- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #112.001
Yawww bu İklim çok kuduruk oldu beaa.. Peşinde koşmaktan yoruldum hafta sonu, karıştırmadığı yer kalmadı, yalnız ikimiz varken sorun yok ama evde fazladan 2 kişi olsun tüm kudurukluk hünerlerini gösteriyor sıpa..
Birde son zamanlarda kakasını yaptıktan sonra yanıma gelip ''anne kaka kaka'' diyerek poposunu işaret etmeye başladı, bu çişini söyleyeceği anlamına mı geliyor acaba, çiş alıştırmalarına kabızlık nedeniyle ara vermiştik, yeniden mi başlasam..?
Allah bu lego oyuncakları icat edenden razı olsun, abartısız 1 saat kendi kendine legolarla oynuyor, sıkılınca oyuna benimde dahil olmamı istiyor, bir süre de öyle oyalanıyoruz, başka oyuncakların yüzüne bakmaz oldu zilli..
sıpacım tüm hafta sonu yemek yemedi yine arkadaşlar..resmen savaştık meme de meme..ben evde olunca başka bildiği yok..bu gün kahvaltısını yapmış niye..ben ykum evdeenim elimden bişey yememesi beni çok ü<üyor (
meralcim şimdilik ses yok olmaz da inşallah..burası olmazsa çok zor gecer zaman..
esincim çok sevindim iyi hissetmene.hep böyle olsun inşallah.
sinir oldum teyzem geldi( bu sıcakta cekilmiyor..bari hafta sonu gelseydi de zor günler öyle gecseydi.
burcu yazın da tiril tiril elbiselerle kapatırsın göbüşü..hem senin o kadar büyük mü göbüşün?
azcık ayvası hoş durur bea
ben de epilasyon isteyrum ama dr önermiyor..her ay o acıyı çekiyorum(
Yawww bu İklim çok kuduruk oldu beaa.. Peşinde koşmaktan yoruldum hafta sonu, karıştırmadığı yer kalmadı, yalnız ikimiz varken sorun yok ama evde fazladan 2 kişi olsun tüm kudurukluk hünerlerini gösteriyor sıpa..
Birde son zamanlarda kakasını yaptıktan sonra yanıma gelip ''anne kaka kaka'' diyerek poposunu işaret etmeye başladı, bu çişini söyleyeceği anlamına mı geliyor acaba, çiş alıştırmalarına kabızlık nedeniyle ara vermiştik, yeniden mi başlasam..?
Allah bu lego oyuncakları icat edenden razı olsun, abartısız 1 saat kendi kendine legolarla oynuyor, sıkılınca oyuna benimde dahil olmamı istiyor, bir süre de öyle oyalanıyoruz, başka oyuncakların yüzüne bakmaz oldu zilli..
Tanyacım babanın şarap çanağına lafına çok güldüm, benzer espriler bizim evde de oluyor :))
Memeden ayrılamadığı sürece yemek yemeyecek anlaşılan Özgür efendi, biraz işin zor gibi görünüyor, memeden ayrılma faslında zorlanacaksın ama çok rahat edeceksin emin ol, gece uyanmaları azalır, gündüz elinde sürekli yiyeceği bişeyler olur, gelip sana yapışmaz..
Burcu, gazan mübarek olsun arkadaş, ne demeye geliyorlarmış bu sefer, görümcen geldiği gibi anasının yanına gitmeyi bilmiyor heralde, her geldiğinde önce postu senin eve serip bütün yazı sana zehir ediyorlar yaa, bu sefer tatile gideceğiniz için fazla uzatmazlar inşallah, siz anahtarı bırakıp gidin tatile biz burdayız demesinler de, tatil dönüşü onları hala evde görmek çok sıkıcı olur..
