2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUNN, SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAKLARIMIZA ALMAMIZI NASİB ETSİN İNŞALLAHHH...

][table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|esterya|36|30 Mayıs|06 Mart|64| |
2|NILUFERSAHH|28|5 Haziran|12 Mart|62| |kese görüldüdelikafadulden|
3|Totem |25|30 Mayıs|6 Mart|52|
4|mercanayse |27|2 Haziran|7 Mart|
5|hallisna |24|28 Mayıs|04 Mart|69|
6|selkie |27|26 Mayıs|02 Mart|67| |kese görüldü:ecrin_bebek: |
7|zeliş82 |27|1 Haziran|8 Mart|70|
8|mehtapgülü |35|4 Haziran|11 Mart|75| |kese görüldü:lepi:
9|essemayit |27|25 Mayıs|2 Mart|50| |kese görüldü|
10|Gelincik001 |24|3 Haziran|10 Mart|61.5|
11|Sirius 06 |25|8 Haziran|15Mart|59|
12|Cans |..|7 Haziran|14 Mart|65|
13|Bosna |29|5 Haziran|12 Mart|51|
14|ezgim29 |29|03 Haziran|10 Mart|55| |kese görüldü
15|Frambuaz |29|15 Mayıs|8 Mart|62,5|
16|simenay |32|5 Haziran|12 Mart|50| |kese görüldü:ecrin_bebek:
17|polenss |35|5 Haziran|12 Mart|75|
18|candy |26|14 Mayıs|2 Mart|..| |pıt pıt atıyor kalbihihoyyyt
[/table]

kızlarrrr bende 1 saat sonra inşallah kalp atışını duycammmmm dua edin nolurr çok heyecanlıyımmm

canım benim sağol eklemişsin çok naziksinn a.s.

saol canım ama ümit yok hepinize sağlık diliyorum güzel hamilelikler diliyorum

inşallah çok kısa bir zamanda yeniden hamile kalırsın,çok üzüldüm...:çok üzgünüm:

acaba bende mart annesi olurmuyum ki( kızlar allah bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

anım sağol,inşallah mart annesi olursun...opuyorumnanaktan

kızlar nasıl uykum var off işteyim bide akşamda ne çok uyudum halbukii sizdede varmı uyku

yok anım ,uyku gelmiyor geeleri uyuyamıyorum ya,çok uyumak istiyorum ama yok uyku tutmuyo sinir oluyorum...benim bebiş uykusuz bir bebiş olaak sanırım...lmaz:

andy kalp atışını duydun demek,ne güzel yaaa....
bnimde muhtemel doğum tarihim 2 mart...ama şubattada olabilir dedi dr...bakıaz artık,inşallah sağlıklı bir şekilde hamileliğimizin devamını getiririz de!:1hug:

arkadaşlar 1 kilo vermişim.. Benim hiç iştahım yok.. Hiç birşey yiyesim yok..Mide bulantım var. sıcaklarda biraz etkiliyor.. Süt içiyorum oda gaz yapıyor.. Yarın keseyi görünce rahatlayacağım inşallah..

kızlar ben yarın yolçuyum yarın sabah belki bilgisayara takılamam,şimdiden size veda etmek istedim,1 ay kadar yokum ama internet bulursam bir yerde bi ugrar sizlerin durumları oğrenirim,bişeylerde yazarım size,neyse döndüğümde bebişleri daha büyümüş ve sağlıklı olarak okumak istiyorum,kendinize ve meleklere çok iyi bakın...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cannım benim iyi tatiller ben de bu akşam gidiyorum yaklaşık 1 ay da ben yokum hadi inşallah dönüşte hayırlı haberlerle geliriz

inşallah canım yarın görürsün keseyi.senin erken başlamış bulantılar bende daha tık yok.dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…