- 5 Şubat 2009
- 1.015
- 238
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #13.861
Yaşasın bir kızımız daha oldu. Hayırlı olsun arkadaşım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
merhaba kızlar bende az önce dr dan geldim, ikili test sonuçlarımız çok şükür iyi çıktı, bu arada bebeğimizin cinsiyetide belli oldu, kızmış,tahminlerimiz ve içime doğan çıktı çok şükür..
ben 12+4 de öğrendim canım.normalde 16 haftada kesin cinsiyet söyler benim doktorum ama herhalde bir kızım var buda erkek olunca söyledi.
herkese merhaba biz geldikkk.
destek olan ve bizi merak eden herkese çok teşekkürler arkadaşlar.
evet dün doktora gittik.doktor baş karın ve bacak ölçümlerimizi falan yaptı.allaha çok şükür meleğim iyi.sonra cinsiyetine geldi sıra.baktı baktı dediki "sen kız mı istiyorsun dedi sanırım öyle" dedi.sonra biranda" hayır dur burda bişey var" dedi.uzun uzun yine baktı bizimki bacaklarını açmış yatıyor ortasındada bir çıkıntı.bizede doktor gösterdi gerçektende pipiye benziyordu.ve sonuçta büyük bir ihtimalle erkekkkk.iki hafta sonra tekrar gidicez üçlü taramamız var ozaman artık tam belli olur.taramamızda inşaallah temiz çıkar.
dün arkadaşımda kaldığım için size bugün yazıyorum hepinizi çok öpüyoruz oğluşumlaopuyorumnanaktan.
çanım çok svindim,çok büyümüş bebiş,,,,kızlarr oğluşumu gördüm bugün tammm 15 cm olmuş artık ultrasona sığmıyo
merhaba kızlar bende az önce dr dan geldim, ikili test sonuçlarımız çok şükür iyi çıktı, bu arada bebeğimizin cinsiyetide belli oldu, kızmış,tahminlerimiz ve içime doğan çıktı çok şükür..
yeni paşalar geliyor maşallahhayırlı olsun....
biz de haftaya salı gidiyoruz doktora inşallah tahlil sonuçlarımızı göstericez ve 3lü test yapıp yapmamaya karar vereceğiz...doktor gerekmeyebilir demişti...2linin sonuçları gayet iyi diye....hayırlısı artık
benimle aynı haftada olan bir arkadaşım var hiçç karnı yok onun da ama zaten öncesinde zayıftı ve mide bulantısı olmuş sürekli...ben de tam tersi olduğum için koca bir göbeğim ve sürekli hareket eden bir bebeğim var:)bu kadar erken hissedeceğimi düşünmüyordum ama...çok güzel bir duygu...dün bütün gece tık yoktu tedirgin oldum ama sabahtan beri kıpır kıpır:) çok dinliyorum kendimi elim sürekli karnımda belki de bu yüzden hissedebiliyorum....bazen tık tık vuruyor sanki,yatarken su dolu balon gibi oynuyor,bazen kelebk kanat çırparmış gibi oluyor...galiba herkes farklı hissediyormuş ama hareket hep aynı yerde...sağda zaten kese de sağ yerleşimliydi....darısı başınıza gerçekten dedikleri gibi harika bir his.....:dance:
üçlü test neden yapılıyor bana doktorum ikili iyi çıkarsa üçlüye gerek yok demişti
yaa ben hiç hissetmiyorum oğlumu doktor daha erken diyor en erken 20.haftada hissedilir diyor ben 19.haftanın içindeyim tık yok daha
sağolun arkadaşlar,ben cok istiyordum kız olsun diye ama sanırım babamız bana belli etmemeye çalışsada erkek olmadı diye birazcık üzüldü gibi geldi, neyse ilk çocuğumuz kızımızda yok oğlumuzda sağlıklı olsunda gerisi önemli değil..
bende 14 haftaya yeni girdim ama cinsiyeti sölemediler 16 hafta olmadan ssöyleyemem dedi dr içime erkek gb doğuyo ama artık hayırlısı diyelim
siz cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrendiniz
kızlar merhaba. cinsiyetlerden bahsetmişken bana 11+4 doktorumuz %70-80 erkek demişti. 13. haftada %70-80 kız dedi. kafamız allak bullak oldu tabi:) bu arada tabi allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin en önemlisi bu.
herkese merhaba biz geldikkk.
destek olan ve bizi merak eden herkese çok teşekkürler arkadaşlar.
evet dün doktora gittik.doktor baş karın ve bacak ölçümlerimizi falan yaptı.allaha çok şükür meleğim iyi.sonra cinsiyetine geldi sıra.baktı baktı dediki "sen kız mı istiyorsun dedi sanırım öyle" dedi.sonra biranda" hayır dur burda bişey var" dedi.uzun uzun yine baktı bizimki bacaklarını açmış yatıyor ortasındada bir çıkıntı.bizede doktor gösterdi gerçektende pipiye benziyordu.ve sonuçta büyük bir ihtimalle erkekkkk.iki hafta sonra tekrar gidicez üçlü taramamız var ozaman artık tam belli olur.taramamızda inşaallah temiz çıkar.
dün arkadaşımda kaldığım için size bugün yazıyorum hepinizi çok öpüyoruz oğluşumlaopuyorumnanaktan.
Herkese günaydındelikafadulden
Az önce eşimi iş için Ankara dışına uğurladım:gitme:
Bir hafta mercimeğimle yalnız takılacağız...benneyaptımki
Düşündüm de aslında eşler çok gerekli şeylermiş.... Mesela gideli daha yarım saat oldu ama sırtım kaşınmaya başladı bile nasıl kaşınacağımı şaşırdım:1no2: Sonra susadım, naz yapıp su isteyecek birini aradım ama yoktu....:1no2: En son da ışığı söndürecek birini bulamadım:1no2:
Eşlerimiz olmasa bu angaryaları kime yaptırabilirdik acaba?sırnaşık şeysırnaşık şey Düşündüm de, bazen işe de yarıyorlarmışlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?