2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kendi arabamızla gidecektik, sonra çok masraflı olacak diye vazgeçtik, hem arabayla gitsek bile 10 saat sürecek nerden bakarsan bak, korkuyorum bebeğe bişey olur diye, birde yazlığın bulunduğu bölgede ne doktor ne hastane varmış, düşünsene, çok ince düşünüyorum belki ama bu benim ilk bebeğim ve 11 ay uğraştım ben bu bebek için, göz göre göre kaybetmek istemem..

canım ben daha öncesinden kan testlrimi yaptırmıştım onları biliyordu ama idrarı yapmadı bana lmaz: gittiğimde soracağım bak.bir yazıda okuduğuma göre çok zor durumda kalınmazsa ilk 3 ay gebelikte anneye ilaç takviyesi yapmamaya çalışıyorlarmış.peki kilonu tarttı mı? bu adam onu da yapmadı bana klava:

simenaycım zor bir kara degilmi
bir yanın gitmek ister diger yanında tereddutler olur
hayırlısı olsun insallah en dogru kararı verirsiniz.. doktoruna danıstınmı?

ezgim sanırım her ay bu kontroller olacak belki simdilik gerek duymamıstır idrara
mesela ben gittigimde bana tum kan tahlilini yaptır demisti bana geldiginde
ben aile hekimimden rica ettim oda hepsi dedigim icin idrarıda ekledi.
bu ay olmasa diger aya olur cok cok aciliyeti olan bir sey oldugunu sanmıyorum:)

canım çok haklısın yol çok uzun hem de otobüs ve etrafta hastane bile yok.ben de olsam vazgeçerim ne olacak bebişinle gidersin inşallah seneye.atma kendini riske.gerçi tavsiye verene bak ama ben mecburum bir şekilde hem yer ayırttık hem parasını verdik hem de bizimle gelecek bir aile var onlara da söz verdik önceden.şimdi satış yapmak hoş olmaz.hayırlısı off :çok üzgünüm:

canım içime su serptin haklısın belki de sonra yapacak yapmasa da başının etini yerim sırnaşık şey

ay canım ya sen gitmesen düğüne ayıp mı olur?Allah yardımcımız olsun önceden olsa ben tatile uça uça giderdim eee şimdi zorla.

carsamba doktora gidecegim ona gore son kararı verecegiz
kaynatam arabayla gelip alayım diyor arabayla olunca yol yarıya dusuyor kısa yolları secerek
ama onada benim gonlum cok yok rahat edemem sanırım
hayırlısı bakalım neler olacak:) simdilik bulantım yok insallahhh hic olmazda sadece yolculuk sorunu kalır

haftasından ileri gidiyor,bu çok güzel anlamına geliyor,,,opuyorumnanaktan bebeğin çok iyi gelişmiş...

ay canım inş.maşallah opuyorumnanaktan

annem dioki senin gibi 4 kilo 200 gr olmasın ben öle doğmuşumm yavrum ii olsunda inş.
bütün hamişlerin yavrusu sağlıklı olsun inş. bu cuma saati dualarımız kabul olsunn aminn

ya arkadaslar bide ruh halinde degisiklik diyorlardıya
ben cok yasıyorum onuuu
bazen sinirli agresif bazen sakin bazen aglamaklı... ne kadar surecek bu
sizdede oluyormu

yok benim ruh halimde deişiklik yok şimdiye kadar hissettigim gögüslerimde agrıo ve çok şişti ,karnımda şişkinlik ve bol bol kasıklarıma kramp haa bide sürekli wc ye gidiorumm ben ama hiç acıkma ve bulantı yokk ,arkadaşlar şimdiden kilo alan oldumu :):ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…