- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.281
günaydın kızlar ben çok köyüyüm sabah namaza kalktım içi çamaşırımda pembe kan gördüm yıkıldım şimdide ara ara kahverengi şeklinde geliyo bu bebeğimde bırakıp gidiyo beni galiba saat 1 de randevum
merhaba arkadaşlar ben bir mart annesi olacağım inşallah 4+5 günlük hamileyim ayın 14 ünde dr muayenesine gideceğim hepinizin haberlerini bekliyorum
Günaydın hanımlar.. Nilüfersahh aşkolsun beni yazmamışsın listeye, küstümZelişcim hemen kötüye yorma, sakin olmaya çalış, umarım herşey yolundadır, dualarım seninle canım.
[/QUOTE]ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...
][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62| |kese görüldüdelikafadulden|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52|
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|
5|hallisna |24|28 Mayıs|04 Mart|69|
6|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek:|
7|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70|
8|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75|
9|essemayit |27|25 Mayıs|1 Mart|..| |kese görüldü|
10|Gelincik001 |24|3 Haziran|10 Mart|61.5|
11|Sirius 06 |25|8 Haziran|15Mart|59|
12|Cans |..|7 Haziran|14 Mart|65|
13|Bosna |29|5 Haziran|12 Mart|51|
14|ezgim |29|03 Haziran|10 Mart|55|
15|Frambuaz |29|..........|8 Mart|
[/table]
merhaba arkadaşlar ben bir mart annesi olacağım inşallah 4+5 günlük hamileyim ayın 14 ünde dr muayenesine gideceğim hepinizin haberlerini bekliyorum
kızlar dünaydınn hayırlı günler bütün güzellikler sizlerle olsun
bende şşimdi hastaneden geldim öğleden sonra sonuçlar ve ultrason için gidicem doktor tahmimi doğumun 2 mart dedi hihoyyyt
benim de 14 temmuzda doktor randevum. ne kadar yavaş geçiyor günler...
bugün doktora gidecek tüm arkadaşlarımdan hayırlı haberler bekliyorum.
zelişcim nasıl oldun?
nilüfermas adaşım bilgilerini verirsen,ekleyim senide:1hug:]
kız benimde 2 mart aynı gün mü doğuraz seninle..hihoyyythihoyyyt..benim dr de 2 mart :CüvCüv::CüvCüv:dedi
bitanem hayırlı olsun önelikle,
ve aramıza hoşgeldin......opuyorumnanaktan
inş. kuşumm bebişlerimiz aynı olcak sen istanbuldamıydın canım
kaydirigubbakcemile5
amin çanım,:Saruboceq:çok teşekkür ederim arkadaşım
seninki de hayırlı olsun hepimiz sağlıkla inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız
canımcım bilgilerini ver,hemencik ekleyim.:1hug:
günaydın kızlar ben çok köyüyüm sabah namaza kalktım içi çamaşırımda pembe kan gördüm yıkıldım şimdide ara ara kahverengi şeklinde geliyo bu bebeğimde bırakıp gidiyo beni galiba saat 1 de randevum
evet bitanem ben istanbuldayım,sen bursada benim büyüdüğüm yerde,memleketimdesin!neresindesin? :hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?