2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:gitme::gitme:allhım lütfen ona bağışla lütfenn senağlamasenağlama

evet canım çok sağoll teşekkür ederim hihoyyyt ama nerye eklicem bu linkii

canım o linki sayfanın üst kısmındaki kullanıcı paneline girip orda ekranın soltarafında profili düzenle diye bir yer var ,ona gireceksin açılan sayfada kilo doğumtakip yazan bir yer var oraya bu linki yazacaksın...sonra değişiklikleri kaydet diceksin olacak.....klay gelsin canım,inşallah yapabilirsin...opuyorumnanaktan

oofffffff! bitanem ne diyeceğimi gerçekten bilemiyorum aslında,

her şeyde bir hayır varmı demeliyim bu durumda?,üzülmemi demeliyim?,diyemem,çünkü biliyorumki çok üzgünsün ve bende gerçekten çok çok üzüldüm.ve sana ne demem gerektiğinide gerçekten hiç bilmiyorum arkadaşım,.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

allahım ne olur zelişimizin bebeğini alma!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim ya biz ne dersek boş tabiki yaşayan insan bilir ama arkadaşların da dediği gibi her işte bir hayır vardır.Doktorlar yapsın araştırmasını gerekli tedavi uygulansın eminim o zaman bebişin sıkı sıkı tutunacak sana lütfen yıpratma kendini hiçbir şeyin sonu değil.Dualarımız seninle.

bu arada arkadaşlar bende dr den geldim kan tahlillerimizi aldı,şu kontrol için test yapıyorlarya onlar için,ben cumartesi tatile gideceğim için erken aldı,sonularda cumartesi çıkacak...
kalp atışlarını duyamadık henüz,12 mm olmuş,büyümüş kese ,ama bebişi göremedik henüz içinde,

ayın 25 i gibi ancak gözükür dedi,beklicez o güne kadar...

hayırlısı olsun canım.aslında bu hafta sonu kalp atısını duyabılırdın...ama bebısı gormek ıcın daha cok erken.:1hug:

hayırlısı olsun canım görürsün yakında merak etme hem ne heyacan verici bir şey olur o miniğin kalbini duymak opuyorumnanaktan bu arada ben de gideceğim tatile cumartesi umarım sıcak ve yol fazla etkilemez korkuyorum da.

bitanem ben gemiyle gideçeğim onun hariçinde dr bana izin vermedi,arabayla gidileçek mesafede yarım saatte bir mola vermem gerekiyormuş...

bitanem ben gemiyle gideçeğim onun hariçinde dr bana izin vermedi,arabayla gidileçek mesafede yarım saatte bir mola vermem gerekiyormuş...
ya biz de kendi arabamızla gideceğiz ama korkuyorum yol 5-6 saat.bana da her 100kmde mola verin dedi öyle yapacağım artık hayırlısı.

zelisim, Rabbim melegini size bagislasin. Insallah hersey yoluna girer canim.

ya biz de kendi arabamızla gideceğiz ama korkuyorum yol 5-6 saat.bana da her 100kmde mola verin dedi öyle yapacağım artık hayırlısı.

aman yavaş yavaş gideriz be canım , ben gemiden önce 1 saat gemiden sonra 1 saat arabayla gideceğim o kadar,diğer 2 buçuk saat gemideyim fazla sıkıntı vermez sanırım....

Son düzenleme:

ne desek bos biliyorum canim
ama allahtan ümit kesilmez sakin aglayipta kendini daha fazla üzme
belki tutunur meegin ümidini kaybetme
aglama desekte bos bilyorum demesi kolay diyecektin ama
belki rabbim seni siniyordur bide o taraftan bak e kendini brakma
ne olur
dualarim senin allah yardimcimiz olsun

Üzüldüm canım..inşallah tedavin kısa sürede tamamlanırda bebeşini kucağına kısa zamanda alırsın.. Herşeyin hayırsı ..

Bende cumartesi 11 inde doktora gittikten hemen sonra yola çıkıyoruz. Benim doktorum da fazla kendini yorma dedi.. Ben dinleneceğim dediğiniz gibi arada mola vermek lazım.. Birde arkadaşlar bol sıvı tüketimi gerekiyormuş.. bebeğin sıkıca tutunabilmesi için.. Ben çok su tüketemem o nedenle limonata yaptım içine nane attım. Bardak bardak içiyorum. Tavsiye ederim.. ıyi geliyor

Kesenin büyümesine sevindim canım. Geç döllenme olduğu için belki kalp atışları duyulmamıştır.. İnşallah tatilden sonra hep beraber güzel sonuçları paylaşırız.. Kan tahlilinde neye bakıyorlar canım.. Bebeğin büyümesiylemi ilgili ...

anım benim zaten geç döllenme!bunu biliyoruz kesin olarak,inşallah o gün duyarız....

slm kızlar banada yardımcı olun 1 temmuz adet günümdü damla şeklinde iki gün sürdü 4 temmuzda test yaptım ikinci çizgi silikti doktora gittim görünmedi çok üzüldüm sonra 6 temmuzda yaptım net çıktı buğünde kanamam oldu doktora gittim yine görünmedi dış gebelik olabilir dedi yada erken döllenme çok korkuyorum düşük tehlikesi varmış kesenin görünmemesi normal mi belirtilerimde azaldı hissimde tamamen gitti

Canım Allah yardımcın olsun. Çok zor bir durum. Ama yine de metanetini kaybetme, en azından başka sorununuz yok, çok şükür ki doğal yoldan hamile kalabiliyorsun demek ki. Allah büyük belki de bir mucize olur. Yıpratma kendini ne olur.

bende aynı şeyleri yaşadım,progestan yada düşük için ilaç verdimi dr,?sen içini rahat tut,daha 10 gün geçmiş adetini,bir hafta falan daha bekle arada kan testi yaptır orda beta hçg hormonu 1000-1500 geçerse ançak alttan alttan ultrasonla görülebiliyor...eğer değerlerin yükselmezse yine düşerse dış gebelik olabilir,dr kan almadımı değerlerini takip etmek için?kese görünmediği zaman benim dr bir kaç gün arayla 3-4 defa kan tahlili aldı,değerlerin yükselip yükselmediğini görmek için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…