- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #14.341
Ben babyhope marka almayı düşünüyorum...
Ama resmini buraya yükleyemiyorum...
Google a yazıp, çıkan sayfada sağdaki kataloğa baksanıza, güzel mi?
Fikre ihtiyacım var...
Canım ben katalogtan beyaz olanını begendim açıkçası. Fiyatları konusunda bilgin var mı? Bende düşünebilirim.
Ama bu arada kızlar ablam dediki bu yeni mobilyalarda kullandıkları boya çok önemliymiş bebeklerin sağlığına zarar veriyormuş. O yüzden avrupada mı amerikada mı ne genelde insanlar eski mobilyaları tercih ediyorlarmış. Bu konuda birşeyler duyan bilen var mı?
İyi akşamlar arkadaşlar
inşallah herkes iyidir....Rabbim herkese iyilik sağlık versin :Saruboceq:
bugün sevk için çalıştığım ilçedeki devlet hastanesine gittim mecburen o kadar sıra vardı ki...çok yoruldum...sevk yaptırıp çıkacaktım ama sıranın sonunda olunca bu kadar bekledim bari kızımı göreyim dedim...maşallah kızıma büyümüş iyice...yarında görücem inşallah doktorum 3lü test yapıp yapmayacağını söyleyecek...ikili güzeldi...çok şükür her şey yolunda kızım kocaman oldu yaptırmak istemiyorum ben bu testi bu zamandan sonra bir aksilik olsa da kzım hep benimle olacak inşallah...3lü yaptırmayan ya da benim gibi yaptırmayı düşünmeyen var mı acaba????
bi de kızıma isim beğendim sonunda Nihan Sena olacak inşallah teyzeleri..siz nasıl buldunuz bu ismi?
Nihan Sena çok güzel bir ismi adı gibi ömrüde güzel olur inşallahhh
ben henüz hiçbirşey almadım arkadaşlar
siz almaya başladınız mı yoksa :uhm:
İyi akşamlar arkadaşlar
bugün sevk için çalıştığım ilçedeki devlet hastanesine gittim mecburen o kadar sıra vardı ki...çok yoruldum...sevk yaptırıp çıkacaktım ama sıranın sonunda olunca bu kadar bekledim bari kızımı göreyim dedim...maşallah kızıma büyümüş iyice...yarında görücem inşallah doktorum 3lü test yapıp yapmayacağını söyleyecek...ikili güzeldi...çok şükür her şey yolunda kızım kocaman oldu yaptırmak istemiyorum ben bu testi bu zamandan sonra bir aksilik olsa da kzım hep benimle olacak inşallah...3lü yaptırmayan ya da benim gibi yaptırmayı düşünmeyen var mı acaba????
bi de kızıma isim beğendim sonunda Nihan Sena olacak inşallah teyzeleri..siz nasıl buldunuz bu ismi?
canım kızını görmüşsün gözün aydın ben de yarın görücem oğluşumu inşallah 3lü testim var.bu arada ismi de hayırlı olsun eğerki sen ismini beğendiysen kimseye sorma bence çünkü önemli olan senin beğenmen.bazısı beğenmiyo bazısı beğeniyor o yüzden insanın aklı karışıyor.ben kararlıyım inşallah oğluşumuzun adı eşim ve benim beğendiğim bir isim olacak.akrabalarıma fikrini sormayacağım bizimkiler biraz meraklı da.
canım 3lü yaptırmamanı anlıyorum ben de allah korusun bişi çıksa vazgeçemem bebişimden heralde ama yine de yaptırayım içim rahat etsin diyom.hayırlısı olsun.
Canım ben katalogtan beyaz olanını begendim açıkçası. Fiyatları konusunda bilgin var mı? Bende düşünebilirim.
Ama bu arada kızlar ablam dediki bu yeni mobilyalarda kullandıkları boya çok önemliymiş bebeklerin sağlığına zarar veriyormuş. O yüzden avrupada mı amerikada mı ne genelde insanlar eski mobilyaları tercih ediyorlarmış. Bu konuda birşeyler duyan bilen var mı?
[IMG/http://www.dekomag.com/wp-content/uploads/2009/06/doaytaay-star-baby-erkek.jpg][/IMG]
bundan istiyorummm
beyaz herzaman asildir
kızlar hepinize merhaba
dün doktoruma gittim Allah'a şükür 3lü test sonucum güzel negatif çıktı... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bebişide gördüm doktoruma hiç hareket etmedi bir sorunmu var dedim kalp atışlarını dinlesek dedim oda başka bir doktruna yönlendirdi bebişimide görmüş oldum artık boyunu bile ölçemiyorlar uzamış bacaklarını çekmiş kendine doğru. :ecrin_bebek:
canım yaa haklsın aslında...sorumu geri aldım çünkü ben çok kararlıyım isim konusunda eşim de beğendi...aileler de karışmadı....güzel oldu böyle...erkek olsaydı Serhan Kayra koyacaktım...tavsiye ederim
3lüyü artık yarın doktor ne derse ona göre...yapalım derse yaptırırım ama gereke yok derse illa yapalım demeyeceğim...
sen de oğlunu bol bol görürsün inşallah yarın uyanık olur sana şirinlikler yapar
İyi akşamlar arkadaşlar
selam kızlar.. allah nasıp ederse bende mart annesı olucam neler aldınız yada alacaksınız istanbul ve ankara da olanlar nerden alışverıs yapıyorsunuz ..cevaplarsanız cok sevınırım...
kızlaaarrrrrrr,oğluşumu gördüm geldim,çok şükür iyi,250 gr olmuş,18 hafta 4 günlük gözüküyor ultrasonda,fıkır fıkırdı,el salladı bize,birde kan aldı dr 3 lü testin yerine geçen bir test yapacakmış,birde yarın şeker testi yaptırmak için gideceğim dr ye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?