2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Candy cnm senin hamile olduğunu duyduğumda kendim olmuş kadar mutlu olmuştum.. Şeniz Çok şükür Allah bana da nasip etti. Bak yetiştim sana :lepi:
İşte Rabbimin büyüklüğü. Gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.

canım google dan gebelik takvimi ya da hesaplama yazıp son adet tarihini girip ne kadarlık gebe olduğunu hesaplayabilirsin. Ben baktım sana şimdi, 4+2 yani 1 ay 2 günlük gebesin. 6 hafta olduğunda kese görülebiliyor

daha erken bence. ben kan tahlili yaptırdığımda bana dr. bugün için randevu vermişti. Keseyi görmek için. O da 6 hafta oluyor.
Sen de 10 gün sonra gidebilirsin bence. Bu süre içinde bir şikayetin olmazsa.

Canlarım ben Çıkıyorum bırazdan ÖpÜtÜm sızı Çokkk sevıyorum meleĞımı gÖrmeme 1 gÜn kaldıı bır an Önce cuma olsa yaaaa

canım hiç bişey olmaz...ben kan testiyle öğrendikten tam 10 gün sonra gitmiştim dr a...keseyi görmüştük ama kalp atışını 15.günde duyabilmiştik...

4 hafta 2 günlük hamilesin şu anda,10 gün sonra falan gitsen olur daha ultrasonda gözükmeye bilir zaten ben 5 haftamda ançak alttan ultrsasonla görebildim keseyi,,,

Son düzenleme:
yeni gelen arkadaşlarım,hoş geldiniz.RABBıM tamamına erdirsin inşallah..
zelişim yarın dr'dan güzel haberlerle dönersin inşallaaahh..
kıslar daha önceki çizelgemi yeniden ekledim.inşallah bu sefer, hayırlı uğurlu olur..ama bana kimse yardımcı olmıycakmı,yazdığım yazı çıkmıyoo..

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben çok köyüyüm sabah namaza kalktım içi çamaşırımda pembe kan gördüm yıkıldım şimdide ara ara kahverengi şeklinde geliyo bu bebeğimde bırakıp gidiyo beni galiba saat 1 de randevum

zelişcim dur canım hemen kötü şeyler düşünme. fazla dolaşma, yat dinlen doktora gidene kadar. ya da daha erken gidebilirsen git bence. belki üstüne görme gibi bişeydir canım. Allah'ım meleğini korusun...

teşekkür ederim canım gece 4 den beri gözümü kırpmadım doktorum saat 12 den önce muaynehanesine gelmiyo aynı acıyı nasıl kaldırabilirim onu düşünüyorumsenağlama

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...

][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62| |kese görüldüdelikafadulden|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52|
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|
5|hallisna |24|28 Mayıs|04 Mart|69|
6|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek: |
7|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70|
8|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75|
9|essemayit |27|25 Mayıs|1 Mart|..| |kese görüldü|
10|Gelincik001 |24|3 Haziran|10 Mart|61.5|
11|Sirius 06 |25|8 Haziran|15Mart|59|
12|Cans |..|7 Haziran|14 Mart|65|
13|Bosna |29|5 Haziran|12 Mart|51|
14|ezgim |29|03 Haziran|10 Mart|55|
15|Frambuaz |29|..........|8 Mart|
[/table][/QUOTE]

herkese günaydınlar diliyorum,dün yoktum,izinliydim,oyüzden görüşemedik arkadaşlar,öncelikle zelişcim üzme kendini,öyle arada bi kanamalar olabilir,hemen kötüye yorma,.a.s.:1hug:dün doktora gittim,ve zar zorda olsa keseyi görebildik,.bi noktadan ibaret,ay çok heyecanlandımdelikafadulden delikafadulden

:teselli:Zelişimm canımm dualarım seninlee.Kötü düşünme hemen belkide yerleşme lekesidirrr canım.Allahım ınsallhh bugun doktordann hayırlııı haberlerrrr alırr zeliş arkadaşımmmm:teselli:

teşekkür ederim canım gece 4 den beri gözümü kırpmadım doktorum saat 12 den önce muaynehanesine gelmiyo aynı acıyı nasıl kaldırabilirim onu düşünüyorumsenağlama

anım dr ye gidene kadar hareket etmeden yat,bende sürekli oluyor o kanama,endişelenme sakın,gönlünü rahat tut...dr sana ilaç vereçektir,bundan sonra kanama tamamen kesilene kadar yatıp dinleneçeksin sürekli,,,,kaybetmeyeçeksin bebeğini Allahı'n izniyle ,korkma!

Günaydın hanımlar.. Nilüfersahh aşkolsun beni yazmamışsın listeye, küstüm Zelişcim hemen kötüye yorma, sakin olmaya çalış, umarım herşey yolundadır, dualarım seninle canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…