- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.261
İşte Rabbimin büyüklüğü. Gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.Candy cnm senin hamile olduğunu duyduğumda kendim olmuş kadar mutlu olmuştum.. Şeniz Çok şükür Allah bana da nasip etti. Bak yetiştim sana :lepi:
arkadaşlar benim sat tarihim 8 haziran ama siklusum 27 oldugu için 4 temmuz adet günümde adet olmadım ayın 6 sında öğrendim hamile oldugumu ama daha doktora gidemedim bişe olurmu çok yogun işlerim bi türlü işten izin alamadım kese ne zaman görünüo benim sat tarihime göre bana haber verebilirmisiniz lüftfenn:
arkadaşlar benim sat tarihim 8 haziran ama siklusum 27 oldugu için 4 temmuz adet günümde adet olmadım ayın 6 sında öğrendim hamile oldugumu ama daha doktora gidemedim bişe olurmu çok yogun işlerim bi türlü işten izin alamadım kese ne zaman görünüo benim sat tarihime göre bana haber verebilirmisiniz lüftfenn:
zelişcim dur canım hemen kötü şeyler düşünme. fazla dolaşma, yat dinlen doktora gidene kadar. ya da daha erken gidebilirsen git bence. belki üstüne görme gibi bişeydir canım. Allah'ım meleğini korusun...
günaydın kızlar ben çok köyüyüm sabah namaza kalktım içi çamaşırımda pembe kan gördüm yıkıldım şimdide ara ara kahverengi şeklinde geliyo bu bebeğimde bırakıp gidiyo beni galiba saat 1 de randevum
teşekkür ederim canım gece 4 den beri gözümü kırpmadım doktorum saat 12 den önce muaynehanesine gelmiyo aynı acıyı nasıl kaldırabilirim onu düşünüyorumsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?