- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #1.541
var canım var olmaz mı hele sabahları bıraksan hiç kalkmayacağım
teşekkür ederim nilüfercim alkisalkisalkis
ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...
][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62| |kese görüldüdelikafadulden|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52|
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|
5|hallisna |24|28 Mayıs|04 Mart|69|
6|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek:|
7|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70|
8|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75| |kese görüldü:lepi:
9|essemayit |27|25 Mayıs|2 Mart|50| |kese görüldü|
10|Gelincik001 |24|3 Haziran|10 Mart|61.5|
11|Sirius 06 |25|8 Haziran|15Mart|59|
12|Cans |..|7 Haziran|14 Mart|65|
13|Bosna |29|5 Haziran|12 Mart|51|
14|ezgim29 |29|03 Haziran|10 Mart|55| |kese görüldü
15|Frambuaz |29|15 Mayıs|8 Mart|62,5|
16|simenay |32|5 Haziran|12 Mart|50| |kese görüldü:ecrin_bebek:
17|polenss |35|5 Haziran|12 Mart|75|
18|candy |26|14 Mayıs|2 Mart|..| |pıt pıt atıyor kalbihihoyyyt
[/table]
kızlarrrr bende 1 saat sonra inşallah kalp atışını duycammmmm dua edin nolurr çok heyecanlıyımmm
saol canım ama ümit yok hepinize sağlık diliyorum güzel hamilelikler diliyorum
acaba bende mart annesi olurmuyum ki( kızlar allah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
kızlar nasıl uykum var off işteyim bide akşamda ne çok uyudum halbukii sizdede varmı uyku
nilüfercim benide eklermiin listeye yaş 26 son satım 14 mayıs bebğimin muhtemel doğum tarihi 2 mart kalp atışını duydum
benim doğum şubatada gelebilir martada son satıma göre 8+1 im ama ultrasona göre 6+3 üm o yüsden bilemedim her iki tarafada geliyorum
ay hadi bakalım canım gel güzel haberlerle :Saruboceq:kızlarrrr bende 1 saat sonra inşallah kalp atışını duycammmmm dua edin nolurr çok heyecanlıyımmm
kızlarrrr bende 1 saat sonra inşallah kalp atışını duycammmmm dua edin nolurr çok heyecanlıyımmm
cannım benim iyi tatiller ben de bu akşam gidiyorum yaklaşık 1 ay da ben yokum hadi inşallah dönüşte hayırlı haberlerle gelirizkızlar ben yarın yolçuyum yarın sabah belki bilgisayara takılamam,şimdiden size veda etmek istedim,1 ay kadar yokum ama internet bulursam bir yerde bi ugrar sizlerin durumları oğrenirim,bişeylerde yazarım size,neyse döndüğümde bebişleri daha büyümüş ve sağlıklı olarak okumak istiyorum,kendinize ve meleklere çok iyi bakın...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hadi canım hayırlı haberlerle gel inşallah :Saruboceq:arkadaslar bende bu aksam saat 20 de dr a gidecegim, insallah bende kalp atısı gorurum.
inşallah canım yarın görürsün keseyi.senin erken başlamış bulantılar bende daha tık yok.dikkat et kendinearkadaşlar 1 kilo vermişim.. Benim hiç iştahım yok.. Hiç birşey yiyesim yok..Mide bulantım var. sıcaklarda biraz etkiliyor.. Süt içiyorum oda gaz yapıyor.. Yarın keseyi görünce rahatlayacağım inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?