- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.221
seneye bu gunlerde 3 kisi kutlayacaksiniz ne guzel ALLAH mutlulugunuzu daim etsin
BOSNA
canım tebrikelr.allahım seneyede kucağında bebişinle kutlamayı nasip etsin bu özel günü.şimdi annesinin karnında kuzucuk.
hayirli olsun kizin masallah sizeselam kızlar bezimde cinsiyetimiz kesinleşti veeeee KIZ ist. dr. erkek gibi demişti ama %99 kız dedi 16 haftadayız inş.yanılma payı yoktur doktorun..
benimde 3 'lü testin sonucunu p.tesi almaya gideceğim bakalım nasıl 2'li testim de problem yoktu sadece ense kalınlığı 2,5 du inş. test sonuclarımız hayırlı çıkar ve biz anne adaylarını fazla üzmezler
SORU:hamilelikde diş dolgu veya başka bir işlem yaptıran varmı lütfen yazarsanız sevinirm.
sanada hayirli cumalar canim gecmis olsun bol bol c vitamini al kusburnu cayini tavsiye ederim gunde en fazla 2 fincanGünaydın hayırlı cumalar herkese kaydirigubbakcemile2
CatladaPatla ne güzel haberlerle dönmüşsün sonuna kadar böyle gider inşallah
EfteL Göbüşün çok tatlı Allah nazarlardan saklasın bebikini ve seni
Naysecik kalbini ferah tut inşallah bebişin sapasağlamdır
Yeni gelen arkadaşlar Hoş Gelmişler bebiklerinizle Size selam zemuszemus
Ben biraz grip gibiyim dünden beri burnum tıkanık hapşırık öksürük halsizlik canım hiç bişey yemek istemiyor :sinifsinif: inşallah ilerlemez :umursamaz:
hadi hayirl olsu sevindim yukari cikmasinaama merak ettim niye dr o sekilde bakmak istio bebegeGünaydın kızlar,
Dün oğlumla randevum vardı. Hersey normal ve yolunda sadece 1 sey dışında. Bizim eşşek sıpası dün inat etti yutkunduğunu 1 er saat arayla 3 kere ultrasona girmeme rağmen göstermedi. Pazartesi bir daha gircem olmadı bir daha doktor illaki midesini dolu olarak görmem lazım dedi.
3 lü test için kan verdim. Ezgim test ücreti özel hastane de 85 verdik. ssk lı olarak değil özel sağlık sigortamla 2 li test de aynı ücretti.
Bebeğim 189 gram olmuş teyzeleri maşallah.
Doktora hani cinsiyeti değişme olasılığı var mı diye sorduk hayır kesinlikle erkek dedi. Su ana kadar hiç yanılmadım dedi. Tabi doktorun soyledıklerını eşime anlattım agzı kulaklarında :)))))
Tabii bir de plesanta aşağıdaydı o da şükür ki çıkmış yukarıya. Artık sporuma yürüyüşlerime başlayabilirim. Hatta temizliğine inandığım bir havuz bulabilirsem yüzmeye yazılmayı bile düşünüyorum.
57 kilo olmuşum 52 ile başlamıştım. Doktor normal dedi 10 kilo daha alabilirsin dedi.
İlaç olarak da Elevit, calsiyum suda eriyenlerden ve de omega 3 hapı yazdı.
Herşeyi anlattım valla umarım okurken sıkılmazsınız :))))))
Sonuç alan arkadaşlar hepinize hayırlı olsun.
