- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.021
çıktı da bu giydiğim pileli ve oldukça bol...dün bir arkadaşımı gördüm hastanede 32 haftalıktı 10 kilo almış olmasına rağmen göbeği benimkinden azıcık daha büyüktü
maalesef ben hala hissetmedim bebişimi..inşallah testlerimiz pozitif cıkar hepimizin..selam kızlar maşallah bugün sayfalar almış başını gitmiş geçmişi okumak ne mümkün.ben de okuyamadım bıraktım inşallah hepiniz iyisinizdir.ben bugün okulda nöbetçiydim hep ayaktaydım hemen hemen o yüzden çok yoruldum.test sonucunu alan var mı inşallah iyidir sonuçlar.bebişlerinizi artık hissediyorsunuz dimi kızlar?doktorum artık hissedilebileceğini dikkatli annelerin daha erken bile hissedebileceğini söylemişti.ben zaten 1 haftadır hissediyorum çok kığpır kıpır benim yaramazcinsiyetini bilmediğim için şimdilik bebişim diye seviyorum onu.bu arada ayrıntılı ultrasona da gireceğim sırada o varmış ay ne bitmez testler bunlar.şu 3lü sonuçları inşallah iyi çıkarsa rahatlıyacağım.
kızlar bende çıkıcam birazdan hepiniz güzel bir akşam geçirirsiniz umarım.sizi ve bebeklerinizi çok öpüyorum.kendinize iyi bakın.
ben kendimi tamamen erkege adapte ettim doktor ööle söyleyince..saglıklı olsunda farketmio:)
maalesef ben hala hissetmedim bebişimi..inşallah testlerimiz pozitif cıkar hepimizin..
Merhaba kızlar, geçmişe biraz baktım da sanırım hiçkimsede bir sorun yok, çok sevindim. Ben de bugün doktora gittim üçlü test için, sonuçları haftaya alacağım. Bir aydan sonra nihayet bebeğimi gördüm. Her şey yolundaydı, veee bebişimin cinsiyetini de öğrendim. Nilüferciğim listemize bir erkek daha eklersen sevinirim canım.Eşim kız olmasını daha çok istiyordu ama öğrenince de hayal kırıklığına uğramış gibi de davranmadı, benden çok sevindi sanki zemuszemus. İnşallah test sonuçlarımız da iyi çıkar:Saruboceq:
kızlar birşey soracağım özel hastanede 3lü testini yaptıran var mı? ne kadar ücret ödediniz?
Ben bugün yaptırdım 35 tl aldılar canım.
hadi ya o kadar çıktı yani maşallah göbüşüne.gerçi bu karın çıkma olayı tamamen iç karnın büyüklüğüyle alakalıymış.benim az çıktığına göre öyle demek.bu arada hamile pantalonu daha giymeye başlamadım ama alacağım çünkü azcık sıkmaya başladı eskiler.
çok iyiymiş eee ben 92 ödedim çok fazla değil mi? emekli sandığıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?