2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben kızımda aynı sorunu yaşamıştım cnm nerdeyse 9 ay kasıklarımda taşıdım zor oluyo Allah kolaylık versin inşallah bu pozisyonu çok sevmez...

tühhhh tutmadı hehehe sırnaşık şey
önemli olan sağlıklı olması hayatım sağlıklı olsunlarda kız-erkek mühim değil dimi :CüvCüv:
3 lü testide atlatıcaz allahın izniyle canım :1hug:
ben bugün pek yazamıyorum yeni bayan geldi yanıma arasıra uğrayıp bakarım yine napıyorsunuz diye :enbuyukkk:

yaz gözün aydın canım. Sağlıkla dünyaya gelir inşallah erkekin

Gözün aydın Yaz hayırlısı inşallah oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın..

Gözün aydın. Allah hayırlısıyla oğluşunu kucağına almayı nasip etsin.

hepinize çok teşekkür ederim kızlar çok sağoluna.s..rabbim hepimize sağlıkla kucağımaza aldığımız günleride göstersin.
önemli olan tek şey onun sağlığı cinsiyet tabi merak ediliyor ama öncelik sağlık.evet canımcım allahın izniyle üçlü taramayıda sorunsuz atlatıcaz:Saruboceq:.

allah daim etsin canım.. bize de böyle mutlu haberler vermek nasip etsin allahım. peki bişi sorucam ben bugün 14 haftama girdim artık belirtilerim çok azaldı. nerdeyse yok gibi. Sende azaldımı belirtiler bu haftalarda. Ben merak ediyorum da...kafamçokkarıştı

Hani senin kızın olacaktı ve ben onu oğluma alacaktım... :) Hayırlı olsun arkadaşım, iyi olmana sevindim., inşallah bebişleri kucağımıza aldığımız günleri de göreceğiz.

ya kızlar günaydın bugün canım sıkkın biraz dudağımda uçuk çıkmış çok korktum inşallah bi sorun olmaz...aman nerden çıktı şimdi bu en çok korktuğum şeydi yaaa....

Ben de hamileliğimin ilk haftalarınd çıkarmıştım, hem de hayatımda ilk defa. Uçuk kremi kullandım bir kere ama zararlı dediler hemen kestim. Sarımsak terapisini bilirsin. Dilinle oynama. Bir de ben sık sık antibakteriyel sabunla yıkadım iki üç güne geçti. Sanırım bir şeyden tiksindin, genelde öyle derler ama bilimsel açıklamasını bilemem. Geçmiş olsun...

Ben 16. haftamı doldurdum hala hiçbir şey hissetmiyorum.

Alemsin arkadaşım :)

Ben mide bulantısı da yaşamadım. Birkaç gün biraz bulandı, iştahım kesildi ama sonra düzeldi şükür. İyidir bebeğin merak etme. Üç dört haftaya kadar göbek de çıkmaya başlar...

ayyyyyyy canım rabbim bu bebeğini sana bağışlasın inşallah canım:Saruboceq::Saruboceq:

yeni paşalar geliyor maşallah hayırlı olsun....
biz de haftaya salı gidiyoruz doktora inşallah tahlil sonuçlarımızı göstericez ve 3lü test yapıp yapmamaya karar vereceğiz...doktor gerekmeyebilir demişti...2linin sonuçları gayet iyi diye....hayırlısı artık
benimle aynı haftada olan bir arkadaşım var hiçç karnı yok onun da ama zaten öncesinde zayıftı ve mide bulantısı olmuş sürekli...ben de tam tersi olduğum için koca bir göbeğim ve sürekli hareket eden bir bebeğim var:)bu kadar erken hissedeceğimi düşünmüyordum ama...çok güzel bir duygu...dün bütün gece tık yoktu tedirgin oldum ama sabahtan beri kıpır kıpır:) çok dinliyorum kendimi elim sürekli karnımda belki de bu yüzden hissedebiliyorum....bazen tık tık vuruyor sanki,yatarken su dolu balon gibi oynuyor,bazen kelebk kanat çırparmış gibi oluyor...galiba herkes farklı hissediyormuş ama hareket hep aynı yerde...sağda zaten kese de sağ yerleşimliydi....darısı başınıza gerçekten dedikleri gibi harika bir his.....:dance:

Benim rahmim de iyice yukarı çıktı, hissedebiliyorum rahatlıkla. Sol tarafımda kıpırtılar hssediyorum ben de, özellikle sınıfta konuşurken. Kendiyle konuştuğumu sanıyor sanırım. :) Gaz hareketi değil onu biliyorum ama ne olduğunu da kestiremiyorum. Bir an önce hissetmek istiyorum ama :)

Son düzenleme:

teşekkür ederim cnm bende şimdi nette biraz araştırdım zoverex diye bi ilaç var onan aldım çok etkiliymiş....

ilhi çok alem bi bebek desene....ya benimkide çok hareketli kızımda böyleydi hala hareketli insan izlerken yoruluyo...yandımmı nekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…