2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

seneye bu gunlerde 3 kisi kutlayacaksiniz ne guzel ALLAH mutlulugunuzu daim etsin

BOSNA
canım tebrikelr.allahım seneyede kucağında bebişinle kutlamayı nasip etsin bu özel günü.şimdi annesinin karnında kuzucuk.

limburg, pembe, çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Allah hepimizin mutluluğunu, huzurunu daim etsin, kuzucuklarımıza sağlık versin :)

hayirli olsun kizin masallah size
sanada hayirli cumalar canim gecmis olsun bol bol c vitamini al kusburnu cayini tavsiye ederim gunde en fazla 2 fincan
hadi hayirl olsu sevindim yukari cikmasinaama merak ettim niye dr o sekilde bakmak istio bebege

hadi kocisine kavusacaksin yarinda oglusuna anaaaa ALLAH Mi soyletti oyle cikmis agzimdan hic merak etme cok saglikli boyu uzamais gram almis olacakkaydirigubbakcemile3

Merhabalar canım hiç kendini üzme bence doktorun yanılması büyük ihtimal..Biliyorum hiç yoktan strese sokuyolar ama düşünmemeye çalış olumlu düşünüp hamileliğin keyfini çıkarmaya çalış bence...Seninde dedğin gibi bencede herşey normall vereliniortak

canım bebeişini görüceksin ne güzel.ama anlıyorum stresini çünkü bende her dr giidşimde geriliyorum ama kuzumu görünce allaha şükür rahatlıyorum.eşinin evci gelip bebeğinizi beraber görmeniz çok güzel.inatçılık yapmazda gösterirse cinsiyeti iyi olur.kaçıncı haftadaydın sen.

TONYA
canım tebrikler ne güzel bir prenses daha geliyor siteye hayırlıısyla.allahım hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
bildiğim kadarıyla 4.aydan sonra iizn veriyor dr diş tedavisine.6.aydan sonra yasak.

PANCUBEN ne zaman teyze oldun hayırlı olsun benimde 2 tane ablamın çok tatlı hihoyyyt kızı var hiç ne ablamın hamileliğini nede doğumunu gördüm yırtdışında ablam.....
nasıl zormu olmuş doğum bende doğum servisine girdim orada 1hafta önce doğum yapan bir bayan vardı doğumdan 1 hafta sonra kanaması olmuş bayılmış parça kalmış kürtaj yapmıişlar ben sezeryanda olur diye biliyordum ama demekki normal doğumdada risk var inşallah bizler sağ salim doum yaparız.

hijyanim benimde 18 aftadayım bu hafta iyiden iyiye büyümeye başladı karnım doğmuyor devamlı aç gibiyim iilk 3 ay iki son ayda 2 kilo aldım şimdiye kadar.

mutlucum sinpac sağolsun gönderdi bana nazar boncuğu.vallahi eklemeyi bilmiyorum kızlar resim.yapamadım bir türlü.yoksa siz resimlerinizi ekledikçe benim içim gidiyor.
kızlar günaydın çoğunuz hisstmişsiniz bebeklerinizin hareketelrini.maşallah.biz 18.haftanın içindeyiz şükürler olsun ama hala seğirme dışında hissedemedim oda 1 hafta önce.sonra kesildi.okudukça korkmeye başladım ilk bebeklerde hissedilmezmiş hemen sanırım bide kızlar daha geç hareket eder derler ama endişelendim allah korusun normalmi.18 haftanın içinde olupta hareketini henüz hissetmeyen varmı.

pembe bende arada hissediyorum öyle hergün değil merak etme 20.haftada hareketler başlaycak inşallah zemuszemus

teyzeleri miniklerim ellerinizden öpüyormuş

biz o minişleri doğsunlarda yiyelim

beknurcum 17haftamda söyledi banada doktor merak etme herşey zamanında.

seyyal allah kavuştursun merak etme aynı duygular telaşlar bizdede oluyor doktora gidince görünce rahatlarsın

