2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok hoş çıkmıssın. maşallh bende kapalıyım normalde bayanlar bişey olmazda misafir erkekler geliyo şimdi silemiyorum ne olcak..

Son düzenleme:
odette bilmem canım anlamadım sömürüyorlar resmen demek ki.ikili teste de 65 vermiştim.neyse sağlıklı olsun sonuçlar temiz çıksın yeter ki.

ya pardon düğün fotosu bulamadım eşimin son formatlama olayında silinmişlerdi tekrar bilgisayara yükleyince paylaşırım inşallah...şimdilik bunu paylaşıyım...aslında kapalıyım ama bi bu var işe yarar ne de olsa bayan bayanayız [/Q

çok hoş çıkmıssın. maşallh bende kapalıyım normalde bayanlar bişey olmazda misafir erkekler geliyo şimdi silemiyorum ne olcak..[/QUOTE]

Allah doğru diyosun...hiç aklıma gelmemişti...bi bakayım nasıl siliniyor

Son düzenleme:
resim ekleyen varsa gitmem kiiiisırnaşık şeybende gelinlikli halimi yeniden koyayım bari.daha önce koymuştum ama görmeyenler için olsun.

Seni de gördük...
Bu resmin öncekinden daha hos gozukuyor....
Senin de nazar boncugun var...
Sana da sıcak bir cay gondereyim :))

Valla ben ssk lıyım 2 hafta önce 2 li testi Özel A. hastanesinde yaptırdım 12 tl muayene ücreti aldılar sadece.

valla ne bileyim o zaman benim hastane iyi yiyor.test sonuçları Ankaraya gidiyormuş ondan pahalı sen Ankaradasın ya belki ondan daha uygun.ama farka baksana uçmuşlar resmen.

SnowWhiteQueen
Resmini göremedim ama nazar boncuğunu gönderiyorum...
Bu arada bu son nazar boncugum...
Puanım olup ta alana kadar artık hediye veremiyecegim :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…