- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.481
ay canım inş.maşallah opuyorumnanaktan
annem dioki senin gibi 4 kilo 200 gr olmasın ben öle doğmuşumm yavrum ii olsunda inş.
bütün hamişlerin yavrusu sağlıklı olsun inş. bu cuma saati dualarımız kabul olsunn aminn
hiç bukadar tuvalete gitmezdim,gece sürekli tuvalete kalktım,yok böyle bişey,,
benimde yarım kilo falan arada fazla çıktığım oluyor...bulantım yokta istahım hep acık
kilo almadım fakat yarım kilo fazla cıktıgım oluyor oda sisliktendir sanırım
oleyy çıkmış çizelgem selkie canım çok sağoll
Canım ben testte öğrendikten 4 gün sonra gittim doktora, keseyi gördüm, 2 hafta sonraya tekrar randevum var, kalbini dinleriz dedi doktor.
kötü haberim var dün öğleden sonra kanamam başladı bugün dr a gittim düşük yapıyorum inşallah hepinizin sağlıkla devam eder
kötü haberim var dün öğleden sonra kanamam başladı bugün dr a gittim düşük yapıyorum inşallah hepinizin sağlıkla devam eder
selkie ben bunu yapmak istiorum ama haftam görünmüoo yardmcı olurmusun?Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?