KIZLAR BANA DUA EDİN BU AKŞAM EŞİM HAFTASONU İÇİN EVCİ GELECEK İNŞALLAH Bİ AKSİLİK ÇIKMAZ İSE AYRICA YARIN SAAT DÖRTTE DE DOKTOR KONTROLÜMÜZ VAR İNŞALLAH HEM CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEĞİZ HEMDE UZUN ZAMANDAN SONRA BEBEĞİMİ GÖRECEĞİZ NEREDE İSE BİR AY OLDU ONU ÇOK ÖZLEDİK İNŞALAH SAĞLIKLI GELİŞMİŞTİR ÇOK TEDİRGİNİM Bİ AKSİLİK ÇIKACAK DİYE :uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:
Selam arkadaşlar gecenin bi yarısı yazıyorum, şimdiye kadar yazılanları okudum.ben de dün doktora gittim. 4 lü test yapıldı.doktor ultrasonda bebeğimi(oğluşumu %100 dedi doktor) inceledi tüm organlarını ölçülmesi gereken tüm yerleri ölçtü inceledi. birşey dışında herşey normal çıktı. sadece serçe parmağının orta kemiğinin tam gelişmemiş olduğunu bunun da risk faktörü olduğunu(down sendromuile ilgili risk faktörü) söyledi 4 lü testin sonucunu bekleyelim dedi 4 lü tst iyi çıksa da ben amniyosentez yaptırmanı tavsiye ederim dedi ben de hiç beklemediğim bu haber karşısında dondum kaldım. biliyorum amniosentez dünyanın sonu değil sonucunun olumlu çıkma ihtimali olumsuz çıkma ihtimalinden daha yüksek.ama çok hafife alınacak bişey de değil dünden beri düşünceler içinde boğuluyorum kendimi koyvermemeye çalışıyorum. biliyorum bebeğim(M. Umut'um) çok iyi sonuç iyi çıkacak ama 6 ay boyunca şüpheyle kaygyla da yaşamak istemiyorum çok geç kalmadan bir karar vermeye çalışacağım benim için dua edin kızlar.Allah hepimize sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Bu arada bebeğimin boyu 14,5 cm kilosu 170 gr şu an 17+1 deyim .
amin canım.rabbim hepimizin bebeğini korusun.inan gayet iyi kızın şu anda.ve annesine üüzlmemesini söylüyor.allah razı olsun canım yüce rabbim herkersin bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah benim kızımında hiçbirşeyi yoktur
canım bebeişini görüceksin ne güzel.ama anlıyorum stresini çünkü bende her dr giidşimde geriliyorum ama kuzumu görünce allaha şükür rahatlıyorum.eşinin evci gelip bebeğinizi beraber görmeniz çok güzel.inatçılık yapmazda gösterirse cinsiyeti iyi olur.kaçıncı haftadaydın sen.KIZLAR BANA DUA EDİN BU AKŞAM EŞİM HAFTASONU İÇİN EVCİ GELECEK İNŞALLAH Bİ AKSİLİK ÇIKMAZ İSE AYRICA YARIN SAAT DÖRTTE DE DOKTOR KONTROLÜMÜZ VAR İNŞALLAH HEM CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEĞİZ HEMDE UZUN ZAMANDAN SONRA BEBEĞİMİ GÖRECEĞİZ NEREDE İSE BİR AY OLDU ONU ÇOK ÖZLEDİK İNŞALAH SAĞLIKLI GELİŞMİŞTİR ÇOK TEDİRGİNİM Bİ AKSİLİK ÇIKACAK DİYE :uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:
Olmaz mı yaaa ilk yeğenimi bebek odasına kadar yıkanma işlemi giydirme işlemine kadar yanındaydım ablam 5 saat suni sancı sonrası kendi sancıları da geldi yeğenim dünyaya gelmek istiyordu doktor yarım saat sonra doğuma alıcaz dedi o arada yegenim anne karnındayken kakasını yaptı ablam telaşlandı bisey oldu sandı elimin üstü tırnak izleri ile doluydu ....Sancısı geliyor ama gerçek sancılar değildi .Doktor 15 dk sonra biticek dedi ve çok şükür doğmuştu yeğenim Teyzesinin fıstığı o şimdi de kardeşi dünyaya gelecek hayırlısıyla çok güzel bir duygu bakalım biz ne yapıcaz tek nefeste hayırlısıyla gelsin dünyaya:ecrin_bebek:
fırlasın ya her gören hani bebeği nerde unuttun diye espri yapıyor sıkıldım artık
ben zayıf biri değilim böyle etliyimdir yani sanırım o yüzden belli olmuyor birazda
bebikim etlerin içinde sıkıştı mı ne kaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın çoğunuz hisstmişsiniz bebeklerinizin hareketelrini.maşallah.biz 18.haftanın içindeyiz şükürler olsun ama hala seğirme dışında hissedemedim oda 1 hafta önce.sonra kesildi.okudukça korkmeye başladım ilk bebeklerde hissedilmezmiş hemen sanırım bide kızlar daha geç hareket eder derler ama endişelendim allah korusun normalmi.18 haftanın içinde olupta hareketini henüz hissetmeyen varmı.mutlucum sinpac sağolsun gönderdi bana nazar boncuğu.vallahi eklemeyi bilmiyorum kızlar resim.yapamadım bir türlü.yoksa siz resimlerinizi ekledikçe benim içim gidiyor.
teyzeleri miniklerim ellerinizden öpüyormuş
Merhaba kızlar ben çok yoğunum artık çok sık giremiyorum..
