- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.501
anladım canımm sağolll seninde kafanı şişirdim iki gündür
nilufermas kullanıcısından alıntı
kötü haberim var dün öğleden sonra kanamam başladı bugün dr a gittim düşük yapıyorum inşallah hepinizin sağlıkla devam eder
Nilüfercim çok üzüldüm canım ya... Allah yardımcın olsun, sabır versin sana. Ne desek boş, üzülmemek elde değil tabi, keşke elimizden bişey gelse...
canım 7 sayfa 3 sıra ,1 sayfa 1 sıra sana zahmett tatlım
Kızlar merhaba
takip çizelgelerinizi deneme tahtasında yaparsanız daha iyi olur
böylece konu okumaya gelen diğer arkadaşlar bunalrı okumak zorunda kalmazlar yerimseniben
nilufermas kullanıcısından alıntı
kötü haberim var dün öğleden sonra kanamam başladı bugün dr a gittim düşük yapıyorum inşallah hepinizin sağlıkla devam eder
Nilüfercim çok üzüldüm canım ya... Allah yardımcın olsun, sabır versin sana. Ne desek boş, üzülmemek elde değil tabi, keşke elimizden bişey gelse...
cok tesekkür ederim canım saol
bitanem çok üzüldüm,inşallah bişy olmaz bebişine...:Saruboceq:
anlayışın için teşkkür ederim tatlışkaydirigubbakcemile5bitanem çok haklısın aslında....opuyorumnanaktan
özür dilerim
bu arada arkadaşlar daha oncekı bebeklerımın kalp durması sebebıyle kaybettıgım için dr um bana clexane 0 . 6 kan sulandırıcı ıgne verdı .. tedbır amaçlı .. her gun gobegımden vuruluyorum .. corasprın de verdı ama henuz onu içmiyorum .. henuz ne kese ne de kalp atışlarını duyduk .. ( 4+ 5 ) haftalıgım ..
ıgne kullanan arkadaşlar dozlarını ve markalarını yazarsa sevınırım ..
nılufercım anlamadım canım . hem fragmın hem de claxane 0 . 2 mı vuruluyorsun ?canımcım benim iki düşüğüm oldu,tahliller sonucunda kan pıhtılaşması çıktı,.bu yüzden her gün iğne vruluyorum.doktor keseyi görür görmez hemen iğneye başlamamı söyledi.bugün üçüncü günüm,.benim kullandığım iğne fragmin 10*0,2 clexanen düşük doz yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?