- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.741
saol canımm tabiki sorarım ben cıktım simdilik kendinize ve onlara dikkaT EDıN....bende 16 haftamda sordum hissedersin artık dedi 18+5de gittim hissdemiyorum diye daha erken 20. haftayı bekle dedi bu doktorlar ya bizi dinlemiyorlar yada herşeye evet diyorlar
inşallah güzel çıkar biz artık 1 ay bekleyeceğiz doktoruna sorabilirmisin şeker yükleme testi ne zaman yapılyor
haa söylemeyi unuttum bana milupadan bir sürü hediye gelmiş bebek bezleri ıslak mendiller kremler şampuanlar..sizde kayıt olun.ben talep etmedim ama sağolsunlar yollamışlar.
Bende kayıt oldum ama gelmedi
kilo aldınız mı kızlar ? ben daha almadım sayılır verdiğim 1 kilo geri geldi. sizlerin nasıl gidiyor? bazen endişelenmiyor değilim ama yeterince yediğimi düşünüyorum.
zaten hafifde kilolu başladım. benim gibi olan var mı?
haa söylemeyi unuttum bana milupadan bir sürü hediye gelmiş bebek bezleri ıslak mendiller kremler şampuanlar..sizde kayıt olun.ben talep etmedim ama sağolsunlar yollamışlar.
hepinize iyi günler, sağlıcakla kalın. yarın görüşmek üzere
Ya kızlar benim özellikle burnum gece çok tıkanıyoooo
İnternetten baktım hamilelikte normalmişşşş...KUllandığınız burun açıcı damla filan var mı?
ben de 10 dakikadır deniyorum ama bi türlü kayıt olamadım nedense
beknurcum eczanelerde okyanus suyu olan spreyler var hamilelikte sankıncası olmayan
onlardan alabilirsin cnm buyrunnnnnnnnn
bizim 12. haftada kesin erkek dedi, tabi ben bu kadar erken diye inanamadım. 17. haftada tekrar gittiğimizde yine sorduk erkek dedi hatta dr.muz babasına gösterdi, eşimde şimdi heryerde görüldü onaylandı diyor :) aslında cinsiyet hiç önemli değil, allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?