- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #111.981
denizin alerji sorunu var sıcak yüzünden beze alerji geliştirmiş krem verdi, boğpaz enfeksiyonu varmış hafif, ilaç verdi ama ben daha kullanmadım.
gülşan dualarımız melekle ve seninle umarım yeni vbakıcıya çabuk alışır mert bey, seçim sonrası için benim de elim yüreğimde burada çocuklara bile hocam 25 hazirandan sonra savaş çıkacak diyor, korkuyorum :18:
bir kaç gündür canımız epey sıkkın. eşimin 2 yıl önce girdiği bir müdür yardımcılığı sınavı vardı barajın 2 puan altında kalmıştı. geçen ay mahkeme kararıyla puanlar düzeldi eşim barajı geçti şimdi atama bekliyor ama pek çok il düzeltmeyi devreye koymasına rağmen urfa milli eğitim "ben atama yapmayacağım" diye direniyor. burada her şey çok çirkef pek çok okuldaki açık kadrolara il milli eğitim tarafından para karşılığında görevlendirme yapıldığı ve bu yüzden yasalara uymamakta direndikleri söyleniyor ki şu anki davranışları da bunu doğruluyor. sendika haftaya il milli eğitimle görüşmeye gidecek sonrası mahkeme tabi, bu arada da büyük ihtimalle bize sürgün çıkar :84: ne yapacağımızı şaşırdık. ne yapsam memur sitelerine falan da durumu yazıp rezalet mi çıkarsam nasıl olsa her koşulda sürer bunlar bizi hiç değilse kendileri de ettiklerinin cezasını çeksin
çok geçmiş olsun canımama neden ilaç kullanmadığını merak etmedim değil yani:26: valla bende korkuyorum ne yalan söyleyim, burası normaldede karışık, seçim sonrası nası bir durum olacak bilmiyorum:18:
bence tüm sitelere şikayet et, tanıdık gazeteci falan varsa onlarada haber uçurabilirsin seçim öncesi çok hoşlarına gider böyle haberler
Bu ülkede adalet yok. Mahkeme mahkeme dolaşıyor insan. Can sıkılmayacak gibi değilmiş
herkese iyi hafta bir hafta sonu diliyorum..hepinizi kocamann öpüyorum..sıpacıklarınızı da ..
Ayy Şeyma, ne kadar can sıkıcı bir durum hakkaten, Gülşan la senin yazdıklarınızı okuyunca şaşıp kalıyorum, ülkemde neler oluyor da haberimiz yok diye, hakkınızı sonuna kadar arayın bence, pes etmeyin..
ben kaçıyorum kızlar patron izin verdimelek gibi adam sağolsun herkese iyi haftasonları
tayin atama işleri zor işler..kolay gelsin..gönlünüze göre olsun...
günün sonu gelmek üzre..zaman gecmek bilmiyor.bizimkilerden ses çıkmasa da p.tesi filtreyi yetiştirirlerse burda olamayabilirim.filtreleri bile net değil deli oldum..p.tesi süpriz olsa da kk açık kalsa:)).takip de edemem sizi..evde fırsat buldukça bakmaya çalışırım artık..beni unutmayınız
merhaba arkadaşlarım,
bütün kış sayfaya doğru dürüst uğrayamadım. hem oku hem de bir annem bir kaynanam arasında Bakırköylük olmadan bugünü nasl buldum bilmiyorum. Artık okul kapanma sürecine girdi. ben buradayım sizleri çok özledim...
Günaydın, iyi haftalar herkese,
İstanbul'a yaz geldi çok şükür, biz de keyfini çıkardık :)
Yasemin, İklim'in anneannesinin yanına dönmesine çok sevindim, gözün aydın arkadaşım.
Şeyma, geçmiş olsun, inşallah hafta sonu biraz toparlamışsındır.
Tanya yok, filtre geldi galiba...
günaydınnn
cuma günü törenle veda ettim.bugün arsızca buradayım:))
şimdilik ses yok..bakalım :)) pat diye kesmezlerse buradayımm
çok yorucu ama güzel bir hafta sonu gecirdim..özgür kuşum sınır tanımıyor artıkyaramazlıkları fenaydı ama hafta sonu..
yasemin sevindim canım iklimkuzu gitmiş anneanneye:)anneanneler bir başka oluyor değilmi:))
burdayım burcu:)seninde güzel geçmiş sanırım haftasonun sevindim.
herkese iyi bir hafta diliyorum..azcık çalışayım geliyorummm
merhaba arkadaşlarım,
bütün kış sayfaya doğru dürüst uğrayamadım. hem oku hem de bir annem bir kaynanam arasında Bakırköylük olmadan bugünü nasl buldum bilmiyorum. Artık okul kapanma sürecine girdi. ben buradayım sizleri çok özledim...
günaydınnn
cuma günü törenle veda ettim.bugün arsızca buradayım:))
şimdilik ses yok..bakalım :)) pat diye kesmezlerse buradayımm
çok yorucu ama güzel bir hafta sonu gecirdim..özgür kuşum sınır tanımıyor artıkyaramazlıkları fenaydı ama hafta sonu..
yasemin sevindim canım iklimkuzu gitmiş anneanneye:)anneanneler bir başka oluyor değilmi:))
burdayım burcu:)seninde güzel geçmiş sanırım haftasonun sevindim.
herkese iyi bir hafta diliyorum..azcık çalışayım geliyorummm
Herkes hafta sonu eğlenmiş anlaşılan, sizlerin adına sevindim..
İkoş un anneanne ile kucaklaşıp öpüşüp koklaşmalarını görmenizi isterdim, çok özlemiş anneanneyi, peşinden ayrılmadı hiç :))
Kızım mutlu olunca bende mutlu oluyorum..
Bir iyi haber daha size, eşim yarın bir işe başlıyor, yurt dışı işi olana kadar burada çalışacak..
günaydın dostlarım canım arkadaşlarım hafta sonunu annemin dizlerinde geçirmiş olmanın iç huzuruyla mutlu hissediyorum kendimi oğluş ta çok eğlendi komşuların köpekleriyle oynadı sitede nerdeyse herkesin bi köpeği var komşumuzun yeğeni gelmiş 3 yaşında onla oynadı çok da sevdiler birbirlerini sonra bide şişme parka götürdük annemle eğer götürmediyseniz muhakak tavsiye ediyorum kahkaha ve mutlulu çığlıkları duyulmaya değerdi bide yaz seonu alışverişimizi yaptık ooohhh kenime geldim
içinizde internetten iş başvurusu yapmış olan var mı ne kadar zamanda geri dönüyolar
günaydın canlar,
Haftasonu için Furkan ve babası konyaya gitmişti, benle Eyo başbaşa bi haftasonu geçirdik:)) gezdik,eğlendik bol bol oğluşla
Şeymacım inşallah daha iyisindir şimdi, tekrardan geçmiş olsun
Tanya filtre yok sanırım yaşasınn
Burcu ve Yasemin iyi bi haftasonu geçirmiş, yaz bu kez gerçekten geldi sanırım, iyiki de geldi di mi:))Yasemincim hayırlı olsun eşinin işi çok sevindim, iklimin artık annende kalabilecek olmasına da ayrıca sevindim:))
Esintoş kendini iyi hissetmen ne güzel cnm, hep iyi ol inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?