- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #112.021
yumurtayı eline akıp,ısıra-ısıra yiyor
merhabalarrr.çok yoğun bir h.sonu yasadım.hele dün egoş beni cok fena yordu.yemege gittk aksam bahcede yemek yedik lokantada ,daha dogrusu kocam yemek yedi ben egenin peşindeydim hiççç oturmadı oturmadık.eve geldik gündüz sadece 45 dk uyumustu uyur diye bekliyorum yok nerde.altını değiştirirken kactı bez bağlamadan hadi kaka yapsınmı yerlere 1 dk içinde sırtına cıktı benim sinirlerim tavan yaptı ama sakin ol dedim kendime :) banyoya soktum halıyı temizledm oldumu saat 11.uyutmaya calısıyorum yok uyumuyo gece saat 1 de uyudu ama gercekten cokkk yordu ben bugün pestil gibiyim((
Ohh yesin afiyet olsun kuzuya ama ben yine de doktora sormadan vermeyeceğim, ne olur ne olmaz, 2 bıldırcın yumurtası 1 tavuk yumurtasına eşdeğer olamaz, tam tersi olmalı, bıldırcın yumurtasındaki protein, vitamin v.s. tavuk yumurtasına nazaran 2 kat daha fazladır.
herkese selam
güzel birhafta sonu geçirdik.kuduruk oğluş dün dışarda yaptı yapacağını.1 sn. durmuyor,oraya gidiyor buraya gidiyor,kordonda kumsala inmeye çalışıyor.sonra indirdim kumsala,sıpacık denize girecekmiş,tutuncada çıldırıyor,ağlıyor,kendini geriye atıyor.ayaklarını soktum bende,aman Allah ım nasıl mutlu oldu.buhafta sonun kısmet olursa tamamen sokacağım denize,artık havalar iyice ısındı.insanlar burda 3 haftadır giriyor:82:
tamam.doktora sor ve bizimle de paylaş lütfen.şimdiden teşekkürler!
çok güldürdü beni sıpacın:)) senin için zor olmuştur tabi..yine de totosunu yer insan onların canımmerhabalarrr.çok yoğun bir h.sonu yasadım.hele dün egoş beni cok fena yordu.yemege gittk aksam bahcede yemek yedik lokantada ,daha dogrusu kocam yemek yedi ben egenin peşindeydim hiççç oturmadı oturmadık.eve geldik gündüz sadece 45 dk uyumustu uyur diye bekliyorum yok nerde.altını değiştirirken kactı bez bağlamadan hadi kaka yapsınmı yerlere 1 dk içinde sırtına cıktı benim sinirlerim tavan yaptı ama sakin ol dedim kendime :) banyoya soktum halıyı temizledm oldumu saat 11.uyutmaya calısıyorum yok uyumuyo gece saat 1 de uyudu ama gercekten cokkk yordu ben bugün pestil gibiyim((
hepimize maşallah diyorum..herkese selam
güzel birhafta sonu geçirdik.kuduruk oğluş dün dışarda yaptı yapacağını.1 sn. durmuyor,oraya gidiyor buraya gidiyor,kordonda kumsala inmeye çalışıyor.sonra indirdim kumsala,sıpacık denize girecekmiş,tutuncada çıldırıyor,ağlıyor,kendini geriye atıyor.ayaklarını soktum bende,aman Allah ım nasıl mutlu oldu.buhafta sonun kısmet olursa tamamen sokacağım denize,artık havalar iyice ısındı.insanlar burda 3 haftadır giriyor:82:
Sanırım biri benim şifremle bağlanıyor kızlar, Yasemin'le birlikte yaptığımız bir araştırma bunu gösteriyor. Çok umrumda değil valla, isteyen istediğini okuyabilir :) Sadece beni burda gördüğünüz ama yazmadığım zamanlarda anlayın ki o ben değilim... Şifremi değiştirmeye çalışıcam şimdi, becerebilirsem haber veririm.
Selam, çok hareketlendiler artık, 1 dk. durmuyorlar hakkaten, sabır sınırlarımızı iyice zorlayacak bu bebeler... Birazda babası koşsaydı peşinde, anca göbek büyütüyor bu eşlerimizde yaa, ben artık eşimi koşturuyorum valla, ''hadi kalk göbeğin erisin biraz'' diyorum, yoksa deve-cüce oynayacaz eşimle, benim yanımda dev gibi kalıyor adam :)))
Şeymacım, daha iyi olmana sevindim, öksürüğünde hemen geçer inşallah..
Ayfercim, senin ve Gülşan ın yokluğu belli oluyordu canım, Gülşan ın izinli olduğunu hatırlıyorum, senin de bir işinin olduğunu düşündüm açıkçası..
Hilal de başladı demek azmanlıklara, İklim de aynı valla, olabildiğince kuduruk ve inatçı...
Kvalideye geçmiş olsun, anjio yerine denize girmek istemesi tuhaf geldi ama karar kendinin tabi..
Ayşegülcüm, İklim küçükken korkuyordu eşim alt değiştirmeye yada kucağa almaya v.s. ama şimdi eşimin üstüne öyle bir attım ki, ohh dünya varmış, yemek yedirme, alt değiştirme, oyalama, parka götürme, uyutma hepsini eşim yapıyor, yapmalı da yani, ama kızım yine de ısrarla benim paçama yapışıyor o ayrı bir konu :))
Şeymacım, daha iyi olmana sevindim, öksürüğünde hemen geçer inşallah..
Ayfercim, senin ve Gülşan ın yokluğu belli oluyordu canım, Gülşan ın izinli olduğunu hatırlıyorum, senin de bir işinin olduğunu düşündüm açıkçası..
Hilal de başladı demek azmanlıklara, İklim de aynı valla, olabildiğince kuduruk ve inatçı...
Kvalideye geçmiş olsun, anjio yerine denize girmek istemesi tuhaf geldi ama karar kendinin tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?