2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çıktı da bu giydiğim pileli ve oldukça bol...dün bir arkadaşımı gördüm hastanede 32 haftalıktı 10 kilo almış olmasına rağmen göbeği benimkinden azıcık daha büyüktü

hadi ya o kadar çıktı yani maşallah göbüşüne .gerçi bu karın çıkma olayı tamamen iç karnın büyüklüğüyle alakalıymış.benim az çıktığına göre öyle demek.bu arada hamile pantalonu daha giymeye başlamadım ama alacağım çünkü azcık sıkmaya başladı eskiler.

kızlar bende çıkıcam birazdan hepiniz güzel bir akşam geçirirsiniz umarım.sizi ve bebeklerinizi çok öpüyorum.kendinize iyi bakın.

maalesef ben hala hissetmedim bebişimi..inşallah testlerimiz pozitif cıkar hepimizin..

resim ekleyen varsa gitmem kiiiisırnaşık şeybende gelinlikli halimi yeniden koyayım bari.daha önce koymuştum ama görmeyenler için olsun.

kızlar bende çıkıcam birazdan hepiniz güzel bir akşam geçirirsiniz umarım.sizi ve bebeklerinizi çok öpüyorum.kendinize iyi bakın.

Bende çıkıcam birazda sana da iyi akşamlarrr canım...Yarın göbek resimlerini unutmayınnn yeğenlerimi bir göreyim yahuuuu 4 ayın şerefineeeeee sağlıklı günlerimize daha çok ağrılarımız ve yakınmalarımız olucak :CüvCüv::1hug::enbuyukkk:

Merhaba kızlar, geçmişe biraz baktım da sanırım hiçkimsede bir sorun yok, çok sevindim. Ben de bugün doktora gittim üçlü test için, sonuçları haftaya alacağım. Bir aydan sonra nihayet bebeğimi gördüm. Her şey yolundaydı, veee bebişimin cinsiyetini de öğrendim. Nilüferciğim listemize bir erkek daha eklersen sevinirim canım. Eşim kız olmasını daha çok istiyordu ama öğrenince de hayal kırıklığına uğramış gibi de davranmadı, benden çok sevindi sanki zemuszemus. İnşallah test sonuçlarımız da iyi çıkar:Saruboceq:

canım hayırlı olsun çok sevindim.ben de dün yaptırdım testi pztsi alacağım sonucu.bu arada bir erkek daha geliyor demek hayırlı olsun.ah ben de bir öğrenseydim kesin cinsiyetini ona göre severdim kızım yada oğlum diye.hayırlısı artık.

ya pardon düğün fotosu bulamadım eşimin son formatlama olayında silinmişlerdi tekrar bilgisayara yükleyince paylaşırım inşallah...şimdilik bunu paylaşıyım...aslında kapalıyım ama bi bu var işe yarar ne de olsa bayan bayanayız

Son düzenleme:
uff demek ben koysam göbek resmi nolcak :dance: benim çok çıktı göbeğim geçen aydan beri hamile giysileri giyiyorum bacılar :roflol:

benimki maalesef önden gidiyor boy yookki iç karın olsun zaten kilom da vardı fırladı hemen napalım sağlık olsun...nasılsa büyük küçük hepimizinki çıkacak ....

Hanımlar benim mesai de bitti, hepinize iyi akşamlar, resimlerini koyan arkadaşlar hepinizde çok hoşsunuz, Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…