2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yasemin, bugün işe vaktinde gelmenin gazıyla yazıverdim hemen :)

Çorap giymeye devam ediyoruz biz de, ama ben 3 aylıktan beri uyurken çorap giydirmiyorum Doruk'a. Kısa kollulara da bu hafta sonu geçtik ailece. Bu arada ben de hala çorap giyiyorum, klimalardan buz gibi oluyor yaw ayaklarım :)

Pınarcım, hoşgeldin, özlettin kendini yine. Kolay gelsin, Allah sabır versin, uykusuzluk en kötü şey. Hiç düzeldiği bir zaman oluyor mu uykuların?

Merve, küsmek de neymiş, ne ayıp şey Gir çık gir çık yaparken atlıyorum bazı yazılanları, sen de dahil kimse kusura bakmasın nolur, artık eski performansım yok, farkındayım :)

Yaseminciğim amin çok sağ ol tatlım

Burcum ben de sizi özledim ya hu bir toparlaşalım
eymen en düzgün halinde bile en az 5 kere kalkıyor o da toplasan 5-10 kere olmuştur

günaydın:)

Gülşancım çok geçmiş olsun..kıyamam mert kuzuma..acil şifa versin canım..

bu gece nispeten iyi uyudum..ama gören herkes kötü görünüyorsun diyor boyanmam lazım sanırım:)
polen alerjim azdı..bronşit gibi öksürüyorum ama hasta değilim..tıkadı iyice göğsüü..ya yağmur yağsın ya da şu kavakların üremesi dursun yahu çok sıkıcı bu..

dün gece özgür yine yaacağını yaptı..küçük buzdolabının kapağını açık bırakmış..mutfak su olmuş içindeki herşey su iinde( çözülmesi için balkona çıkardım dolabı bu gece de iş var uyku yok..

Herkese günaydın
Tam Kerem ishal oldu yazacaktım ki Gülşan'ı okudum, sana da geçmiş olsun arkadaşım,Kerem de ilk defa ishal oldu ateş kusma falan yok ama iğrenç kokulu bir şekilde sulu kaka yapıyor, birden havaların bu kadar sıcak olması da yapar diyorlar, bol su içirdik dün bi de muz yedirdik bugün de bakıcıya söyleyeyim patates haşlasın, banyo sularını Kerem de içiyor hatta ağzını yıkarken de o suyu yalanıyor e bir de diş fırçalıyoruz eğer musluk suyundansa geçmesi çok olası.
Pınar hala diş sayıyorsun tebrik ederim:81: Benim oğlum hiç sayabileceğim kadar ağzını açmıyor ama hasbel kader bakabildiğim zamanlarda da azı,köpek,kesici hepsinden çıktığını gördüm.
Marmara da sıcaklıklar perşembeye kadar 35 dereceye çıkıyormuş cümleten geçmiş olsun.
Merve Melike nin yaptıklarını yapmayan Mart bebesi yok ki teselli bekliyorsun, kelin ilacı olsa başına sürer, geçenlerde giyinmek için dolabı açtım makarna süzgeci çıktı

hepinize günaydın
Mert paşama çok geçmiş olsun kıyamam paşama biran önce iyileşir inşallah....Melek teyzeside tedaviye başlamış hadi hayırlısı
Eymen paşama da geçmiş olsun dişler yine sanırım kıyamam ona Pınar'ım en iyisi Eymen uyurken sende yat dinlen canım
Ben kısa çorap giydiriyorum Hilal çıkarıyor illa çıplak dolaşcek yerlere bastıkça ses çıkmasına bayılıyor zillim

Sana da geçmiş olsun Tanya... Alerji fenadır, bir an evvel alerjik faktörler kalkar umarım ortadan... Akşam için de kolay gelsin, ne diyeyim

Hay Allah yaaa, Kerem de ishal demek, size de geçmiş olsun... Banyo sularını Doruk da içiyor, henüz bir vukuat yok ama tırstım tabi... E napalım, koca danaları da musluk suyu ile yıkayacak halimiz yok ki... Yağsız makarna, beyaz ekmek falan da iyi gelir ishale aklında olsun, tahıllı mama falan veriyorsan da verme bi süre...
Bizim daha sadece 8 dişimiz var

