- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #13.741
Yaşlı bir bayan
Emekliliği geldi...
Saçları kısa kızıl boya...
Hiç evlenmedi... Bekar....
Beyaz ten kısa boy... Genelde de hep kahve giyer...
adını yazsana merak ettim...
teftişte olduğuna eminmisin orda öyle biri yok çünkü...
burda çok özel kalem var ama sen bana isim söyle eniyisi ben çıkaramadım çünkü...
gerçekten sonlara doğru koca ayak olacaksın sırnaşık şey
ben panço giymeği düşünüyorum bol kabanlarımda var idare etcez artık ya bizim yan tarafta kızılay var diyeyimde bi güzellik düşünsün kaydirigubbakcemile3
iyiyim beknur sen nasılsın bebişte hareket yok bişeymi oldu diye korkuyorum sanki önceden pır pır ediyordu
bizde 40 kişi var allah bana acısın :sinifsinif:
pancuben bence bebeişler aynı anda doğurtturulur
naber pembe
Kızılay mı? Yan tarafta mı? Onların verdiği şeyler birbirinin aynısı oluyormus... Olmaz simdi, baska birinde daha gorurum, kalbim kırılır...
Ben dila nın is yerindeki gibi yardımsever bir grup arıyorum ama bulamıyorum... Benim is yerimdekiler domuz gibidirler, burunlarından kıl aldırmazlar... Hepiscigi kokos hanımefendi...
Kardes ben de web sense var,
Hicbir cizelgeyi isten goremem...
Ama beklersen aksam evden girip bakarım seninki olmus mu diye...
Normalde kendi notunun altında bende oldugu gibi gormen lazım...
Herkes her cizelgeyi gorur...
Web sensi olanlar hicbirini goremez...
adını yazsana merak ettim...
teftişte olduğuna eminmisin orda öyle biri yok çünkü...
burda çok özel kalem var ama sen bana isim söyle eniyisi ben çıkaramadım çünkü...
Kadının adını yuttum sanki, ulan bir hatırlasam sindirmeden şu adı... Dilimin ucunda ama çıkmıyorrrrr...
Gülgün diyesim geliyor... Ama geri gidiyor.... Belki de kardesi Gülgün dü...
kız kötü demiyorum zaten her ne kadar uyuz olsamda onlara huyunu biliyorum sade e daha tutumlu olmasını söylüyorum o kadar,,,,kaydirigubbakcemileSelkie,
Canım yaa,
Bunların hepsi inan aynı...
Ama :
Bence asla annesine yada kardeşine kötü deme... Çünkü onlar ne kötülüğü yaparsa yapsın o görmez. Görse bile sana açık etmez sen kötü dediğin için, sonunda sen haklı çıkma diye... Onlar senin a.ına etse, yine kötü sen olursun... Onun için bence aman çok iyiler de... Sen böyle dedikçe, bir süre sonra sen söylemeden o kendini salak hissetmeye başlar zaten... Benim de ailem var der... Ve kendini enayi gibi hisseder... Sana daha bağlanır ama her hareketinde salaklığını yüzüne vurusan hayatta takmaz seni, hep sen kötü olursun...
İkinci olarak bence adamın çok elinin altındasın. Adam ne zaman istese seni buluyor... Bırak biraz da bulamasın... Seni cepten arayıp da bulamazsa, sen de telefonum çekmiyor, bozuldu dediğinde o kendi eliyle alır telefonu... Adamın her an elinin altındasın... Biraz daha az zaman ayır adama ki, özlesin seni...
Üçüncü olarak, bence bu bebek doğup da ele ayağa gelince, kendine şöyle bir iş için bakın... Belki bir cafe açabilirsin, belki bir bijuteri ama senin kendi elinde kendi paran olursa; bu adam sana avucundaki kuş olarak bakamaz... Korkar, ters davranırsam çeker gider der... Senin de onun karşısında duruşun değişir...
Kardeş inan bu erkek soyunun hepsi aynı... Sana bu kadarını söyleyeyim... Hareket, tavırları da aynı...
telefon baktım geldim şöyle piyasayı araştırdım,eşime koyaçak bir tel buldum....akşama söyleyeçeğim bakalım ne yapaçak...laelaelaelaelaetamam canım takmıyorsun kafana birşey gidip güzelce alıyorsun tel.
Bu sabah güne o kadar kötü başladım ki... Normalde eşim işe bırakıyordu, hamile olduğum için...:CüvCüv: Bu sabah erken gitmesi gerekti. Giyindim, servisi beklerken kusmaya başladım... :gitme:Servis geldiğinde yarım kesip bindim... İçinde her saniye ölümcüldü... akannehirİşe geldiğimde kaldığım yerden devam ettim...
Şimdi de başım dönüyor... O kadar halsizim ki... Ne güzel yiyordum herşeyi... Yine ne oldu banaakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
günaydın hepinize kızlar güzel bir gün geçirmenizi diliyorum hepinize.
biz bugün nasipse doktora gidicezhihoyyyt.çok heyecanlıyım her seferinde öyleyim zaten.ultrasonda kımıldadığını görünce rahatlıyorum.inşaallah meleğim iyidir sağlıklıdır:Saruboceq:.dua edin bizim için olurmu kızlar.belki bugün cinsiyet öğreniriz.bana da etraftan okadar çok tahmin ve meraklı sorular varki ben bile merak ettim.ama göstermesede sorun değil.ben hertürlü seviyorum onu.
ya çnım suçuk yememen lazım senin..benim dr yasakladı...hem belki kullandığın kozmetiklerde alerji yapmış olabilir...geçmiş olsun,bir dr ye gözük istersen..kan tahlili falan yaptır...Merhabalar arkadaşlar...İnşallah herkes iyidir..
