2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah ne güzel:) gaz değildir bir süre sonra insan gazı ve bebeği ayırt edebiliyor zaten...mesela söylemesi ayıptır dün akşam gazın vardı fazlasıyla ama bebeğimi hiç hissedemedim hatta endişelendim ama bugün göbek atıyor galiba...bu aralar tatlıyı fazla kaçırıyorum ondan olabilir:)
kıpırtılar bir süre sonra netleşiyormuş ki yakında tekmeleri yemeye başlarız inşallah.....

ilhi çok alem bi bebek desene....ya benimkide çok hareketli kızımda böyleydi hala hareketli insan izlerken yoruluyo...yandımmı nekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anne karnında hareketli olan doğunca da öyle oluyorsa ve bu zilli şimdiden kendini hissettiriyorsa ben de yandım demektir....ki ben de çoook yaramazdım küçükken ...eden bulurmuş

yaa ben hiç hissetmiyorum oğlumu doktor daha erken diyor en erken 20.haftada hissedilir diyor ben 19.haftanın içindeyim tık yok daha

yaa ben hiç hissetmiyorum oğlumu doktor daha erken diyor en erken 20.haftada hissedilir diyor ben 19.haftanın içindeyim tık yok daha

16.haftadan sonra hissedilebilirmiş ama ilk gebeliklerde 20.den sonra diyorlar ve ben de hiç beklemiyordum hissedebileceğimi çünkü kilolu annler geç hissedermiş...belki de kendimi dinleyecek çok vaktim olduğundandır...sabahçıyım erken geliyorum eve ve okulumuzdaki tadilat hala bitemediği için (!) perşembe cuma ders yapamadık...hala boştayım ben de bebeğim napıyo diyo bakmakla meşgulüm şimdilik

Arkadaşım sen ne öğretmeniydin?

bende nerdeyse bütün kendimi dinliyorum ama duymuyorum yada anlamıyorum gaz olabilir diye düşünüyorum

canımya geçmiş olsun bende propycl diye bi hap kullanıyorum aslında kan değerlerim baya düzeldi ama kullanmam lazımmış ben tek doktorada iananmadım bikaç tanesinede sordum kullanman daha iyi dediler ama 9 ay kullanınca tiroit ilaçlarını bebeğede geçiyomuş onun için üzülüyorum 7 senedir bekliyoruz bebeğimizi 3 ayı doldurdukya çok şükür düşük riski varmıdırki hala CADIARZU tek duam sağsalim bebeğimize kavuşmak valla umarım sende doktora gittinde iyi haberlerle dönersin canımmm:teselli:

merhaba kızlar bende az önce dr dan geldim, ikili test sonuçlarımız çok şükür iyi çıktı, bu arada bebeğimizin cinsiyetide belli oldu, kızmış,tahminlerimiz ve içime doğan çıktı çok şükür..

oyoyo maşallah ne güzel sana arkadaş geliyo desene sağlıkla kucağınada alırsın inşallah..:Saruboceq:

merhaba canım ben nisan annesiyim inş. bi bakıyım dedim mart anneleri nasıllar? bu arada hayırlı olsun kızın maşallah. kız olma yolunda belirtilerin neydi yani naıl tahmin ettin merak ettim de

sağolun arkadaşlar,ben cok istiyordum kız olsun diye ama sanırım babamız bana belli etmemeye çalışsada erkek olmadı diye birazcık üzüldü gibi geldi, neyse ilk çocuğumuz kızımızda yok oğlumuzda sağlıklı olsunda gerisi önemli değil..

merhaba canım ben nisan annesiyim inş. bi bakıyım dedim mart anneleri nasıllar? bu arada hayırlı olsun kızın maşallah. kız olma yolunda belirtilerin neydi yani naıl tahmin ettin merak ettim de

ya aslında öyle belli başlı bi belirtim yoktu karnım hiç çıkmadı ama basenlerden aldım gören herkes kızın olucak diyordu zaten ama benim hamileliğimi öğrendiğimden beri hep içime doğan kızdı hatta hep kızım diye seviyordum, içime doğan oldu çok şükür..

anne karnında hareketli olan doğunca da öyle oluyorsa ve bu zilli şimdiden kendini hissettiriyorsa ben de yandım demektir....ki ben de çoook yaramazdım küçükken ...eden bulurmuş

yaa bilmiyorum ama kızım ilk doğduğu zmanlarda karnımda oynadığı vakitlr hep uyanıktı..doktorumuzda çok hreketli olcak diyodu ..veee öylede oldu..bazen o uyuyunca üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum..kaydirigubbakcemile3
bende çok yaramazmışım babam hep sanki seni izliyorum diyor kızıma bakarken .buda çok hareketli sağlıklı olsunlarda...:Saruboceq:

bence bebeğinin özelliğide olabilir bazı bebekler geç oynar yada daha geç hissedersin ama ben ikisinide daha erken hissettim 20.haftanın bi kriter olduğunu bilmiyordum..

bende nerdeyse bütün kendimi dinliyorum ama duymuyorum
yada anlamıyorum gaz olabilir diye düşünüyorum

zaten ilk hissetmelerin hep bi seyirme gibi olur...

maşallah:) hayırlı olsun hihoyyyt

Yaşasın bir kızımız daha oldu. Hayırlı olsun arkadaşım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

sağol canım cevap verdiğin için benim de içime hep kız doğuyor da oyüzden sordum. allah bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip eder inş.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…