Yalnız, ben de bayılıyorum çıplak ayaklarından çıkan o şıp şıp sesine

çokk küçükken bıraktık biz gece çorap giymeyi..sıkılır yahu çocuk..ferah ferah ayaklarında çarşfın serinliğini hissederek uyusun:))
gündüz giydiriyorum taşlar hala çok sıcak değil.g,yd,rmesem de kendi alıp geliyor hadi giydir diyeçorap giymeyi çok seviyor da:)
Kerm de ishal olmuş gecmiş olsun..
dün yazın dedği patates maskesini denedinizmi.?

sinir krizi geçiren bir anneden günaydın:95:
15 aydır kesintisiz 3 saat uyuyamayan anneden günaydın:95:
oğlunun nezaman normale döneceğini bilmeden,artık kendinden geçen anneden günaydın:95:
yaw biraz olsun düzelmişti,enazından uyanmaları 4-5 kereye inmişti.3 gündür gene sapıttı.bu gece 11 kez kalktı,dün gece 9 kez:84:ve kalktığında emmiyor ki,peki ne istiyor bu çocuk bilmiyorum,bilmiyorum.ve uykusuzluk yüzünden benim asabiyetim geldi bugün.

birde dün akşam dışarı çıkacaktık.ben giyinmeye gittim,eşimde arkamdan geldi.bizim bücürden ses seda yok.bir gittim ki tuvaletin kapısını açık bulmuş,klozetin başına çökmüş,ellerini şı şıp yapıyor

Sağol canım, sana da Özgür ün yaramazlığından geçmiş olsun iş çıkarmış başına.
Ben de normalde gece çıkarıyorum çoraplarını ama dün gece ishal diye çıkarmadım, zaten benimki ateşli taze üstündeki ince battaniyeyi bile üstünden atana kadar dönüp duruyor, gündüzleri devam ediyorum giydirmeye

ben bodoslama yakınmak için daldım.ŞİMDİ GEÇMİŞE BAKINCA GÖRDÜM.

GÜLŞAN CIM mert e geçmiş olsun,acilşifalar diliyorum.kuzuya nazar mı değiyor ne oluyor böyle yaa?
AYLİN keremiço yada geçmiş olsun canım.

bu gülücük karşılaştığın manzara için
:26::26: bu da uyku probleminiz için

günaydın KEREME VE MERTE çok geçmiş olsun bana isal demeyin 8 diş çıkardık 8indede isal olduk en fenası son bir haftada çıkan 9 du bir pişik oldu kuzum yara oldu resmen derisi açıldı ishalle bitse iyi kakası öyle asitli ki kokudan da belli zaten neyse herkes dert anlatmış bende anlatayım biraz ya malum serle konuşmuyoruz akşam eve gitmeden kuzyla parka uğradık tepindi zıpladı battı eve döndük babasıylduşa girdiler bende mutfağa bugün kadın geleceğinden bi kaç makine çamaşır yıkıyayım dedim o tertemiz haliyle gelip duşa kabine girdi haydi bi daha yıka sonra birlikte yemeğe geçtikelimden yemez illa ki kendisi yiyecekmş savaş dur tabi o galip geldi hadii bi daha banyoya sonra merdivendn inip çıkacakmış hadii koş peşinden kovala yakala saklan bu arada ellerimi yıkamak dışında üstümü bile değiştirememiştim henüz saat 10 oldu uyudu babası da uyudu ben nihayet 2 lokma yedim duşa girdim çamaşırın bitmesini bekledim tam totomu yatağa koydum uyandı hadi süt ver su ver pışpışla saat 12oldu yattım sabahın 5,30 unda uyandı eskiden en azından 6,30 a kadar falan uyurdu gecede 1 sefer süt için kalkardı şimdi süt için uyanm ıyor ama güne kuşlardan önce başlıyor eser uyanık olduğu halde alıp aşağı inmektense kalktı gidip kahvesini koydu sabah haberlerini açtı bense gözümü açamaz bir halda oğlumun saçımı çekmemesi için yalvrıyordum o benden sevgi bekliyor bense yorgunum

