- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.441
kızlar bişy sorcam ben 6+4 haftadayım ama ultrasonda 7+3 hafta dedi doktor ne anlama geliyo
essemayitcim bence senin bebegin guzel gelisiyor
sonbaharda ve kışın giyeceğiz Allah'ın izniyle kaydirigubbakcemile3
benim de bazı pantolonların sıkıyor ama bebekten değil :)
çok gazım var benim arkadaşlar ya... :kedi:
bence elbise giymek daha iyi.hem yazın serin serin iyi oluyo,pantolon giyince hem sıkıyo,hemde sıcakta bunaltıyo,.
hamiş kıyafetlerimizi ramazan bayramına belki giyebiliriz göbişlerimiz çıkarsa alırız cicikli elbiselerii zemuszemus
kalp atışlarını duymadınmı canım,:uhm:
essemayitcim ben de yarın dr a gidicem tam 6+0 oluyorum.
hayırlısı ile kalp atısını duymayı cok istiyorum..
BOSNA canım gazın varsa çeşme suyu içme steril sularda iç çeşme suyda gaz yapıyomuş
essemayitcim ben de yarın dr a gidicem tam 6+0 oluyorum.
hayırlısı ile kalp atısını duymayı cok istiyorum..
bosna evet süt gaz yapıyor biraz ama napalım bebiş pırt pırt yapıyo işteee :ecrin_bebek: :kedi:
valla canım sorma aynı dert bende de var ben de birazdan başlıyacağım valiz toplamaya.bu akşam çıkacağız ama kendi aracımız olduğu için doktor her 100 kmde mola ver bol sıvı tüket dedi.önceden yer ayırtmamış olsaydık iptal ederdim ama parasını bile verdik.inşallah sorunsuz geçer.senin yol çok uzunmuş canım otobüsle mi gideceksin?Günaydın arkadaşlar, herkese hayırlı cumalar diliyorum, gününüz güzel ve mutlu geçsin, bu cuma gününde Rabbim Zelişimizin yüzünü güldürsün, umutlarımız hiç tükenmesin, hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum...
Arkadaşlar saç konusunda inanmayın öyle şeylere boşverin, hurafe bunlar, aklınıza takarsanız, kötü düşünceleri çağırmış olursunuz, bişey olmayacaksa da olacağı tutar, sakın düşünmeyin böyle şeyler, hep güzel ve pozitif düşünün...
Benimde sizlere bir sorum var, tatile gidecektik eşimle, hamiş haberini alınca ben vazgeçtim açıkçası, gideceğimiz yer 12 saat sürüyor otobüsle, eşimin ailesinin yazlığı... ben eşime sen git diyorum oda beni bırakmak istemiyor, bende gitmek istemiyorum, ne yapacağımı şaşırdım valla, doktora da sormayı unutmuşum keseyi görmeye gittiğim gün, hem doktor git dese bile ben 12 saatlik o yolu çekecek gücü bulamıyorum kendimde, siz ne dersiniz?
Günayyyydın güzel mart anneleriiii opuyorumnanaktan nasılsınız? valla ben hafif mide bulantısıyla uyandım.bir de dediğiniz gibi bende de gaz oluşuyor karnım şiş duruyor gazdan.Bu arada essamayit canım sen idrar testi yaptırdın sanırım doktor bana yapmadı ya fisfisfis acaba ihmal mi etti?peki sonuç için ilaç verdi mi?başka ne tür testler yaptı?aklıma takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?