2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzel maşallah Allah nazarlardan saklasın

Kızlar peki yatağı nasıl yapacaksınız. Bana pamuk yatak bebekler için daha sağlıklı dediler. Fikriniz var mı?

o işi teyzem halletcek benim.yine ortapedik yatak olcak içinde ama üstüne ince bi yatak yapacaklar.orlondan yapcaklar galiba.silikonu terletio yastık ve yorgan seçiminde dikkatli olun:hulya:doktorcuum cinsiyetine %100desede örgülere baslasak artık

gözün aydın cnm ne güzel haberler almışsın.. darısı bizim başımıza :Saruboceq:

arkadaşlar hepinize güzel akşamlar dilerim doktora gidenler gidecekler hayırlı güzel haberlerle döner inşallah öpüyorum herkesi kendinize ve kuzulara iyi bakın iyi akşamlar:CüvCüv:

ben hastaneye gelenlere çikolata ikram edeceğim....eve gelenlere şu minik bebek şeklinde şekerler varya onlardan vereceğim,mevlittede süs yaptıracağım,o şekerler dondurucuya falan güzel paketlenip konulduğunda bozulmuyor...doğum günü sabahtan çıkarırım dondurucudan...

a bak benim mevlüt için aklıma bişi gelmemişti.yavaş yavaş örenios:))napsamki bende acaba

kızlar hepinize çok teşekkür ederim inşallah sizlerinde test zamanınız gelirde sonuçlarınız güzel çıkar.
:hulya: örgülere başladınızmı?

oooo örgülere ben geçen yıl kasımda başlamıştım arkadaşıma yelek yaptım bebeğine kızı olmuştu...1 sarı 1 de akıllı ipten yaptım ben birde yelek ama yavaş yavaş başlarım sanırım biseyler önemli olan cinsiyet belli olsunda.Bizim bebekler mart başı ve sonu doğucaklarından anca seneye 2011 de giyerler büyük yapmak lazım onun içinde elimin alışması ve değişik örnekler bulmak gerekiyor

mutlu03 canım gözün aydın ...ne güzel haberler var böyle...

sağol canım dün güzel haber aldım bugünde aöften 1 dersten ortalama 47le kaldığımı öğrendim seneyede nisanda nasıl gireceğim sınava :1no2:

canım pek örgü giyilmiyormuş ama bizim ankara soğuk ben bişey almayacağım annem maşallah hem kız hemde erkek için hazırlık yapmış 2 yaşına kadar birşeye gerek yok alma dedi bende cinsiyetini öğrendiğimde eşime gs zıbın alıp hediye ettim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…