İnşallah haftaya daha bi sakin olacak işyerinde durumlar ozaman sıksık görüşürük..
Ben dün doktora gittim tiroid kontrolü için tahlil vermeye gitmişkende cinsiyetini öğrenmek istedim...Doktor göremedi tam olarak ama sanırım kız dedi..Yarın tekrar gidicem yarın sana kesin bişi söylerim dedi...
Eğer doğru ise listemize 1 kız daha katılıyoooo :ecrin_bebek:
Sinpac'cım uzun süre giremediğim için takip edemedim seninkinin cinsiyeti kesinleştimi?
KIZLAR BANA DUA EDİN BU AKŞAM EŞİM HAFTASONU İÇİN EVCİ GELECEK İNŞALLAH Bİ AKSİLİK ÇIKMAZ İSE AYRICA YARIN SAAT DÖRTTE DE DOKTOR KONTROLÜMÜZ VAR İNŞALLAH HEM CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEĞİZ HEMDE UZUN ZAMANDAN SONRA BEBEĞİMİ GÖRECEĞİZ NEREDE İSE BİR AY OLDU ONU ÇOK ÖZLEDİK İNŞALAH SAĞLIKLI GELİŞMİŞTİR ÇOK TEDİRGİNİM Bİ AKSİLİK ÇIKACAK DİYE :uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:
http://img28.imageshack.us/img28/1382/100b7252.jpg
buyrun teyzeleri göbek basen,kalça da çıkmış durumda ama kilom ise 2 kg almışım sadece işte komşularımın dediği olay KIZ olucak senin diyip durdukları kalçam ve basenim yoktu hepsi dolmuş yan kemiklerim dolmuş komşum diyorki 4 kız doğurdum sende kız doğuracaksın aynı şey bende de oldu dedi
PANCUBEN ne zaman teyze oldun hayırlı olsun benimde 2 tane ablamın çok tatlı hihoyyyt kızı var hiç ne ablamın hamileliğini nede doğumunu gördüm yırtdışında ablam.....
nasıl zormu olmuş doğum bende doğum servisine girdim orada 1hafta önce doğum yapan bir bayan vardı doğumdan 1 hafta sonra kanaması olmuş bayılmış parça kalmış kürtaj yapmıişlar ben sezeryanda olur diye biliyordum ama demekki normal doğumdada risk var inşallah bizler sağ salim doum yaparız.
hijyanim benimde 18 aftadayım bu hafta iyiden iyiye büyümeye başladı karnım doğmuyor devamlı aç gibiyim iilk 3 ay iki son ayda 2 kilo aldım şimdiye kadar.
kızlar günaydın çoğunuz hisstmişsiniz bebeklerinizin hareketelrini.maşallah.biz 18.haftanın içindeyiz şükürler olsun ama hala seğirme dışında hissedemedim oda 1 hafta önce.sonra kesildi.okudukça korkmeye başladım ilk bebeklerde hissedilmezmiş hemen sanırım bide kızlar daha geç hareket eder derler ama endişelendim allah korusun normalmi.18 haftanın içinde olupta hareketini henüz hissetmeyen varmı.
pembe bende arada hissediyorum öyle hergün değil merak etme 20.haftada hareketler başlaycak inşallah zemuszemus
biz o minişleri doğsunlarda yiyelim
beknurcum 17haftamda söyledi banada doktor merak etme herşey zamanında.
seyyal allah kavuştursun merak etme aynı duygular telaşlar bizdede oluyor doktora gidincegörünce rahatlarsın
Merhaba cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah sende tam olarak daha öğrenemedin cinsiyetini dimi?
Maşallah bu arada baya dolgunlaşmış belin filan kalınlaşmış..Benimde belim acaip kalınlaştı ve aynı bende senin gibi sadece 2 kilo aldım dahakaydirigubbakcemile3
PANCUBEN ne zaman teyze oldun hayırlı olsun benimde 2 tane ablamın çok tatlı hihoyyyt kızı var hiç ne ablamın hamileliğini nede doğumunu gördüm yırtdışında ablam.....
nasıl zormu olmuş doğum bende doğum servisine girdim orada 1hafta önce doğum yapan bir bayan vardı doğumdan 1 hafta sonra kanaması olmuş bayılmış parça kalmış kürtaj yapmıişlar ben sezeryanda olur diye biliyordum ama demekki normal doğumdada risk var inşallah bizler sağ salim doum yaparız.
