2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

allah her kesin gönlündekini versin bayanlar zaman o kadar hızlı geçiyor ki benim için sizleri bilmem dün şöle diyorum marta ne kalmış vallahi ya az bir zaman kaldı şimdi karnımızda bebeklerimiz şurda 5 yada 6 ay sonra inşallah hepimizin kucağında olacak inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

herkese merhabaaa iyi pazarlar opuyorumnanaktan inşallah herkes iyidir.ben birazcık yoruldum cumadan akrabalarım geldi kalabalıktık bayağı.yemek temizlik derken yoruldum.şimdi gittiler ama yalnız kaldık annem geldi ve bebişime ilk hediyeleri almış set halinde hastane çıkısı alt açma aparatı ve bir takım.onlar bebişimin ilk hediyeleri çünkü ben erken diye henüz birşey almayı düşünmüyorum.onları gördükçe de öyle duygulanıyorum ki biran önce doğsun da seveyim istiyorum.çok güzel bir his.

mrb arkadaşlar,iyi pazarlar.
raporluyum 10 gün,cuma günü agrım ve hafif akıntım vardı koyu renki.okulda yoruldugum için oldu sanırım:sinifsinif: öğretmen arkadaşlara bi sorum olacak,haftada 2 gün nöbetim var ve bu gidişle pek ayakta durmamam gerekiyor.nöbetle ilgili yapabilecegimiz bişi var mı rapor gibi mesela?bizim müdür biraz gıcık daklava:

canım ben de öğretmenim normalde Hamile öğretmenlere doğuma üç ay kala ve doğumdan sonra bir yıl nöbet görevi verilmez yazıyor yürürlükte yani 24.haftada nöbetten ayrılşabiliyoruz diye biliyorum.ama senin haftada 2 nöbet çokmuş zaten o gün canımız çıkıyor.onu ilk önce müdürünle konuş 1e düşürsün yok derse doktoruna danış o belki seni yönlendirir.en önemlisi sağlık çok anlayışsızlar.

Ezgi yani Yasemin,
Güzeller mi annenin aldıkları?
Ben de almak istiyorum... Gerçekten çok hoşuma gidiyor ama cinsiyet 2 hafta sonra kesinleşecek... Belki o zamanda kesinleşmez...
Ne yapmalı ki?

selam adaşım ay evet çok güzeller bayıldım.daha iyisi sizin olsun.bana büyük ihtimal erkek demişti doktorum o yüzden annem alt açma aparatını ve takımını mavi beyazlı diğer hastane çıkışı setini ise farklı renkler içeren bir renkte almış.yani kız olsa da onu giyebilir.bence cinsiyetini öğren öyle al hem zaten ben henüz birşey almayacağım erken.sonradan çıkar alırız zevkimize göre.ama şimdiden almak istiyorsan bence ne mavi ne de pembe al yeşil sarı gibi renklerden al her ihtimale karşı.

Edebiyatçı sen nasılsın bugün?:smiley-cool:

edebiyatcı da tık yok uyuyo galibalaelaelaelaelae

Geldim geldim... Uyuya kalmışım yahu, başım yastıktan kalkmıyor benim, komşular uykuda doğuracaksın çocuğu diyor.:) İyiyiz çok şükür... :)

Benim yavrumun ilk hediyelerini de annem aldı, bir hırka ve patik. Biz de henüz bir şey almadık. Geçen hafta mothercare'de 7'li bodyler gördüm bir set uzun kollu (0-3 ay) bir set de kısa kollu (3-6) ay almayı düşünüyorum. Yine orada şortlu (4'lü) bir takım, iki tane de tulum beğendik eşimle. Çok şeker şeyler sanırım onları alacağım. Hepsi toplam 250 TL yapıyor, epey tuzlu... Bakalım alacak mıyım?

Bursa'da Chicco mağazasında iyi bir indirim varmış ama gidemedim, belki haftaya doktor kontrolünden sonra. Oradan da arkadaşım hastane çıkışı almış, ben de oradan alırım sanırım.

Bir tane penye battaniye alacağım, annem benim bebeklik battaniyemi saklamış, çok hoşuma gitti. Anneannemin ördüğü kahverengi bir battaniye. Birkaç da tulum aldım mı yazı çıkarırız sanırım.

Ben hala odaya karar veremedim. Haftaya çocuk odasını boyatacağım. Sonra da belki mobilyalara bakarım.

Siz neler yapıyorsunuz?

250TL de baya varmış...
Bakalım ben nasıl ne zaman ne alacagım...
Esime kalsa cebindeki tum parayı deger diye bebek malzemesine yatıracak...
Bebek odası alacak mısın Edebiyatcı? Yoksa sadece yatak mı dusunuyorsun?

Ben bugün de işyerindeyim...
Bina terkedilmiş gibi ama biz bankayı kurtarmaya çalışıyoruz...
Allahım hamilelerin fazla mesai yapmasına ilişkin bir düzenleme var mı?
Bu konuya hiç dikkat etmemişim...
O kadar dersini aldıydık ama üniversitede adam ileride ben de anne olacağım diye hiç düşünmüyor ki...

Bilen var mı? Hamilelere fazla mesai yaptırmak yasal mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…