- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.001
maşallah 41 kere
tşk ederim cnm.. yemegin üstünede güzel gider,acaba resim silinmişmi bi bakarmısın..
Yaslı pancuben naniknaniknaniknanik
Yaslı pancuben naniknaniknaniknanik
evet yaşlıyım ama :lepi:kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan ruhum genç Rabbim bu yaşlara da erdirdi ve anne olucam hayırlısıyla:CüvCüv::CüvCüv:
Eki Görüntüle 25436
böyle eklemeyi ben de bilmiyordum göbeğimin son halini ekledim....bakalım olmuş mu
herkese merhaba bu arada :)
Hadi canım hayırlısı yaaa dün aksam hissettim meleğimi bende erkek mi kız mı bilmiyorum o yüzden meleğim diyorum ...İçini ferah tut yaaa walla ben düşünmemeye çalıştım acaba sorularından kaçtım ikili test yaptırırken ve stressiz ve erken saatte yatarak vücudum dinlenmiş şekilde gitmiştim..Çünkü kan değerlerini stres etkiliyor ama bu tamamen hesaplama olduğundan rahattım kötü çıksaydı bile yaptırırdım aminosentez ....
öyle deme kızzz..her yaşın bir güzelligi var pencuben de en güzel yaşındaopuyorumnanaktan
He he heeeeeeee
Yaşlıııı pancubeeeennnnnn....
Hi hi hi....
Hazır bulmusken, biraz takılayım....
Ben çıtırım naniknanik
evet yaaa biraz cıkmış maşallah bol kıyafet giyme dönemlerimiz başlıyor pantolanla artık rahat olamıyorum
canım hissetmene çok sevindim ne güzel bir his dimi. ben dün girdim 3lü teste hastaneye gidince gayet rahattım şimdi pztsi sonuçları alınca tam rahatlarım ancak.inşallah Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip eder.bu arada sen de mi öğrenemedin cinsiyetini göstermiyor mu? bana ilk erkek gibi demiştii şimdi kız gibi görünüyor dedi.ama en kesini ayrıntılı ultrasonda belli olacakmış bakalım hayırlısı.
Eki Görüntüle 25436
böyle eklemeyi ben de bilmiyordum göbeğimin son halini ekledim....bakalım olmuş mu
herkese merhaba bu arada :)
Çaktırma ben 31 oldum....
He he he
Ondan takılıyorum pancubene...
Kendimi gercekten yaslı hissediyorum bazen...
ben kendimi tamamen erkege adapte ettim doktor ööle söyleyince..saglıklı olsunda farketmio:)evet oluşum geliyo. Peki senin gönlünde yatan ne?
elbet ÇITIRLARda ÇEREZ olucak :lepi::lepi: bak erken yaşta selülitlerin çıktı naberrrrrrrr :CüvCüv: dolayı daha bende bisey yok yaş 31 olmasına ragmen kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
canım merhaba çok çıkmamış göbüşün ya da etekten mi anlaşılmıyor.benim de öyle işte az biraz var.
Bak seeeeeeeennnn,
Kızıl seni, yaklaş bakiiimmm...
Snow White Queen,
Ama sadece gobegini gorduk...
Yok mu gelinlikli bir resmin?
Ne o kızdın mı cicimlaelaelaelaelae ama kızıl değilim artıkk:gitme:ama yaptırcam yine :1hug::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?