Bende bu ayın sonunda yazlığa uğurlayacam inşallah Kv ve Kpederi, ama sadece 1 ay kalacaklar-mış
(
Yaz tatillerinden gelip bizde kalmak gibi bir adetleri var biliyorsunuz. Eşime dedim ki, biz tatile gidecez, o zaman ne olacak, biz gideriz, onlar bizde kalırlar dedi. Ben yokken benim evimde mi kalacaklar dedim, benim için bir sakıncası yok dedi. Benim için var, burası otel değil ve ben yokken sorunluluk harici kimse evimde kalamaz, onlar da gidip kendi evlerinde kalsınlar dedim. Ne olacak bilmiyorum ama dediğin gibi olur da tatil dönüşü olnları evde bulursam kıyamet kopar, onu biliyorum. 4 tane evleri var, ama bizde kalıyorlar, delirecem yaaa!!! İstanbul'u o kadar seviyorlarsa, bir ev de burda edinsinler, ben mecbur muyum sürekli onlara konaklama imkanı sunmaya!
Ay bak yine sinirim geldi...
sıpacım tüm hafta sonu yemek yemedi yine arkadaşlar..resmen savaştık meme de meme..ben evde olunca başka bildiği yok..bu gün kahvaltısını yapmış niye..ben ykum evdeenim elimden bişey yememesi beni çok ü<üyor (
meralcim şimdilik ses yok olmaz da inşallah..burası olmazsa çok zor gecer zaman..
esincim çok sevindim iyi hissetmene.hep böyle olsun inşallah.
sinir oldum teyzem geldi( bu sıcakta cekilmiyor..bari hafta sonu gelseydi de zor günler öyle gecseydi.
burcu yazın da tiril tiril elbiselerle kapatırsın göbüşü..hem senin o kadar büyük mü göbüşün?
azcık ayvası hoş durur bea
ben de epilasyon isteyrum ama dr önermiyor..her ay o acıyı çekiyorum(
Yok anacım, bu tüy problemi ile başa çıkamıyorum ben, zaten 1 ay dayanmıyor, zaman ayırabilsem şimdiye kurtulmuştum.
Göbek ayva evet, ama simitle birleşince çirkin oluyor.
Tanyacım, sen memeden kesmeden Özgür yemek yemeyecek, bu belli. Kesme zamanı sana kalmış. Bu ara Doruk da çok zor yiyor. Ya nazar dedğdirdim ya da diş çıkaracak, hangisi bilmem :)
Cuma günü görümce geliyor, kv ve kp de oy kullandıktan sonra gelirler, cümleten geçmiş olsun :)
Doruk yürümeye başladığından beri hiç bir oyuncakla 5 dk dan fazla oynamıyor. Puset, bisiklet, sandalye gibi şeyleri sürecek bir ortam varsa, o zaman oynuyor sadece
O kada diyen İklim'i yerim ben, akıllı uzaylıBence yavaştan başlanabilir artık.
Tanyacım babanın şarap çanağına lafına çok güldüm, benzer espriler bizim evde de oluyor :))
Memeden ayrılamadığı sürece yemek yemeyecek anlaşılan Özgür efendi, biraz işin zor gibi görünüyor, memeden ayrılma faslında zorlanacaksın ama çok rahat edeceksin emin ol, gece uyanmaları azalır, gündüz elinde sürekli yiyeceği bişeyler olur, gelip sana yapışmaz..
Burcu, gazan mübarek olsun arkadaş, ne demeye geliyorlarmış bu sefer, görümcen geldiği gibi anasının yanına gitmeyi bilmiyor heralde, her geldiğinde önce postu senin eve serip bütün yazı sana zehir ediyorlar yaa, bu sefer tatile gideceğiniz için fazla uzatmazlar inşallah, siz anahtarı bırakıp gidin tatile biz burdayız demesinler de, tatil dönüşü onları hala evde görmek çok sıkıcı olur..
