2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zelişcim Allah yardımcın olsun, çok üzüldüm. inşallah bir mucize olur salı gününe kadar...
üzülme diyemiyorum, çok zor, Allah sabır ve kolaylık versin canım benim...

Son düzenleme:
Gunaydin Arkadaslar,

Topiginizin ilk hamilesi konusuyor :) :) :)

Zelisim dualarimiz hep Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin idi.. Elbette uzulecegiz icimiz kan aglayacak ama bilecegiz ki bunda da bir hayır vardır.. Sabret arkadasim sabrin mukafati buyuk olur..

Bende yarin doktora gidiyorum arkadaslar, bakalim haberler nasil olacak?

gunaydın arkadaşlar .. bu hayırlı ve guzel temmuz sabahında allah once şıfa bekleyen hastalara ..umut bekleyen darda kalmış ınsanlara.. evlat sahıbı olmak ısteyen tum arkadaşlarımıza ..ve bız anne adaylarına rahmetını gostersınn dıleklerı kabul etsın
........... arkadaşalr hamıleleık gercekten cok zor bır maraton .. maalesef maratonu tamamlayamamak gıbı durumlarda olabılıyor .. allah hepımızın yardımcı olsun ve bızı evlatlarımıza kavustursun ...

bende 7910 tiçkersdan yaptığımda çıkmamıştı,sende ordan yapmışsın tiçkerını...,my tikerz da çıkıyor...

GÜNAYDINLAR arkidişler,zelişcim,herşeyin hayırlısı,ALLAH hayırlısını versin,.benim iki düşüğüm oldu,bu üçüncü gebeliğim,ama hayat devam ediyo,sen gereken tedbirleri al,gerisini ALLAHÜ TEALAYA bırak,.sonuçta tahlillerini yaptır,neden kaynaklandığını,ona göre ilaçsa ilaç,iğneyse iğne..tamammı canım,öpüyorum seni:1hug: :1hug:

mehtap gülü,canımcım,benim doktorum keseyi görür görmez,vakit kaybetmeden iğnelere başlattı,bugün nasipse üçüncü iğnem,şimdilik koldan vuruluyorum,ama dönüşümlü olabilir,bacaktan göbekten,.

Canım çok üzüldüm. :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: Ama Allah'tan ümit kesilmez..Dualarım seninle.cnm.

Aminnn... Canım ne güzel dua etmişsin öyle. :Saruboceq: :Saruboceq:

Dün doktor bana da aynısını dedi. İlk 3 ayda bol bol su içmek düşük riskini azaltıyomuş. Sonraki aylarda su içmek de erken doğum riskini azaltıyomuş. İnternette bi sitede de eğer su içemiyosanız karpuz da yiyebilirsiniz diyodu. Malum %95'i su...

amin canım Allah dualarını kabul etsin
güzel dileklerin içib sağol Allah razı olsun a.s.

Şimdi hamile kıyafetlerine bakıyodum da.. Ayy çok heveslendim.. Çok cici şeyler var. Kaçıncı aydan itibaren giyeceğiz ki biz bunları? :CüvCüv:

biz tam kışa denk gelecez,nasipse,.kışlık artık hamile kıyafeti alırız,.çok güzeller yaa.insan hevesleniyo,şimdiden giymek istiyo,,delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…