Canım benim anlattığım ilk doğumuydu yeğenim şimdi 2 ci yeğenim geliyor dünyaya bugün yarın inşallah bekliyoruz ablama söyledim kaç olursa olsun ara beni diye....Walla ablam anlamadım dedi çünkü normal doğumda çok bastırmışlar zaten suni sancı ile normal sancı da aynı anda gelince rahimde iyice açılınca olmuş bitmiş ablamın doğumhaneden çıkışını hatırlıyorumda OHHH BEEE Dünya Varmış dedmişti...Bir nefeste doğumu gerçekleşmişti.
Bizde 3 kız kardeşiz en küçükleri beni aralarımızda 2 şer yaş var onlardan başka kimim var ki herseyim onlar benimm:1hug:
Mutlucumsenin kızmıydı erkekmiydi?
Canım benim anlattığım ilk doğumuydu yeğenim şimdi 2 ci yeğenim geliyor dünyaya bugün yarın inşallah bekliyoruz ablama söyledim kaç olursa olsun ara beni diye....Walla ablam anlamadım dedi çünkü normal doğumda çok bastırmışlar zaten suni sancı ile normal sancı da aynı anda gelince rahimde iyice açılınca olmuş bitmiş ablamın doğumhaneden çıkışını hatırlıyorumda OHHH BEEE Dünya Varmış dedmişti...Bir nefeste doğumu gerçekleşmişti.
Bizde 3 kız kardeşiz en küçükleri beni aralarımızda 2 şer yaş var onlardan başka kimim var ki herseyim onlar benimm:1hug:
çanım sende mi 3 kızsınız,bizde ve bende küçüklwriyim...bende ilkini suni sançıyla doğurdum,,çok çabuk açılıyor rahim suni sançıyla...
bu arada benimde 2 ablam almanyada bende onların ne doğumlarını ne hamileliklerini gördüm...üzüçü bişey oluyor bu...4 tane yigenim var 2 erkek 2 kız,,,ama hiç birini göremedim hep 6-7 aylıktı geldiler bize...
hoşgeldin kaçak bayarmdan beri seni merak ettim neler yaptın doktor olayını?
Ablam yarın öbür gün doğum yapacak hayırlısı bugün son kontrolüne gitti haftasonu olur demişler ....Cinsiyetini öğrenemedik maalesef meleğimin çok hareketliydi kısmetse 10 Ekimde gösterir inşallah meleğim ...Ama burdakilerde tahmin yürüttüler resimden yola çıkarak Kız diyorlar komşularımda dahil eşim Erkek diyor iş yerindeki arkadaşlarım erkek diyor bakalım kısmet sağlıklı olsunda
benimkisi erkek
doktor 16. haftamda %50kız-%50 erkek dedi eşimde söylemediğine göre kız dedi aslında oda bende görmüştük erkek olduğunu, 17 haftamda gittik 20dk uğraş sonucu erkek olduğunu söyledi bazıları değişebiliyor dedi ama benim doktorum emindi sizce değişirmi?
sen ne hissediyorsan ilk başından beri o çıkıyor canım banda 20kişiden 2si kız demişti.
:)) ben de şuan yusuf suresini dinliyordum :1rolleyes:kızlar nasılsınız göbüşler harika vallahi,kız hijyenim nerde senin göbek?nerde unuttun?opuyorumnanaktan
kızlar bende dışardaydım eçzaneden balık yağını aldım marinkap marka bişey birazdan içeçeğim,bulmaktada zorluk çekmedim...
birde şu anda yusuf süresini dinliyorum,geçenlerde çok sevdiğim dini açıdan bilgili bir arkadaşım bana bir öneride bulundu,bol bol yusuf süresini dinle,çoçuğun hem güzel huylu hem kendi güzel olur dedi,,,tabi ben daha çok huyunun güzel olmasını isterim...dinliyorum şu anda...kızlar bişey diyeeğim bebeklerimiz şu anda konuşulanları duyuyor(14. haftadan bu yana)....onunla bol bol kunuşun,ona güzel şeyler dinletin...
hayirli olsun kizin masallah size
sanada hayirli cumalar canim gecmis olsun bol bol c vitamini al kusburnu cayini tavsiye ederim gunde en fazla 2 fincan
hadi hayirl olsu sevindim yukari cikmasinaama merak ettim niye dr o sekilde bakmak istio bebege
hadi kocisine kavusacaksin yarinda oglusuna anaaaa ALLAH Mi soyletti oyle cikmis agzimdan hic merak etme cok saglikli boyu uzamais gram almis olacakkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?