- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #112.041
olurmu canım..yoğunsun diye düşünmüştüm ben..Selam herkese iyi haftalar ayrıca
Bugün olmayaşımı kimse anlamamış bile beni özleyen yok sanırım şaka bir yana hastanedeydim kayınvalidenin rutin kontrolleri ayrıca ona da anjio dediler ama kendisi istemiyor şuanda denize girmek için can atıyor eşiminde canı sıkıldı biraz bakalım karar onun tabiii
Haftasonu haşatım çıktı uslu dediğimiz hilal AZMAN HİLAL oldu bir dk yerinde durmuyor artık....Haftasonu temizlik ve yemek ve omuzlarımı hissetmiyor Hilal hep kucakta müzik eşliğinde oynamak istedi bir babasına bir bana kayınvalideye,anneanneye ve eşimin kız kardeşine gösterilerde bulunduk dün SHOW YAPTIK resmen almayınca da kucağa ağlıyor ses tonum yükselmeye başladı zillime ...Tuvalete bile kaçarak gittim beni bulamayınca ağladı zillim....
Sizler nasılsınız bakmadım geçmişe ? Sorun yoktur umarım
selam
geçmişe bakamadım.son durumu özetleyen olursa sevinirim.Nihan uyumadığı sürece oturamıyorum ben de bilgisayarın başına.yeni uyudu huysuz biraz bu aralar üstten 2 diş patladı diğerleri patladı patlayacak sıkıntısı var kuzumun...
Nihan da eskisinden çok çok daha hareketli hatta eşyaların yerini değiştirmek zorunda kaldık...çekyatla bilgisayar masası yan yanaydı..çekyata çıkıp ordan bilgisayar masasına çıkıp monitörü sallamaya başlayınca kokktuk bir anlık dalgınlık olur çıkar düşer diye.
inat ağlamaları Nihan kızımda da oluyor ama öyle yerlere atmıyor kendini çabuk susuyor diyebilirim.çünkü eşimle hiçbir zaman ağlamalarına prim vermedik sökmeyeceğini bildiğinden çabuk vazgeçiyor.bizimki işi şirinliğe vurdu..bir şey istediğinde annneee diyor işveli işveli ya da gelip yüzümüzü alıyor ellerinin arasına öpüyor bizi....
dilini ısır, totonu kaşı..Şeymacım, daha iyi olmana sevindim, öksürüğünde hemen geçer inşallah..
Ayfercim, senin ve Gülşan ın yokluğu belli oluyordu canım, Gülşan ın izinli olduğunu hatırlıyorum, senin de bir işinin olduğunu düşündüm açıkçası..
Hilal de başladı demek azmanlıklara, İklim de aynı valla, olabildiğince kuduruk ve inatçı...
Kvalideye geçmiş olsun, anjio yerine denize girmek istemesi tuhaf geldi ama karar kendinin tabi..
Ayşegülcüm, İklim küçükken korkuyordu eşim alt değiştirmeye yada kucağa almaya v.s. ama şimdi eşimin üstüne öyle bir attım ki, ohh dünya varmış, yemek yedirme, alt değiştirme, oyalama, parka götürme, uyutma hepsini eşim yapıyor, yapmalı da yani, ama kızım yine de ısrarla benim paçama yapışıyor o ayrı bir konu :))
ya hanımlar babalar gününe az kaldı kocişlere düşündüğünüz bir şey var mı? biz sözde kutlamayacaktık oğlumuz büyüyünce o kutlasın diyorduk ama gitti anneler gününde gümüşten kocaman bir hürrem kolyesi aldı (osmanlı işinin adı hürrem takısı oldu ya) ben napcam şimdi :26: fikri olanınız var mı bana da verin
olurmu canım..yoğunsun diye düşünmüştüm ben..
bu arada hilale çok şaşırdım..bu sıpalar şaşırtmaya devam edecek anlaşılan...kv ye degecmiş olsuncanım..
ya senin yazdıklarını okumak için büyüteç kullanacaktımm az daha..ne yaptın böölee
elim kaymış bende anlamadım zaten .Dedim yaaa uslu kız birden azman oldu diye şaşırmamak lazım Ebrunun yazdıklarına harfiyen uyuyor zillim
Şeymacım, daha iyi olmana sevindim, öksürüğünde hemen geçer inşallah..
Ayfercim, senin ve Gülşan ın yokluğu belli oluyordu canım, Gülşan ın izinli olduğunu hatırlıyorum, senin de bir işinin olduğunu düşündüm açıkçası..
Hilal de başladı demek azmanlıklara, İklim de aynı valla, olabildiğince kuduruk ve inatçı...
Kvalideye geçmiş olsun, anjio yerine denize girmek istemesi tuhaf geldi ama karar kendinin tabi..
Ayşegülcüm, İklim küçükken korkuyordu eşim alt değiştirmeye yada kucağa almaya v.s. ama şimdi eşimin üstüne öyle bir attım ki, ohh dünya varmış, yemek yedirme, alt değiştirme, oyalama, parka götürme, uyutma hepsini eşim yapıyor, yapmalı da yani, ama kızım yine de ısrarla benim paçama yapışıyor o ayrı bir konu :))
ben sanırım yine bjk store a uğrarım..aklıma başka bişey gelmiyor..19 hazirandaymış babalar günü daha 10 gün var internetten bakabilirim yani ama fikir lazım.hep o açıyor başıma bu dertleri hem kendi dedi kutlamayız diye hem gitti bana hediye aldı, tuğralı kol düğmesi almak istiyordum, ya da şu yahşi cazibe gravatlarından ama sezon itibariyle eylülden önce takamayacak o yüzden yeni fikir lazım of yaaaaa :26:
Hanifecim, o işveli Nihanı yerim bennn, diş konusunda atağa geçti demek, kolay çıkarır inşallah, bizimki durdu yeni diş miş yok...
Tırmanma bizde de var, olabildiğince kuduruk oldu İklim..
Ayşegül önce eşini yetiştirmen lazım anlaşılan bebek bakımı konusunda, benim koca adamda bilmiyordu öyle bir öğrendiki valla, sıkıysa öğrenmesin, sadece kucağa alıp öpüp sevmekle baba olunmaz, sorumlulukta almaları lazım, tatilde geçen sene aynen bende işkence çektim, eşim tatil yaptı ama bu sene ben tatil yapacam eşim bebek bakacak, hehehhee...
Şeymacım, eşim anneler gününde bana bişey almadı hatta kutlamadı bile ama ben utansın diye sembolik olarak bir t-shirt aldım, kızın eline verip onu utandıracam, inşallah utanır :))
Daha iyi bir hediyeyi haketmediğini düşündüğüm için t-shirt aldım bu arada :))
Tanya, gerekli yerlerimi kaşıdım, dilimi de ısırdım, darısı size olsun, anadolu aslanları da birgün yola gelir bence, iş eğitime bakıyor :))
Babalar gününde hiçbişey almıycam,hatta çok sinirliyim ona bu aralar,ömrünün sonuna kadar da bişey almayabilirim.
yasemin hayırlısı olsun eşin işe mi başlıyor yoksa yurt dışı mı?
Burcu sorma Hilal'i görmeniz lazım walla ...Seni kim kızdırdı yine?
Görümcek, KV ve kocası gelecekler canım, hatta biz tatile çıkınca da bizde kalmaya devam etme ihtimalleri var, benim de sinirim çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?