Merhaba cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah sende tam olarak daha öğrenemedin cinsiyetini dimi?
Maşallah bu arada baya dolgunlaşmış belin filan kalınlaşmış..Benimde belim acaip kalınlaştı ve aynı bende senin gibi sadece 2 kilo aldım dahakaydirigubbakcemile3

Mutlucum
senin kızmıydı erkekmiydi?

hoşgeldin kaçak bayarmdan beri seni merak ettim neler yaptın doktor olayını?
Ablam yarın öbür gün doğum yapacak hayırlısı bugün son kontrolüne gitti haftasonu olur demişler ....Cinsiyetini öğrenemedik maalesef meleğimin çok hareketliydi kısmetse 10 Ekimde gösterir inşallah meleğim ...Ama burdakilerde tahmin yürüttüler resimden yola çıkarak Kız diyorlar komşularımda dahil eşim Erkek diyor iş yerindeki arkadaşlarım erkek diyor bakalım kısmet sağlıklı olsunda

Mutlucum
senin kızmıydı erkekmiydi?

benimkisi erkek
doktor 16. haftamda %50kız-%50 erkek dedi eşimde söylemediğine göre kız dedi aslında oda bende görmüştük erkek olduğunu, 17 haftamda gittik 20dk uğraş sonucu erkek olduğunu söyledi bazıları değişebiliyor dedi ama benim doktorum emindi sizce değişirmi?

sen ne hissediyorsan ilk başından beri o çıkıyor canım banda 20kişiden 2si kız demişti.

kızlar nasılsınız göbüşler harika vallahi,kız hijyenim nerde senin göbek?nerde unuttun?opuyorumnanaktan

kızlar bende dışardaydım eçzaneden balık yağını aldım marinkap marka bişey birazdan içeçeğim,bulmaktada zorluk çekmedim...
birde şu anda yusuf süresini dinliyorum,geçenlerde çok sevdiğim dini açıdan bilgili bir arkadaşım bana bir öneride bulundu,bol bol yusuf süresini dinle,çoçuğun hem güzel huylu hem kendi güzel olur dedi,,,tabi ben daha çok huyunun güzel olmasını isterim...dinliyorum şu anda...kızlar bişey diyeeğim bebeklerimiz şu anda konuşulanları duyuyor(14. haftadan bu yana)....onunla bol bol kunuşun,ona güzel şeyler dinletin...

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Canım bayramdan sonra 1 kez girme fırsatım oldu...Hani bahsetmiştim yaa pirelendim diyeee...Evi ilaçlattım valla şimdi çook şükür hiçbişi kalmadı..
Bencede senin göbişe bakılırsa kızın olucak sanki canımkaydirigubbakcemile3
bu arada bende dün gittim doktora doktor dediki valla göstermiyo tam olarak ama görebildiğim kadarı ile sanırım kız dedi:ecrin_bebek: ama yrn tekrar gidicem daha ayrıntılı rahat bakarım dedi...bakalım yrn belli olacak...
kız erkek farketmez tabii sağlıklı olsun...hiçbir tercihim yok ama ben ne yalan söyliyim bazı kişilere inat özellikle eşimin ailesinden bikaç kişiye inat kız olmasını isterdim (çok fenayım biliyorumkaydirigubbakcemile)

Canım Allah herkese hayırlı evlat versin..
Valla ben başından beri erkek gibi hissettim..Eğer hislerimde yanılırsam tuhaf olucak (annelerin hisleri hep doğru çıkarmış ya)zemuszemus

:)) ben de şuan yusuf suresini dinliyordum :1rolleyes:
inşaallah iyi huylu iyi ahlaklı evlatlarımız olur :asigim:

bende inanılmaz sevindim beni bugün görseniz var ya ağzım kulaklarıma varıyor resmen uzun zamandır acaba nolcak demekten bunalmıştım.
Ya yemek borusunun işlevini görüp görmediğine bakacak sanırım yutkunduğunu görmek istiyor midesini dolu görünce bu işlevi yerine getirebildiğini anlayacak bizimki de biraz inatçı çıktı sanıyorum annesine çekecek göstermedi. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…