- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.461
valla canım sorma aynı dert bende de var ben de birazdan başlıyacağım valiz toplamaya.bu akşam çıkacağız ama kendi aracımız olduğu için doktor her 100 kmde mola ver bol sıvı tüket dedi.önceden yer ayırtmamış olsaydık iptal ederdim ama parasını bile verdik.inşallah sorunsuz geçer.senin yol çok uzunmuş canım otobüsle mi gideceksin?
canım ben daha öncesinden kan testlrimi yaptırmıştım onları biliyordu ama idrarı yapmadı banacanım benim tüm kan tahlillerimi hatta kangurubu testimi bile yaptı idrarda yaptı az iltihap var idrarında dedi bol su içersen geçer sorun edilcek gibi deil dedi ben bide özele gitmedim hastaneye gittim
bütün testlerini yaptım kızım bidaha her kontrolde bunlarıda getir yanında dedi sağolsun
canım çok haklısın yol çok uzun hem de otobüs ve etrafta hastane bile yok.ben de olsam vazgeçerim ne olacak bebişinle gidersin inşallah seneye.atma kendini riske.gerçi tavsiye verene bak ama ben mecburum bir şekilde hem yer ayırttık hem parasını verdik hem de bizimle gelecek bir aile var onlara da söz verdik önceden.şimdi satış yapmak hoş olmaz.hayırlısı off :çok üzgünüm:Canım kendi arabamızla gidecektik, sonra çok masraflı olacak diye vazgeçtik, hem arabayla gitsek bile 10 saat sürecek nerden bakarsan bak, korkuyorum bebeğe bişey olur diye, birde yazlığın bulunduğu bölgede ne doktor ne hastane varmış, düşünsene, çok ince düşünüyorum belki ama bu benim ilk bebeğim ve 11 ay uğraştım ben bu bebek için, göz göre göre kaybetmek istemem..
canım içime su serptin haklısın belki de sonra yapacak yapmasa da başının etini yerim sırnaşık şeyezgim sanırım her ay bu kontroller olacak belki simdilik gerek duymamıstır idrara
mesela ben gittigimde bana tum kan tahlilini yaptır demisti bana geldiginde
ben aile hekimimden rica ettim oda hepsi dedigim icin idrarıda ekledi.
bu ay olmasa diger aya olur cok cok aciliyeti olan bir sey oldugunu sanmıyorum:)
kızlar bişy sorcam ben 6+4 haftadayım ama ultrasonda 7+3 hafta dedi doktor ne anlama geliyo
ay kılzar ya benim saçlar acaip uzadı kestirecektim kestirme bebeğin ömrü kısalır diolar acaip sıkıntı yapıyo kurytamıyorum hamilieliğim boyunca kışın nasıl uğraşçam sizce kestiremmi
ay canım ya sen gitmesen düğüne ayıp mı olur?Allah yardımcımız olsun önceden olsa ben tatile uça uça giderdim eee şimdi zorla.tatil konusu benimde kafama takılıyor bizde insallah haftaya yola cıkacagız..
kaynımın dügünü olacak insallah esimin memleketinde
yolculuk bir yana ben orayıda dusunuyorum. bulantım falan olursa nasıl olur diye
otobusle gidersekte 8 saat falan surecek yolculuk
Allah yardımcımız olsun
haftasından ileri gidiyor,bu çok güzel anlamına geliyor,,,opuyorumnanaktan bebeğin çok iyi gelişmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?