Bende bu ayın sonunda yazlığa uğurlayacam inşallah Kv ve Kpederi, ama sadece 1 ay kalacaklar-mış
(
Merhaba Esmira, evet yaa bıldırcın yumurtası sürekli almaya niyetlenip unuttuğum bişi, bugün alayım inşallah, hem faydalı hem de benim bi yumurta bitiremeyen eyom için ideal
Bıldırcın yumurtası bende almayı düşünüyorum, bir yumurtayı bitirebiliyor ama arada da bıldırcın yumurtası vereyim diyorum, bir yerde okumuştum çok faydalı imiş, bu bıldırcın yumurtasını nasıl veriyorsunuz peki, diğer yumurta gibi haşlanıyor mu?
evet cnm ister haşla, ister tavaya kır ama tavaya kırmak için bikaç tane lazım sanırım:))
Selam....
Umarim herkes iyidir...
Yasemin, ben o Kakasini söyleyen iklimi yerimmmm yerimmm...akilli bidik. Bencede baslayabilirsin yavas yavas tuvalet egitimine.
Burcu, valla okudum ve bende sinirlendim. Siz yokken ne isleri varmis sizin evde, hayret yani olurmu öyle sey.
Biz cok sükür iyiyiz, yalniz yaklasik 1 haftadir uyku konusunda Tugra bey beni deli ediyor.
Uykusu oldugu halde agliyor ve 1-1 bucuk saati buluyor uykuya dalmasi. Bende bagirmamak icin kendini zor tutuyorum hatta bazen o görmeden duvari felan yumrukluyorum sinirden.
Haftasonu havuz gittik. Cok güzeldi, cok eglendik. Yüzdük, kostuk, oynadik.
Ve ben cok fena yandim omuzlarim felaket ve aciyor. Sol omzumda beyaz kalan yer var...
Oglusun parmak izlericok komik görünüyor. Heryer kipkirmizi, el izi bembeyaz
Tugra´ya cok sükür hic birsey olmadi...Bembeyaz kar gibi duruyor Cücüüm.
Tatile gideceklere kuzular icin Nivea Kids Swim & Play 50 Faktör tavsiye ederim.
yemiyor şekerim ..yok..ben evdeysem ancak ekmek tırtıklasın erik kemirsin..keyfi cekerse ağzına bi kaç bişey sokar..ben yokum bak annem bi güzel yedirmiş kahvaltısını ..merhaba herkese!Tanya ,benim Gül de memeye yapışmayı pek sever ve bu nedenle kahvaltı pek yapmaz...dikkatini dağıtmak için sürekli yiyecek hazı bulunduruyorum..en sevdiği ne varsa-muz,yulaf ezmesi ,varsa tavuk*pilav,elma ,malta eriği,son zamanda zeytin..
herkese bir de bıldırcın yumurtası çok tavsiye ediyorum-bebeler hem ben tutabiliyorum çabasında olup ,pek dökmüyorlar ,haşlanmış yumurtanın %99 mideye ,etrafa değil:),gidiyor...hem kahvaltı ,hem ara öğün veya memeden uzaklaştırma olarak pek sevdik biz
umarım kolay olur..Eymen de memecigillerden:)) bakalım kesme zamanı geldiğinde neler olacak
Burcu yine geliyomuş seninkiler, ne bu böyle yawDoruk'u özlediklerinden mi bu kadar sık geliyolar yoksa önceden de durum böyle miydi?
Bıldırcın yumurtası bende almayı düşünüyorum, bir yumurtayı bitirebiliyor ama arada da bıldırcın yumurtası vereyim diyorum, bir yerde okumuştum çok faydalı imiş, bu bıldırcın yumurtasını nasıl veriyorsunuz peki, diğer yumurta gibi haşlanıyor mu?
merhaba!evet ,normal haşlıyorum.
2 bıldırcın yumurtası =1 tavuk yumurtsıdır.(hatta tavuk yumurtasına alerjisi olanlar yemeklerde-pastalarda kullanır)..benim Gülüm -küçük yumurta sevimli gelmiştir:)-2 yumurta tam bitiriyor(3cü verirsem ,oynamaya başlıyor ..hem 3 fazladır)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?