- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #13.801
Herkese GÜNAYDIIIIN.
YAZ34 VE NİLÜFER doktora gidiceklerdi umarım güzel haberlerle dönerler.Bence nilüferin kızı olucak bakalım tuttacakmı
ZEYNEPCİM kaç haftalıksın ve en son doktora gittiğindeki bilgiler ne bileyim ense kalınlığı falan işte onları yazarsan onlarıda ekliyo listeye.
EDEBİYATÇI okullar açıldı yeni öğretim yılın hayırlı olsun canım.Bence bebeşi unutma hele son aylar fazla ayakta kalma canım
Buarada dün bende sağlık ocağından ebeyle görüşüm.Ben gidicektim ama sağolsun oda bana gelicekmişti.Haftanızı,SATINIZI,tansiyon ve Kan değerlerinizi falan kayıt ediyolar.21. hafta tetanoz aşısı vurulacak.
cnm kendinmi gidip kayıt yaptırıyosun saglık ocagına yoksa onlar senimi arıyor.
Ben hamileliğimi öğrendiğimde gidip kayıt yaptırmıştım, sonra onlar takip ediyor. Sen de kaydını yaptırmadıysan bulunduğun yerdeki sağlık ocağına uğra bence.
[
Kızılay mı? Yan tarafta mı? Onların verdiği şeyler birbirinin aynısı oluyormus... Olmaz simdi, baska birinde daha gorurum, kalbim kırılır...
Ben dila nın is yerindeki gibi yardımsever bir grup arıyorum ama bulamıyorum... Benim is yerimdekiler domuz gibidirler, burunlarından kıl aldırmazlar... Hepiscigi kokos hanımefendi...
Buarada dün bende sağlık ocağından ebeyle görüşüm.Ben gidicektim ama sağolsun oda bana gelicekmişti.Haftanızı,SATINIZI,tansiyon ve Kan değerlerinizi falan kayıt ediyolar.21. hafta tetanoz aşısı vurulacak.
hepinize güzel hafta sonları diliyorum.bebiklere güzel bakın haa bende kaçar güne gidicem birazdan.
Gözün aydın Yaz hayırlısı inşallah oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın..herkese merhaba biz geldikkk.
destek olan ve bizi merak eden herkese çok teşekkürler arkadaşlar.
evet dün doktora gittik.doktor baş karın ve bacak ölçümlerimizi falan yaptı.allaha çok şükür meleğim iyi.sonra cinsiyetine geldi sıra.baktı baktı dediki "sen kız mı istiyorsun dedi sanırım öyle" dedi.sonra biranda" hayır dur burda bişey var" dedi.uzun uzun yine baktı bizimki bacaklarını açmış yatıyor ortasındada bir çıkıntı.bizede doktor gösterdi gerçektende pipiye benziyordu.ve sonuçta büyük bir ihtimalle erkekkkk.iki hafta sonra tekrar gidicez üçlü taramamız var ozaman artık tam belli olur.taramamızda inşaallah temiz çıkar.
dün arkadaşımda kaldığım için size bugün yazıyorum hepinizi çok öpüyoruz oğluşumlaopuyorumnanaktan.
Kızlar bİŞİ sorcam dÜn doktorum Çatlak oluŞmasını Önlemek İÇİn excİpİal lİpo adında bİ krem verdı İÇİnİzde bunu kullanan yada duyan varmı?
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaslar ben melegimi kaybettim.sali günü cvs testim vardi ya onun icin gittik hastaneye ultrasona koydular bebegin pozisyonuna bakmak icin canimin kalbi atmiyordu ölmüs.öleli cok olmamis 2 gün falan dediler böyle olunca teste gerek kalmadi.ne zaman alalim bebegi dediler bende bir an önce olmasini istedim ayni gün kürtaj yaptilar ve artik o cennette beni bekliyo.Allahim böyle bir aciyi kimseye yasatmasin.cok üzgünüm, ama herseyde bir hayir vardir diyorum.Allahimin takdiri buymus demekki.Allahim canim oglum ege me uzun ömürler versin.sizlerde kendinize ve bebeklerinize cok iyi bakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?