- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #13.781
kızlar çatlak için ne kullanıyosunuz. Doktorum bana bebe yağı sür dedi. Bi arkadaşımda kakao yağı özlü krem kullanmış çok iyi geldi dedi. Aranızda kullanan var mı?
arkadaşlar merabalar bende inşallah mart annelerinden olucam size bişey sormak istiyorum aranızda hem hamile hem tiroit problemi olan varmı ?.... maalesef ben hamile kaldıktan sonra böyle bi sorun çıktı bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim tiroit için bi hap kullanıyorum ama tabiki hiç ilaç kullanmasak en iyisi dimi bileniniz varsa aydınlatın beni kızlarrr.:sinifsinif:
ben yaklasik 2 aydir mustela kullaniyorum.
simdilik memnunum. biraz genetik oldugunu ve vucudu nemli tutmakla ilgili oldugunu arastirdim ama yinede keske kullansaydim dememek icin kullaniyorum.
efecrin 16-20 haftalarda yapılıyor sen doktoruna sor hastanede müsaitse doktorun git benimde pazartesi çıkacak ya ben korkmaya başladım bebeğimi hissedemiyorum akşamlarıda arada alttan kramp giriyır bayramıda bağırsak kramplarıyla geçirdim sizce sorun varmıdır doktora sordum bişey olmaz dedi önceleri karnımda kıpırdanmalar vardı şimdi yok korkuyorum acaba 3lü testin sonucunu alacağım pazartesimi muayene olsam bugünmü doktorum 1 ay sonra çağırdı
Herkese günaydın ii hafta sonları .arkadaşlar merabalar bende inşallah mart annelerinden olucam size bişey sormak istiyorum aranızda hem hamile hem tiroit problemi olan varmı ?.... maalesef ben hamile kaldıktan sonra böyle bi sorun çıktı bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim tiroit için bi hap kullanıyorum ama tabiki hiç ilaç kullanmasak en iyisi dimi bileniniz varsa aydınlatın beni kızlarrr.:sinifsinif:
ınşallah herkes güzel haberlerle döner Allah herkesin gönlüne göre versin kızlarda çoğalsın artık..Herkese GÜNAYDIIIIN.
YAZ34 VE NıLÜFER doktora gidiceklerdi umarım güzel haberlerle dönerler.Bence nilüferin kızı olucak bakalım tuttacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?