- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #13.821
selam arkadaşlar umarım herkes iyidir. yazcım bebişin iyi olmasına çok sevindim geçmişi okumadım umarım herkes iyidir.
yaa ben bir haftadır çok kötüyüm bir sorunum var bebeğim aşağda oda vajinama baskı yapıyo sanki alt tarafım şiş gibi duruyo sızlıyo bu durum ilk hamileliğimde doğuma 15 gün kala olmuştu çocuk çatıya girmeye başladığında oturamıyorum tek bacamı altıma almak zorunda kalıyorum doktoruda aramadım korkuma sizdede aynı problem varmı ikinci hamileliği olanlarda özellikle sabah kalktığımda falan çok sızlıyo mafoldumben
herkese merhaba biz geldikkk.
destek olan ve bizi merak eden herkese çok teşekkürler arkadaşlar.
evet dün doktora gittik.doktor baş karın ve bacak ölçümlerimizi falan yaptı.allaha çok şükür meleğim iyi.sonra cinsiyetine geldi sıra.baktı baktı dediki "sen kız mı istiyorsun dedi sanırım öyle" dedi.sonra biranda" hayır dur burda bişey var" dedi.uzun uzun yine baktı bizimki bacaklarını açmış yatıyor ortasındada bir çıkıntı.bizede doktor gösterdi gerçektende pipiye benziyordu.ve sonuçta büyük bir ihtimalle erkekkkk.iki hafta sonra tekrar gidicez üçlü taramamız var ozaman artık tam belli olur.taramamızda inşaallah temiz çıkar.
dün arkadaşımda kaldığım için size bugün yazıyorum hepinizi çok öpüyoruz oğluşumlaopuyorumnanaktan.
yaz gözün aydın canım. Sağlıkla dünyaya gelir inşallah erkekin
Gözün aydın Yaz hayırlısı inşallah oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın..
Gözün aydın. Allah hayırlısıyla oğluşunu kucağına almayı nasip etsin.
hepinize çok teşekkür ederim kızlar çok sağoluna.s..rabbim hepimize sağlıkla kucağımaza aldığımız günleride göstersin.tühhhh tutmadı hehehe sırnaşık şey
önemli olan sağlıklı olması hayatım sağlıklı olsunlarda kız-erkek mühim değil dimi :CüvCüv:
3 lü testide atlatıcaz allahın izniyle canım :1hug:
ben bugün pek yazamıyorum yeni bayan geldi yanıma arasıra uğrayıp bakarım yine napıyorsunuz diye :enbuyukkk:
evet dün doktora gittik.doktor baş karın ve bacak ölçümlerimizi falan yaptı.allaha çok şükür meleğim iyi.sonra cinsiyetine geldi sıra.baktı baktı dediki "sen kız mı istiyorsun dedi sanırım öyle" dedi.sonra biranda" hayır dur burda bişey var" dedi.uzun uzun yine baktı bizimki bacaklarını açmış yatıyor ortasındada bir çıkıntı.bizede doktor gösterdi gerçektende pipiye benziyordu.ve sonuçta büyük bir ihtimalle erkekkkk.iki hafta sonra tekrar gidicez üçlü taramamız var ozaman artık tam belli olur.taramamızda inşaallah temiz çıkar.
dün arkadaşımda kaldığım için size bugün yazıyorum hepinizi çok öpüyoruz oğluşumlaopuyorumnanaktan.
ya kızlar günaydın bugün canım sıkkın biraz dudağımda uçuk çıkmış çok korktum inşallah bi sorun olmaz...aman nerden çıktı şimdi bu en çok korktuğum şeydi yaaa....
allah daim etsin canım.. bize de böyle mutlu haberler vermek nasip etsin allahım. peki bişi sorucam ben bugün 14 haftama girdim artık belirtilerim çok azaldı. nerdeyse yok gibi. Sende azaldımı belirtiler bu haftalarda. Ben merak ediyorum da...kafamçokkarıştı
Ben 16. haftamı doldurdum hala hiçbir şey hissetmiyorum.
:) ama karnım çıkmıştır en azından. oda yok bende... birtek başağrım var hamilelik belirtisi bide kocaman göğüslerim. Başka bişi yok. Netten baktımda hep zaten belirtiler bitecek diyor. Ama ben 9 ay midem bulansın istiyordum:)))
9 ay mide bulantısını istemek miakannehir
Alemsin arkadaşım :)
Ben mide bulantısı da yaşamadım. Birkaç gün biraz bulandı, iştahım kesildi ama sonra düzeldi şükür. İyidir bebeğin merak etme. Üç dört haftaya kadar göbek de çıkmaya başlar...
evet. benim önceden 2 düşüğüm varda. mide bulantıları bana onun yaşadığını hissettiriyor. Daha mutlu ve emin oluyordum da:)) Biliyorum abartıyorum ama. napimmmmkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
yeni paşalar geliyor maşallahhayırlı olsun....
biz de haftaya salı gidiyoruz doktora inşallah tahlil sonuçlarımızı göstericez ve 3lü test yapıp yapmamaya karar vereceğiz...doktor gerekmeyebilir demişti...2linin sonuçları gayet iyi diye....hayırlısı artık
benimle aynı haftada olan bir arkadaşım var hiçç karnı yok onun da ama zaten öncesinde zayıftı ve mide bulantısı olmuş sürekli...ben de tam tersi olduğum için koca bir göbeğim ve sürekli hareket eden bir bebeğim var:)bu kadar erken hissedeceğimi düşünmüyordum ama...çok güzel bir duygu...dün bütün gece tık yoktu tedirgin oldum ama sabahtan beri kıpır kıpır:) çok dinliyorum kendimi elim sürekli karnımda belki de bu yüzden hissedebiliyorum....bazen tık tık vuruyor sanki,yatarken su dolu balon gibi oynuyor,bazen kelebk kanat çırparmış gibi oluyor...galiba herkes farklı hissediyormuş ama hareket hep aynı yerde...sağda zaten kese de sağ yerleşimliydi....darısı başınıza gerçekten dedikleri gibi harika bir his.....:dance:
Hani senin kızın olacaktı ve ben onu oğluma alacaktım... :) Hayırlı olsun arkadaşım, iyi olmana sevindim., inşallah bebişleri kucağımıza aldığımız günleri de göreceğiz.
Ben de hamileliğimin ilk haftalarınd çıkarmıştım, hem de hayatımda ilk defa. Uçuk kremi kullandım bir kere ama zararlı dediler hemen kestim. Sarımsak terapisini bilirsin. Dilinle oynama. Bir de ben sık sık antibakteriyel sabunla yıkadım iki üç güne geçti. Sanırım bir şeyden tiksindin, genelde öyle derler ama bilimsel açıklamasını bilemem. Geçmiş olsun...
kızlarr oğluşumu gördüm bugün tammm 15 cm olmuş artık ultrasona sığmıyo
Benim rahmim de iyice yukarı çıktı, hissedebiliyorum rahatlıkla. Sol tarafımda kıpırtılar hssediyorum ben de, özellikle sınıfta konuşurken. Kendiyle konuştuğumu sanıyor sanırım. :) Haz hareketi değil onu biliyorum ama ne olduğunu da kestiremiyorum. Bir an önce hissetmek istiyorum ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?