2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler Tanyacım, evet 2 aydan sonra sonunda bir işe girmeyi başardı, bunalıma girmişti artık, erkek kısmına zor oluyor bu gibi durumlar..

BURCU yine kv geliyormuş,ne bu yaa?bu ne yüzsüzlüktür Allah ım istenmediğini bile bile.eşine ayrıca yuhh.benimkide ist. dönüşü beni çileden çıkarmıştı.annesi ben ist.da iken evimize girmiş,aklınca Alpin odasını düzenlemiş.tabi ben kızınca koca şahsı ne varki bunda dedi,benim ona verdiğim cevapları yazmıyorum,siz tahmin edin.bak gene heyheylendim.

YASEMİN eşin işe başlıyormuş,hayırlı olsun canım.

Son düzenleme:
Aylincim walla anacım hiçbi ev öyle güllük gülistanlık değil, evet kuvvetle muhtemeldir ki sonradan yine tartışıp küseceğiniz günler olacak, tıpkı hepimize olabileceği gibi:97:

Di mi ama yaa, sanırım ben gelinimin oraya gitmemden rahatsız olduğu kanısına varacak olursam bi daha gitmem ama büyük konuşmaya da çekinmiyo değilim hani:44:

ayy yüzüme patates maskesi yaptım,hala yüzümde,Alpiş yanıma yaklalmıyor,öpeyim diyorum kaçıyorgüleceğim halime ama gülemiyorum,yüzüm gergin vede patatesler düşer.
aslında hiç merakım ve yapmışlığım yoktur böyle şeyleri ama geçen kk da bakınırken herkes okadar övmüş ki bu maskeyi bende yapayım dedim:93:

ayyyyy bende cok sinir olurum sanırım bütün özel hayatın deşifre ondan sonra,kısın egoş evden cıkmasın bi annen bi annem gelsin dedi bakmak içinde o bile cok rahatsız ettiydi kendi annen neyse eksik aramz ama diğerlerinin içi fesat bi kere ... boşver tribi umursama 2-3 gün sürer gecer

Yazgış, kalırlarsa ortalık sağlam karışacak. Ama yüksek ihtimal, kalmakta bir sakınca görmeyecekler, düğünümden önce ve biz balayındayken de yayıla yayıla kalmışlardı ve evi savaş alanına çevirmişlerdi. Benim tepkim, işte o yıllardan beri bilene bilene bu hale geldi...

Meral, katılıyorum, her evde oluyor, sabah avaz avaz bağırışıp akşam sarılıp oturuyoruz, 10 yıldır böyle gidiyor valla...

Di mi ama yaa, sanırım ben gelinimin oraya gitmemden rahatsız olduğu kanısına varacak olursam bi daha gitmem ama büyük konuşmaya da çekinmiyo değilim hani:44:

yahu ya gitmem yada alır karşıma konuşurum adam gibi bişey mi yaptım kızım diye.ama burcu nunkiler yüzsüzlükte sınır tanımıyorlar vallahi.birde inat yapar gibi pokları kurumadan sürekli ordalar,bir rahat verin,huzur verin değil mi ama?:95:

mart bebekleri işte:)hepsi aynı demek ki çok şükür hepsi sağlıkla büyüyorlar:))
tırmanmak kaydırağa tersten binmek..en son favorimiz babasından anahtarı kapıp arabayı açmaya çalışmak..verme de gör neler oluyor:)
eşme çok kızdım gecen gün artık parka yollamak istemiyorum onla oğluşu yalnız..oyun parkında salmış çocuğu tek başına tırmanıp kayıyor diye anlatıyor bana gülerek..hemen hırladım nasıl yaparsın daha çok küçük ya düşse filan bıdı bıdı ..diye çocuğu çok bunaltyrsun diyor.bir de eline ne bulursa veriyor..çikolata şeker..off offf..

burcu cum azkalsın içimden ne geçiyorsa yazacaktım fakat net ortamında olduğumu hatırladım birden.sen yazdım say ve anla arkadaşım.

Nasıl bişeymiş o , ne işe yarıyormuş, anlat bakim... Alpiş'in kaçmasına çok güldüm :)))

Trip umrumda değil, isterse geçmesin valla...
Zaten özelim yok ki benim, yatak odam da dahil olmak üzere, bütün evde rahatlıkla gezer dolaşır, bütün dolapları açarlar, onlar varken tvnin kumandası elime bile değmez, sen de bişi izliyor musun diye sormazlar, istedikleri zaman pişirir yerler, istemezlerse evde yemek olup olmaması umurlarında olmaz, falan filan...

Son düzenleme:
Yazgı nasıl yaptın ki maskeyi? ne işe yarıyomuş? benim de şimdiye dek maske yapmışlığım yok ama yaş artık 30 olduğuna göre yavaştan başlasam fena olmaz sanırım

Tanyacım, tehlikeli bir durumda müdahale edecek gibi bırakmıştır belki. Ben de bırakıyorum Doruk'u ama, kaleci gibi, her an tutabilecek vaziyette...
Ama çikolata şeker çok kötü, hiç alıştırmasalar... Doruk doğduğundan beri üç defa, leblebi kadar çikolata yedi valla, başka da market ürünü bilmiyor.

Amaaaan, bunları konuşmaya başladığımızda hamileydik, bebeler 1,5 yaşına gelecek nerdeyse, hala aynı şeyleri konuşuyoruz. Kaldı ki, biz 7 yıllık evliyiz, bu sorun daha nikahtan önce başlamıştı. Değişmiyorlar... Hatırlarsanız, geçen yaz nerdeyse boşanacak hale gelmiştik, zaten ondan sonra biraz çekinir oldular, bakalım, yaşayıp görücez yine hep birlikte :)

Yazgı nasıl yaptın ki maskeyi? ne işe yarıyomuş? benim de şimdiye dek maske yapmışlığım yok ama yaş artık 30 olduğuna göre yavaştan başlasam fena olmaz sanırım

Deme öyle, demeee
31 oldum bea :18:
Geçen ay o panikle gidip bir etek para döküp cilt bakım ürünleri aldım kendime, günde iki defa kullanmam gereken ürünleri haftada 3-4 defa sürüyorum, anaaaam ay parçası gibi oldum
Bari yüzümde makyajla yatmaktan vazgeçsem...

yok canım karşısına geçip seyretmiş..dellendim..
özgür artık markette tüm aburcuburları tanıyor.gidip çubuk kraker çikolata alıp alışveriş sepetine atıyor...

yaş konusuna girmeyelim:))

Nasıl bişeymiş o , ne işe yarıyormuş, anlat bakim... Alpiş'in kaçmasına çok güldüm :)))

ayy çok basit hatunlar,zaten basit olmasa ben hayatta yapmazdım.iki patatesi(ben bir tane ile yaptım)rendenin en ufak bölümünde rendeliyorsun,sonra elinle suyunu sıkıyorsun,çıkan su ile önce yüzünü yıkıyorsun sonra kalan posayı yüzünün heryerine yayıyorsun,yapışıyor düşmüyor merak etmeyin.ve öyle yarım saat duruyorsun sonra sadece su ile temizliyorsun.işte buu
mermer gibi bir cilt yapıyormuş,cilt makyajı yapmaya asla gerek kalmıyormuş çünkü bu maske föndöten varmış gibi bir görünüm sağlıyormuş(ben zaten asla çok yakın olmadıkça düğünlerde bile cilt makyajı yapmam)bir süre kullanıldığında eski sivilce lekelerini bile yok ediyormuş.hergün yapın yazmış fakat ben haftada 3 kez yapsam iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…