- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #13.901
ark geçmiş olsun bende gece çok kötüydüm ama eşim ballı süt yaptı geçti tavsiye ederim.bugün midem çok ağrıyor yaa ne yapsam geçer ki??
ark geçmiş olsun bende gece çok kötüydüm ama eşim ballı süt yaptı geçti tavsiye ederim.
Sen nasılsın Eftel?
Eftel de gitmiş,
Kime merhaba desem pırrrrrrrr kaçıyor...
Ne demeli ki?
kaçmadım saklandım sadecelülülülülülü
mrb arkadaşlar,iyi pazarlar.
raporluyum 10 gün,cuma günü agrım ve hafif akıntım vardı koyu renki.okulda yoruldugum için oldu sanırım:sinifsinif: öğretmen arkadaşlara bi sorum olacak,haftada 2 gün nöbetim var ve bu gidişle pek ayakta durmamam gerekiyor.nöbetle ilgili yapabilecegimiz bişi var mı rapor gibi mesela?bizim müdür biraz gıcık daklava:
Edebiyatçı sen nasılsın bugün?:smiley-cool:
edebiyatcı da tık yok uyuyo galibalaelaelaelaelae
herkese merhabaaa iyi pazarlar opuyorumnanaktan inşallah herkes iyidir.ben birazcık yoruldum cumadan akrabalarım geldi kalabalıktık bayağı.yemek temizlik derken yoruldum.şimdi gittiler ama yalnız kaldıkannem geldi ve bebişime ilk hediyeleri almış set halinde hastane çıkısı alt açma aparatı ve bir takım.onlar bebişimin ilk hediyeleri çünkü ben erken diye henüz birşey almayı düşünmüyorum.onları gördükçe de öyle duygulanıyorum ki biran önce doğsun da seveyim istiyorum.çok güzel bir his.
Geldim geldim... Uyuya kalmışım yahu, başım yastıktan kalkmıyor benim, komşular uykuda doğuracaksın çocuğu diyor.:) İyiyiz çok şükür... :)
Benim yavrumun ilk hediyelerini de annem aldı, bir hırka ve patik. Biz de henüz bir şey almadık. Geçen hafta mothercare'de 7'li bodyler gördüm bir set uzun kollu (0-3 ay) bir set de kısa kollu (3-6) ay almayı düşünüyorum. Yine orada şortlu (4'lü) bir takım, iki tane de tulum beğendik eşimle. Çok şeker şeyler sanırım onları alacağım. Hepsi toplam 250 TL yapıyor, epey tuzlu... Bakalım alacak mıyım?
Bursa'da Chicco mağazasında iyi bir indirim varmış ama gidemedim, belki haftaya doktor kontrolünden sonra. Oradan da arkadaşım hastane çıkışı almış, ben de oradan alırım sanırım.
Bir tane penye battaniye alacağım, annem benim bebeklik battaniyemi saklamış, çok hoşuma gitti. Anneannemin ördüğü kahverengi bir battaniye. Birkaç da tulum aldım mı yazı çıkarırız sanırım.
Ben hala odaya karar veremedim. Haftaya çocuk odasını boyatacağım. Sonra da belki mobilyalara bakarım.
Siz neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?