2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...

][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62| |kese görüldüdelikafadulden|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52|
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|
5|hallisna |24|28 Mayıs|04 Mart|69|
6|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek: |
7|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70|
8|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75| |kese görüldü:lepi:
9|essemayit |27|25 Mayıs|1 Mart|..| |kese görüldü|
10|Gelincik001 |24|3 Haziran|10 Mart|61.5|
11|Sirius 06 |25|8 Haziran|15Mart|59|
12|Cans |..|7 Haziran|14 Mart|65|
13|Bosna |29|5 Haziran|12 Mart|51|
14|ezgim |29|03 Haziran|10 Mart|55|
15|Frambuaz |29|15 Mayıs|8 Mart|62,5|
16|simenay |32|5 Haziran|12 Mart|50| |kese görüldü:ecrin_bebek:
17|polenss |35|5 Haziran|12 Mart|75|
[/table]

nilufermas kullanıcısından alıntı
kötü haberim var dün öğleden sonra kanamam başladı bugün dr a gittim düşük yapıyorum inşallah hepinizin sağlıkla devam eder

Canım, çok üzüldüm inan ki... Bozma moralini demek kolay biliyorum ama, hayırlı değilmiş diye düşün, yine olacak, yine gelecek meleğin, dualarım seninle...

Kızlar merhaba
takip çizelgelerinizi deneme tahtasında yaparsanız daha iyi olur
böylece konu okumaya gelen diğer arkadaşlar bunalrı okumak zorunda kalmazlar yerimseniben

oyyy ne tatlısınız hepiniz.geçen sene bugünleri hatırladım ne kadar heyecanlı bir bekleyiş.Allah sizlere de bebişlerinize de sağlık versin...

nılufercım cok uzuldum .. allah sabırlar versın .. o duyguyu ben de 2 kez yasadım .. inşallah bır dahakı sefere kontrol ve testlerle kavusursun melegıne .. dualarım senınle ..ne olur uzulme bıtanem .. ınan kı ben de o korkuyla yatıp kalkıyorum . ve senı cok ıyı anlıyorum . hamılelıgımı. hiç kımseye soylemdık .. daha hamılelık takvımı bıle yapmadım ..korkuyorum .. allah hepımızın yardımcısı olsun bebeklerımız bıze bagışlasın ..

bu arada arkadaşlar daha oncekı bebeklerımın kalp durması sebebıyle kaybettıgım için dr um bana clexane 0 . 6 kan sulandırıcı ıgne verdı .. tedbır amaçlı .. her gun gobegımden vuruluyorum .. corasprın de verdı ama henuz onu içmiyorum .. henuz ne kese ne de kalp atışlarını duyduk .. ( 4+ 5 ) haftalıgım ..
ıgne kullanan arkadaşlar dozlarını ve markalarını yazarsa sevınırım ..

canımcım benim iki düşüğüm oldu,tahliller sonucunda kan pıhtılaşması çıktı,.bu yüzden her gün iğne vruluyorum.doktor keseyi görür görmez hemen iğneye başlamamı söyledi.bugün üçüncü günüm,.benim kullandığım iğne fragmin 10*0,2 clexanen düşük doz yani..

nılufercım anlamadım canım . hem fragmın hem de claxane 0 . 2 mı vuruluyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…