2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bugün cumartesi mesaime geldim...

Güzel birgün, bulantım az, henüz hiç kusmadım...

Enerjim yerinde, iştahım açık....

Allahım şükürler olsun...

İki hafta sonra 3 lü teste gireceğim....

İnşallah güzel bir sonuç alırım...

Çok sevdiğim bir ablamın sonucu kötü olduğu için geçen hafta amniyosentez yaptırdı, morali alt üst olmuş, durmadan ağlıyordu... Onu görünce ben de kötü oldum...

Allahım hepimizin bebeğini koru, hepimize aklı, ruhu, bedeni bütün ve sağlıklı bebekler nasip eyle:Saruboceq::Saruboceq:

bende 14 haftaya yeni girdim ama cinsiyeti sölemediler 16 hafta olmadan ssöyleyemem dedi dr içime erkek gb doğuyo ama artık hayırlısı diyelim

Babylove ve YAZ34 güzel haberler almışınız sizin adınıza sevindim allah ömür versin bebişlerinize.Bugün bir kız birde erkek haberi aldık hadi bakalım nilüden ne haber gelecek.

selam kızlar doktorum bana kesin olmamakla beraber kız demişti ama ben hep erkek olacağını görüyorum ve hatta çevremdekilerde öle söylüyorlar hatta dün kardeşimde bende rüyamızda erkek oldunu gördük

ALLAH hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar versin hepimize ben 9 ay sormıycaktım eşim çok merak ediyodu bide ben erkek hissediyodum çünkü bu hamileliğimle kızımın hamileleği arasında çok fark vardı

çanııım gözüğn aydın,bir erkekimiz daha geliyor demek...hayırlı olsun....kaydirigubbakcemile2

kızlarr oğluşumu gördüm bugün tammm 15 cm olmuş artık ultrasona sığmıyo
çanım çok svindim,çok büyümüş bebiş,,,,

çanım seninde gözün aydın,sonunda bir prenses daha geldi,,,,kaydirigubbakcemile2

kızlar merhaba. cinsiyetlerden bahsetmişken bana 11+4 doktorumuz %70-80 erkek demişti. 13. haftada %70-80 kız dedi. kafamız allak bullak oldu tabi:) bu arada tabi allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin en önemlisi bu.

merhaba snow doktorumda bana 2liyi gerek gormedi 3lü için kan verdim pazartesi alacağım inşallah güzel çıkar bana dua edin hepinizde

üçlü test neden yapılıyor bana doktorum ikili iyi çıkarsa üçlüye gerek yok demişti

3lüde zeka testi galiba ben oyle biliyorum

yaa ben hiç hissetmiyorum oğlumu doktor daha erken diyor en erken 20.haftada hissedilir diyor ben 19.haftanın içindeyim tık yok daha

eseda bende 17 haftamda gittiğimde doktorum o hissettiklerin bebeğinin hareketleridir dedi ama bu hafta 19un içindeyim hissedemiyorum pazartesi doktoruma muayene gideceğim hemde 3lu testin sonucunu alacağım

babylove hayırlı olsun canım sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah

bende 14 haftaya yeni girdim ama cinsiyeti sölemediler 16 hafta olmadan ssöyleyemem dedi dr içime erkek gb doğuyo ama artık hayırlısı diyelim

siz cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrendiniz

bana 16.haftamda soylemedi tam 17.haftamda 20 dk sonunda eşimin ısrarıyla soyledi

hayırlısı kornelya o yüzden doktorlar 4. ayn bitmesini bekleyip oyle soylüyorlar en iyisi bencede baksana kafan karışmış düşünme canım bebeğinin sağlığını düşün

hayırlı olsun yaz demekki bizim oğluşlara bir arkadaş daha geliyor hihoyyyt

Herkese günaydındelikafadulden

Az önce eşimi iş için Ankara dışına uğurladım:gitme:

Bir hafta mercimeğimle yalnız takılacağız...benneyaptımki

Düşündüm de aslında eşler çok gerekli şeylermiş.... Mesela gideli daha yarım saat oldu ama sırtım kaşınmaya başladı bile nasıl kaşınacağımı şaşırdım:1no2: Sonra susadım, naz yapıp su isteyecek birini aradım ama yoktu....:1no2: En son da ışığı söndürecek birini bulamadım:1no2:

Eşlerimiz olmasa bu angaryaları kime yaptırabilirdik acaba?sırnaşık şeysırnaşık şey Düşündüm de, bazen işe de yarıyorlarmışlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Bende annemdeyım esım ankarada her turlu nazımı annem cekıyor
ama onun gıbı olmuyor yaaa allah ayırmasın bogazımdan gecmıyor bence naz yapmak ıcın degılde onun yokluguna alısamdıgn ıçın arıyorsun gıbıme gelıyor
allah ayırmasın

günaydınn
canımcım zaten bizi sinir etmek ve angarya işler için yaratılmışlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…