2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım içini rahat tut sıkıntı yapma bebeğinde sıkıntıya girmesin inş. Allah ım bebeğini senden ayırmasın ama ne olursa olsun senini için en hayırlısı olduğunu unutma kendine dikkat et opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar ben bir mart annesi olacağım inşallah 4+5 günlük hamileyim ayın 14 ünde dr muayenesine gideceğim hepinizin haberlerini bekliyorum

benim de 14 temmuzda doktor randevum. ne kadar yavaş geçiyor günler...
bugün doktora gidecek tüm arkadaşlarımdan hayırlı haberler bekliyorum.
zelişcim nasıl oldun?

kızlar dünaydınn hayırlı günler bütün güzellikler sizlerle olsun
bende şşimdi hastaneden geldim öğleden sonra sonuçlar ve ultrason için gidicem doktor tahmimi doğumun 2 mart dedi hihoyyyt

[/QUOTE]

nilufersahh adaşım beni de listene ekler misin

gunaydın arkadaşlar ... herkese mutlu ve saglıklı bır gun dılıyorum .. oncelıkle rahatsız ve kanama gecıren arkadaşlarımıza geçmış olsun dıyorum .. lutfen endıse etmesınler . bu tur kanamalar ne yazık kı olabılıyor .. dr um bana bebek saglıksızsa ne yaparsan yap yıne duser . eger saglıklıysa ne yaparsan yap duşmez demıstı .. inşallah bol dınlenme ve ılaçlarla kesılecek kanamaları .. inanın ben de her an panıkteyım .. cunku dıger 2 hamıleleıgımde de kanamam olmustu .. ama gecmıstı ..
bu arada dr a gıdıp keselerını goren arkadaşlarımı tebrık edıyorum . allah hepımıze saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın ..

zeliş lütfen olumlu düşün her şey güzel olur kendine iyi bak akşama doğru bize güzel haberler vereceğinden eminim canım

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...

][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62| |kese görüldüdelikafadulden|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52|
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|
5|hallisna |24|28 Mayıs|04 Mart|69|
6|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek: |
7|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70|
8|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75|
9|essemayit |27|25 Mayıs|1 Mart|..| |kese görüldü|
10|Gelincik001 |24|3 Haziran|10 Mart|61.5|
11|Sirius 06 |25|8 Haziran|15Mart|59|
12|Cans |..|7 Haziran|14 Mart|65|
13|Bosna |29|5 Haziran|12 Mart|51|
14|ezgim |29|03 Haziran|10 Mart|55|
15|Frambuaz |29|..........|8 Mart|
16|nilufermas |..|6 Haziran|13 Mart|
17|simenay |32|5 Haziran|12 Mart|50| |kese görüldü:ecrin_bebek:

[/table]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…