Son düzenleme:
evet evte ..aynıı..anlamıyorum ağır mı geliyor acaba örtüler..yoksa sıkıntımı veriyor..hiiçç üstünü örtemiyorum..

hep söylüyorum sna..alp zor bir bebek..senin nefs alman lazım..2 gün de olsa dinlenmen..hiç fursat yaratamıyormusun kendine? 2 gün 2 saat babannesine bıraksan??

bu gülücük karşılaştığın manzara için
:26::26: bu da uyku probleminiz için

yaa canım aklım onda kalıyor.evet doğru söylüyorsun ben sürekli Alp ile beraberim ve yorgunum.ama bırakıncada kafam yoruluyor.çünkü birkaç kez bıraktım,mesela kadın yemek istemiyor diye 3 te içeceği çorbayı 6 da hala içirmemişt çocuğai.yaa Alp yanlız kalmasın diye sporumu bile evde yapıyorum.okullar kapanınca kuzenim gelecek,belki ozaman gece olmasada gün içinde dinlenebilirim.

bu arada Alp te hayatta üstünü örtmez,kesinlikle.daldı diye üstünü örterin incecik bişeyle,1 dk. sonra 2-3 tekme ile atar hemen üstünden.bütün gece açıkta yatıyor.

Son düzenleme:

Kendi yeme isteği benimkinde de başladı hatta kameraya çektim, evde fırsat bulabilsem face ye koyucam, dün akşam semizotu tırtıkladı benim tabağımdan sonra makarna koydum elleriyle alıp makarna yedi, normalde ben versem bu kadar yemez, bi de diğer eliyle çok güzel işareti yapıyo tabi doyunca makarnaları tek tek alıp yere atmaya başladı
Ayrıca 2 gecedir 4:30da uyanıyor, o saatten sonra ben kalkana kadar da ayaklarımda oluyor,saat çaldığında hem belim tutulmuş hem topuklarım zonkluyor oluyor.

%100 katılıyorum.

Günaydın canlar,
Gülşancım çok geçmiş olsun cnm yaa, Allahım acil şifalar versin
Mervecim sendeki dertten hepimizde var güzelim:))
Pınarcım Allah kolaylık versin cnm, eymen cidden zor bi bebek, inşallah sonralarda seni hiç üzmeyen bi çocuk olur
Yazgıcan sana da kolaylıklar ve sabır diliyorum kendimle beraber:97:
Aylinço keremitoyo da çok geçmiş olsun cnm

Tanyacım, Özgür sana iş çıkarmış, kolay gele... Alerji de zor evet, kavak ağaçlarının o döktüğü tüylerden bende çok rahatsız oluyorum..

Aylinkom, Keremito ya da geçmiş olsun, sıcaklarda da ishal hiç çekilmez, bir an evvel iyileşir umarım..

Ahhh Esincim aahhh, o yorgunluklar bende de var anacım, gece sürünerek en erken 12 de yatabiliyorum, kızım gece bir kere ya uyanır ya uyanmaz ama ben yinede her sabah hiç dinlenmemiş halde kalkarım yataktan, bu yorgunluklar ne zaman geçecek bilmem, bende dün gece çamaşırlarla, ertesi günün yemeği ile, mutfağın toparlanması v.s. ile uğraştım durdum, eşimse çoktan yatmış bilmem kaçıncı rüyasını görüyordu.. Kadın olmak zor zenaat, hele birde çalışan anne olmak, ohoooo...

Yazgı, senin durumunu hiçbir kategoriye koyamıyorum, bizlerden çok daha farklı yaşıyorsun herşeyi, Alpiş zor bir bebek hakkaten, umarım kuzenin gelince dinlenebilirsin.. Allah yardımcın olsun arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…