2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bıldırcın yumurtasının 2 yaşından önce verilmemesi gerektiği bilgisine ulaştım netten, bebeklerin böbreklerini yorarmış ve allerjen riski daha yüksekmiş, doktorumuza sormaya karar verdim ben..

merhabalarrr.çok yoğun bir h.sonu yasadım.hele dün egoş beni cok fena yordu.yemege gittk aksam bahcede yemek yedik lokantada ,daha dogrusu kocam yemek yedi ben egenin peşindeydim hiççç oturmadı oturmadık.eve geldik gündüz sadece 45 dk uyumustu uyur diye bekliyorum yok nerde.altını değiştirirken kactı bez bağlamadan hadi kaka yapsınmı yerlere 1 dk içinde sırtına cıktı benim sinirlerim tavan yaptı ama sakin ol dedim kendime :) banyoya soktum halıyı temizledm oldumu saat 11.uyutmaya calısıyorum yok uyumuyo gece saat 1 de uyudu ama gercekten cokkk yordu ben bugün pestil gibiyim ((

yumurtayı eline akıp,ısıra-ısıra yiyor

Ohh yesin afiyet olsun kuzuya ama ben yine de doktora sormadan vermeyeceğim, ne olur ne olmaz, 2 bıldırcın yumurtası 1 tavuk yumurtasına eşdeğer olamaz, tam tersi olmalı, bıldırcın yumurtasındaki protein, vitamin v.s. tavuk yumurtasına nazaran 2 kat daha fazladır.

Selam, çok hareketlendiler artık, 1 dk. durmuyorlar hakkaten, sabır sınırlarımızı iyice zorlayacak bu bebeler... Birazda babası koşsaydı peşinde, anca göbek büyütüyor bu eşlerimizde yaa, ben artık eşimi koşturuyorum valla, ''hadi kalk göbeğin erisin biraz'' diyorum, yoksa deve-cüce oynayacaz eşimle, benim yanımda dev gibi kalıyor adam :)))

herkese selam
güzel birhafta sonu geçirdik.kuduruk oğluş dün dışarda yaptı yapacağını.1 sn. durmuyor,oraya gidiyor buraya gidiyor,kordonda kumsala inmeye çalışıyor.sonra indirdim kumsala,sıpacık denize girecekmiş,tutuncada çıldırıyor,ağlıyor,kendini geriye atıyor.ayaklarını soktum bende,aman Allah ım nasıl mutlu oldu.buhafta sonun kısmet olursa tamamen sokacağım denize,artık havalar iyice ısındı.insanlar burda 3 haftadır giriyor:82:

tamam.doktora sor ve bizimle de paylaş lütfen.şimdiden teşekkürler!

Selam, çok sevindim iyi bir hafta sonu geçirmenize, genelde hepimiz iyi bir hafta sonu geçirmişiz :))
Aynı İklim de istediği olmayınca Alpiş gibi yapıyor, nasıl başedecez bu çocuklarla yaa..
Denize bizim yerimize de girin..

Sanırım biri benim şifremle bağlanıyor kızlar, Yasemin'le birlikte yaptığımız bir araştırma bunu gösteriyor. Çok umrumda değil valla, isteyen istediğini okuyabilir :) Sadece beni burda gördüğünüz ama yazmadığım zamanlarda anlayın ki o ben değilim... Şifremi değiştirmeye çalışıcam şimdi, becerebilirsem haber veririm.

slm millet
iyileştim ilaçlar iyi geldi öksürüğüm devam ediyor ama en azından neşem yerinde halsizliğim geçti, geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim.
herkesin hafta sonu güzel geçmiş anlaşılan benimki de iyiydi akşamları dışarı çıktık oğlum başka çocuklarla oynadı çok mutlu oldu. başka çocuklarla oynamasını onların peşinden koşmasını izlemeye bayılıyorum, öğretmen evinde bizi hiç tanımayan insanlar denizi tanıyor, masa masa geziyor sıpam çok çapkın olacak belli etti kendini

burada gündüz dışarı çıkmak neredeyse inkansız, artık klimasız yaşanamaz halde buralar geceleri de inanılmaz sıcak uyumuyoruz resmen boğuşuyoruz, galiba bu gece oturma odasına taşınacağız vantilatör falan kurtarmaz burayı.
deniz de çok hırçınlaştı ağlarken kriz geçiriyor resmen ve eskisi gibi kolay sakinleşmiyor bizi perişan edene kadar uğraşıyor.

çok güldürdü beni sıpacın:)) senin için zor olmuştur tabi..yine de totosunu yer insan onların canım
hepimize maşallah diyorum..
ne güzel herkesin hafta sonu iyi gecmiş..bi zde daha acmadık deniz sezonunu..umarım bu hafta sonu..
açalım artık demi..hem belki enerjileri,ni tüketirler de azcık nefes alırız biz de
deniz sezonuu açmadık ama oğluş sağolsun bardakta kalan suyu daima yere boşaltmak suretiyle su sezonunu açtı:)

yok artık..kim olabilir.fikrin var mı?
sinir oldum..değiştir bakalım ne olacak?

