insan. Can sıkılmayacak gibi değilmiş

şu sendika bir görüşsün de randevu almışlar avukatta sağlayacaklar zaten ama bunlar rezil olmadan yapmaz bu işi, bakanlık müfettişi falan gelsin hepsi yerinden olsun istiyorum. benim bulunduğum ilçede milli eğitim müdürü yaklaşık 8 yıldır görevlendirme buranın kodomanlarının elinde kardeşten kuzene geziyor bir defa bakanlık tarafından kadrolu ilçe milli eğitim müdürü göndermişler bu ahlaksızlar adamın göreve başlama yazısını yazmamış adam da uğraşmaktan bıkıp tayin iptaliyle mersine gitmiş gerisini sen hayal et. mahkeme zaten 2 sene sürer nereden baksan.
gazeteci tanıdık yok ama memur sitesi çok yıkılır ortalık bütün muhalif sitelerde patlar haber kadrolaşmada son nokta diye

Bu ülkede adalet yok. Mahkeme mahkeme dolaşıyor insan. Can sıkılmayacak gibi değilmiş

sorma ya ben tayin istemeyi ertelemey karar verdim eşim bu konuma geçmeyi çok istiyor diye başımıza gelene bak

Ayy Şeyma, ne kadar can sıkıcı bir durum hakkaten, Gülşan la senin yazdıklarınızı okuyunca şaşıp kalıyorum, ülkemde neler oluyor da haberimiz yok diye, hakkınızı sonuna kadar arayın bence, pes etmeyin..

tayin atama işleri zor işler..kolay gelsin..gönlünüze göre olsun...

günün sonu gelmek üzre..zaman gecmek bilmiyor.bizimkilerden ses çıkmasa da p.tesi filtreyi yetiştirirlerse burda olamayabilirim.filtreleri bile net değil deli oldum..p.tesi süpriz olsa da kk açık kalsa:)).takip de edemem sizi..evde fırsat buldukça bakmaya çalışırım artık..beni unutmayınız

Tanyacım, seni unutur muyuz hiç..? İnşallah filtre olsa bile KK açık kalır..

Gülşancım, izin için sevindim, güle güle, iyi hafta sonları..

Bende çıkıyorum artık, işlerimi toparlayıp kuzuma doğru koşacam, çok özledim bugün yine..
Hepinize güzel ve mutlu bir hafta sonu diliyorum..

Son düzenleme:

bursı türkiye değil aslında güzelim, bunu söylediğim için kendimden nefret ediyorum ama buranın kendi orman kanunları var yasalar işlemiyor burada. emniyet müdürlüğünü basıp adam almaya kalkacak kadar küstahlaşabiliyorlar ya da önünde araba devirip yakabiliyorlar, burada hiç trafik polisi yok trafik ışığı hiç yok, zaten ceza falan da kesemezsin kimseye çeker vururlar adamı, tenhada kıstırırlar, okyanus ötesinin maşalarıyla sürdürürler, uzman doktor dururken iki yıllık pratisyeni devlet hastanesine başhekim yaparlar, ellerinde bıçakla okul basıp müdür yardımcısını dövmeye kalkarlar... daha sayayım mı Allah kimseyi düşürmesin buralara bizim gibi düşmüşleri de tez zamanda kurtarsın

ben kaçıyorum kızlar patron izin verdi melek gibi adam sağolsun herkese iyi haftasonları

gözün aydın sevindim senin adına

mebin filtresi görmüyor bu siteyi belki sizinkilerin filtresi de görmez inşallah diyeyim dua edeyim hadi kendine iyi bak.

bu arada az öce acile gittim muayene oldum ilaçlarımı aldım geldim ÜSYE standart mevsim hastalığı ama bu mevsimde hiç çekilmiyor :2:

herkese iyi haftasonları

Günaydın..
Mutlu bir hafta başlangıcı diliyorum hepinize..
Çok güzel bir hafta sonu geçirdim, içim huzur dolu..
Kızım anneannesinin yanında :))
İşlerden fırsat buldukça burdayım..

Şeymacım, tekrar geçmiş olsun, doktora gitmekle iyi etmişsin, ilaçlarla hemen düzelirsin, bu mevsimde de ÜSYE hiç çekilmiyor hakkaten..

merhaba arkadaşlarım,
bütün kış sayfaya doğru dürüst uğrayamadım. hem oku hem de bir annem bir kaynanam arasında Bakırköylük olmadan bugünü nasl buldum bilmiyorum. Artık okul kapanma sürecine girdi. ben buradayım sizleri çok özledim...

