2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar balık yiyemeyenler için çok güzel hafif bir tarifim var.malum şu anda sezondayız.taze zamadayız büyük balıkları.
çuprayı aslıyorsunuz zaten temizleyip veriyorlar gene içini yıkadıktan sonra bir kabın içinde göz kararı zeytinyağ,tuz,kekik,karabiber ve pulbiberi karıştırın.daha sonra balığın içine dışına güzelce fırça yardımıyla sürün öylece fırına atın.çok lezzetli ve hafif oluyor.balıkların kendine has ağır kokusuda olmuyor.midesi bulanan arkadaşalrımız bile yiyebilirler rahatlıkla.

canım sorma iki günden beri pek iyiydi nazar değdirdim sanırım adama.şimdide bir kapris bir hava sorma gitsin.neye sinirlendiyse hırsını benden almaya kalkıyor.

kızlar balık muhabbetinden bayılmasıysanız birkaç bir şey daha eklemek istiyorum.
mümkün olduğunca sakın dip balığı,tatlı su balığı yemeyin.alabalık mesela.uzak durun.çupra,levrek,somon,karides hamilelerin yemesi gereken balıklar.köpekbalığı ve kılıç balığını kesinlikle yemeyin.

canım sorma iki günden beri pek iyiydi nazar değdirdim sanırım adama.şimdide bir kapris bir hava sorma gitsin.neye sinirlendiyse hırsını benden almaya kalkıyor.

çanım tarif için sağol,deneyeçeğim en kısa zamanda....
açaba eşinin bir şeye çanımı sıkkında böyle davranmaya başladı...

Kızlar bıŞı sorcam dÜn doktorum Çatlak oluŞmasını Önlemek ıÇın excıpıal lıpo adında bı krem verdı ıÇınızde bunu kullanan yada duyan varmı?

bilmem ki, hiç almadım dondurulmuş ürünlerden. zaten pek yemek de yapmıyorum ki ben, hamile kaldığımdan beri...

içim ısındı bu tarife, haftasonu midem iyi olursa deneyeceğim canım, çok teşekkürler...

afiyet olsun kızlar mutlaka deneyin pişman olmazsınız.bende kokusundan tiksinmiştm ancak böyle yiyebiliyorum.en azından hamis bollaşana kadar.büyük balıklar kızartılmıyor yağlı oldukları için fırındada herkez sevmiyor böyle değişik gelebilir.

Kızlar bİŞİ sorcam dÜn doktorum Çatlak oluŞmasını Önlemek İÇİn excİpİal lİpo adında bİ krem verdı İÇİnİzde bunu kullanan yada duyan varmı?

Ben önceden ellerime sürerdim ondan...
Çok sıvı ve kötü kokan bir krem...
Tabii sen kokusunu belki beğenebilirsin... Yani bence kötüydü...

Ben de balığı çoook sevmeme rağmen hamileliğimin ilk ayındaki koku ve bulantılar yüzünden balık yiyemez oldum.. :gitme:
Doktor balık yağı verdi.Günde 2 kez onu içiyorum. Balık adını duyunca midem kalkıyo.. :bbo:
Bugün de eşim çok ısrar etti balık yemeye gidicez...
Bilmiyorum yiyebilecek miyim..

bence yersin bol limon sık üstüne yarısını olsda ye canım.ben artık haftada üç defa balık yiycem.zaten üç öğünden fazlası zararlı balığın.

Yahu ne biliyim nerden geldi beni buldu yaaa..Sinpac'ın dediği gibi 5-6 kişiydik onlarda bişi yok gele gele bana geldi pireeee...
Yarın ki planım şöyle böcek pire için raidin böcek savarları var yarın eşime ilaçlatıcam evi sonra kapatıp kapıyı sinemaya gidicem...akşamada kayınvalideye giderim gelir evi havalandırırım..kalmam kayınvalidede rahat edemiyorumm

Bu arada bulduğun cep telefonunun resmini atsana merak ettim kaydirigubbakcemile5

Ayyy balık dedinizde canım istavrit tava istedi yaaa
bu akşam yaptırsammı acaa balıkçıya...yemekte var evde aslında

ya inşallah ilaç işe yarar.yün yorgan falanvarsa evde ona gelebilirmiş....

beğendiğim telefonda bu güzelmi? nokia n85

Son düzenleme:
selam canlarım iyiakşamlar hepinize bebişler de sizlerde iyisiniz inşallah ben pek sık giremiyorum ...gelişmelerden de pek haberdar olamıyorum...öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…