- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.401
arkadaşlar malesf güzel haberlerle gelemedim bebeğin kesesini göremedik rahimde kalınlaşma var dr keseyi görmemiz gerekirdi dedi kahverengi akıntı devam ediyo salı günü tekrar gidicem kısacası düşmesini bekliyoruz sonra araştırmalara başlıycaz çünkü bu benim ikinci düşüğüm olcak doktorum rahimden parça alıp incelemede yapabiliriz dedi sabahtan beri ölü gibiyim ağlama krizlerine girdim
evet canım çok sağoll teşekkür ederim hihoyyyt ama nerye eklicem bu linkii
arkadaşlar malesf güzel haberlerle gelemedim bebeğin kesesini göremedik rahimde kalınlaşma var dr keseyi görmemiz gerekirdi dedi kahverengi akıntı devam ediyo salı günü tekrar gidicem kısacası düşmesini bekliyoruz sonra araştırmalara başlıycaz çünkü bu benim ikinci düşüğüm olcak doktorum rahimden parça alıp incelemede yapabiliriz dedi sabahtan beri ölü gibiyim ağlama krizlerine girdim
canım benim ya biz ne dersek boş tabiki yaşayan insan bilir ama arkadaşların da dediği gibi her işte bir hayır vardır.Doktorlar yapsın araştırmasını gerekli tedavi uygulansın eminim o zaman bebişin sıkı sıkı tutunacak sana lütfen yıpratma kendini hiçbir şeyin sonu değil.Dualarımız seninle.arkadaşlar malesf güzel haberlerle gelemedim bebeğin kesesini göremedik rahimde kalınlaşma var dr keseyi görmemiz gerekirdi dedi kahverengi akıntı devam ediyo salı günü tekrar gidicem kısacası düşmesini bekliyoruz sonra araştırmalara başlıycaz çünkü bu benim ikinci düşüğüm olcak doktorum rahimden parça alıp incelemede yapabiliriz dedi sabahtan beri ölü gibiyim ağlama krizlerine girdim
bu arada arkadaşlar bende dr den geldim kan tahlillerimizi aldı,şu kontrol için test yapıyorlarya onlar için,ben cumartesi tatile gideceğim için erken aldı,sonularda cumartesi çıkacak...
kalp atışlarını duyamadık henüz,12 mm olmuş,büyümüş kese ,ama bebişi göremedik henüz içinde,
ayın 25 i gibi ancak gözükür dedi,beklicez o güne kadar...
hayırlısı olsun canım.aslında bu hafta sonu kalp atısını duyabılırdın...ama bebısı gormek ıcın daha cok erken.:1hug:
hayırlısı olsun canım görürsün yakında merak etme hem ne heyacan verici bir şey olur o miniğin kalbini duymak opuyorumnanaktan bu arada ben de gideceğim tatile cumartesi umarım sıcak ve yol fazla etkilemez korkuyorum da.bu arada arkadaşlar bende dr den geldim kan tahlillerimizi aldı,şu kontrol için test yapıyorlarya onlar için,ben cumartesi tatile gideceğim için erken aldı,sonularda cumartesi çıkacak...
kalp atışlarını duyamadık henüz,12 mm olmuş,büyümüş kese ,ama bebişi göremedik henüz içinde,
bitanem ben gemiyle gideçeğim onun hariçinde dr bana izin vermedi,arabayla gidileçek mesafede yarım saatte bir mola vermem gerekiyormuş...hayırlısı olsun canım görürsün yakında merak etme hem ne heyacan verici bir şey olur o miniğin kalbini duymak opuyorumnanaktan bu arada ben de gideceğim tatile cumartesi umarım sıcak ve yol fazla etkilemez korkuyorum da.
ya biz de kendi arabamızla gideceğiz ama korkuyorum yol 5-6 saat.bana da her 100kmde mola verin dedi öyle yapacağım artık hayırlısı.bitanem ben gemiyle gideçeğim onun hariçinde dr bana izin vermedi,arabayla gidileçek mesafede yarım saatte bir mola vermem gerekiyormuş...
ya biz de kendi arabamızla gideceğiz ama korkuyorum yol 5-6 saat.bana da her 100kmde mola verin dedi öyle yapacağım artık hayırlısı.
bu arada arkadaşlar bende dr den geldim kan tahlillerimizi aldı,şu kontrol için test yapıyorlarya onlar için,ben cumartesi tatile gideceğim için erken aldı,sonularda cumartesi çıkacak...
Kesenin büyümesine sevindim canım. Geç döllenme olduğu için belki kalp atışları duyulmamıştır.. İnşallah tatilden sonra hep beraber güzel sonuçları paylaşırız.. Kan tahlilinde neye bakıyorlar canım.. Bebeğin büyümesiylemi ilgili ...
slm kızlar banada yardımcı olun 1 temmuz adet günümdü damla şeklinde iki gün sürdü 4 temmuzda test yaptım ikinci çizgi silikti doktora gittim görünmedi çok üzüldüm sonra 6 temmuzda yaptım net çıktı buğünde kanamam oldu doktora gittim yine görünmedi dış gebelik olabilir dedi yada erken döllenme çok korkuyorum düşük tehlikesi varmış kesenin görünmemesi normal mi belirtilerimde azaldı hissimde tamamen gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?