Günaydın, iyi haftalar herkese,
İstanbul'a yaz geldi çok şükür, biz de keyfini çıkardık :)

Yasemin, İklim'in anneannesinin yanına dönmesine çok sevindim, gözün aydın arkadaşım.
Şeyma, geçmiş olsun, inşallah hafta sonu biraz toparlamışsındır.
Tanya yok, filtre geldi galiba...

günaydınnn
cuma günü törenle veda ettim.bugün arsızca buradayım:))
şimdilik ses yok..bakalım :)) pat diye kesmezlerse buradayımm

çok yorucu ama güzel bir hafta sonu gecirdim..özgür kuşum sınır tanımıyor artıkyaramazlıkları fenaydı ama hafta sonu..
yasemin sevindim canım iklimkuzu gitmiş anneanneye:)anneanneler bir başka oluyor değilmi:))
burdayım burcu:)seninde güzel geçmiş sanırım haftasonun sevindim.
herkese iyi bir hafta diliyorum..azcık çalışayım geliyorummm

Hoşgeldin, bizde seni özlemiştik, sen nasılsın, kuzu nasıl, anlat biraz fırsat buldukça..

Herkes hafta sonu eğlenmiş anlaşılan, sizlerin adına sevindim..
İkoş un anneanne ile kucaklaşıp öpüşüp koklaşmalarını görmenizi isterdim, çok özlemiş anneanneyi, peşinden ayrılmadı hiç :))
Kızım mutlu olunca bende mutlu oluyorum..
Bir iyi haber daha size, eşim yarın bir işe başlıyor, yurt dışı işi olana kadar burada çalışacak..

günaydın dostlarım canım arkadaşlarım hafta sonunu annemin dizlerinde geçirmiş olmanın iç huzuruyla mutlu hissediyorum kendimi oğluş ta çok eğlendi komşuların köpekleriyle oynadı sitede nerdeyse herkesin bi köpeği var komşumuzun yeğeni gelmiş 3 yaşında onla oynadı çok da sevdiler birbirlerini sonra bide şişme parka götürdük annemle eğer götürmediyseniz muhakak tavsiye ediyorum kahkaha ve mutlulu çığlıkları duyulmaya değerdi bide yaz seonu alışverişimizi yaptık ooohhh kenime geldim
içinizde internetten iş başvurusu yapmış olan var mı ne kadar zamanda geri dönüyolar

günaydın canlar,
Haftasonu için Furkan ve babası konyaya gitmişti, benle Eyo başbaşa bi haftasonu geçirdik:)) gezdik,eğlendik bol bol oğluşla
Şeymacım inşallah daha iyisindir şimdi, tekrardan geçmiş olsun
Tanya filtre yok sanırım yaşasınn
Burcu ve Yasemin iyi bi haftasonu geçirmiş, yaz bu kez gerçekten geldi sanırım, iyiki de geldi di mi:))Yasemincim hayırlı olsun eşinin işi çok sevindim, iklimin artık annende kalabilecek olmasına da ayrıca sevindim:))
Esintoş kendini iyi hissetmen ne güzel cnm, hep iyi ol inşallah

Hoşgeldin...
Çok ara verdin gerçekten, okullar kapanıyor, hadi açığı kapatman lazım :)

Kesmezler inşallah...
Çok yaramaz oldular cidden... Hafta sonu ben de çok yoruldum, öyle ki, bugün dinleniyorum resmen, Allah bakıcıya kuvvet versin :)

Aaa çok güzel bir haber, gözünüz aydın Yasemincim...
Anneanneye düşkünlükleri çok tatlı, annem hafta sonu yoktu, Doruk otoparkta annemin arabasını her gördüğünde sevinç çığlıkları attı ama kavuşamadı bir türlü :)

Daha iyi hissetmene çok sevindim.
Ben bütün işlerimi internetten buldum, 1 günde dönen de oluyor 1 ayda dönen de... Hayırlısı olsun...

Ohh ne güzel yapmışsınız, baş başa olmanın tadı da başka oluyor. Geçi ben benim azgını baş başa iken zaptedemiyorum artık ama olsun :)
Yaz geldi evet, ama bu sefer de kıyafet problemi başladı, göbeemi tuniklerin elbiselerin altına saklıyordum ne güzel kışın, şimdi napcam bilmiyorum. Bi de 4 seans epilasyon azalttı ama bitirmedi, yine gitmem lazım, amaaan, yaz güzel de bu dertlri fena bea :)

sıpacım tüm hafta sonu yemek yemedi yine arkadaşlar..resmen savaştık meme de meme..ben evde olunca başka bildiği yok..bu gün kahvaltısını yapmış niye..ben ykum evde enim elimden bişey yememesi beni çok ü<üyor(
meralcim şimdilik ses yok olmaz da inşallah..burası olmazsa çok zor gecer zaman..
esincim çok sevindim iyi hissetmene.hep böyle olsun inşallah.
sinir oldum teyzem geldi( bu sıcakta cekilmiyor..bari hafta sonu gelseydi de zor günler öyle gecseydi.
burcu yazın da tiril tiril elbiselerle kapatırsın göbüşü..hem senin o kadar büyük mü göbüşün?
azcık ayvası hoş durur bea
ben de epilasyon isteyrum ama dr önermiyor..her ay o acıyı çekiyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…