Selam herkese iyi haftalar ayrıca
Bugün olmayaşımı kimse anlamamış bile beni özleyen yok sanırım şaka bir yana hastanedeydim kayınvalidenin rutin kontrolleri ayrıca ona da anjio dediler ama kendisi istemiyor şuanda denize girmek için can atıyor eşiminde canı sıkıldı biraz bakalım karar onun tabiii
Haftasonu haşatım çıktı uslu dediğimiz hilal AZMAN HİLAL oldu bir dk yerinde durmuyor artık....Haftasonu temizlik ve yemek ve omuzlarımı hissetmiyor Hilal hep kucakta müzik eşliğinde oynamak istedi bir babasına bir bana kayınvalideye,anneanneye ve eşimin kız kardeşine gösterilerde bulunduk dün SHOW YAPTIK resmen almayınca da kucağa ağlıyor ses tonum yükselmeye başladı zillime ...Tuvalete bile kaçarak gittim beni bulamayınca ağladı zillim....

Sizler nasılsınız bakmadım geçmişe ? Sorun yoktur umarım

aynı biz ... evet egeyle aksamları ilgilense bile spor yapmış kadar olacak ama oturup tv seyrediyo zaten dün 2 dk ilgilendi cocuk kafasını kaydıraga vurdu ilgilenmesin daha ii kafasını gözünü yaracak yoksa oglum içten gelecek bunlar cocuk yetiştirmek annenin işidir mantıgıyla yetiştirilmişler .gecen sene foça da bizim gibi bebekli bi çift vardı an komsuya oturmaya gelmişler ,adam cocugun altını aldı doyurdu içten geliyo belli yani 5 aylık bebegin kucagında uyuttu ben bakakaldım karısı sohbet ediyodu arkadasıyla ... bi de benimkine baktım arkadasıyla sohbet ediyodu ..vay anasını dedim masallah da dedim adama

selam
geçmişe bakamadım.son durumu özetleyen olursa sevinirim.Nihan uyumadığı sürece oturamıyorum ben de bilgisayarın başına.yeni uyudu huysuz biraz bu aralar üstten 2 diş patladı diğerleri patladı patlayacak sıkıntısı var kuzumun...
Nihan da eskisinden çok çok daha hareketli hatta eşyaların yerini değiştirmek zorunda kaldık...çekyatla bilgisayar masası yan yanaydı..çekyata çıkıp ordan bilgisayar masasına çıkıp monitörü sallamaya başlayınca kokktuk bir anlık dalgınlık olur çıkar düşer diye.

inat ağlamaları Nihan kızımda da oluyor ama öyle yerlere atmıyor kendini çabuk susuyor diyebilirim.çünkü eşimle hiçbir zaman ağlamalarına prim vermedik sökmeyeceğini bildiğinden çabuk vazgeçiyor.bizimki işi şirinliğe vurdu..bir şey istediğinde annneee diyor işveli işveli ya da gelip yüzümüzü alıyor ellerinin arasına öpüyor bizi....

Son düzenleme:
Şeymacım, daha iyi olmana sevindim, öksürüğünde hemen geçer inşallah..

Ayfercim, senin ve Gülşan ın yokluğu belli oluyordu canım, Gülşan ın izinli olduğunu hatırlıyorum, senin de bir işinin olduğunu düşündüm açıkçası..
Hilal de başladı demek azmanlıklara, İklim de aynı valla, olabildiğince kuduruk ve inatçı...
Kvalideye geçmiş olsun, anjio yerine denize girmek istemesi tuhaf geldi ama karar kendinin tabi..

Ayşegülcüm, İklim küçükken korkuyordu eşim alt değiştirmeye yada kucağa almaya v.s. ama şimdi eşimin üstüne öyle bir attım ki, ohh dünya varmış, yemek yedirme, alt değiştirme, oyalama, parka götürme, uyutma hepsini eşim yapıyor, yapmalı da yani, ama kızım yine de ısrarla benim paçama yapışıyor o ayrı bir konu :))

ya hanımlar babalar gününe az kaldı kocişlere düşündüğünüz bir şey var mı? biz sözde kutlamayacaktık oğlumuz büyüyünce o kutlasın diyorduk ama gitti anneler gününde gümüşten kocaman bir hürrem kolyesi aldı (osmanlı işinin adı hürrem takısı oldu ya ) ben napcam şimdi :26: fikri olanınız var mı bana da verin

yok anacım ben atamam gamsız bi adam benimki ,dün kalkmayım yerimden ilgilensin dedim kaydıraga yürüyerek cıkmaya calısıyo basında dikilmiş bakıyo cocuk gözgöre göre düşecek ... neyse bakalım haftaya salı tatile gidiyoruz oralarda napacagız... daha dogrusu egeyle babası tatile gidiyo ben onlara eşlik ediyorum :))) yoksa pek tatil yapacagımı sanmıyorum

doktor olması gerektiğini söyledi ama korkuyor anlattık bişey olmadığını kendisi bilir dedi eşimde
Yazlığa gitmek için can atıyor denize bayılır yüzmek onun için büyük bir zevk...
Hilal'i sormayın çok fena sandalye tepelerine çıkıyor dün nerdeyse kafa üstü düşüyordu bir bağırdım ama o benim bağırmamdan korktu omuzlarım ısırık içinde çürümüş halde (( allahtan yemek konusunda yememe sorunumuz yok dışardan içeriye gitmek istemiyorum dışarda oynayan çocukların futbol toplarıyla o da oynamak istiyor komşumuzun köpeğinin peşine takılıyor kediye dayanamıyor içeriye aldığımda susturmak ölüm gibiydi haftasonu ama zevkliydi sadece inadı olmasın ağlaması bile yalan ama baktım ki yapmıyorum bu sefer kesin ağlıyor gelip sarılıyor ozaman içim eriyor walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…