- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #112.121
Günaydın canlar,
Gülşancım çok geçmiş olsun cnm yaa, Allahım acil şifalar versin
Mervecim sendeki dertten hepimizde var güzelim:))
Pınarcım Allah kolaylık versin cnm, eymen cidden zor bi bebek, inşallah sonralarda seni hiç üzmeyen bi çocuk olur
Yazgıcan sana da kolaylıklar ve sabır diliyorum kendimle beraber:97:
Aylinço keremitoyo da çok geçmiş olsun cnm
Ne günaydını huuuuuu... Öğlen oldu bacım..?
Seninde nevrin dönmüş anlaşılan :)))
Tanyacım, Özgür sana iş çıkarmış, kolay gele... Alerji de zor evet, kavak ağaçlarının o döktüğü tüylerden bende çok rahatsız oluyorum..
Aylinkom, Keremito ya da geçmiş olsun, sıcaklarda da ishal hiç çekilmez, bir an evvel iyileşir umarım..
Ahhh Esincim aahhh, o yorgunluklar bende de var anacım, gece sürünerek en erken 12 de yatabiliyorum, kızım gece bir kere ya uyanır ya uyanmaz ama ben yinede her sabah hiç dinlenmemiş halde kalkarım yataktan, bu yorgunluklar ne zaman geçecek bilmem, bende dün gece çamaşırlarla, ertesi günün yemeği ile, mutfağın toparlanması v.s. ile uğraştım durdum, eşimse çoktan yatmış bilmem kaçıncı rüyasını görüyordu.. Kadın olmak zor zenaat, hele birde çalışan anne olmak, ohoooo...
Günaydın canlar,
Gülşancım çok geçmiş olsun cnm yaa, Allahım acil şifalar versin
Mervecim sendeki dertten hepimizde var güzelim:))
Pınarcım Allah kolaylık versin cnm, eymen cidden zor bi bebek, inşallah sonralarda seni hiç üzmeyen bi çocuk olur
Yazgıcan sana da kolaylıklar ve sabır diliyorum kendimle beraber:97:
Aylinço keremitoyo da çok geçmiş olsun cnm
Ne günaydını huuuuuu... Öğlen oldu bacım..?
Seninde nevrin dönmüş anlaşılan :)))
bende henüz kahvaltı etmedim,üstelik çoktandır ayaktayım
sabır dilekleriniz için teşekkürler
yani bazen bende diyorum hadi bırakayım,çıkalım dışarı diye.sonra hemen başlıyorum kendimi kemirmeye,ya beni özlerse,ya onu bıraktım sanırsa,yemezse,uyumazsa,üzülürse diye.biliyorum normal değil bu düşüncelerim,niye böyleyim bilmiyorum.hatta Alp ten önce arkadaşlarıma hep ben derdim bırak çocuğu,azıcık dinlen diye.bu yanlış bişey,yani böyle olmak.çocuğuda kendime bağımlı hale getiriyorum böyle yapınca.biran önce biraz olsun esneyebilmeyi ümit ediyorum.
sabır dilekleriniz için teşekkürler
yani bazen bende diyorum hadi bırakayım,çıkalım dışarı diye.sonra hemen başlıyorum kendimi kemirmeye,ya beni özlerse,ya onu bıraktım sanırsa,yemezse,uyumazsa,üzülürse diye.biliyorum normal değil bu düşüncelerim,niye böyleyim bilmiyorum.hatta Alp ten önce arkadaşlarıma hep ben derdim bırak çocuğu,azıcık dinlen diye.bu yanlış bişey,yani böyle olmak.çocuğuda kendime bağımlı hale getiriyorum böyle yapınca.biran önce biraz olsun esneyebilmeyi ümit ediyorum.
Yorgunluktan bacaklarım ağrıyor, sürekli dolanıyorum evin içinde tabi, bu sıralar sol gözümde bir dert var, doktora gitmem lazım gidemiyorum, kızın kontrolü geldi, ona randevu alınacak daha, birde biz kadınlar her şeyi planlayarak yaşamak zorundayız, tüm yük bizim omuzlarımızda aslında, eşimin düşüncesiz hareketlerine sinir oluyorum bu konularda, evden en son çıkan ben olmalıyım mutlaka, yoksa ya kapıyı açık bırakır ya pencereyi, mutlaka bişeylerini evde unutur, offf offf çok dertliyim çokkk, hepsini yazmaya kalksam oturup hep birlikte ağlarız halimize :)))
Eşimin arkasını toplamaktan, evi derleyip toplamaktan, şirkette işleri toparlamaktan çok sıkıldım ben yaaa.. Hayatım hep böyle mi geçecek..?
evet burcum doğru bildin henüz kahvaltı etmedim, uyusun sonra edicem:))
walla hakkını yemeyeyim eyonun bugünlerde 4-5 kez kalkıyo sadece, inşallah yarım saatte bi dilkildiği zamanlara geri dönmez diye temenni ediyorum
Yasemin walla kadın olmak zor zanaat sahiden hele ki biraz sorumluluık sahibiysen, titizsen iki kat daha zor oluyo..bazı kadınlar çok rahat oluyo anacım, sabah evden çıkıyolar akşama kadar dışarlarda geziyolar, akşama ne yicez derdi yok evi toplayayım derdi yok..çok komşum var öyle
Yasemin walla kadın olmak zor zanaat sahiden hele ki biraz sorumluluık sahibiysen, titizsen iki kat daha zor oluyo..bazı kadınlar çok rahat oluyo anacım, sabah evden çıkıyolar akşama kadar dışarlarda geziyolar, akşama ne yicez derdi yok evi toplayayım derdi yok..çok komşum var öyle
Yaaaa, Yasemin, hayatım hep böyle mi geçecek dedin, bitirdin beni, ben de sık sık aynı şeyi soruyorum kendime. Çocuk biraz büyüyünce rahatlarsın diyorlar, ama emin değilim. Bütün yük benim üzerimde dediğin gibi, her yere yetişmem gerekiyor, kimse gece uyumadın diye, kocanla tartıştın diye ya da iş yerinde canın sıkıldı diye gözünün yaşına bakmıyor, hep aynı ilgiyi, performansı bekliyor senden. Doğumdan 1 yıl sonra kontrole gel demişti doktor, daha gitmedim, tiroid kontrolüm var, epilasyonum geldi de geçiyor, Doruk'un kontrolleri var, kocamın gömlekleri 15 gündür ütücüde, bu saydıklarımın hepsi beni bekliyor ve benim kımıldayacak halim bile yok... Bak yine umutsuzlaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?