2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

olurmu canım..yoğunsun diye düşünmüştüm ben..
bu arada hilale çok şaşırdım..bu sıpalar şaşırtmaya devam edecek anlaşılan...kv ye degecmiş olsuncanım..
ya senin yazdıklarını okumak için büyüteç kullanacaktımm az daha..ne yaptın böölee

bu hafta sonu herkese yaramış gibi..maşallahh
umarım sizede yaramıştır..
inat ağlamaları bizde de yok..girişimi var elbet ama yemiyoruz:))onun yerini bağırma eldı..tınmamakta kararlıyım:))
nihan kuzusu da başladı demek tırmanmaya.çok korkutuyor beni..kaşla göz arasında olmadık bi yere cıkacak iye..

dilini ısır, totonu kaşı..
maşallahh eşine
anadolu aslanım yan gelir yatar valla kucağımda çocukla yemek yapıyorum çoğu zaman..

hıh bir bu eksikti..
ne zaman babalar günü..ne alcaz şimdi..

yok anacım ben atamam gamsız bi adam benimki ,dün kalkmayım yerimden ilgilensin dedim kaydıraga yürüyerek cıkmaya calısıyo basında dikilmiş bakıyo cocuk gözgöre göre düşecek ... neyse bakalım haftaya salı tatile gidiyoruz oralarda napacagız... daha dogrusu egeyle babası tatile gidiyo ben onlara eşlik ediyorum :))) yoksa pek tatil yapacagımı sanmıyorum

19 hazirandaymış babalar günü daha 10 gün var internetten bakabilirim yani ama fikir lazım.hep o açıyor başıma bu dertleri hem kendi dedi kutlamayız diye hem gitti bana hediye aldı, tuğralı kol düğmesi almak istiyordum, ya da şu yahşi cazibe gravatlarından ama sezon itibariyle eylülden önce takamayacak o yüzden yeni fikir lazım of yaaaaa :26:

Hanifecim, o işveli Nihanı yerim bennn, diş konusunda atağa geçti demek, kolay çıkarır inşallah, bizimki durdu yeni diş miş yok...
Tırmanma bizde de var, olabildiğince kuduruk oldu İklim..

Ayşegül önce eşini yetiştirmen lazım anlaşılan bebek bakımı konusunda, benim koca adamda bilmiyordu öyle bir öğrendiki valla, sıkıysa öğrenmesin, sadece kucağa alıp öpüp sevmekle baba olunmaz, sorumlulukta almaları lazım, tatilde geçen sene aynen bende işkence çektim, eşim tatil yaptı ama bu sene ben tatil yapacam eşim bebek bakacak, hehehhee...

Şeymacım, eşim anneler gününde bana bişey almadı hatta kutlamadı bile ama ben utansın diye sembolik olarak bir t-shirt aldım, kızın eline verip onu utandıracam, inşallah utanır :))
Daha iyi bir hediyeyi haketmediğini düşündüğüm için t-shirt aldım bu arada :))

Tanya, gerekli yerlerimi kaşıdım, dilimi de ısırdım, darısı size olsun, anadolu aslanları da birgün yola gelir bence, iş eğitime bakıyor :))

Selam
Bi kuduruk anası daha geldi, Keremito da ayyyynı anlattığınız gibi bu kadar mı olur,c.tesi oyun parkına götürdük kumu keşfetti ve bolca yedi, ağzı yüzü gözü kum oldu, yuvarlandı,milletin çocuklarının elinden küreklerini aldı vermediklerinde ağladı,kaydırağa tersten binmek istiyor deli olduk,en az 20 defa ben en az 20 defa da eşim onu aşağıdan yukarı çıkardık,yukarı çıkınca hadi kay diyoruz yine kendini atıyor daha da çıkacakmış,pöffff zor valla çocuk olayı.

