2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bütün geçmişi okudum ama bu konuda yorum yapmadan geçemedim anacım bende makyajı silmden yatmak demiyelim de sızanlardanım gittim minralli makyaj malzemelerinden aldım valla sabaha suratım bebek poposu gibi uyanıyorum yeni aldım daha ve çok beğendim tavsiye ederim yane

ay parçası arkadaşım benim:)) aman burcu nası yani makyajla mı yatıyon sahiden, yapma anacım bozma cildini

Yazgı nasıl yaptın ki maskeyi? ne işe yarıyomuş? benim de şimdiye dek maske yapmışlığım yok ama yaş artık 30 olduğuna göre yavaştan başlasam fena olmaz sanırım

ben makyajımı bile sebamed sabun ve su ile temizliyorum,yüzümede hiçbirşey sürmem ama nerden yaptım işte.valla benimde makyajla yattığım oluyor,neyseki sadece göz makyajı yapıyorum.bu ara bira garipleştim,göbeğime taktım spora başladım,dünde kaşlarımı alırken birkaç siyah nokta falan gördüm,buseferde cildime taktım maske yaptım:44:normalde hiç adetim değildir böyle şeyler,son derece kendimle barışık bir insanım ama buara niyeyse böyle.

bu sadece makyaj temizleme amaçlı bir ürün mü?
yani öyle gerdirici,açtırıcı etkili şeyler değiller değil mi?eğer değillerse adını alayım şekerim

Son düzenleme:

Küçük çocuğu olan bir anne ancak böyle tarif edebilirdi yani :)))

Kolaymış, ben de yapayım...
Cilt makyajını ben de sevmem, ama yapıyorum, yüzüm bembeyaz, ölü gibi oluyorum yapmayınca...

ay parçası arkadaşım benim:)) aman burcu nası yani makyajla mı yatıyon sahiden, yapma anacım bozma cildini

Şimci şöyle oluyor: Eve gidince makyajı çıkaracak zaman olmuyor, öyle takılıyorum, sonra Doruk'u uyutmaya gidiyorum, ya yanında sızıyorum, ya da kalkıp sersem sersem dolaşıp gidip yatıyorum, makyaj çıkaracak halim kalmıyor. Bunları okurken benim sıpanın asla 40-45 dk'dan önce uyumadığını da göz önünde bulundurmanızı rica ederim, resmen pertim çıkıyor.

Bu cildine bişi sürmeme vb. meselelerini 8-9 sen sonra bi daha konuşalım. 23 yaşındayken, iyasada böyle ürünler olduğundan haberim bile yoktu bea

Hadi gidiyorum ben, öptüm hepinizi

yok anacım temizlem falan diil bildiğin fondoten pudra ruj falan malzemeler mineralli cildi besliyo fresh minerals yaz nette görürsün

yaa artık bebeleri gün içinde çorapsız gezdiriyormusunuz?buralar artık çok sıcak ama ben korkuyorum üşütür diye ve giydiriyorum çorap,yatarken bile:44:

hastalığı sıcak hava yüzünden buldum zaten terle kuru üzerine buzlu su iyi bile dayandım
YASEMİN gözünüz aydın sabah yazacaktım unuttum deniz yüzünden
burcu kaşınıyor onlar ailecek

bence bu durumda en büyük pay yaseminin eşini işten çıkaran şahsa ait, umarım yanılıyorumdur

ben de kışın inanılmaz bir tembellik oluyor o konuda ama havalar ısınıncA daha fazla özeniyorum. fondöten pudra allık kullanmam ama göz makyajım ve rujum her daim tamdır yapmadan aslqa işe gitmem.

yaa artık bebeleri gün içinde çorapsız gezdiriyormusunuz?buralar artık çok sıcak ama ben korkuyorum üşütür diye ve giydiriyorum çorap,yatarken bile:44:

ewet buralar da çk sıcak biz attık çorapları hergün hatta bazen günde 2 kez banyo yapıyoruz gece de tek parça bady ile yatırıyorum bide benim evim son kat olduğundan çok çok sıcak oluyor

iyi geceler kızlar bir iki gün burda olamıycam merak etmeyin diye yazıyorum. pazar sabahı mert yine kusmaya başladı, hemen talil yaptırdık kan temiz çıktı idrarda kum çıktı,yine böbrek taşı sandık, ama allaha şükür böbrekle ilgili değilmiş, parazit ve amip çıktı kakasında. bugünde ishal oldu burnu tıkalı diye cumartesi iki kez banyo yaptırdım musluk suyu yuttu tabi,ordan bulaştığını tahmin ediyoruz,iki gündür sadece serumla besleniyo,su içse kusuyo,çok halsiz ve zayıfladı birden bugün öğleden sonra emmeye başladı şükür, biarzöncede su içti ve hala kusmadı yatıyo şuan
geçmişe bakamıyorum çok uykum var günlerdir uyumuyoruz, şeyma geçmiş olsun,yasemin hayırlı olsun eşinin işi
hepinizi öpüyorum

bu arada bakıcımız çok iyi çıktı mertte çok sevdi oyunlar oynadılar, cumartesi günü yemek yediler birlikte, hiç garipsemedi oğlum, biz sabah hastanedeyken evi tertemiz yapmış sağolsunmelek bugün tedaviye başladı ayrıca

gğlşancım çok geçmiş olsun cnm rabbim şifalar wersin. kızlar sizede küstüm
o kadar melikeden dertlendim biriniz teselli etmemişsiniz alacağınız olsun...

Günaydın,

Gülşan, canım, çok üzüldüm, geçmiş olsun Met kuzuma, acil şifalar dilerim. Sana da Allah kuvvet versin arkadaşım...

Günün ilk günaydını benden olsun bugün :))
Hava sıcak keyfim yerinde..

Gülşancım, Mert için çok üzüldüm, çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda düzelir. Bakıcının iyi çıkmasına sevindim, Melek in tedavisi de hayırlı olur inşallah..

Şeymacım, eşimle ilgili tespitin de haklısın, evde olduğu için İklim le daha yakından ilgilenmesine neden oldu evet.. Gözünden de bişey kaçmıyor haa :)))

Yazgıcım, burada hava bebekler için hala serin denilebilir, o yüzden biz çorapları sadece gece yatarken çıkarıyoruz, daha hiç kısa kollu t-shirt bile giyemedi kuzum..

Günaydın canlar

Bütün gece 40 küsür kere uyanan eymenle uğraşmaktan o kadar yorgunum ki
evet hala uyuyor ayağımda ve 5 dk da bir sızlanarak

15 ve 16.dişlerini çıkıyor epeyi zorlanıyor sanırım ya da sıcaktan bunalmayamı başladı
bilmiyorum neden ama beynim uyuştu artık doğru dürüst uyku uyuyamamaktan

hasta kuzulara geçmiş olsun
biz de hiç evde duramıyoruz her gün sokaklardayız ya da birine gidiyoruz
yoksa deliriririm zannımca

Pınarcım Günaydın..
Dişler epey zorluyor Eymen i anlaşılan, Rabbim O'na da sana da güç kuvvet versin, uykusuzluk zor hakkaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…