2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah şimdi çıkar çizelgem canım yardımlarından dolayı sana çok teşekkür ederim dediğin gibi yaptım çok sağoll..

Kızlar benim ruh halim çok değişti, sürekli sinirliyim ve ağlamaklı, iştahım sıfır, hiçbişey istemiyo canım, yiyemiyorum, bulantı bende de yok, karnımda şişlik var ama çok süt içiyorum ondan gaz oluyo sanırım, birde çok sık wc ye gidiyorum bende, gece bile kalkıyorum uykudan uyandırıyo, göğüslerim patlayacak nerdeyse, bu arada doktoruma ulaşamadım, tatile gitme konusunda kafam çok karışık...

bende oyle cok sinirleniyorum ama elimde degil kontrol edemiyorum ve boyle oldugum icinde kendi kendime kızıyorum
hormonlar yukseliyor vucudumuz alısır insallah cabucak

hiç bukadar tuvalete gitmezdim,gece sürekli tuvalete kalktım,yok böyle bişey,,

ay o tuvalet sorunu bendede var geçe 3-4 defa kalkıyorum,birde arkadaşlar uyuyamaz oldum,geçeleri uyuyamıyorum,hele hele eşime doğru hiç uyuyamıyorum sıkıntı basıyor,birçok kokudan tiksinir oldum,hafif bir bulantı sürekli var...karnım çok şiş...

bulantım yokta istahım hep acık
kilo almadım fakat yarım kilo fazla cıktıgım oluyor oda sisliktendir sanırım
benimde yarım kilo falan arada fazla çıktığım oluyor...

oleyy çıkmış çizelgem selkie canım çok sağoll

güzelim inşallah beğenmişsindir,,,güle güle kullan...

Selam canlarımmmmm bugÜn beŞte kesemızı ve kalp atıŞlarını gÖrmeye gıdeceĞım dua edın bana nolurrrrrrrrrrrrrrr

kötü haberim var dün öğleden sonra kanamam başladı bugün dr a gittim düşük yapıyorum inşallah hepinizin sağlıkla devam eder

canım benimmm çok üzüldü hakkında haıyrlısı olsun ne denirki başka inşallah bebeişin çok bekletmeden yeniden gelir sana canım benimmm

anım ben açtım o sayfayı orda istediğin şekilleri seçtikten sonra sayfanın altına in,çount date yazan yer var oraya sat girçen onun yanında in weeks(buna tıklamadığın zaman ay olarak gösteriyor) yazan yer var oraya tıklıçan sonra
çreat my tiçker yazan yere tıklıçaksın,sonra kodu alıp ordan aynı şimdiki tikker yaptığın gibi yapıaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…