Sanırım kimse girmiyormuş, ben online olup çıktıktan sonra yarım saat kadar online gözüküyormuşum. Asayiş berkemal...
Geçmişe bakamadım, ama uslu kızlarımız Hilal ve Nihan'ın kudurduğunu okudum, onlar bile kuduruyorsa, benim kıpırdak cüce ne yapsa hakkıdır, cümleten geçmiş olsun :))

Yasemin eşinin işi de hayırlı olsun arkadaşım,çok sevindim.:81:
Şeyma geçmiş olsun, bu sıcakta nerden buldun anacım hastalığı.:44:
Burcu acını paylaşıyorum arkadaşım,demek kv geliyormuş

ben sanırım yine bjk store a uğrarım..aklıma başka bişey gelmiyor..

eğitilemez grubunda sanırım benimki yasemincim..:)
anlamadığım oğluşdan önce saçım döküldü desem hasta muamelesi yapardı..yarım kilo elmayı taşıtmazdı..çocuktan sonra böyle oldu..bi ara eğitim dersi alabilirm senden denemekte fayda var:)
Babalar gününde hiçbişey almıycam,hatta çok sinirliyim ona bu aralar,ömrünün sonuna kadar da bişey almayabilirim.

ne yaptı?

Ben de çok sinirliyim, o yüzden şu an için babalar gününde bişi alasım yok. Ama sinirim geçerse, hem babalar günü hem de ofis değişikliği ve ihtiyaç vesilesi ile klima alabilirim. Daha napim... Gel gör ki
, ben tatildeyken sülalen bizim evde kalamaz dedim diye tribi yedik!!!

İklim de kaydırağa tırmanmaya çalışıyor, daha olmadı kaydırağın önüne oturuyor, diğer çocuklar çekil kayacaz diye çabalarken bunun umurunda bile olmuyor, çekmeye çalışınca da kendini yerden yere atıp ağlıyor, diğer çocukların kovalarını küreklerini çekiştiriyor, vermezlerse saçlarını çekip kafalarına vuruyor çocukların, ellerinden alıp kaçıyor ya da :))
Zaptedemez oldum artık, sokak diye kendini yırtıyor, en kötü ihtimal balkonda olmak istiyor..

yasemin hayırlısı olsun eşin işe mi başlıyor yoksa yurt dışı mı?
Burcu sorma Hilal'i görmeniz lazım walla ...Seni kim kızdırdı yine?

Hilalin park olayının resimlerini ekledim face 'e videosunu da koyucam şimdi ...Başkasının arabasını alıp sürüyor:)
videosunu koyamıyorum paylaşma butonunda yok evden ataraım artık resimlerini koydum

Son düzenleme:
yasemin hayırlısı olsun eşin işe mi başlıyor yoksa yurt dışı mı?
Burcu sorma Hilal'i görmeniz lazım walla ...Seni kim kızdırdı yine?

Görümcek, KV ve kocası gelecekler canım, hatta biz tatile çıkınca da bizde kalmaya devam etme ihtimalleri var, benim de sinirim çıktı :)

Benim koca adam olmaz o yüzden anlatmıyorum,tek bildiğim yoruldum artık...
Bugün yine barışabiliriz ama bu, yarın yine bi sebepten küseceğimiz gerçeğini değiştirmiyor
Kaydırak konusunda bizde öyleyiz önünde oturma olayı bizde de var,şimdilik birilerini itme yolma huyu yok ama olmayacağına söz veremiyorum vallahi

Aylin ve Ayfer, teşekkür ederim kızlar..
Eşim yarın iş başı yapacak, şimdilik burda çalışacak, yurt dışı işi olana kadar...

bunların hepsi tek tip desenize:)) eyo da kaydırağa ille de tırmanarak çıkacak, parkta bebek arabasını sürecek ya da top oynayan çocukların topunu almaya çalışacak:)) ayriyeten o da son zamanlarda sadece dışarda mutlu, evdeyken sürekli sinir harbindeyiz, ya pencereye tırmanır ya balkona çıkar ya da kapıyı yumruklar dışarı çıkmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…