- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #13.841
Benim rahmim de iyice yukarı çıktı, hissedebiliyorum rahatlıkla. Sol tarafımda kıpırtılar hssediyorum ben de, özellikle sınıfta konuşurken. Kendiyle konuştuğumu sanıyor sanırım. :) Haz hareketi değil onu biliyorum ama ne olduğunu da kestiremiyorum. Bir an önce hissetmek istiyorum ama :)
Aman maaşallah arkadaşım. Ben de haftaya gideceğim üçlü test için ve çatlıyorum meraktan.
ilhi çok alem bi bebek desene....ya benimkide çok hareketli kızımda böyleydi hala hareketli insan izlerken yoruluyo...yandımmı nekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
üçlü test neden yapılıyor bana doktorum ikili iyi çıkarsa üçlüye gerek yok demişti
yaa ben hiç hissetmiyorum oğlumu doktor daha erken diyor en erken 20.haftada hissedilir diyor ben 19.haftanın içindeyim tık yok daha
Bilmem, doktorum öyle dedi. :) Doktorum da gereksiz şeyler yaptırmıyor aslında, yemek konusunda bile kısıtlamadı ama 17. hafta sonunda çağırdı. İkili testimde de bir şey yoktu.
16.haftadan sonra hissedilebilirmiş ama ilk gebeliklerde 20.den sonra diyorlar ve ben de hiç beklemiyordum hissedebileceğimi çünkü kilolu annler geç hissedermiş...belki de kendimi dinleyecek çok vaktim olduğundandır...sabahçıyım erken geliyorum eve ve okulumuzdaki tadilat hala bitemediği için (!) perşembe cuma ders yapamadık...hala boştayım ben de bebeğim napıyo diyo bakmakla meşgulüm şimdilik
16.haftadan sonra hissedilebilirmiş ama ilk gebeliklerde 20.den sonra diyorlar ve ben de hiç beklemiyordum hissedebileceğimi çünkü kilolu annler geç hissedermiş...belki de kendimi dinleyecek çok vaktim olduğundandır...sabahçıyım erken geliyorum eve ve okulumuzdaki tadilat hala bitemediği için (!) perşembe cuma ders yapamadık...hala boştayım ben de bebeğim napıyo diyo bakmakla meşgulüm şimdilik
Arkadaşım sen ne öğretmeniydin?
Herkese günaydın ii hafta sonları .
Özlemcim bendede troid problemi var ilaç kullanıorum hamileliğimin başlangıcından beri aslında normalde en fazla 5 olması gerekirken hamilelerde 2,5 un üstünde kabul edilmiyor bebeğe zarar verme riskinden dolayı doktorun mutlaka yönlendirmiştir seni. Ben bunun için ayrıca endokronoloji uzmanına gittim her sabah aç karnına 50 mg euthyrox 2.5 adet içiorum. Bende ilaç çok kanda pıhtılaşma düşük riski falan umarm sorunsuz olur bu ikinci hamileliğim ilki talihsizlikti..
Salı günü randevum var aslında cuma istedim ve alamadım iki gündür kabuslarla uyanıyorum müthiş sancılarım var ve ödüm kopuyor pıt pıt larıda pek duyamıyorum salı gününü iple çekiyorum ...
merhaba kızlar bende az önce dr dan geldim, ikili test sonuçlarımız çok şükür iyi çıktı, bu arada bebeğimizin cinsiyetide belli oldu, kızmış,tahminlerimiz ve içime doğan çıktı çok şükür..
merhaba kızlar bende az önce dr dan geldim, ikili test sonuçlarımız çok şükür iyi çıktı, bu arada bebeğimizin cinsiyetide belli oldu, kızmış,tahminlerimiz ve içime doğan çıktı çok şükür..
merhaba canım ben nisan annesiyim inş. bi bakıyım dedim mart anneleri nasıllar? bu arada hayırlı olsun kızın maşallah. kız olma yolunda belirtilerin neydi yani naıl tahmin ettin merak ettim de
anne karnında hareketli olan doğunca da öyle oluyorsa ve bu zilli şimdiden kendini hissettiriyorsa ben de yandım demektir....ki ben de çoook yaramazdım küçükken ...eden bulurmuş
yaa ben hiç hissetmiyorum oğlumu doktor daha erken diyor en erken 20.haftada hissedilir diyor ben 19.haftanın içindeyim tık yok daha
bende nerdeyse bütün kendimi dinliyorum ama duymuyorum
yada anlamıyorum gaz olabilir diye düşünüyorum
maşallah:) hayırlı olsun hihoyyyt
ya aslında öyle belli başlı bi belirtim yoktu karnım hiç çıkmadı ama basenlerden aldım gören herkes kızın olucak diyordu zaten ama benim hamileliğimi öğrendiğimden beri hep içime doğan kızdı hatta hep kızım diye seviyordum, içime doğan oldu çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?