- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #112.081
Deme öyle, demeee
31 oldum bea :18:
Geçen ay o panikle gidip bir etek para döküp cilt bakım ürünleri aldım kendime, günde iki defa kullanmam gereken ürünleri haftada 3-4 defa sürüyorum, anaaaam ay parçası gibi oldumBari yüzümde makyajla yatmaktan vazgeçsem...
Deme öyle, demeee
Geçen ay o panikle gidip bir etek para döküp cilt bakım ürünleri aldım kendime, günde iki defa kullanmam gereken ürünleri haftada 3-4 defa sürüyorum, anaaaam ay parçası gibi oldumBari yüzümde makyajla yatmaktan vazgeçsem...
Deme öyle, demeee
Yazgı nasıl yaptın ki maskeyi? ne işe yarıyomuş? benim de şimdiye dek maske yapmışlığım yok ama yaş artık 30 olduğuna göre yavaştan başlasam fena olmaz sanırım
bütün geçmişi okudum ama bu konuda yorum yapmadan geçemedim anacım bende makyajı silmden yatmak demiyelim de sızanlardanım gittim minralli makyaj malzemelerinden aldım valla sabaha suratım bebek poposu gibi uyanıyorum yeni aldım daha ve çok beğendim tavsiye ederim yane
bütün geçmişi okudum ama bu konuda yorum yapmadan geçemedim anacım bende makyajı silmden yatmak demiyelim de sızanlardanım gittim minralli makyaj malzemelerinden aldım valla sabaha suratım bebek poposu gibi uyanıyorum yeni aldım daha ve çok beğendim tavsiye ederim yane
ayy çok basit hatunlar,zaten basit olmasa ben hayatta yapmazdım.iki patatesi(ben bir tane ile yaptım)rendenin en ufak bölümünde rendeliyorsun,sonra elinle suyunu sıkıyorsun,çıkan su ile önce yüzünü yıkıyorsun sonra kalan posayı yüzünün heryerine yayıyorsun,yapışıyor düşmüyor merak etmeyin.ve öyle yarım saat duruyorsun sonra sadece su ile temizliyorsun.işte buu
mermer gibi bir cilt yapıyormuş,cilt makyajı yapmaya asla gerek kalmıyormuş çünkü bu maske föndöten varmış gibi bir görünüm sağlıyormuş(ben zaten asla çok yakın olmadıkça düğünlerde bile cilt makyajı yapmam)bir süre kullanıldığında eski sivilce lekelerini bile yok ediyormuş.hergün yapın yazmış fakat ben haftada 3 kez yapsam iyidir.
ay parçası arkadaşım benim:)) aman burcu nası yani makyajla mı yatıyon sahiden, yapma anacım bozma cildini
ben makyajımı bile sebamed sabun ve su ile temizliyorum,yüzümede hiçbirşey sürmem ama nerden yaptım işte.valla benimde makyajla yattığım oluyor,neyseki sadece göz makyajı yapıyorum.bu ara bira garipleştim,göbeğime taktım spora başladım,dünde kaşlarımı alırken birkaç siyah nokta falan gördüm,buseferde cildime taktım maske yaptım:44:normalde hiç adetim değildir böyle şeyler,son derece kendimle barışık bir insanım ama buara niyeyse böyle.
bu sadece makyaj temizleme amaçlı bir ürün mü?
yani öyle gerdirici,açtırıcı etkili şeyler değiller değil mi?eğer değillerse adını alayım şekerim
ben makyajımı bile sebamed sabun ve su ile temizliyorum,yüzümede hiçbirşey sürmem ama nerden yaptım işte.valla benimde makyajla yattığım oluyor,neyseki sadece göz makyajı yapıyorum.bu ara bira garipleştim,göbeğime taktım spora başladım,dünde kaşlarımı alırken birkaç siyah nokta falan gördüm,buseferde cildime taktım maske yaptım:44:normalde hiç adetim değildir böyle şeyler,son derece kendimle barışık bir insanım ama buara niyeyse böyle.
bu sadece makyaj temizleme amaçlı bir ürün mü?
yani öyle gerdirici,açtırıcı etkili şeyler değiller değil mi?eğer değillerse adını alayım şekerim
yok anacım temizlem falan diil bildiğin fondoten pudra ruj falan malzemeler mineralli cildi besliyo fresh minerals yaz nette görürsün
Yasemin eşinin işi de hayırlı olsun arkadaşım,çok sevindim.:81:
Şeyma geçmiş olsun, bu sıcakta nerden buldun anacım hastalığı.:44:
Burcu acını paylaşıyorum arkadaşım,demek kv geliyormuş
eğitilemez grubunda sanırım benimki yasemincim..:)
anlamadığım oğluşdan önce saçım döküldü desem hasta muamelesi yapardı..yarım kilo elmayı taşıtmazdı..çocuktan sonra böyle oldu..bi ara eğitim dersi alabilirm senden denemekte fayda var:)
Deme öyle, demeee
yaa artık bebeleri gün içinde çorapsız gezdiriyormusunuz?buralar artık çok sıcak ama ben korkuyorum üşütür diye ve giydiriyorum çorap,yatarken bile:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?