- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #13.921
250TL de baya varmış...
Bakalım ben nasıl ne zaman ne alacagım...
Esime kalsa cebindeki tum parayı deger diye bebek malzemesine yatıracak...
Bebek odası alacak mısın Edebiyatcı? Yoksa sadece yatak mı dusunuyorsun?
ben bebek odası almak istiyorum sadece yatak alsak eşyalarını nereye koyacağız.dolaba da ihtiyaç var.bence şu sonradan büyüyen yataklı bebek odası almak mantıklı.biraz zaman geçse de alsam odasını süslesem diye şimdiden içim gidiyor.
Ben bugün de işyerindeyim...
Bina terkedilmiş gibi ama biz bankayı kurtarmaya çalışıyoruz...
Allahım hamilelerin fazla mesai yapmasına ilişkin bir düzenleme var mı?
Bu konuya hiç dikkat etmemişim...
O kadar dersini aldıydık ama üniversitede adam ileride ben de anne olacağım diye hiç düşünmüyor ki...
Bilen var mı? Hamilelere fazla mesai yaptırmak yasal mı?
Karar veremedim canım. Sadece yatak alırsam (ki park yatak almayı düşünmüyorum) bebeğin eşyalarını, kıyafetlerini koyacak bir yer yok. Mecburen dolap ve şifonyer de almalıyım. Geriye de yatağı kalıyor. Özeniyorum da oda takımlarına. Bir iki ay içinde belli olur ne yapacağım. İnegöl'deyim ve burada çok mobilya var, uygun bir şeyler de araştıracağım bu arada. İnternetten baktığım odalar çok pahalı.
ben henüz hiç hissedemedim... Ilk olarak nasıl hissedeceğim merak ediyorum...:sm_confused::sm_confused:
ben ık sekılde tarıf edebılırım hıssettıklerımı damar atıyormus gıbı bıde goz seyırmesı olurya oyleydı ama cok uzun degıl 5 sanıye ancaktır yakında hıssederız daha sıklıkla ınsallah
doktorum nöbetle ilgili rapor yazamıyoruz dedi ama internete baktım da dr ayakta uzun süre kalması sakıncalıdır diye rapor yazabilirmiş:uhm:
edebiyatcı,mothercare indirimini bekle,şu an yeni sezon.7li badiler 40 TL,bikaç ay sonra 28e düşecek.
kızlar slm çok ama çok mopralıim bozuk cumz gününüden beri ağlamaktan gözlerim şişti üçlü test yaptırmaya gittim tabi önce dopplere girdim bebğim herşey normal fakat Koroid Pleksus Kistleri çıktı doktor 3 lü tst normal çıkarsa korkma dedi ama 10 gün bekliycem şimdi daha önce başından böle durum geçen varmı nolur yazın bu arad bebişim erkekmiş ama ona bile sevinemedim yaa çok korkuyorum nolur dua edin bebeğimi sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip etsin allah((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?