Sinpac'cım geçmiş olsun...
Ya kızlar ben pek iyi değilim...
aklıma bişi takıldı dünde size bahsettim ama kimse ilgilenmedi...
bende 1 haftadır deri döküntüsü var ve kaşınıyor..Sivrisinek ısırdı sandım ama eşimde de var...
Geçen hafta sucuk ekmek yedik sultanahmette..Sucuk tam pişmemişti bende o akşamdan beri var bunlar...Ya birde bende toksplazmaya karşı bağışıklık yok maalesef( herbir virüsü almışım ama bunu kapmamışım nedense) acaba virüs aldım da bunlarda onun belirtilerimi????
Bugün fırsat bulabilirsem cildiyeye gidicem...
bitane bundan aldım dün bitanedeee....
günaydın güzel mart anneleri biraz okudum da bazı arkadaşların canı sıkkın üzüldüm allah hepimizin evlerine huzur versin canınızı sıkmayın noluur herşey düzelir yeterki sağlığımız bozulmasın bebişlerimiz iyi olsun..
Hayırlı cumalar herkese..
Pancuben, Seyyaltaner,Sinpac geçmiş olsun kızlar. Dikkat edin kendinize.
Semahamit gözünaydın canım.Kızlarımız çoğalıyor yaşasın!!
Nilufersahh tatlım kıyamam sana...
Selkie bu dönemlerde hassaslık normal bildiğim kadarıyla ama eşinle başka problemler olduğundan da bahsetmiştin. Bebeğinin sağlığı için daha sakin olmaya çalış canım...
Yaz inşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan.
ÇatladaPatla bana kız diyen de vardı erkek diyen de ama içime hep kız doğuyodu. Doktor % 80 kız dedi. İnşallah haftaya perşembe cinsiyetini daha net öğrenebilicez. Cinsiyeti önemli değil,Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize.
Sinpac bu kaşıntılar vücüt tuzu idrarla atamadığı zaman oluyomuş . Özellikle geceleri artıyomuş. En iyi çözüm yatmadan önce cildini lifle temizleyerek ılık duş almakmış..
bebeğiniz cinsiyetini öğrenirken hangi ultasonla baktılar bazı doktorlar alttan bakıyormuş bazılarını karından hangisi doğru????
müsteşarın bizim burdda işi olmaz ezgi diye biri yok burda öbürünü tanır severim sen nerden tanıyosun s.... cimi?ee bu arada vebsense den değil senin çizelgen yok zati...beknurcum pire nerden çıkmış ya eminmisin? offf her bi şeyi dökmen lazım ilaç mideni bulandırır tek başına yapamazsın onu bütün evi ilaçlattırmanız lazım.
Eminim canım yaaa şüpheleniyordum ztn bgn eşimde gördüm ısırıklarını..ve son olarak az önce iç çamaşırımda pirenin kendisi ile tanıştık ama öldüremedim yaa mafoldumben
Bu arada yrn evi ilaçlıycam nevresimleri battaniyeleri yıkıcam evide ilaçlamadan sonra siler süpürürüm
başka napıyım???
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcanlarım, akşam şirket yemeği var, ben gelmiyim diye yalvardım ama genel müdürüm çok ısrar etti.
balıkçıya gideceklermiş, balık yiyemiyorum hala, istenmeyen sonuçlar doğuruyor...
diğer deniz ürünleri yenir mi hamileyken? kalamar, karides falan gibi?
canım aslında tam balık mevsimi bi dene istersen bebişe çok yararlı belki yiyebilirsin.yemiyorsan karides ye oda çok yararlı.canlarım, akşam şirket yemeği var, ben gelmiyim diye yalvardım ama genel müdürüm çok ısrar etti.
balıkçıya gideceklermiş, balık yiyemiyorum hala, istenmeyen sonuçlar doğuruyor...
diğer deniz ürünleri yenir mi hamileyken? kalamar, karides falan gibi?
Beknurcum çok geçmiş olsun, hay allah ne aksilik olmuş ya...
yardımcı olacak bişey söyleyemicem, hiç pire görmedim.
ama bol bol bitlendim, allah tekrarından korusun :)
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
: , karides, somon balığı, deniztarağı, kalamar bunlardan yiyebilirsin ama genelde kızartma yapıyorlar kalamar karides filan sen de salata ye canım ama kalamara ben bile hayır diyemem
canım aslında tam balık mevsimi bi dene istersen bebişe çok yararlı belki yiyebilirsin.yemiyorsan karides ye oda çok yararlı.
canım evde denemeye başla o zaman sen.ben iki gün önce başladım balık sezonuna.çupra aldım onu fırında yaptım.karideste çok faydalıymış.bende alıcaktım geçen gün şu dondurulmuşlardan ama güvenemdim napsam acaba zararlımıdır dondurulmuş ürün ya.salata da yiyemiyorum be canım, toksoplazmaya bağışıklığım çıkmadı benim, doktorum dışarda salata yemeyi kesinlikle yasakladı.
sırf problemim yani :)
evde olsak deniycem ben de canımcım, gel gör ki bi balık lokantası kaldı zaten kusup rezil olmadığım, onu göze alamıyorum :) karides yerim ama...
selkie tatlım inşallah kafana göre bir tel.bulur alırsın.bu erkeklere ne yapsak az çünkü benimkide beni gerdi bugün iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?