- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.421
tatlım gözünaydın,darısı kalp atışlarını duymaya inşallah..:Saruboceq:
canım iğneni nereden vuruluyosun.dr bana göbüşten dedi,daha başlamadım,tahlillerim çıktıktan sonra başla dedi..
canım benim belirtim yok. sık sık kasıklarıma ağrı giriyo o kadar,sık sık vc yede çıkmıyorum.akıntım çoğaldı.delikafaduldenkullandığım ilaçlardan olsa gerek,70'lik devirmişim gibi başım çook dönüyooo
canım ahngi yazı çıkmıyo anlamadım ben,sat tarihini bir gün önce yazarsan tam gününü verir çizelgen,benim çizelged aynısını yaptı bana bende öyle yaptım...
tatlım hani, meleğim benimle,mucizem,gibi şeyler yazmış ya arkadaşlar,işte bende öyle bişi yazdım ama çıkmadı.
canım testlerinin güzel çıkmasına çok sevindim.bebişinide görmüşsünay ne güzel darısı bizlerin başına..:Saruboceq:
canım tekrar tebrik ederim.dr'dan güzel haberlerle gelirsin inşallahh..:Saruboceq:
zelişiiimm gelmedinmi dahaaa..inşallah güzel haberler verirsin bizlere :Saruboceq:canım hemşoomm..
arkadaşlar malesf güzel haberlerle gelemedim bebeğin kesesini göremedik rahimde kalınlaşma var dr keseyi görmemiz gerekirdi dedi kahverengi akıntı devam ediyo salı günü tekrar gidicem kısacası düşmesini bekliyoruz sonra araştırmalara başlıycaz çünkü bu benim ikinci düşüğüm olcak doktorum rahimden parça alıp incelemede yapabiliriz dedi sabahtan beri ölü gibiyim ağlama krizlerine girdim
arkadaşlar malesf güzel haberlerle gelemedim bebeğin kesesini göremedik rahimde kalınlaşma var dr keseyi görmemiz gerekirdi dedi kahverengi akıntı devam ediyo salı günü tekrar gidicem kısacası düşmesini bekliyoruz sonra araştırmalara başlıycaz çünkü bu benim ikinci düşüğüm olcak doktorum rahimden parça alıp incelemede yapabiliriz dedi sabahtan beri ölü gibiyim ağlama krizlerine girdim
gunaydın arkadaşlar .. bu hayırlı ve guzel temmuz sabahında allah once şıfa bekleyen hastalara ..umut bekleyen darda kalmış ınsanlara.. evlat sahıbı olmak ısteyen tum arkadaşlarımıza ..ve bız anne adaylarına rahmetını gostersınn dıleklerı kabul etsın
........... arkadaşalr hamıleleık gercekten cok zor bır maraton .. maalesef maratonu tamamlayamamak gıbı durumlarda olabılıyor .. allah hepımızın yardımcı olsun ve bızı evlatlarımıza kavustursun ...
Bende cumartesi 11 inde doktora gittikten hemen sonra yola çıkıyoruz. Benim doktorum da fazla kendini yorma dedi.. Ben dinleneceğim dediğiniz gibi arada mola vermek lazım.. Birde arkadaşlar bol sıvı tüketimi gerekiyormuş.. bebeğin sıkıca tutunabilmesi için.. Ben çok su tüketemem o nedenle limonata yaptım içine nane attım. Bardak bardak içiyorum. Tavsiye ederim.. İyi geliyor
gunaydın arkadaşlar .. bu hayırlı ve guzel temmuz sabahında allah once şıfa bekleyen hastalara ..umut bekleyen darda kalmış ınsanlara.. evlat sahıbı olmak ısteyen tum arkadaşlarımıza ..ve bız anne adaylarına rahmetını gostersınn dıleklerı kabul etsın
........... arkadaşalr hamıleleık gercekten cok zor bır maraton .. maalesef maratonu tamamlayamamak gıbı durumlarda olabılıyor .. allah hepımızın yardımcı olsun ve bızı evlatlarımıza kavustursun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?