2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba, Beknur ilaçlama işini kendin yapma sakın, bilen anlayan birilerine hatta işin uzmanlarına yaptır. Pire bu, çabucak çoğalan ve yayılan bir hayvan. Evdeki her şeyi elden geçirmek gerekebilir. Pire için yorgan yakmak lafını hatırlatırım. ılaçlama şirketine başvur. Bebiş gelmeden evi temizletin. Geçmiş olsun.

anladım cnm ben yapamamışımdır büyük ihtimalle neyse ne yapalım saol yinede mirmirmirmir

kız kötü demiyorum zaten her ne kadar uyuz olsamda onlara huyunu biliyorum sade e daha tutumlu olmasını söylüyorum o kadar,,,,kaydirigubbakcemile
o çep olayını deneyeçeğim,gerçi bulamadığında iyiçe kuduruyor bağırıp çağırıyor ama olsun....
çalışmayı istiyorum anım aslında ama oğluma bakaçak kimsem yok,haid o okula başladı küçüğünün çarsine bakmam gerekeçek,kreşe veririm ama ordada güzel bakmıyorlar,oğlumu 3 yaşından bu yana yarın gün olarak yolladım ben hep,ama altını falan düzenli değiştirmiyorlardı buda pişik yapıyor ve sürekli hasta oluyordu,birde çoçuklar birbirlerine zarar veriyordu bazen...güvenebileceğim bir yer bulursam ançak yollarım,bakıçı alsam onlarda çok para alıyor,,,1500 tlden başlıyor burda...hııı şunu düşünüyorum ama benimki iş yeri açmayı düşünüyor başkasıyla ortak orda belki çalışabilirim diye heves ediyorum,hem böylelikle bebekte sorun olmaz pek,idare ederim onu arada,,,söyle 2. 3 yaşına falan gelseydi,,,o zaman düşüneçeğim bişeyler...

tamam canım takmıyorsun kafana birşey gidip güzelce alıyorsun tel.
telefon baktım geldim şöyle piyasayı araştırdım,eşime koyaçak bir tel buldum....akşama söyleyeçeğim bakalım ne yapaçak...laelaelaelaelae

çanım ya geçmiş olsun niye bu kadar kötü oluyorsun sen,,,dr ne bahsettinmi bu durumdan,en azından bir öneride bulunsa sana....9 ay böyle gitmez inşallah...

çanım güzel haberlerlee gel inşallah...

ya çnım suçuk yememen lazım senin..benim dr yasakladı...hem belki kullandığın kozmetiklerde alerji yapmış olabilir...geçmiş olsun,bir dr ye gözük istersen..kan tahlili falan yaptır...

bitane bundan aldım dün bitanedeee....

ya acnım çok güzelmiş ..güle güle kullan...çok raat oluyor bunlar,bendede var biraz değişiği...

çanım çok sağo,Allah hepimizin evine huzur versin...

çanım benim sabahtan beri düşünüyorum zaten artık aldırış etmeyeeğim ona..bakalım sonuç ne olaçak...

bebeğiniz cinsiyetini öğrenirken hangi ultasonla baktılar bazı doktorlar alttan bakıyormuş bazılarını karından hangisi doğru????

normal her zaman baktığı ultrasonla baktı....siyah beyaz olanlardan...

Beknurcum çok geçmiş olsun, hay allah ne aksilik olmuş ya...
yardımcı olacak bişey söyleyemicem, hiç pire görmedim.
ama bol bol bitlendim, allah tekrarından korusun :)

canlarım, akşam şirket yemeği var, ben gelmiyim diye yalvardım ama genel müdürüm çok ısrar etti.
balıkçıya gideceklermiş, balık yiyemiyorum hala, istenmeyen sonuçlar doğuruyor...
diğer deniz ürünleri yenir mi hamileyken? kalamar, karides falan gibi?

beknur ne piresi kız şimdi gördüm...Allah Allah nerden gelmiş...sen kendin yapöma sakın ialçlamayı,şirketler var gelsin ilaçlasınlar,sende bir kaç gün başka yerde kal,yokmu ailenden kimse yakınında orda kal...

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
: , karides, somon balığı, deniztarağı, kalamar bunlardan yiyebilirsin ama genelde kızartma yapıyorlar kalamar karides filan sen de salata ye canım ama kalamara ben bile hayır diyemem

canım aslında tam balık mevsimi bi dene istersen bebişe çok yararlı belki yiyebilirsin.yemiyorsan karides ye oda çok yararlı.

Beknurcum çok geçmiş olsun, hay allah ne aksilik olmuş ya...
yardımcı olacak bişey söyleyemicem, hiç pire görmedim.
ama bol bol bitlendim, allah tekrarından korusun :)

Saol canım beni 2.kez ısırıyo..bikeresinde küçükken ısırmıştı ama o üstümde kalmadı geçti..Bu bi haftadır üstümde ve demekki evde yaaa..şimdi şüphelenmeyede başladım acaba bizim işyerinde bodrum katı araba garajı..oradan mı kaptım naptım

salata da yiyemiyorum be canım, toksoplazmaya bağışıklığım çıkmadı benim, doktorum dışarda salata yemeyi kesinlikle yasakladı.
sırf problemim yani :)

canım aslında tam balık mevsimi bi dene istersen bebişe çok yararlı belki yiyebilirsin.yemiyorsan karides ye oda çok yararlı.

evde olsak deniycem ben de canımcım, gel gör ki bi balık lokantası kaldı zaten kusup rezil olmadığım, onu göze alamıyorum :) karides yerim ama...

canım evde denemeye başla o zaman sen.ben iki gün önce başladım balık sezonuna.çupra aldım onu fırında yaptım.karideste çok faydalıymış.bende alıcaktım geçen gün şu dondurulmuşlardan ama güvenemdim napsam acaba zararlımıdır dondurulmuş ürün ya.

selkie tatlım inşallah kafana göre bir tel.bulur alırsın.bu erkeklere ne yapsak az çünkü benimkide beni gerdi bugün iyice.

seninki ne yaptı sana bu gün,,hiç uslu durmuyorlar yaaa,bu arada ben telefon almadım bugün ama lohusa yatağım için dantelli örtüleri ve yatak örtüsünü aldım,english home dan ,oaraya bi bakın derim,nevresimleri çok hoş,,,birde oğluma giysi aldım çoçuğun çoğu şeyi küçük gelmeye başlamış,,bende düzüverdim oğlumu bugün,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…