2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tşk ederim cnm.. yemegin üstünede güzel gider,acaba resim silinmişmi bi bakarmısın..

Canım silememişsin (

Bunları yazdıgımız yerin hemen altında birsuru hareket yapan sey var ya, onun altında eklenti ekle diye bir tus var ona basınca sil diye bir tus çıkıyor, sonra da kaydete basıyorsun...

evet yaşlıyım ama :lepi:kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan ruhum genç Rabbim bu yaşlara da erdirdi ve anne olucam hayırlısıyla:CüvCüv::CüvCüv:

He he heeeeeeee

Yaşlıııı pancubeeeennnnnn....

Hi hi hi....

Hazır bulmusken, biraz takılayım....

Ben çıtırım naniknanik

canım hissetmene çok sevindim ne güzel bir his dimi. ben dün girdim 3lü teste hastaneye gidince gayet rahattım şimdi pztsi sonuçları alınca tam rahatlarım ancak.inşallah Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip eder.bu arada sen de mi öğrenemedin cinsiyetini göstermiyor mu? bana ilk erkek gibi demiştii şimdi kız gibi görünüyor dedi.ama en kesini ayrıntılı ultrasonda belli olacakmış bakalım hayırlısı.

He he heeeeeeee

Yaşlıııı pancubeeeennnnnn....

Hi hi hi....

Hazır bulmusken, biraz takılayım....

Ben çıtırım naniknanik

elbet ÇITIRLARda ÇEREZ olucak :lepi::lepi: bak erken yaşta selülitlerin çıktı naberrrrrrrr :CüvCüv: dolayı daha bende bisey yok yaş 31 olmasına ragmen kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

evet yaaa biraz cıkmış maşallah bol kıyafet giyme dönemlerimiz başlıyor pantolanla artık rahat olamıyorum

aslında çok çıktı ama bu giydiğim oldukça bol olduğu için elimi koyunca bile anca bu kadar belli oldu ben 1 aydır hamile pantolonu giyiyordum zaten üstte de tuniklere geçtim çok rahat oluyor ama :))

Yok canım yaaa öğrenemedim çok hareketliydi nasip olursa 10 ekimde evet ayrıntılı ultrason 3d yani renkli ve 3 boyutlu haliyle hayırlısı bacımmm

canım merhaba çok çıkmamış göbüşün ya da etekten mi anlaşılmıyor.benim de öyle işte az biraz var.

çıktı da bu giydiğim pileli ve oldukça bol...bi de göğüsler fazla dün bir arkadaşımı gördüm hastanede 32 haftalıktı 10 kilo almış olmasına rağmen göbeği benimkinden azıcık daha büyüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…